Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (17 μέλη και 184 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνέχεια στη Φυλής...

54α: Η ωραία Ξένια και η καινούρια, πολύ μέτρια από κάθε άποψη Τζέσικα, μελαχροινή, με μέτριο πρόσωπο και με ψιλοατσούμπαλο σώμα.

54: Η Ορόρα με τις βυζάρες της και η μελαχροινή Νάντια με το θηλυκό προσωπάκι και το ωραίο σώμα με ζουμερό κώλο.

56: Η ξανθιά Πατρίτσια το μουναροπίπινο-πάλι με μούτρα απέναντι σε πολύ κόσμο....

66α: Η ωραία Ρενάτα με την κορμάρα και μαζί της η καινούρια μελαχροινή Αλεξάνδρα, με θηλυκό πρόσωπο και με κανονικό σώμα, με σχετικά μικρό στήθος και με ωραίο κωλαράκι.

66δ: Η καστανή Ελένη, με μέτριο πρόσωπο, σχετικά ψηλή κοπέλα, με αδύνατο σώμα και με μικρό κώλο τον οποίο και δίνει.

74: Δεξιά η μελαχροινή Σαμπρίνα, πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και αρκετά αδυνατισμένη σε σχέση με το παρελθόν που δούλευε στο Φυλής 69,71 και 80, με ωραίο-ελαφρώς ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει.

Αριστερά η μελαχροινή, σκουρόδερμη Αλεξάνδρα, πιτσιρίκα με συμπαθητικό πρόσωπο.
Κοντούλα, με αδύνατο σώμα και με μικρό στήθος.Ενδιαφέρουσα περίπτωση εμφανισιακά για όσους τους αρέσουν τα λεπτά τσουρκάκια...

61: Η γνωστή μελαχροινή πολύ αδύνατη Αλεξάνδρα.

80: Η ωραία μελαχροινή Μαίρη, κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια και καλό, ζουμερό κορμί με μικρό στήθος αλλά με προκλητική κωλάρα.

65 όροφος: Οι δυο μελαχροινές μουνάρες Λίζα και Μάγια.

65 ισόγειο: Η μελαχροινή Εμμανουέλα με την ποντικόφατσα και η επίσης μελαχροινή Τζούλια, με μέτριο πρόσωπο και ωραίο, αδύνατο σώμα με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.

67: Η Μαρία το ξωτικό πλάκα πλάκα έχει γίνει ωραίο μουνί με βυζόμπαλα και κωλαράκι φίνο...

84 ισόγειο: Η καινούρια κοπέλα ξανθιά Άννα.
Πιτσιρίκα, με γλυκό, αρκετά όμορφο πρόσωπο και με κανονικό ωραίο σώμα.
Με μικρό στήθος και κώλο τον οποίο και δίνει.

84 όροφος: Η μελαχροινή σκουρόδερμη πιτσιρίκα Μαρίνα με το λεπτό σώμα και το μικρό κωλαράκι με φουλ πρόγραμμα.
Ντυμένη σαν μαθητριούλα σήμερα με κοντό φουστάκι και με γυαλάκια.

86 όροφος: Η μελαχροινή Νικό, πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και σκιστά μάτια, σώμα με πιασίματα ωραία, με σχεδόν μεσαίο στήθος και με ζουμερό κώλο.

86 ισόγειο: Η Μάγια με το απίστευτο σεισμόπληκτο κωλαράκι...

69 όροφος: Η μελαχροινή γυρολόγος Χριστίνα, με το αδύνατο σώμα, το μικρό στηθος και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι-η γνωστή Χριστίνα από Φωκαίας 27 που έκανε φουλ πρόγραμμα.

69 ισόγειο: Η πανύψηλη ωραία μελαχροινή Αντωνία της οποίας ο κώλος πλαταίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα...

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή.

71 ισόγειο: Η παλαιά Άννα, η μελαχροινή κοπέλα με το μέρριο πρόσωπο και το ωραίο κορμί με κυριότερο χαρακτηριστικό την κωλάρα της αλά Στεφανία.

109 όροφος: Η ξανθιά Λάουρα με την χωριατόφατσα και το γεμάτο σώμα όσο πάει και μπουχεσεύει ακόμη περισσότερο...

109 ισόγειο: Η Άννα Πίτσος-τι στο διάολο, όλο σε δωμάτιο είναι αυτή η κοπέλα;

134 όροφος: Η Έλενα η κοντή με τις απίστευτες βυζάρες και το θηλυκό πρόσωπο-η γνωστή από Φωκαίας 27.

