Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (6 μέλη και 64 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Συνέχεια στη Διδύμου:

▪8β: Η μελαχροινή τσουρκοπιπίνα Μαρίνα.
Με γλυκό προσωπάκι, κοντούλα, με αδύνατο σώμα και με μικρό στήθος καθώς και με ωραίο κωλαράκι.
Με φουλ πρόγραμμα-ελεύθερο στοματικό και κώλο.

πολυ ενδιαφερον ακουγεται αλλα δεν εχω κουραγιο να κατεβω κεντρο τωρα με τιποτα γμτ

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καταθεση πριν απο λιγο,στο διδυμου 18 στη μαρια...πηγαινα για αννουλα αλλα οχι ακομα.....μια απορια ρε συναγωνιστες......με το που τελειωσαν τα προκαταρκτικα με τη μαρια....τα οποια μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ικανοποιητικα....δεν εκανε καν την κινηση να μου βαλει καποτα...αλλα ηθελε να τη γαμησω ετσι...ακαποτα και απο μουνι και απο κωλο...και μαλιστα να χυσω ελευθερα σε οποια τρυπα ηθελα..... [glow=red,2,300]δε φοβουνται?[/glow]...που ξερει οτι δεν εχω κατι......γιατι τοσο χυμα?...δε μπορει να ειναι μονο για τα λεφτα....οποτε παω εκει παντα ειναι φουλ σε ραντεβου η μαρια......τι να πω.....εχει αρχισει και γινεται μοδα,αυτο το πραγμα......τελευταια φορα που την επισκεπτομαι....
τι να φοβαται ρε συ,κασκαντερ,μεχρι να γινει η μαλακια :S

Επισκέπτης
Ενημέρωση -υπό χιονόνερο-από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Διδύμου, Φυλής...

▪17 ισόγειο: Η ξανθιά Ιονέλα ή Ελένη, η γνωστή σκουρόδερμη, σχετικά ψηλή, κοπέλα, με ωραίο ζουμερό κορμί-σε φουλ πρόγραμμα.
Η ξανθιά Ιονέλα τι λεει καλη ειναι στο δωματιο?

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Συνέχεια στην έρημη Φυλής...

▪Φυλής 54α: Η ωραία Ξένια, με τις αφέλειές της και το ωραίο σώμα...
Νόστιμο μουτράκι-η παλαιά δεσποινίδα έδωσε την θέση της σε ένα νόστιμο θηλυκό...
Μαζί της η καινούρια μελαχροινή Αλεξάνδρα.
Πιτσιρίκα ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο και με όμορφο κανονικό σώμα, με μικρό στήθος και με ωραίο κώλο.

Η καινούργια πιπίνα η Αλεξάνδρα της μοντελοαλυσίδας χθές 08/02/2015 ήταν στη δεύτερη βάρδια
στο Φ66Α μαζί με τη Ρενατούλα.

Μάλιστα άργησε στο δωμάτιο και η τσα2 περίμενε για να μας παρουσιάσει και τα 2 κορίτσια
και καθυστέρησα κι εγώ τσάμπα μια και είχα πάει αποκλειστικά για Ρενατούλα.

Πάντως είναι σέξυ το νέο Μολδαβομωρό, χαμογελαστή με θετική ενέργεια, καλή φάση όμορφο πρόσωπο,
ψηλή, ίσια μαύρα μαλλιά, και χθές ένας συναγωνιστής πρέπει να την είχε πάνω από 20-άλεπτο στο δωμάτιο...

Βέβαια δεν έχει το κορμί της Ρενάτας (και ποιά το έχει άλλωστε), αλλά φαίνεται καλή περίπτωση,
όποιος δοκιμάσει το μωράκι ας το πεί και στους άλλους, φαίνεται φρεσκαδούρα.

Υ.Γ. -1-Πάντως όποια και να βάλουν μαζί με Ρενάτα, κάνει μπάμ η διαφορά κλάσης του μωρού,
       δεν μπορεί να σταθεί άλλη γυναίκα πλάι της όπως πολύ σωστά έθεσε το παράδειγμα
       ο Dude με την Πεντάμορφη...χεχεχε
    -2-Κάποιος πρέπει να πεί στο Αλινάκι της μοντελοαλυσίδας να ξαναβάψει τα μαλλάκια
        της μαύρα στο φυσικό της χρώμα, το ξανθό δεν της πάει.

Επισκέπτης
Συνέχεια στη Διδύμου:

▪Διδύμου 7α: Η Αλίνα η φοιτητριούλα με το ωραίο κορμί-καλό, στητό βυζάκι και πεταχτό κωλαράκι έχει η άτιμη...
Η Αλίνα η φοιτητριούλα? οπα μην μου λες τετοια και σεληνιάζομαι..!!!!καλη ειναι>?  :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πολυ ενδιαφερον ακουγεται αλλα δεν εχω κουραγιο να κατεβω κεντρο τωρα με τιποτα γμτ

Είναι πολύ καλό-τουλάχιστον εμφανισιακά-το λεπτό τσουρκοπιπινάκι και επειδή είναι καινούριο ήταν και αμήχανο-ντροπαλό στο σαλόνι!

Αλλά το ρίξανε αμέσως στα βαθιά νερά:Φουλ πρόγραμμα;  :think:

Επισκέπτης
Είναι πολύ καλό-τουλάχιστον εμφανισιακά-το λεπτό τσουρκοπιπινάκι και επειδή είναι καινούριο ήταν και αμήχανο-ντροπαλό στο σαλόνι!

Αλλά το ρίξανε αμέσως στα βαθιά νερά:Φουλ πρόγραμμα;  :think:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Πήγαινε δες την πρώτα και αναλόγως αποφάσισε-μπορεί να δεις κάτι επάνω της που να μη σ'αρέσει, γουρούνι στο σακί θα πάρεις;
Η Αλίνα πάλι κάνει απλό πρόγραμμα οπότε(βάσει προγράμματος) δεν σού πάει!

Όσο για την Τζουλιάννα,τις Δευτέρες τα απογεύματα δουλεύει στο Φυλής 71 το ρεπό της Χριστίνας της Καζακστανής.

Επισκέπτης
Πήγαινε δες την πρώτα και αναλόγως αποφάσισε-μπορεί να δεις κάτι επάνω της που να μη σ'αρέσει, γουρούνι στο σακί θα πάρεις;
Η Αλίνα πάλι κάνει απλό πρόγραμμα οπότε(βάσει προγράμματος) δεν σού πάει!

Όσο για την Τζουλιάννα,τις Δευτέρες τα απογεύματα δουλεύει στο Φυλής 71 το ρεπό της Χριστίνας της Καζακστανής.
απο επιδοσεις?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η καινούργια πιπίνα η Αλεξάνδρα της μοντελοαλυσίδας χθές 08/02/2015 ήταν στη δεύτερη βάρδια
στο Φ66Α μαζί με τη Ρενατούλα.

Πάντως είναι σέξυ το νέο Μολδαβομωρό, χαμογελαστή με θετική ενέργεια, καλή φάση όμορφο πρόσωπο,
ψηλή, ίσια μαύρα μαλλιά, και χθές ένας συναγωνιστής πρέπει να την είχε πάνω από 20-άλεπτο στο δωμάτιο...

Υ.Γ. -1-Πάντως όποια και να βάλουν μαζί με Ρενάτα, κάνει μπάμ η διαφορά κλάσης του μωρού,
       δεν μπορεί να σταθεί άλλη γυναίκα πλάι της όπως πολύ σωστά έθεσε το παράδειγμα
       ο Dude με την Πεντάμορφη...χεχεχε

:thumbsup:

Είναι όμορφο κορίτσι και πιστεύω πως μόλις περάσουν οι πρώτες ημέρες θα "δείξει" ακόμη περισσότερο!

Κατά καιρούς έχουν κάνει κάτι συνδυασμούς στην αλυσίδα και στις βάρδιες, απερίγραπτους:
Χθες  η Ρενάτα δίπλα στην καινούρια Αλεξάνδρα φυσικό είναι να την "σκεπάσει"...
Σήμερα η Ρενάτα δίπλα στην καινούρια Τζέσικα λογικό είναι να την "σβήσει"...

Θυμάμαι,πριν από καιρό, στο Διδύμου 7α είχαν βάλει μαζί την Άννα-Ιλόνα και την ντροπαλή (τότε) Ξένια.
Βγαίνει λοιπόν πρώτη στο σαλόνι η μαζεμένη Ξένια.Ένα απλό, ντροπαλό και αμήχανο σαλονάρισμα.

Και ακολουθεί η Άννα...Αέρας, σίφουνας...
Και στο δευτερόλεπτο κάνει μια μαγική κίνηση, λύνει το κορδόνι από το εσώρουχό της και το βγάζει ανεμίζοντάς το...
Η Ξένια να κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια και ανοικτό στόμα διερωτώμενη "πώς και πότε το έκανε αυτό;".
Άντε, λοιπόν, να "φανεί" η Ξένια μπροστά στην Άννα και η Αλεξάνδρα μπροστά στην Ρενάτα!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε ποσο να αντεξει αυτο το μικρο κωλαρακι;   :S

Φταίω και εγώ...που μου είχε κάνει 5 φορές επίθεση στο σαλόνι και την απαξίωνα...
Όλο έλεγα στον ντουντ..."άλλη φορά θα την πάρω"...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.720
Πόντοι
3.656
Φταίω και εγώ...που μου είχε κάνει 5 φορές επίθεση στο σαλόνι και την απαξίωνα...
Όλο έλεγα στον ντουντ..."άλλη φορά θα την πάρω"...... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τυπε μαζι με το αλλο το στυλιαρακι που δουλευαν μαζι,την Αλεξια ειχαν τρελο γελιο.εμπαινες μεσα,και νομιζες οτι εισαι στο στουντιο που γυριζονται τα ζουζουνια.δεν ηξερες αν θα γαμησεις η αν θα αρχισεις το α μπε μπα μπλομ   :grin:

παντως τυπε επρεπε να την τιμησεις,ελεγε και μονη της το προγραμμα,μεγαλο γελιο σου λεω.θα την τιμησω και με απλο προγραμμα μονο για την φαση  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom