Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:
1) Εμφανως διαταραγμενος τυπος, με χαρακτηριστικα ασιατη, τριγυρνουσε με περιεργο φονικο μειδιαμα στη Φυλης, αναστατωνοντας τσατσαδες και τανες... (προφανως τον ηξεραν)
Μαλιστα, μια τανα, στη γωνια Φωκαιας-Φυλης (στο μπουρδελο με τα τρια υπο-καταστηματα), τού φωναζε ασχημα καθως αποχωρουσε...
Λιγο αργοτερα, ο ιδιος τυπος κινηθηκε κατα πανω μου, στη Φυλης, σαν να ηθελε να μου κλεισει το δρομο. Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).
Αυτα προς ενημερωση των νταβαδων της περιοχης - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΞΗ Κ' ΗΘΙΚΗ!
2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??
3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.
+ Να προσθεσω οτι, στο ιδιο μπουρδελο που παιχτηκε η φαση με τον psycho asian, πρωτοσυναντησα γλυκητατο πλασματακι που, βγαζοντας τα τακουνια, ηταν στα ορια του νανισμου...
(αυτο για τους μερακληδες ;-)