134 ισόγειο: Η γνωστή μελαχροινή Άννα, η Βουλγάρα μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και το κανονικό, ωραίο, σώμα, μεζουμερό κώλο τον οποίο παλαιότερα έδινε όχι όμως και τώρα...

134 υπόγειο: Η καστανόξανθη Τατιάνα.
Όμορφη πιτσιρίκα, με σκιστά μάτια και με ωραίο κανονικό σώμα, με μικρό στήθος και με καλό κωλαράκι.
Αυτή είναι η δεύτερη κοπέλα από το Ρωσικό πιπινοδίδυμο που δούλευε πριν από λίγο καιρό στο Λιοσίων 76 ισόγειο,73α και Φυλής 109 όροφος.

Τα Φυλής 136 και Πιπίνου 65 είναι κλειστά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπράβο Dude πιστός στην καθημερινή και αξιόπιστη ενημέρωση  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης πέριξ της Λιοσίων...

Εξηκίου 18γ: Η Γκάμπυ, η πρώην Χριστίνα του Μεταξουργείου, η αλλοίθωρη με το ωραίο κορμί.

18 όροφος: Η μελαχροινή Τζούλια με την φαρδοκωλάρα και τις βυζάρες.

18 : Η καστανόξανθη, πολύ μέτρια στο πρόσωπο Νάντια, μιλφ με ατσούμπαλο σώμα που πριν από κάτι αιώνες δούλευε στην πιάτσα της Σόλωνος.
Μαζί της καινούρια κοπέλα.
Η μελαχροινή Ελένη, σχετικά νεαρής ηλικίας, με πολύ μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο σώμα-εντελώς αδιάφορή καιάχρωμη σαν παρουσία.

Βέργας 2: Η μελαχροινή κοντή Σόνια πού όσο ύψος της λείπει το έχει σε βυζιά...

Βέργας 3: Αριστερά η μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Σβέτα και η μελαχροινή ψηλή πιτσιρίκα Βερόνικά με το άσχημο πρόσωπο και το ωραίο ααδύνατο σώμα.

Δεξιά, η ξανθιά Ντιάνα.
Όμορφη πιτσιρίκα, με γλυκό πρόσωπο και με κανονικό σώμα με κάποια τοπικά πιασίματα.
Φέρνει λίγο στη ξανθιά Μέγκη από το Διδύμου 8β.
Τις προάλλες την συγκεκριμένη κοπέλα την είχα πετύχει στο Μαραθώνος 59α και μού την παρουσίασαν σαν Γιάννα.

Στον όροφο η γνωστή μελαχροινή μιλφ Μίλα με το νταρντανοσώμα.

Βέργας 6 ισόγειο: Η γνωστή καστανή μιλφ Ναταλία που περιφέρεται από μιλφομάγαζο σε μιλφομάγαζο...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
επισκεφτηκα προχθες για αλλη μια φορα το διδυμου 18 υπογα...να βρω την αγαπημενη μου booty parade κωλαρα αννα σαντουιτς.....ηταν να γυρισει σημερα..αλλα η τσα2,παλι μου το αλλαξε για σαββατο η κυριακη...περασε καποιος σημερα απο κει?

Μέ βάση τα σημερινά δεδομένα, επιστρέφει στη δουλειά το Σάββατο το απόγευμα.

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
η ωραια Ξενια του 54α είχε δουλέψει ποτέ Φωκαίας 17α?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Επιστροφή από μίνι διακοπές σε επαρχιακό ειδυλλιακό τοπίο,αλλά εκεί δεν έχει γυναίκες...
Είχα συνεχώς στο μυαλό μου το Χριστινάκι στο Φ.71,και δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Συνέχεια στο Ιάσονος 1 για Μαρίνα,για χαλαρωτική τελειωτική,πήγα αργά,ήταν δύο αδιάφορα milf,Βαλέρια και Ειρήνη άκουσα.
Στο Ιάσονος 10 στον όροφο ήταν η Άννα(η Ρωσίδα πιτσιρίκα)δωμάτιο,και σε λίγη ώρα θα έρχονταν η Χριστίνα,το ''σκυλί του πολέμου''.
Τελικά σκέφτηκα να δοκιμάσω την Κάρμεν,το μελαχροινό milf με τα πιασίματα στο Ιάσονος 31 υπόγειο.Δεν είναι από τα περιβάλλοντα που σε εμπνέουν,αλλά είναι κι αυτό μέρος της... μπουρδελοεκπαίδευσης!Ήταν και μια ξανθιά milf με γαλανά μάτια δωμάτιο,ούρλιαζε από σκίσιμο κώλου μάλλον,σχεδόν την άκουγα λες και ήταν δίπλα μου!Εν τέλει δεν πέρασα κι άσχημα,για 10€ καλά ήταν... Θα το σκεφτώ μήπως την επόμενη δοκιμάσω κώλο με 15€.Είδομεν!
Καλό τσίκνισμα συναγωνιστές!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πέρασα σήμερα βιργ.μπενάκη κατά τις 16 00 και ήταν κλειστό, έβαφαν μάλιστα την εξωτερική πόρτα, από κόκκινη σε μάυρη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ok.....παντως ενω ειναι αρκετα μετρια στο δωματιο....δε χορταινω να τη γαμαω....

Δύο φορές που την έχω πάρει, την πρώτη ήταν αρκετά καλή(μάλλον γιατί ενώ την έβλεπα συνέχεια δεν περνούσα ποτέ) και την δεύτερη απλά καλή.

Απόψε, εκείνη την στιγμή που ήμουν στο σαλόνι στο 18α, μπήκε με τα "πολιτικά" της και η Ιζαμπέλα, από το Αλκιβιάδου 16α.

Γυναικάρα είναι η άτιμη...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου και Φυλής...

Συνέχεια στη Φυλής...
Επίσης πέριξ της Λιοσίων...

tumblr_mcgl487uhq1rfia2vo1_500.gif

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μεγάλες  στιγμές εκατερωθεν.. :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη

Χωματιανου 11β οροφος ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ 7/10 Νεαρη μελαχρινη κοντη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , μικρα στητα βυζακια και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Στενο μαρκαρισμα στο σαλονι.Δεν μου εκανε εντυπωση το πιπινακι.

Χωματιανου 11α κλειστο

Αχαρνων 85 ΒΙΚΥ 5/10 Η γνωστη αδιαφορη μιλφ και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 2/10 ψηλη παχουλη νταρντανα αδιαφορη :badair: μιλφ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και για τις δυο

Ελλης 3 ΕΛΕΝΗ 1/10 η καλτ γρια!!! :new_shocked: :badair: ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! Ηθελα να δω την καινουργια Ροζαλια αλλα ημουν ατυχος!

Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 η γνωστη κοπελα που δουλευει τον τελευταιο καιρο απο τοτε που σταματησε η Ουκρανη Ελενη και η καινουργια ΚΟΡΙΝΑ 7/10 νεαρη κοντη κοπελα με μικρα στητα βυζακια , σχετικα ομοφο γλυκο προσωπο και κανονικο κορμι.Εκανε πιο ζωηρο σαλοναρισμα σε σχεση με την Μονικα! Στρυφορυγισε μερικες φορες στον στυλο και μου τουρλωσε τον κωλο της! ΚΩΛΟΣ για την Κορινα και ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ για την Μονικα.Κανουν και παρτουζα στα 40 ευρω.Πρεπει να ειναι καλη περιπτωση για παρτουζα! Να σκισεις τον κωλο :zfuck: της Κορινας και μετα να χυσεις στο στομα την Μονικα! :pipa2:

Φυλης 66α ισογειο ΤΖΕΣΣΙΚΑ 6/10 η καινουργια κοπελα του οικου.Ειναι μια σχετικα νεαρη Ρωσιδα με μαυρο μαλλι που ειχε σε κοτσιδακια , μετριο σε ομορφια προσωπο,μεσαιο στηθος και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Δεν ειναι του γουστου μου και δεν εχει σχεση με τις αλλες κοπελες της αλυσιδας! Ειναι στο στυλ της Ναταλιας απο την ιδια αλυσιδα!

Φυλης 84β οροφος ΜΑΡΙΝΑ 7/10 Νεαρη μελαμψη κοπελα μαλλον αθιγγανη , με κανονικο αναστημα, σχετικα ομορφο προσωπο με γυαλακια μυωπιας σαν δασκαλα!!!,μικρο στηθος και κανονικο κορμι ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Φορουσε και καυλιαρικες ασπρες ζαρτιερες! Δυστυχως συμφωνα με τις κριτικες φολα! :s&m_2: Με καυλωσε και ηθελα να της σκισω τον κωλο αλλα κρατηθηκα!

Φυλης 109α οροφος ΝΤΕΛΙΑ  :smitten:8/10 Νεαρη κοντη κοπελα με ομορφο :smitten: προστυχο προσωπο με μια ελια αν δεν κανω λαθος , μικρομεσαιο στηθος , μακρυ μαυρο μαλλι , μικρη κοιλιτσα και κανονικο σωμα ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.Μου αρεσε η κορασιδα αλλα το γρηγορο και ψυχρο σαλοναρισμα με απετρεψε να περασω στο δωματιο!!! Μου φανηκε για φολα Μη μου απτου!!! Αν την εχει παρει καποιος ας μας ενημερωσει!!! :think:

Φωκαιας 19 Μια νεαρη ξανθια κοπελα με σχετικα ομορφο προσωπο , μεσαιο στηθος , κανονικο υψος και κανονικο κορμι ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε.Πρεπει να ειναι η καινουργια ΤΖΟΥΛΙΑ 8/10 Εμφανισιμη κοπελα! Δεν ξερω τι κανεις ομως μεσα!!! Αν ξερει καποιος ας μας βοηθησει!!!

Ρεμουνδου 21 ισογειο ΚΑΡΛΑ 4/10 η γνωστη αδιαφορη και η γνωστη αδιαφορη παχουλη ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3/10

Αλκαμενους 117 ΒΕΡΟΝΙΚΑ 5/10 η γνωστη μιλφ απο Διδυμου 20 και Αγκυρας 12β,12α.Αδιαφορη για μενα! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ :pipa2:

Περγαμου 1 ΜΠΕΛΛΑ 8/10 Νεαρη ψηλη κοπελα με μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , ομορφο εκφυλο και προστυχο προσωπο με πιρσινγκ , μελαμψο δερμα , μικρο στηθος , και πιρσινγκ στην κοιλια.Μου φανηκε καπως αντιαισθητικο αυτο το πιρσινγκ στην κοιλια!!! Σαλοναρισε με χαμογελο αλλα δεν μου εκανε κλικ! ΑΠΛΟ

Παρασιου 36 ΜΠΕΤΤΥ 5/10 η γνωστη αδιαφορη μιλφ και η ΜΟΝΙΚΑ 4/10 επισης μια μιλφ με αδιαφορη φατσα Δεν αναφερθηκαν προγραμματα!

Αχιλλεως 48 ΑΓΑΠΗ 7/10 η γνωστη ξανθια και η μελαχρινη καμαριερα ΕΛΒΙΡΑ 7/10.Στην αρχη σκεφτομουν να παρω μονο την Ελβιρα αλλα τελικα της πηρα σε παρτουζα! Τιμηθηκαν με μετριες εντυπωσεις! :zfuck: :knockinb: Δεν ειχαν την συμμετοχη που θα ηθελα εγω!!! Η Ελβιρα μου φανηκε ψυχρη! Περισσοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει! :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Συνέχεια στη Φυλής...

54α: Η ωραία Ξένια και η καινούρια, πολύ μέτρια από κάθε άποψη Τζέσικα, μελαχροινή, με μέτριο πρόσωπο και με ψιλοατσούμπαλο σώμα.

66α: Η ωραία Ρενάτα με την κορμάρα και μαζί της η καινούρια μελαχροινή Αλεξάνδρα, με θηλυκό πρόσωπο και με κανονικό σώμα, με σχετικά μικρό στήθος και με ωραίο κωλαράκι.
Για την Τζεσσικα συμφωνω!
Η Αλεξανδρα ειναι στο στυλ της Ναντιας στη φατσα? :smitten: :wanker: :cum:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για την Τζεσσικα συμφωνω!
Η Αλεξανδρα ειναι στο στυλ της Ναντιας στη φατσα? :smitten: :wanker: :cum:

Όχι,η φάτσα της Νάντιας είναι πιο νόστιμη,πιο πονηρή,πιο γατίσια.

Το πρόσωπο της Αλεξάνδρας είναι όμορφα θηλυκό-και μάλιστα αρκετά πιο θηλυκό από την πρώτες ημέρες στη δουλειά.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τώρα το πρωί, Φυλής 40 η Μόνικα, μόνη της

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785
Όχι,η φάτσα της Νάντιας είναι πιο νόστιμη,πιο πονηρή,πιο γατίσια.

Το πρόσωπο της Αλεξάνδρας είναι όμορφα θηλυκό-και μάλιστα αρκετά πιο θηλυκό από την πρώτες ημέρες στη δουλειά.
........

.... ούμανιστική έκφραση διακρίνω ... ΕΥΓΕ !!

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μαγκες  ξέρει κανείς  αν δουλεύει τώρα το πρωί η αντζελικα στο ρεμουνδου  21?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom