Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (4 μέλη και 402 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Με την Βαλέρια εναλλακτικά δουλεύει πότε η Ειρήνη (που είδες χθες) και πότε η Λίλιαν όπως τις προάλλες.

Τελικά η Άνυ η πορνοστάρ εκτός από ωραίο κορμί ίσως να έφτιαξε και από υπηρεσίες γιατί στην αρχή ήταν...άστα να πάνε!

ΥΓ: Μάχιμος ο @magaret!  :hi:
..μπααα..πριν μερικα χρονια,ναι..ευχαριστω παντως,φιλε..

Επισκέπτης
..μεχρι την τελευταια φορα που εφυγε για την πατριδα της,ηταν ''οπως την πετυχεις''..τωρα πια,εχει υποτροπιασει κι ειναι αρκετα δυσκοιλια..και να σκεφτεις πως πριν μερικα χρονια εδινε απλοχερα την κωλαρα της και το φχαριστιοταν..
ευχαριστω και ηθελα να την δοκιμασω αυτες τις μερες  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).

Ποτὲ ἐν τῷ βίῳ δὲν δυνάμεθα νὰ ἔχωμεν καὶ τὸ πλακούντιον ἀκέραιον καὶ τὸν κύνα κεκορεσμένον.

Ἡ βία εἶναι κάτι κάπως δυσχερές.

Ὡστόσο καὶ αὐτὴ συνηθίζεται.

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:

1) Εμφανως διαταραγμενος τυπος, με χαρακτηριστικα ασιατη, τριγυρνουσε με περιεργο φονικο μειδιαμα στη Φυλης, αναστατωνοντας τσατσαδες και τανες... (προφανως τον ηξεραν)
Μαλιστα, μια τανα, στη γωνια Φωκαιας-Φυλης (στο μπουρδελο με τα τρια υπο-καταστηματα), τού φωναζε ασχημα καθως αποχωρουσε...
Λιγο αργοτερα, ο ιδιος τυπος κινηθηκε κατα πανω μου, στη Φυλης, σαν να ηθελε να μου κλεισει το δρομο. Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).
Αυτα προς ενημερωση των νταβαδων της περιοχης - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΞΗ Κ' ΗΘΙΚΗ!

2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??

3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!  :rockon:
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.

+ Να προσθεσω οτι, στο ιδιο μπουρδελο που παιχτηκε η φαση με τον psycho asian, πρωτοσυναντησα γλυκητατο πλασματακι που, βγαζοντας τα τακουνια, ηταν στα ορια του νανισμου...
(αυτο για τους μερακληδες ;-)
να σε ρωτησω κατι ρε φιλαρακι.αυτος που λες ηταν ασιατης η' εμοιαζε με ασιατη αλλα ηταν ελληνας? μου εχει τυχει παρομοιο σκηνικο γι'αυτο ρωταω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.115
Πόντοι
42.697
:kissass2:
Ελεεινη θα την ελεγα και υποχονδρια!Προβαλει χιλιες δυο δικαιολογιες για περιορισμο του προγραμματος και της επαφης!Καμενο εικοσαρικο!

ελεεινη δεν ειναι σε καμια περιπτωση
εισαι υπερβολικος, ειναι μεν ιδιοτροπη αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ ομορφη γυναικα και κανει φοβερο στοματικο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εισαι υπερβολικος, ειναι μεν ιδιοτροπη αλλα εμφανισιακα ειναι πολυ ομορφη γυναικα και κανει φοβερο στοματικο.
zero εχω αντιθετη γνωμη...ειδικα για το στοματικο της...ειναι της πλακα η πιπα που κανει.
:hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.115
Πόντοι
42.697
zero εχω αντιθετη γνωμη...ειδικα για το στοματικο της...ειναι της πλακα η πιπα που κανει.
:hi:

σεβαστες ολες οι αποψεις.
απλα και εγω κατεθεσα την δικια μου.
η πιπα της εχει ονομαστει απο συναγωνιστες το "ηλεκτροφορο χελι" οχι αδικα κατα τη γνωμη μου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σεβαστες ολες οι αποψεις.
απλα και εγω κατεθεσα την δικια μου.
η πιπα της εχει ονομαστει απο συναγωνιστες το "ηλεκτροφορο χελι" οχι αδικα κατα τη γνωμη μου
καλα εννοειται  :grin:
(ομορφη γυναικαι ειναι,αλλα πολυ σπαστικη μην της πιασεις τα βυζια,το κεφαλι της κτλ)
τεσπα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936

Προσωπικη αποψη συναδελφε!Δεν μ'αρεσε ο τροπος της που προσπαθησε να αποφυγει την φαση της συνευρεσης ειδικα στα προκαταρκτικα!Μπορει και να μην της αρεσα εγω λογο προσοντων!Αλλα εφυγα αχυστος αφου την εδιωξα!Στα συν αν θα εβαζα,θα ηταν ο καθαρος χωρος του μαγαζιου,η ντουζιερα και η καθαρη πετσετα,αντε ισως και τα ευμεγεθη βυζια της!Σιγουρα δεν θα ξαναπατησω παντως!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προς κοσαμφ....τυπε ο διαταραγμενος ασιατης π λες μου χει τυχει και μένα....πριν 1 μήνα....ηταν μεθυσμένος...έκανε πως έπεσε δίπλα μου...αδύνατος...είχε ενα φιλο πιο ψιλό...και αυτός ασιατικα χαρακτηριστικά...τουριξα ενα χαστούκι δυνατό και χάθηκα μες το σκοτάδι...αν είναι ο ίδιος..να κανονησουμε συναγωνηστες να τους παρουμε στο κηνυγη...ολοι μαζί...Τώρα κάτι άλλο...pros dude... Την αλινα π λες αξιζη? Γαμιετε σαν νανε γκομενα σ? Να την δοκιμασο?

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες
σημερα 2 το μεσημερι Ελλης 3  ηταν κλειστο
Εχει γινει κατι και εκλεισε η ισως λογο καιρο το καταστημα εμεινε κλειστο ?  :think:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
σημερινη χιονισμενη καταδρομη φυλης-λιοσιων . πρωτα διδυμου οπου ειχε τις γνωστες εκτος απο το διδυμου 22 οπου εμφανιστηκε μια καινουρια ονοματι νικολ η οποια λογω καιρου φορουσε στολη αγιοβασιλινας :S . τελικα πηγα στην ρουμανα βυζαρου απο βεργας 2α η οποια με 8υμη8ηκε αν και δεν ειχα περασει!πιπα με πρφυλακτικο κ δεχετε δυνατο σφυροκοπημα! εντυποσιαστικε απο τα ρουμανικα που της αραδιασα! :grin: προτινετε για δυνατο πηδημα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική Ενημέρωση-υπό χιονόπτωση-από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας,Διδύμου και Φυλής...

Φωκαίας 24: Το μελαχροινό χόμπιτ Φλώρη και η ιδίας σωματοδομής αλλά με πολύ πιο όμορφο πρόσωπο μελαχροινή πιτσιρίκα Λαρίσα.Λεπτή, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι.
Τις προηγούμενες ημέρες δούλευε Φυλής 71 ισόγειο και 69 ισόγειο.Παλαιά κοπέλα.

27 όροφος: Η Άννα Κου και η ξανθιά βυζαρού Χριστίνα.

27 ισόγειο: Η ξανθιά Μέγκη με το όμορφο πρόσωπο και το ζουμερό σώμα με γεμάτη κωλάρα.

27 υπόγειο: Η σκουρόδερμη στυλιαροπούλα Αλέσια και η μελαχροινή Μαρίνα, νεαρής ηλικίας, με περίεργο πρόσωπο με γωνίες και με σχετικά αδύνατο σώμα.Με πρωκτικό.

25β: Η Τζούλια με τα πίρσινγκ.Ανακοινώθηκε νορμάλ πρόγραμμα.

19: Η ξανθιά Τζούλια, πιτσιρίκα με σχετικά μέτριο πρόσωπο, κανονικό σώμα με λίγη κοιλιά, με μικρό στήθος και με ελαφρώς ζουμερό κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό,69 και κώλο στο πρόγραμμα.

17α: Η ξανθιά ζουμερή πιτσιρίκα Μαρι με τις ωραίες βυζάρες και το χαζό πρόσωπο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Συνέχεια στην Διδύμου...

7α: Η γνωστή ξανθιά Άννα Ιλόνα με ροζ ολόσωμο δικτυωτό και όλα έξω...

7β: Η Τζωρτζιάννα.

16: Η όμορφη ξανθιά Αναστασία με τις ωραίες βυζάρες και η θηλυκή Βαλέρια η οποία ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.

18α: Η μελαχροινή μιλφ Μαρία με το άσχημο πρόσωπο και με την αχλαδοκωλάρα.

18β: Η Αλιόνα.

20: κλειστό.

22: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νικόλ, με σκούρο χρώμα δέρματος, με συμπαθητικό πρόσωπο, κοντούλα και με ωραίο λάτιν κώλο.
Σχετικά καινούρια κοπέλα ξεκίνησε από το Φυλής 69 ισόγειο.

27: κλειστό.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προς κοσαμφ....τυπε ο διαταραγμενος ασιατης π λες μου χει τυχει και μένα....πριν 1 μήνα....ηταν μεθυσμένος...έκανε πως έπεσε δίπλα μου...αδύνατος...είχε ενα φιλο πιο ψιλό...και αυτός ασιατικα χαρακτηριστικά...τουριξα ενα χαστούκι δυνατό και χάθηκα μες το σκοτάδι...αν είναι ο ίδιος..να κανονησουμε συναγωνηστες να τους παρουμε στο κηνυγη...ολοι μαζί...Τώρα κάτι άλλο...pros dude... Την αλινα π λες αξιζη? Γαμιετε σαν νανε γκομενα σ? Να την δοκιμασο?

Έχουν μαζευτεί και αλλοδαποί ζητιάνοι τελευταία.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνέχεια στη Φυλής...

40: Η γνωστή μελαχροινή Μόνικα.

54α: Η όμορφη Ξένια.

54: Η ξανθιά Βαλέρια με την μελαχροινή γλυκιά σχιστομάτα Νάντια.

56: Η μικρή Ορόρα και οι βυζάρες της.

66α: Η γόησα Ρενάτα μαζί με την καινούρια μελαχροινή Τζέσικα.

59: Ανοικτό μετά από πολύ καιρό...
Δουλεύει η κοντούλα πιτσιρίκα Βανέσα με το ωραίο κορμάκι, το στητό στήθος και το ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Είναι η Βανέσα που δουλεύει στο Μεταξουργείο-τελευταία στο Κολωνού 27 όροφος ενώ έχει δουλέψει και Κολωνού 32 γ(υπόγειο) και Κολωνού 30 ισόγειο και στα άλλα 27άρια.

61: Η μελαχροινή, πολύ αδύνατη, πιτσιρίκα Αλεξάνδρα.

80: Η μελαχροινή Μαίρη, κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και με καλό, ελαφρώς ζουμερό, σώμα με ωραία κωλάρα.

65 όροφος: Το μουναροδίδυμο Λίζα και Μάγια.

65 ισόγειο: Η γνωστή Εμμανουέλα και μαζί της η μελαχροινή αδύνατη Τζούλια με πολύ μέτριο πρόσωπο.

84 ισόγειο: Η μελαχροινή σκουρόδερμη Μαρίνα, πιτσιρίκα αδύνατη με γλυκό πρόσωπο και ωραίο κορμί με φουλ πρόγραμμα.

84 όροφος: Καινούρια κοπέλα.
Η ξανθιά Άννα, με αρκετά όμορφο, γλυκό πρόσωπο, σχετικά κοντή πιτσιρίκα μεκανονικό ωραίο σώμα με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι.
Με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό στο πρόγραμμα.

86 όροφος: Το μελαχροινό φολοπίπινο Αντριάννα.

86 ισόγειο: Η Μάγια.

67: Η Μαρία το ξωτικό.

69 όροφος: Η καστανόξανθη πιτσιρίκα Ειρήνη με το τρομαγμένο πρόσωπο και με ζουμερό σώμα.

69 ισόγειο: Η μελαχροινή κοντή Χριστίνα με το ωραίο αδύνατο σώμα-η γνωστή Χριστίνα από Φωκαίας 27 υπόγειο, Εξηκίου 18γ και χθες Διδύμου 20, δίχως πρωκτικό στο πρόγραμμα.

71 ισόγειο: Η μελαχροινή πανύψηλη Αντωνία.

Επικρατούσε απόλυτη χιονισμένη ερημιά...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχεια στην Διδύμου...

7β: Η Τζωρτζιάννα.
Συνοπτική Ενημέρωση-υπό χιονόπτωση-από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας,Διδύμου και Φυλής.

27 υπόγειο: Η σκουρόδερμη στυλιαροπούλα Αλέσια .
Συνέχεια στη Φυλής...

69 ισόγειο: Η μελαχροινή κοντή Χριστίνα με το ωραίο αδύνατο σώμα-η γνωστή Χριστίνα από Φωκαίας 27 υπόγειο, Εξηκίου 18γ και χθες Διδύμου 20, δίχως πρωκτικό στο πρόγραμμα.

Επικρατούσε απόλυτη χιονισμένη ερημιά...

Ωραίος. :hi:

:wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom