Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (10 μέλη και 97 επισκέπτες)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude επανηλθε λες γιατι Περγαμου που ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησε ,το ιδιο και απο Κολωνου και ξαφνικα εσκασε στο Δ27

Προφανώς επανήλθε!

Εγώ την βρήκα στο Διδυμου 27 την Τετάρτη το απόγευμα και δούλευε από το πρωί και ο professorx την είδε στο ίδιο μαγαζί το Σάββατο το πρωί.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και πέρα απο την διάθεση,αν η γκόμανα είναι γνωστή φόλα,δεν λένε το όνομά της για να μην σε αποθαρρύνουν.Ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που διαβάζουν ενημερώσεις στο παρόν site,αλλά και σε άλλα αντίστοιχα,οπότε ξέρουν ότι πολλές φορές πάμε προϊδεασμένοι.Οπότε δεν σου λένε όνομα,βλέπεις εσύ κώλους και βυζιά,καυλώνεις και μετά κλαίς το 20αρικο με σπασμένα αρχίδια απο την κάθε προβλημματικιά.

:thumbsup:

Άσε που πολλές φορές,ιδίως σε σεσημασμένες φόλες προκειμένου να θολώσουν τα νερά,τις ξαναβαπτίζουν και όταν τους το λες αυτές εκεί...το βιολί τους!!! :orchestra:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πουτάνες είναι, τι περίμενες, μήπως ειλικρίνεια και αισθητική;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μεσοβδομαδα στην Ιασωνος 36 !! Κλειστο ! Απεργουσαν τα μαυρακια ?! Ας ενημερωσει  καποιος !!  :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προφανώς επανήλθε!

Εγώ την βρήκα στο Διδυμου 27 την Τετάρτη το απόγευμα και δούλευε από το πρωί και ο professorx την είδε στο ίδιο μαγαζί το Σάββατο το πρωί.
Αν λεμε την Ολγα το θωρηκτο που εμφανιζοταν εκτος απο Περγαμου και στο Διδυμου 16 υπογειο,δεν αξιζει.Βαριοταν μεχρι και ολα τα εσωρουχα να βγαλει,μη μου πιανεις το κεφαλι και αλλα τετοια σπαστικα.Απαροδεκτον για Ρωσιδα.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η νεαρής ηλικίας γλυκιά γεματούλα που είδες ήταν η Ελένη.
Την έχω δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις.

▪Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο, η κοπέλα με το κοντό μαλλί που είδες ήταν η Αλεξία.
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί.

▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, η όμορφη μελαχροινή μινιόν αδύνατη πιτσιρίκα που είδες ήταν η Κάρμεν.
Έχει δοκιμαστεί από θεσμικό και εξωθεσμικό συναγωνιστή και έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις-μέχρι που τον έναν τον παράτησε σύξυλο στο δωμάτιο!

▪Στο Κωνσταντινουπόλεως 166β, η ωραία μελαχροινή κοπέλα που είδες ήταν η Μπέλα από Περγάμου 1 τα πρωινά-σχετικά καινούρια πιτσιρίκα.
Την έχω δοκιμάσει με μέτριες εντυπώσεις.

Ωραίος ο @ aoratos 19!  :hi:
αυτη η Κάρμεν που λές στο Μεγ.αλεξάνδρου28 είναι η Καρμεν(Ισπανίδα δηλαδη αλβανιδα)απο ιασωνος 30Α ΟΡΟΦΟΣ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αυτη η Κάρμεν που λές στο Μεγ.αλεξάνδρου28 είναι η Καρμεν(Ισπανίδα δηλαδη αλβανιδα)απο ιασωνος 30Α ΟΡΟΦΟΣ?

Αν εννοείς την παλιά Κάρμεν με τα τατού,όχι.

Αν όμως η συγκεκριμένη (μελαχροινή,με όμορφο-γλυκό πρόσωπο,κοντούλα,αδύνατη με ωραίο σωματάκι) έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 30 όροφος,δεν το γνωρίζω.

Οπότε κάποια στιγμή που θα την τσεκάρεις, ενημέρωσέ μας!  ;)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Αν εννοείς την παλιά Κάρμεν με τα τατού,όχι.

Αν όμως η συγκεκριμένη (μελαχροινή,με όμορφο-γλυκό πρόσωπο,κοντούλα,αδύνατη με ωραίο σωματάκι) έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 30 όροφος,δεν το γνωρίζω.

Οπότε κάποια στιγμή που θα την τσεκάρεις, ενημέρωσέ μας!  ;)
Καινουρια είναι αυτή που λέω  υπαρχουν και κανα δυο κριτικές αν θυμάμαι γι αυτη!αν και έχει ωραιο αδυνατο σώμα με βυζάρες είναι μεγάλο κομοδίνο....θα ελεγξω σύντομα και θα ενημερώσω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πολλες καυλες σημερα αν βρεξει το βραδυ θα κατεβω να καταθεσω στο 1ο που θα βρω μπροστα μου αλλα μονο αν βρεξει αλλιως δεν μπορω την πολυκοσμια

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
πολλες καυλες σημερα αν βρεξει το βραδυ θα κατεβω να καταθεσω στο 1ο που θα βρω μπροστα μου αλλα μονο αν βρεξει αλλιως δεν μπορω την πολυκοσμια

Guys...help...

Καμια πρόταση για τώρα το απογευμα?? Σε στιλ φλωρης χομπιτ αλλα...με καλες υπηρεσίες. ..???

Θελω κοντη πολυ....λεπτή επισης.... αλλα να μην παει χαμένος χρόνος. ... και αν δινει και λοκω.... το τέλειο. ..

Ευχαριστώ οπως και ναχει...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Guys...help...

Καμια πρόταση για τώρα το απογευμα?? Σε στιλ φλωρης χομπιτ αλλα...με καλες υπηρεσίες. ..???

Θελω κοντη πολυ....λεπτή επισης.... αλλα να μην παει χαμένος χρόνος. ... και αν δινει και λοκω.... το τέλειο. ..

Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς....κάνε μια βόλτα και ενημέρωσε,χάσε λίγο χρόνο και εσύ.... :hi:
Σας έχει καλομάθει ο ντουντ μου φαίνεται.... :hi:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς....κάνε μια βόλτα και ενημέρωσε,χάσε λίγο χρόνο και εσύ.... :hi:
Σας έχει καλομάθει ο ντουντ μου φαίνεται.... :hi:
.  Τυπε εγώ λέω να παει στη φυλακοβια....

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ok guys sorry απλα εχω πολυ λιγο χρονο και ειμαι εξω και ελεγα μηπως παω κατευθείαν σε κανα που θα προτείνατε. ..γιατι πηγαινα φλωρη αλλα εχω ξενερωσει με την ξεπετα της...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Guys...help...

αν βρεις κοντοπουτανο στυλιαρι με κωλο να το πεις και σε μενα :)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καταθεση πριν απο λιγο,στο διδυμου 18 στη μαρια...πηγαινα για αννουλα αλλα οχι ακομα.....μια απορια ρε συναγωνιστες......με το που τελειωσαν τα προκαταρκτικα με τη μαρια....τα οποια μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ικανοποιητικα....δεν εκανε καν την κινηση να μου βαλει καποτα...αλλα ηθελε να τη γαμησω ετσι...ακαποτα και απο μουνι και απο κωλο...και μαλιστα να χυσω ελευθερα σε οποια τρυπα ηθελα.....δε φοβουνται?...που ξερει οτι δεν εχω κατι......γιατι τοσο χυμα?...δε μπορει να ειναι μονο για τα λεφτα....οποτε παω εκει παντα ειναι φουλ σε ραντεβου η μαρια......τι να πω.....εχει αρχισει και γινεται μοδα,αυτο το πραγμα......τελευταια φορα που την επισκεπτομαι....

μαυρο στη πουτανα και το μπουρδελοσπιτο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
▪Φωκαίας 27 όροφος: Η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Αλέσια με απίστευτο κωλί και επιθετική-μόνο που δεν τον βάζει στο στόμα της επιτόπου στο σαλόνι!

Μαζί της η μελαχροινή Κλαούντια,η καινούρια πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και ελαφρώς ζουμερό σώμα-με ωραίο κώλο και μεγάλα τσιμπουκόχειλα.

▪Φωκαίας 27 ισόγειο: Η ξανθιά πορνο Αίντα,με πρόστυχο πρόσωπο,ωραίο κορμί με μικρό πεσμένο στήθος όμως και απίθανο κώλο.
Αίντα η πορνοστάρ!!!

▪Φωκαίας 27 υπόγειο: Η καινούρια μελαχροινή νεαρής ηλικίας Μαρίνα.
Με περίεργο πρόσωπο αλλά με ωραίο,σχετικά αδύνατο,σώμα και καλό κώλο τον οποίο και δίνει.

νομιζω οτι θα ειναι τα μοναδικα σπιτια που θα κοιταξω το βραδακι ...
προς αναζητηση πιπινοστυλιαρι

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Smile_kamikaze.gif
    Smile_kamikaze.gif
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 17
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom