zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Dude επανηλθε λες γιατι Περγαμου που ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησε ,το ιδιο και απο Κολωνου και ξαφνικα εσκασε στο Δ27
Dude επανηλθε λες γιατι Περγαμου που ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησε ,το ιδιο και απο Κολωνου και ξαφνικα εσκασε στο Δ27
Και πέρα απο την διάθεση,αν η γκόμανα είναι γνωστή φόλα,δεν λένε το όνομά της για να μην σε αποθαρρύνουν.Ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που διαβάζουν ενημερώσεις στο παρόν site,αλλά και σε άλλα αντίστοιχα,οπότε ξέρουν ότι πολλές φορές πάμε προϊδεασμένοι.Οπότε δεν σου λένε όνομα,βλέπεις εσύ κώλους και βυζιά,καυλώνεις και μετά κλαίς το 20αρικο με σπασμένα αρχίδια απο την κάθε προβλημματικιά.
Αν λεμε την Ολγα το θωρηκτο που εμφανιζοταν εκτος απο Περγαμου και στο Διδυμου 16 υπογειο,δεν αξιζει.Βαριοταν μεχρι και ολα τα εσωρουχα να βγαλει,μη μου πιανεις το κεφαλι και αλλα τετοια σπαστικα.Απαροδεκτον για Ρωσιδα.Προφανώς επανήλθε!
Εγώ την βρήκα στο Διδυμου 27 την Τετάρτη το απόγευμα και δούλευε από το πρωί και ο professorx την είδε στο ίδιο μαγαζί το Σάββατο το πρωί.
αυτη η Κάρμεν που λές στο Μεγ.αλεξάνδρου28 είναι η Καρμεν(Ισπανίδα δηλαδη αλβανιδα)απο ιασωνος 30Α ΟΡΟΦΟΣ?▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η νεαρής ηλικίας γλυκιά γεματούλα που είδες ήταν η Ελένη.
Την έχω δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις.
▪Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο, η κοπέλα με το κοντό μαλλί που είδες ήταν η Αλεξία.
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί.
▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, η όμορφη μελαχροινή μινιόν αδύνατη πιτσιρίκα που είδες ήταν η Κάρμεν.
Έχει δοκιμαστεί από θεσμικό και εξωθεσμικό συναγωνιστή και έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις-μέχρι που τον έναν τον παράτησε σύξυλο στο δωμάτιο!
▪Στο Κωνσταντινουπόλεως 166β, η ωραία μελαχροινή κοπέλα που είδες ήταν η Μπέλα από Περγάμου 1 τα πρωινά-σχετικά καινούρια πιτσιρίκα.
Την έχω δοκιμάσει με μέτριες εντυπώσεις.
Ωραίος ο @ aoratos 19!
αυτη η Κάρμεν που λές στο Μεγ.αλεξάνδρου28 είναι η Καρμεν(Ισπανίδα δηλαδη αλβανιδα)απο ιασωνος 30Α ΟΡΟΦΟΣ?
Καινουρια είναι αυτή που λέω υπαρχουν και κανα δυο κριτικές αν θυμάμαι γι αυτη!αν και έχει ωραιο αδυνατο σώμα με βυζάρες είναι μεγάλο κομοδίνο....θα ελεγξω σύντομα και θα ενημερώσωΑν εννοείς την παλιά Κάρμεν με τα τατού,όχι.
Αν όμως η συγκεκριμένη (μελαχροινή,με όμορφο-γλυκό πρόσωπο,κοντούλα,αδύνατη με ωραίο σωματάκι) έχει δουλέψει και στο Ιάσωνος 30 όροφος,δεν το γνωρίζω.
Οπότε κάποια στιγμή που θα την τσεκάρεις, ενημέρωσέ μας! ;)
πολλες καυλες σημερα αν βρεξει το βραδυ θα κατεβω να καταθεσω στο 1ο που θα βρω μπροστα μου αλλα μονο αν βρεξει αλλιως δεν μπορω την πολυκοσμια
Guys...help...
Καμια πρόταση για τώρα το απογευμα?? Σε στιλ φλωρης χομπιτ αλλα...με καλες υπηρεσίες. ..???
Θελω κοντη πολυ....λεπτή επισης.... αλλα να μην παει χαμένος χρόνος. ... και αν δινει και λοκω.... το τέλειο. ..
Ευχαριστώ οπως και ναχει...
. Τυπε εγώ λέω να παει στη φυλακοβια....Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς....κάνε μια βόλτα και ενημέρωσε,χάσε λίγο χρόνο και εσύ....
Σας έχει καλομάθει ο ντουντ μου φαίνεται....
. Τυπε εγώ λέω να παει στη φυλακοβια....
πες και κανενα νουμερακι τζαμπα ειναιΕγώ λέω να πάει Άσπα,Μ.Αλεξάνδρου....που παρέχει και 69....
Guys...help...
Καμια πρόταση για τώρα το απογευμα?? Σε στιλ φλωρης χομπιτ αλλα...με καλες υπηρεσίες. ..???
Θελω κοντη πολυ....λεπτή επισης.... αλλα να μην παει χαμένος χρόνος. ... και αν δινει και λοκω.... το τέλειο. ..
Ευχαριστώ οπως και ναχει...
καταθεση πριν απο λιγο,στο διδυμου 18 στη μαρια...πηγαινα για αννουλα αλλα οχι ακομα.....μια απορια ρε συναγωνιστες......με το που τελειωσαν τα προκαταρκτικα με τη μαρια....τα οποια μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ικανοποιητικα....δεν εκανε καν την κινηση να μου βαλει καποτα...αλλα ηθελε να τη γαμησω ετσι...ακαποτα και απο μουνι και απο κωλο...και μαλιστα να χυσω ελευθερα σε οποια τρυπα ηθελα.....δε φοβουνται?...που ξερει οτι δεν εχω κατι......γιατι τοσο χυμα?...δε μπορει να ειναι μονο για τα λεφτα....οποτε παω εκει παντα ειναι φουλ σε ραντεβου η μαρια......τι να πω.....εχει αρχισει και γινεται μοδα,αυτο το πραγμα......τελευταια φορα που την επισκεπτομαι....
▪Φωκαίας 27 όροφος: Η μελαχροινή πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Αλέσια με απίστευτο κωλί και επιθετική-μόνο που δεν τον βάζει στο στόμα της επιτόπου στο σαλόνι!
Μαζί της η μελαχροινή Κλαούντια,η καινούρια πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και ελαφρώς ζουμερό σώμα-με ωραίο κώλο και μεγάλα τσιμπουκόχειλα.
▪Φωκαίας 27 ισόγειο: Η ξανθιά πορνο Αίντα,με πρόστυχο πρόσωπο,ωραίο κορμί με μικρό πεσμένο στήθος όμως και απίθανο κώλο.
Αίντα η πορνοστάρ!!!
▪Φωκαίας 27 υπόγειο: Η καινούρια μελαχροινή νεαρής ηλικίας Μαρίνα.
Με περίεργο πρόσωπο αλλά με ωραίο,σχετικά αδύνατο,σώμα και καλό κώλο τον οποίο και δίνει.
μαυρο στη πουτανα και το μπουρδελοσπιτο