Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φταίω και εγώ...που μου είχε κάνει 5 φορές επίθεση στο σαλόνι και την απαξίωνα...
Όλο έλεγα στον ντουντ..."άλλη φορά θα την πάρω"...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Φταις τύπε που δεν την εγάμησες εκείνη την ημέρα που σχεδόν σε ξεβράκωσε στο σαλόνι-μόνο στο στόμα της δεν τον έβαλε!  :pipa2: :pipa1:

Αλλά εσύ ....Άγιος!!!  :priest:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε μαζι με το αλλο το στυλιαρακι που δουλευαν μαζι,την Αλεξια ειχαν τρελο γελιο.εμπαινες μεσα,και νομιζες οτι εισαι στο στουντιο που γυριζονται τα ζουζουνια.δεν ηξερες αν θα γαμησεις η αν θα αρχισεις το α μπε μπα μπλομ   :grin:
παντως τυπε επρεπε να την τιμησεις,ελεγε και μονη της το προγραμμα,μεγαλο γελιο σου λεω.θα την τιμησω και με απλο προγραμμα μονο για την φαση   :grin:
:S

Φταις τύπε που δεν την εγάμησες εκείνη την ημέρα που σχεδόν σε ξεβράκωσε στο σαλόνι-μόνο στο στόμα της δεν τον έβαλε!  :pipa2: :pipa1:
Αλλά εσύ ....Άγιος!!!  :priest:

Όντως,μαλακία... :S :helpplea: :headbang:

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445

[/quote]

[quote author=Duει=topic=26.msg6094905#msg6094905 date=1423512903]
Είναι πολύ καλό-τουλάχιστον εμφανισιακά-το λεπτό τσουρκοπιπινάκι και επειδή είναι καινούριο ήταν και αμήχανο-ντροπαλό στο σαλόνι!

Αλλά το ρίξανε αμέσως στα βαθιά νερά:Φουλ πρόγραμμα;  :think:
[/quote]

Είναι η Μαρίνα που έχει δουλέψει και στο Διδύμου 20. Εκεί την είχα πάρει και την έδιωξα χωρίς να χύσω γιατί μύριζε αφάνταστα.
Σήμερα το πρωί είπα να της δώσω μία δεύτερη ευκαιρία στο Φυλής 84 το πάνω.
Το μετάνιωσα και πάλι όχι τόσο για την μυρωδιά της όσο για την συμπεριφορά της.
ΜΑΥΡΟ θα γράψω και κριτική

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Είναι η Μαρίνα που έχει δουλέψει και στο Διδύμου 20. Εκεί την είχα πάρει και την έδιωξα χωρίς να χύσω γιατί μύριζε αφάνταστα.
η μαρίνα ειναι ενα γυφτακι ή αλλη λέω εγω ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Η πρωινή Μαρίνα του Φυλής 84 όροφος δεν έχει σχέση με την Μαρίνα που είδα σήμερα στο Διδύμου 8β.

Η πρώτη Μαρίνα (της Φυλής 84) είναι πιο ψηλή,πιο σκουρόδερμη και πιο ξεπεταγμένη σωματικά και ξεθαρρεμένη ως προς την συμπεριφορά.

Η δεύτερη Μαρίνα (της Διδύμου 8β) είναι μινιόν, μελαχροινό, πολύ γλυκό πιπινάκι και ήταν και πολύ πιο μαζεμένη ως προς τις κινήσεις της.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Όχι Dude είναι η ίδια.
Την πήρα το πρωί και είμαι σίγουρος.
Είναι γυφτάκι από Ρουμανία και για αυτό έχει ιδιαίτερη μυρωδιά το σώμα της.
Έχει βάλει πίρσιγκ στο κάτω χείλος της. Πρόσεξέ το και θα δεις ότι είναι η ίδια.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όχι Dude είναι η ίδια.
Την πήρα το πρωί και είμαι σίγουρος.
Είναι γυφτάκι από Ρουμανία και για αυτό έχει ιδιαίτερη μυρωδιά το σώμα της.
Έχει βάλει πίρσιγκ στο κάτω χείλος της. Πρόσεξέ το και θα δεις ότι είναι η ίδια.

Για την πρωινή δεν διαφωνούμε.
Αυτή που μού την είπαν σαν Μαρινάκι την είδες απόψε στο Διδύμου 8;

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
Ναι την πρωινή Μαρίνα την είδα το βράδυ στο Διδύμου 8 το κάτω.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ναι την πρωινή Μαρίνα την είδα το βράδυ στο Διδύμου 8 το κάτω.

Οκ.Τότε εγώ έκανα λάθος.  ;)
(Το έχει το όνομα φαίνεται και οι Μαρίνες δίνουν κώλο-όπως πριν από λίγο καιρό οι Χριστίνες!!!  :grin: )

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:

1) Εμφανως διαταραγμενος τυπος, με χαρακτηριστικα ασιατη, τριγυρνουσε με περιεργο φονικο μειδιαμα στη Φυλης, αναστατωνοντας τσατσαδες και τανες... (προφανως τον ηξεραν)
Μαλιστα, μια τανα, στη γωνια Φωκαιας-Φυλης (στο μπουρδελο με τα τρια υπο-καταστηματα), τού φωναζε ασχημα καθως αποχωρουσε...
Λιγο αργοτερα, ο ιδιος τυπος κινηθηκε κατα πανω μου, στη Φυλης, σαν να ηθελε να μου κλεισει το δρομο. Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).
Αυτα προς ενημερωση των νταβαδων της περιοχης - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΞΗ Κ' ΗΘΙΚΗ!

2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??

3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!  :rockon:
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.

+ Να προσθεσω οτι, στο ιδιο μπουρδελο που παιχτηκε η φαση με τον psycho asian, πρωτοσυναντησα γλυκητατο πλασματακι που, βγαζοντας τα τακουνια, ηταν στα ορια του νανισμου...
(αυτο για τους μερακληδες ;-)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φοιτητριούλα όντως δείχνει, αλλά με μαυρισμένα δόντια. Δυστυχώς ξενέρωσα.

:thumbsup:

Όλα καλά,όλα ωραία αλλά μικρή κοπέλα να κάνει αυτή την δουλειά και να έχει τέτοιο θέμα...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:

2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??

3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!  :rockon:
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.

2)  :think:
Λεπτομέρειες περί του αριθμού της οδού Διδύμου;

3) Καλώς ήλθες στο Ρεμούνδου 20-το Ντενιζόσπιτο!  :rockon:

Δεν σού άνοιξε την καγκελόπορτα η υπηρεσία για να μπεις μέσα και να μην περιορισθείς στην εκ του πλατυσκάλου οπτική θεώρηση της εκδιδομένης;  :woldman:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
H "Γαλλιδα" ηταν (νομιζω) φατσα στο μπουρδελο με τη μπλε πορτα και μια ασταθή κοτρωνα εν ειδη σκαλοπατιου. Δηλ. το πρωτο απο δεξια, οπως ανεβαινεις απο Αχαρνων προς Φυλης.

Οσο για τη Ρεμουνδου...
ΟΧΙ!
Με αφησε πισω απ' τα καγκελα, να κοιταζω μια ξανθια πουτανα με το κυαλι  :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
H "Γαλλιδα" ηταν (νομιζω) φατσα στο μπουρδελο με τη μπλε πορτα και μια ασταθή κοτρωνα εν ειδη σκαλοπατιου. Δηλ. το πρωτο απο δεξια, οπως ανεβαινεις απο Αχαρνων προς Φυλης.

Οσο για τη Ρεμουνδου...
ΟΧΙ!
Με αφησε πισω απ' τα καγκελα, να κοιταζω μια ξανθια πουτανα με το κυαλι  :2funny:

1. Η "Γαλλίδα" που είδες ήταν η ξανθιά Αλίνα,η όμορφη φοιτητριούλα,στο Διδύμου 7α.

Προσωπική γνώμη: Αν σου αρέσουν οι ήρεμες-αισθησιακές καταστάσεις σαν να είσαι με την κοπέλα σου,είναι αρκετά καλή.

2. Στο Ρεμούνδου 20 αυτή η ξανθιά που είδες με το κυάλι από το πλατύσκαλο ήταν η θρυλική Ντενίζα.

Σκληρή η πόρτα του μαγαζιού αλλά εγγύηση η Ντενίζα!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Συνέχεια στην έρημη Φυλής...

Φυλής 66δ: Η ξανθιά πιτσιρίκα Άννα, με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό σώμα και η καστανή Χριστίνα, ψηλή πιτσιρίκα, με μέτριο πρόσωπο και με σχετικά αδύνατο σώμα, με μικρό στήθος και κώλο.
Με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό και οι δυο τους.
Δεν την θυμαμαι αυτην την Χριστινα! :think:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν την θυμαμαι αυτην την Χριστινα! :think:

Δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό εκεί,δίδυμο με την Άννα ενώ παλιότερα την έχω δει και στο Φυλής 71 όροφος και για λίγα φεγγάρια στο Φυλής 65 όροφος.

Δεν είναι του γούστου μου και δεν έχω γνώμη για τις επιδόσεις της.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Χθεσινη απογευματινη τσαρκουλα υπο παγερο ψιλοβροχο,κι αφου ειδα καποιες αρκετα ενδιαφερουσες κοπελες,περασα με την Αννυ στο Φωκαιας 27 ισ.Η κοπελα ηταν πολυ προσχαρη και συμμετοχικη,κανοντας πολυ ωραιο βαθυ τσιμπουκι χωρις να βιαζεται,κι οταν της ζητησα πισωκολλητο στηθηκε πολυ ωραια και γαμηθηκε δυνατα,χωρις να ''κλεβει''..φιλικη και προσχαρη και κατα την εξοδο της,κανοντας μου καλη εντυπωση..Η Βαλερια στο Διδ 16,αρκετα ενδιαφερουσα,λιγο με χαλασε το προσωπο..ομως εδω χθες το απογευμα,ειδα μαζι της την Ειρηνη με το κοντο ξανθο μαλλι,κι οχι τη Λιλιαν που αναφερουν 2 παιδια ανεβαζοντας κριτικη περι Βαλεριας..τα σεβη μου,κυριοι..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χθεσινη απογευματινη τσαρκουλα υπο παγερο ψιλοβροχο,κι αφου ειδα καποιες αρκετα ενδιαφερουσες κοπελες,περασα με την Αννυ στο Φωκαιας 27 ισ.Η κοπελα ηταν πολυ προσχαρη και συμμετοχικη,κανοντας πολυ ωραιο βαθυ τσιμπουκι χωρις να βιαζεται,κι οταν της ζητησα πισωκολλητο στηθηκε πολυ ωραια και γαμηθηκε δυνατα,χωρις να ''κλεβει''..φιλικη και προσχαρη και κατα την εξοδο της,κανοντας μου καλη εντυπωση..Η Βαλερια στο Διδ 16,αρκετα ενδιαφερουσα,λιγο με χαλασε το προσωπο..ομως εδω χθες το απογευμα,ειδα μαζι της την Ειρηνη με το κοντο ξανθο μαλλι,κι οχι τη Λιλιαν που αναφερουν 2 παιδια ανεβαζοντας κριτικη περι Βαλεριας..τα σεβη μου,κυριοι..

Με την Βαλέρια εναλλακτικά δουλεύει πότε η Ειρήνη (που είδες χθες) και πότε η Λίλιαν όπως τις προάλλες.

Τελικά η Άνυ η πορνοστάρ εκτός από ωραίο κορμί ίσως να έφτιαξε και από υπηρεσίες γιατί στην αρχή ήταν...άστα να πάνε!

ΥΓ: Μάχιμος ο @magaret!  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom