Επισκέπτης
Ποιο χριστινακι ?Το Χριστινάκι,έκοψε και αυτή τον κώλο....
Ποιο χριστινακι ?Το Χριστινάκι,έκοψε και αυτή τον κώλο....
Ενημέρωση-υπό πυκνό χιονόνερο- από την τρέχουσα βάρδια στην Φυλής...
να σου πω εγω τι νοημα εχει. να βλεπουμε εμεις ποιες ειναι φολες και να μην περναμε :-) εντελως φιλικα οπως ειπες κ εσυ σου λεω κ εγω οτι ο παλικαρος ξερει τη πιατσα δεκα φορες καλυτερα απο σενα. εγω τον εμπιστευομαι απολυτα κ με εχει βοηθησει τρομερα περισσοτερκ απο οτι εσυ διοτι αναφερεξ τη προσωπικη τ αποψη για το ποιες ειναι φολες κ εται εγω κανω ωραιες καταθεσεις οχι συμφωνα με το ποιες ειναι ωραιες εξωτερικα αλλα συμφωνα με το ποιες προσφερουν καλες υπηρεσιες.. για εμενα ο ντιουντ ειναι απο αυτους που με εχουν βοηθησει απιστευτα χωρις να ζητα καποιο ανταλαγμα..Και αυτή φολαρα;
Τι νόημα έχει ρε dude να κυκλοφορείς κάθε μέρα στα μπουρδελα και να τρως φόλες;
Φιλικά στο λέω σαν πορνορεπορτερ που ξέρει μερικά πράγματα παραπάνω
Συνέχισε την τρομερή δουλειά..
Αλλά Πήγενε και στο φ40 να δούμε τι έχει..
Ενημέρωση-υπό πυκνό χιονόνερο- από την τρέχουσα βάρδια στην Φυλής...
54α: Η γνωστή μελαχροινή Γιάννα που νταρντάνεψε αρκετά και ψιλοχάλασε.
Όχι γιατί 1 δεν έχω λεφτά τώρα,μπορεί την άλλη εβδομάδα να πάω και 2 μου μυρίζει παγίδα εκ μέρος σου...δεν ξέρω γιατί ομωςΓιατί κουτσός είσαι....;
Τράβα ρε ρετάλι,μια βόλτα να ξεσκουριάσεις...
Γάμησες Ιονέλα,που σου πρότεινα?
Ωραίος!
Αυτή η μιλφ άρα σονια τι λέει? καλή στο σεξ έχει πολλές κριτικές..μην ειναι καμία σαύρα..μεσημεριανή ενημέρωση 12¨00 με 13 30
Ιουλιανου 71 η Ναταλία Τσιαντάκης πρόσχαρη και ορεξάτη
Βέργας 6α η μιλφάρα Σόνια
Βέργας 6β η μιλφ Μαριάννα που δουλευει και δίπλα.
Κωνσταντινουπόλεως 166α δυο κοπέλες η μια μιλφ ξανθια γεματούλα παρουσιάστηκε σαν Μαρία, η άλλη βγαίνοντας απο το δωμάτιο ουτε καν φαινόταν απο το σαλόνι.
Κωνσταντινουπόλεως 166β η όμορφη Ρούμπι
Ελευσινίων 22 η Βανέσσα φουλ και αυταρχικό για μερακλήδες
Βιργ μπενάκη κλειστό > και πηγαινα εκει κατευθειαν για Βίκυ
Κολωνού 47 όροφος η Ρωσίδα μιλφογκίλφ Γαλήνη, πιο παχιά μου φάνηκε αλλά πολύ ορεξάτη, δουλευε και στο κάτω.
Κολωνού 47 ισόγειο, Χρύσα, ξανθιά άσχημη κατά τα γούστα μου μεταβολή και δρόμο.
Δεληγιώργη 30 η Λόλα, γκίλφ την θυμάμαι απο παλιά στον όροφο της Ακομινάτου, ξέρει κανείς αν είναι τρανς μιας και ο οικος τούτος συνήθως φέρνει μεταλλαγμένες.
Όχι γιατί 1 δεν έχω λεφτά τώρα,μπορεί την άλλη εβδομάδα να πάω και 2 μου μυρίζει παγίδα εκ μέρος σου...δεν ξέρω γιατί ομως
Δεν είπα το αντίθετο αλλά διακρίνω μια επιθετικότητα προς το πρωσοπο μου?Α,καλά.....
Της έχω σκίσει το κωλί,τύπε...ο ίδιος.... ;)
Δεν είπα το αντίθετο αλλά διακρίνω μια επιθετικότητα προς το πρωσοπο μου?
Δεν είπα το αντίθετο αλλά διακρίνω μια επιθετικότητα προς το πρωσοπο μου?
Δεν κατάλαβα Χριστο...Εννοείται....
Δεν ενημερώνεις....έχεις απαιτήσεις και γενικά είσαι άχρηστος για το παρόν θρεντ...και μετά λες στον Beverlys να πάει στο Φ.40 ενώ δεν έχεις €...
Παρόλα αυτά,όταν πρόκειται για κορασίδες...τα βάζουμε όλα στην άκρη και προτείνουμε...
Αυτή η μιλφ άρα σονια τι λέει? καλή στο σεξ έχει πολλές κριτικές..μην ειναι καμία σαύρα..
ευχαριστω για την απαντηση
Ελεεινη θα την ελεγα και υποχονδρια!Προβαλει χιλιες δυο δικαιολογιες για περιορισμο του προγραμματος και της επαφης!Καμενο εικοσαρικο!
Ευρηματα - συμβαντα της (late) απογευματινης μπουρδελοτσαρκας:
1) Εμφανως διαταραγμενος τυπος, με χαρακτηριστικα ασιατη, τριγυρνουσε με περιεργο φονικο μειδιαμα στη Φυλης, αναστατωνοντας τσατσαδες και τανες... (προφανως τον ηξεραν)
Μαλιστα, μια τανα, στη γωνια Φωκαιας-Φυλης (στο μπουρδελο με τα τρια υπο-καταστηματα), τού φωναζε ασχημα καθως αποχωρουσε...
Λιγο αργοτερα, ο ιδιος τυπος κινηθηκε κατα πανω μου, στη Φυλης, σαν να ηθελε να μου κλεισει το δρομο. Εφτασα ενα τσακ απ' το να ριξω μπουκετο, αλλα απ' την αλλη, ειχα χεστει, γτ δεν ηξερα τι μπορει να κανει (ειχε κι αλλον ενα, μαζι).
Αυτα προς ενημερωση των νταβαδων της περιοχης - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑΞΗ Κ' ΗΘΙΚΗ!
2) Στη Διδυμου, πετυχα ξανθομουνο, ψιλοτρελαμενο, που μιλαγε...Γαλλικα (με προφορα Ουκρανιας).
Anyway, επειδη ηταν αρκετα καυλιαρα μες στη διατραχη της, ζητω αποψεις.
Αξιζει το 20αρικο??
3) Οσοι δεν εχετε δει το μπουρδελο-φυλακη της Ρεμουνδου, οπου κοιτας τη γκομενα απ' το... πλατυσκαλο, ειστε πολυ πισω!!!
Εγω, παντως, σημερα πρωτοεξερευνησα την περιοχη.
+ Να προσθεσω οτι, στο ιδιο μπουρδελο που παιχτηκε η φαση με τον psycho asian, πρωτοσυναντησα γλυκητατο πλασματακι που, βγαζοντας τα τακουνια, ηταν στα ορια του νανισμου...
(αυτο για τους μερακληδες ;-)
..μεχρι την τελευταια φορα που εφυγε για την πατριδα της,ηταν ''οπως την πετυχεις''..τωρα πια,εχει υποτροπιασει κι ειναι αρκετα δυσκοιλια..και να σκεφτεις πως πριν μερικα χρονια εδινε απλοχερα την κωλαρα της και το φχαριστιοταν..
Ελεεινη θα την ελεγα και υποχονδρια!Προβαλει χιλιες δυο δικαιολογιες για περιορισμο του προγραμματος και της επαφης!Καμενο εικοσαρικο!