Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (4 μέλη και 294 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για τους Πορνορεπόρτερ (και όχι τους Τιμημένους...) που αναρωτιούνται:

Διδύμου 20: Η ξανθιά Άντα-όπως βαπτίστηκε σήμερα.

Η Σάρα από το Μεταξουργείο.

Ξεκίνησε από Λεωνίδου 28 ισόγειο,πέρασε από Ιάσωνος 10 και Ιάσωνος 19α,σταθεροποιήθηκε τις νύχτες στο Ιάσωνος 1β δεξιά,πήγε ένα φεγγάρι στο Εξηκίου 18 και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο Τροφωνίου 13β.

Φολάρα του κερατά.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Και αυτή φολαρα;
Τι νόημα έχει ρε dude να κυκλοφορείς κάθε μέρα στα μπουρδελα και να τρως φόλες;
Φιλικά στο λέω σαν πορνορεπορτερ που ξέρει μερικά πράγματα παραπάνω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση-υπό πυκνό χιονόνερο- από την τρέχουσα βάρδια στην Φυλής...

Φυλής 71 ισόγειο: Η ξανθιά Άντζελα με το ωραίο κορμί-η γνωστή Μεταξουργειώτισα.Φόλα.

71 όροφος: Η ξανθιά Τζουλιάννα με το ζουμερό σώμα και το φουλ πρόγραμμα.

69 ισόγειο: Η πανύψηλη μελαχροινή Αντωνία.
Φολάρα.

69 όροφος: Η ξανθιά πολύ αδύνατη όμορφη Χριστίνα.Φολάρα.

67: Η μελαχροινή Λάουρα η τατουαζάτη με τις βυζάρες.

65 ισόγειο: Το πανέμορφο πλατινέ έπιπλο Αντζελίνα.

65 όροφος: Η μελαχροινή μουνάρα Μάγια.

86 ισόγειο: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νικόλ με το όμορφο πρόσωπο,τα χαρακτηριστικά σκιστά μάτια και το ζουμερό σώμα.

86 όροφος: Η μελαχροινή φολοπιπίνα Αντριάννα.

84 όροφος: Το αδύνατο τσουρκοπιπινάκι Μαρίνα με το σκούρο χρώμα δέρματος και με φουλ πρόγραμμα.

84 ισόγειο: Η ωραία Αλίνα με τα απίστευτα καπούλια.

80: Η ξανθιά πλέον Μαρία η Πόντια.

61: Η Μαρία το ξωτικό.

66δ: Η Άννα η ξανθιά ζουμερή πιτσιρίκα με το φουλ πρόγραμμα.

66α: Η ξανθιά Ναταλία με το ζουμερό σώμα και η καινούρια μελαχροινή μέτρια εμφανισιακά Τζέσικα.

56: Η Μαρία το μελαχροινό ωραίο μιλφ πολύ αδυνατισμένο που δούλευε και παλιότερα πάντοτε το πρωί-έχει περάσει και από Βέργας 2 και Χωματιανού 11 ισόγειο.

54: Η Βαλέρια και η μελαχροινή ομορφούλα Νάντια.

54α: Η γνωστή μελαχροινή Γιάννα που νταρντάνεψε αρκετά και ψιλοχάλασε.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.719
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• land rover.png
    land rover.png
    104,2 KB · Εμφανίσεις: 19

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Και αυτή φολαρα;
Τι νόημα έχει ρε dude να κυκλοφορείς κάθε μέρα στα μπουρδελα και να τρως φόλες;
Φιλικά στο λέω σαν πορνορεπορτερ που ξέρει μερικά πράγματα παραπάνω
  να σου πω εγω τι νοημα εχει. να βλεπουμε εμεις ποιες ειναι φολες και να μην περναμε :-) εντελως φιλικα οπως ειπες κ εσυ σου λεω κ εγω οτι ο παλικαρος ξερει τη πιατσα δεκα φορες καλυτερα απο σενα. εγω τον εμπιστευομαι απολυτα κ με εχει βοηθησει τρομερα περισσοτερκ απο οτι εσυ διοτι αναφερεξ τη προσωπικη τ αποψη για το ποιες ειναι φολες κ εται εγω κανω ωραιες καταθεσεις οχι συμφωνα με το ποιες ειναι ωραιες εξωτερικα αλλα συμφωνα με το ποιες προσφερουν καλες υπηρεσιες.. για εμενα ο ντιουντ ειναι απο αυτους που με εχουν βοηθησει απιστευτα χωρις να ζητα καποιο ανταλαγμα..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχισε την τρομερή δουλειά.. :rockon: :rockon: :rockon:
Αλλά Πήγενε και στο φ40 να δούμε τι έχει..

Γιατί κουτσός είσαι....;
Τράβα ρε ρετάλι,μια βόλτα να ξεσκουριάσεις... :pipa1:
Γάμησες Ιονέλα,που σου πρότεινα?

Ενημέρωση-υπό πυκνό χιονόνερο- από την τρέχουσα βάρδια στην Φυλής...

54α: Η γνωστή μελαχροινή Γιάννα που νταρντάνεψε αρκετά και ψιλοχάλασε.

Ωραίος! :hi:

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μεσημεριανή ενημέρωση 12¨00 με 13 30

Ιουλιανου 71 η Ναταλία Τσιαντάκης πρόσχαρη και ορεξάτη

Βέργας 6α η μιλφάρα Σόνια

Βέργας 6β η μιλφ Μαριάννα που δουλευει και δίπλα.

Κωνσταντινουπόλεως 166α δυο κοπέλες η μια μιλφ ξανθια γεματούλα παρουσιάστηκε σαν Μαρία, η άλλη βγαίνοντας  απο το δωμάτιο ουτε καν φαινόταν απο το σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 166β η όμορφη Ρούμπι

Ελευσινίων 22 η Βανέσσα φουλ και αυταρχικό για μερακλήδες

Βιργ μπενάκη κλειστό  >:( και πηγαινα εκει κατευθειαν για Βίκυ

Κολωνού 47 όροφος η Ρωσίδα μιλφογκίλφ Γαλήνη, πιο παχιά μου φάνηκε αλλά πολύ ορεξάτη, δουλευε και στο κάτω.

Κολωνού 47 ισόγειο, Χρύσα, ξανθιά άσχημη κατά τα γούστα μου μεταβολή και δρόμο.

Δεληγιώργη 30 η Λόλα, γκίλφ την θυμάμαι απο παλιά στον όροφο της Ακομινάτου, ξέρει κανείς αν είναι τρανς μιας και ο οικος τούτος συνήθως φέρνει μεταλλαγμένες.

Επισκέπτης
Γιατί κουτσός είσαι....;
Τράβα ρε ρετάλι,μια βόλτα να ξεσκουριάσεις... :pipa1:
Γάμησες Ιονέλα,που σου πρότεινα?

Ωραίος! :hi:
Όχι γιατί 1 δεν έχω λεφτά τώρα,μπορεί την άλλη εβδομάδα να πάω και 2 μου μυρίζει παγίδα εκ μέρος σου...δεν ξέρω γιατί ομως :think: :think:

Επισκέπτης
μεσημεριανή ενημέρωση 12¨00 με 13 30

Ιουλιανου 71 η Ναταλία Τσιαντάκης πρόσχαρη και ορεξάτη

Βέργας 6α η μιλφάρα Σόνια

Βέργας 6β η μιλφ Μαριάννα που δουλευει και δίπλα.

Κωνσταντινουπόλεως 166α δυο κοπέλες η μια μιλφ ξανθια γεματούλα παρουσιάστηκε σαν Μαρία, η άλλη βγαίνοντας  απο το δωμάτιο ουτε καν φαινόταν απο το σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 166β η όμορφη Ρούμπι

Ελευσινίων 22 η Βανέσσα φουλ και αυταρχικό για μερακλήδες

Βιργ μπενάκη κλειστό  >:( και πηγαινα εκει κατευθειαν για Βίκυ

Κολωνού 47 όροφος η Ρωσίδα μιλφογκίλφ Γαλήνη, πιο παχιά μου φάνηκε αλλά πολύ ορεξάτη, δουλευε και στο κάτω.

Κολωνού 47 ισόγειο, Χρύσα, ξανθιά άσχημη κατά τα γούστα μου μεταβολή και δρόμο.

Δεληγιώργη 30 η Λόλα, γκίλφ την θυμάμαι απο παλιά στον όροφο της Ακομινάτου, ξέρει κανείς αν είναι τρανς μιας και ο οικος τούτος συνήθως φέρνει μεταλλαγμένες.
Αυτή η μιλφ άρα σονια τι λέει? καλή στο σεξ έχει πολλές κριτικές..μην ειναι καμία σαύρα..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:kissass:Δεν είπα το αντίθετο αλλά διακρίνω μια επιθετικότητα προς το πρωσοπο μου? :think:

Εννοείται....
Δεν ενημερώνεις....έχεις απαιτήσεις και γενικά είσαι άχρηστος για το παρόν θρεντ...και μετά λες στον Beverlys να πάει στο Φ.40 ενώ δεν έχεις €... :headbang: :headbang: :headbang:
Παρόλα αυτά,όταν πρόκειται για κορασίδες...τα βάζουμε όλα στην άκρη και προτείνουμε...

Επισκέπτης
Εννοείται....
Δεν ενημερώνεις....έχεις απαιτήσεις και γενικά είσαι άχρηστος για το παρόν θρεντ...και μετά λες στον Beverlys να πάει στο Φ.40 ενώ δεν έχεις €... :headbang: :headbang: :headbang:
Παρόλα αυτά,όταν πρόκειται για κορασίδες...τα βάζουμε όλα στην άκρη και προτείνουμε...
Δεν κατάλαβα Χριστο...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
:kissass2:
Αυτή η μιλφ άρα σονια τι λέει? καλή στο σεξ έχει πολλές κριτικές..μην ειναι καμία σαύρα..

Ελεεινη θα την ελεγα και υποχονδρια!Προβαλει χιλιες δυο δικαιολογιες για περιορισμο του προγραμματος και της επαφης!Καμενο εικοσαρικο!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Εκει που ειναι τωρα η Σονια στο Βεργας 6α ειχε μια Λατινα μοκα σοκολατα!Αυτη ηταν καλη!Γυρω στα 40 αλλα μουναρος!Δεν συγκρατησα ονομα τοτε!Ειχα περασει φοβερα ομως!Μηπως θυμαται καρι καποιος συναγωνιστης που την ειχε παρει?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:

1) Εμφανως διαταραγμενος τυπος, με χαρακτηριστικα ασιατη, τριγυρνουσε με περιεργο φονικο μειδιαμα στη Φυλης, αναστατωνοντας τσατσαδες και τανες... (προφανως τον ηξεραν)
Μαλιστα, μια τανα, στη γωνια Φωκαιας-Φυλης (στο μπουρδελο με τα τρια υπο-καταστηματα), τού φωναζε ασχημα καθως αποχωρουσε...
Λιγο αργοτερα, ο ιδιος τυπος κινηθηκε κατα πανω μου, στη Φυλης, σαν να ηθελε να μου κλεισει το δρομο. Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).
Αυτα προς ενημερωση των νταβαδων της περιοχης - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΞΗ Κ' ΗΘΙΚΗ!

2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??

3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!  :rockon:
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.

+ Να προσθεσω οτι, στο ιδιο μπουρδελο που παιχτηκε η φαση με τον psycho asian, πρωτοσυναντησα γλυκητατο πλασματακι που, βγαζοντας τα τακουνια, ηταν στα ορια του νανισμου...
(αυτο για τους μερακληδες ;-)

Ο Ασιατης ειναι ανατολικο Τιμορ και κλεβει οτι βρει!Θρασυτατος αλλα ευκολος για σακουλιασμα γι'αυτο εχει και πλατη!Συνηθως σνιφαρει κροκοδειλο και γινεται!Προσοχη στα αμαξια,σακιδια,μπαγκαζιερες στα μηχανακια κτλ.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
:kissass2:
Ελεεινη θα την ελεγα και υποχονδρια!Προβαλει χιλιες δυο δικαιολογιες για περιορισμο του προγραμματος και της επαφης!Καμενο εικοσαρικο!
..μεχρι την τελευταια φορα που εφυγε για την πατριδα της,ηταν ''οπως την πετυχεις''..τωρα πια,εχει υποτροπιασει κι ειναι αρκετα δυσκοιλια..και να σκεφτεις πως πριν μερικα χρονια εδινε απλοχερα την κωλαρα της και το φχαριστιοταν..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom