Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (6 μέλη και 181 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.117
Πόντοι
42.697
Kαλησπερα παιδιά περασα πριν λίγη ωρα με την νεα μιλφαρα Βαλερία και ηταν μια υπεροχή συνεύρεση πολύ ωραια.Όμορφη γυναικα χώρις ιδιαιτερη εμπειρία αλλά με πολύ θετική ενέργεια και διάθεση σωματαρα για πάλη υποταγής και τρελες λαβές ερωτικές επιτελους η Διδύμου πήρε κάπως τα επανω της.Μαζί με την Βαλερία ηταν η Λίλιαν που την αβανταρε καθώς με προέτρεπε να την γνωρισω. Πράξη αλτρουισμού που δεν συμβαίνει συχνα μεταξύ ιερόδουλων καλη ψυχή η Λίλιαν.Αραγμα προς το παρόν Φωκίωνος για το ντέρμπυ και αργά το βράδυ ίσως κατεβω μετάξι συγχαρητήρια σε όλα τα παληκάρια που ενημερωνουν

ετσι ακριβως ειναι η Βαλερια φιλε αορατε!
γυναικαρα και με πολυ θετικη αυρα και διαθεση! Ξεχωριζει μακραν απο ολες τις υπολοιπες στη Διδυμου.

Kostas_E

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ετσι ακριβως ειναι η Βαλερια φιλε αορατε!
γυναικαρα και με πολυ θετικη αυρα και διαθεση! Ξεχωριζει μακραν απο ολες τις υπολοιπες στη Διδυμου.

Για την Λιλιαν ομολογω πως εχω μονο καλα λογια να πω, αν και εχει κοιλιτσα, η συμπεριφορα της παιρνει 10 με τονο. 2 φορες εχω περασει συνολικα μαζι της, και οι δυο φορες ηταν πολυ ευχαριστες εμπειριες.

Την Βαλερια δεν την ξερω, τι ωρες παιζει? Σκεφτομαι εαν τις πετυχω και τις 2 μαζι να δοκιμασω και για πρωτη φορα μια παρτουζα (εαν προσφερουν βεβαιως βεβαιως)

Xou_re_Thymiato

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μια πολύ γρήγορη βόλτα γύρω στις 8 το βράδυ, μπήκα Ρεμούνδου 21 πάνω που πέτυχα Ιβάννα και Αλίκη (καινούρια αυτή, μελαχρινή, κοντούλα με μεγάλη περιφέρεια), μετά με σταμάτησαν μπάτσοι με τη μηχανή και μου πρήξαν τα αρχίδια, ξενέρωσα, έφυγα για Διδύμου στο ένα το 7αρι, πέτυχα ένα ξανθό, ψηλό, αδύνατο, πολύ όμορφο μουνάκι, ήμουν στα όρια να μπω αλλά περίμενε κόσμος και είχα τρελά νεύρα, οπότε την έκανα...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ια πολύ γρήγορη βόλτα γύρω στις 8 το βράδυ, μπήκα Ρεμούνδου 21 πάνω που πέτυχα Ιβάννα και Αλίκη (καινούρια αυτή, μελαχρινή, κοντούλα με μεγάλη περιφέρεια), μετά με σταμάτησαν μπάτσοι με τη μηχανή και μου πρήξαν τα αρχίδια, ξενέρωσα, έφυγα για Διδύμου στο ένα το 7αρι, πέτυχα ένα ξανθό, ψηλό, αδύνατο, πολύ όμορφο μουνάκι, ήμουν στα όρια να μπω αλλά περίμενε κόσμος και είχα τρελά νεύρα, οπότε την έκανα...
[/quote]
όντως έχει βγάλει ο Καμμένος τους μπάτσους εξω για μπλόκα στα μηχανάκια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.117
Πόντοι
42.697
Για την Λιλιαν ομολογω πως εχω μονο καλα λογια να πω, αν και εχει κοιλιτσα, η συμπεριφορα της παιρνει 10 με τονο. 2 φορες εχω περασει συνολικα μαζι της, και οι δυο φορες ηταν πολυ ευχαριστες εμπειριες.

Την Βαλερια δεν την ξερω, τι ωρες παιζει? Σκεφτομαι εαν τις πετυχω και τις 2 μαζι να δοκιμασω και για πρωτη φορα μια παρτουζα (εαν προσφερουν βεβαιως βεβαιως)

Η Βαλερια ειναι μονο τα απογευματα συνηθως μαζι με Λιλιαν ή Ειρηνη
Παρτουζα παιζει στο καταστημα αλλα με τοσο μικρα και στεναχωρα δωματια απορω πως χωρανε 3 ανθρωποι εκει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
καταθεση πριν απο λιγο,στο διδυμου 18 στη μαρια...πηγαινα για αννουλα αλλα οχι ακομα.....μια απορια ρε συναγωνιστες......με το που τελειωσαν τα προκαταρκτικα με τη μαρια....τα οποια μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ικανοποιητικα....δεν εκανε καν την κινηση να μου βαλει καποτα...αλλα ηθελε να τη γαμησω ετσι...ακαποτα και απο μουνι και απο κωλο...και μαλιστα να χυσω ελευθερα σε οποια τρυπα ηθελα.....δε φοβουνται?...που ξερει οτι δεν εχω κατι......γιατι τοσο χυμα?...δε μπορει να ειναι μονο για τα λεφτα....οποτε παω εκει παντα ειναι φουλ σε ραντεβου η μαρια......τι να πω.....εχει αρχισει και γινεται μοδα,αυτο το πραγμα......τελευταια φορα που την επισκεπτομαι....

Υπάρχει ειδικό θρεντάκι για τέτοιες ενημερώσεις μύστη μου  ;) ;) :grin: :grin:.Μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτά εδώ,γιατί θα έχουμε τρολαρίσματα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παιδια περιστροφη στο μεταξι λιγο μετα της24.00 μεσανυχτα στην εναρξη της τριτης βαρδιας οποτε εχουμε τα εξης

Μεγαλου Αλεξανδρου22Β Νατασα καινουργια νεαρη κοπελα καστανοξανθο σπαστο μαλλι κανονικο υψος καλο σωματακι αμηχανη και ελαφρως νωθρη στο σαλονι
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Μαρια ευσωμη πληθωρικη κοπελα σχετικα νεα ξανθια φορουσε γυαλια και ειχε μεγαλα υπερφυσικα βυζια
Κολωνου53 Σιμονα μελαχρινη νταρντανα απο ρουμανια και Αναστασια γκιλφ με την ασχημη φατσα
Κολωνου48 Βαλερια προμιλφ ομορφη ξανθια ρωσσιδα και αλλη μια κοπελα που ηταν δωματιο δεν την ειδα
Λεωνιδιου28 ισογειο δυο μελαμψα τσιγγανακια η Μαρια αδυνατο στυλιαρι και μια πιο ευσωμη εδω ενας πακιστανος που ειχε αραξει στο σαλονι μου ελεγε ποσο καλη ειναι η πιο ευσωμη
Ιασωνος20Γ Μαρια η κοντη αδυνατη γυρολογος που μοιαζει με κινεζα που μαζευει συμετοχες απο τα περισσοτερα μαγαζια στο μεταξι ετσι οπως παει
Ιασωνος20Β Ρωξανη καινουργιο νεαρο πιπινι με μακρι καστανοξανθο ισιο μαλλι αδυνατο ωραιο σωματακι γλυκια φατσουλα αξιολογη περιπτωση
Ιασωνος19 ισογειο Η κοπελα με το κοντοκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλι και το ωραιο σωμα τελευταια δουλευει εκει και απογευμα
Ιασωνος10 επανω Χριστινα μελαχρινη ρουμανα ηταν στο Δωματιο
Κολokυνθους63 στο πρωτο οπως μπαινουμε αριστερα Σονια αλβανιδα μιλφ μετριο υψος μελαχρινη σωμα με πατσοκοιλια και στον αλλο χωρο ευθεια ενας Τραβελλος μελαχρινος ψηλος σωματωδης
Μεγαλου Αλεξανδρου28Α μια νεαρη μελαχρινη αδυνατη κοπελιτσα κοντουλα με ωραιο σωματακι και προσωπο πολυ καλη
Ιασωνος44 στο διαδρομο Μαγδαλενα η ψηλη ξανθια κοπελα σαν δοκαρι και μια κοντουλα μελαχρινη Λουιζα δεν ειναι αυτη απο Κολωνου48 αλλη
Ιασωνος46β Βερα η κοπελα που δουλευε πριν λιγους μηνες Φυλης84Α
Ιασωνος43 Εμανουελλα η εκκεντρικη φυλακοβια οπως την αποκαλουν με το στεγνο σωμα και φουλ προγραμμα και η Αντζελα μελαχρινη μαυρο μαλλι ως τους ωμους μετριο αναστημα καλο σωματακι
Κωσταντινουπολεως166Α Αλεξανδρα μελαχρινη μακρι ισιο μαλλι μετριο σωμα εχει δουλεψει κωσταντινουπολεως206 και φυλης134 παλιοτερα και Τατιαννα μελαχρινη βουλγαρα σωμα με πιασιματα τατου στο στηθος με πολυ καλες συστασεις απο συναγωνιστες που την εχουν τιμησει
Κωσταντινουπολεως166Β Ναταλι νεαρη μελαχρινη κοπελα αδυνατη με κοντο μαυρο μαλλι ως του ωμους καλη διαθεση στο σαλονι ενδιαφερουσα περιπτωση δεν την εχω ξαναδει

Αυτα και απο το μεταξι οπου ο κοσμος ειναι λιγοστος καλο ξημερωμα και καλη βδομαδα να εχετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλημερα παιδια περιστροφη στο μεταξι λιγο μετα της24.00 μεσανυχτα στην εναρξη της τριτης βαρδια οποτε εχουμε τα εξης
Ιασωνος20Γ Μαρια η κοντη αδυνατη γυρολογος που μοιαζει με κινεζα που μαζευει συμετοχες απο τα περισσοτερα μαγαζια στο μεταξι ετσι οπως παει

Εντελώς φόλα.... :S
Ωραίος! :hi:

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Εννοείς τη μελαχρινή Μαίρη;
Αν είναι αυτή, τότε ήταν σήμερα το πρωί στο Αλκαμένους 113 με μια ξανθιά Νίκη (κάτω του μετρίου).
Πρώτη μου φορά με Μαίρη και έμεινα ευχαριστημένος. Δυνατό MILF.

Ναι για αυτην λεω με τις βυζαρες  :tits: :tits: :tits:
σιγα μην ελεγα για την αλλη που θελει να γαμιεται ακαποτα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Επισης ξερει κανεις κανα καλο milf που να κανει τσιμπουκαρα και να τα παιρνει στο στομα ?? Εκτος απο την αλιονα...για φιλο ειναι οχι για μενα

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Επισης ξερει κανεις κανα καλο milf που να κανει τσιμπουκαρα και να τα παιρνει στο στομα ?? Εκτος απο την αλιονα...για φιλο ειναι οχι για μενα
η ξακουστη Σονια..Βεργας 6 υπογειο,πρωινα..

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Αλλαγή περιοχής.
Στο Διδυμου 27 ήταν σε ντουέτο η γυρολόγος Ρωσόφωνη Αλίνα,με ξανθό μαλλί καρέ,γεματούλα με λευκό δέρμα και μαζί της η Ρωσόφωνη Όλγα υπέρβαρη με ξανθά κοντά βαμμένα μαλλιά πλέον.Η Όλγα έχει εργαστεί στα Διδύμου 20,Αγκύρας 12,Διδύμου 16 και Περγάμου 27.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και για τις 2 κοπέλες.

Ωπ ..τι έχουμε ? επέστρεψε η Ολγα που είχε σταματήσει μαζί με την Καίτη από Περγάμου 27 ?

ks106

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους. Θαθελα προταση για τωρα εχω κανα 2ωρο στο κεντρο ελευθερο... Εχω φαει φολες τελευταια δοκιμαζοντας κ θελω αν γινεται ωραιο βυζι ακα τσιμπουκι .Προτιμω οχι μεταξι...Ευχαριστω τους γνωστες :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλημερα παιδια περιστροφη στο μεταξι λιγο μετα της24.00 μεσανυχτα στην εναρξη της τριτης βαρδιας οποτε εχουμε τα εξης

▪Λεωνιδιου28 ισογειο δυο μελαμψα τσιγγανακια η Μαρια αδυνατο στυλιαρι και μια πιο ευσωμη εδω ενας πακιστανος που ειχε αραξει στο σαλονι μου ελεγε ποσο καλη ειναι η πιο ευσωμη

▪Ιασωνος19 ισογειο Η κοπελα με το κοντοκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλι και το ωραιο σωμα τελευταια δουλευει εκει και απογευμα

▪Μεγαλου Αλεξανδρου28Α μια νεαρη μελαχρινη αδυνατη κοπελιτσα κοντουλα με ωραιο σωματακι και προσωπο πολυ καλη

▪Κωσταντινουπολεως166Β Ναταλι νεαρη μελαχρινη κοπελα αδυνατη με κοντο μαυρο μαλλι ως του ωμους καλη διαθεση στο σαλονι ενδιαφερουσα περιπτωση δεν την εχω ξαναδει

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, η νεαρής ηλικίας γλυκιά γεματούλα που είδες ήταν η Ελένη.
Την έχω δοκιμάσει με πολύ καλές εντυπώσεις.

▪Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο, η κοπέλα με το κοντό μαλλί που είδες ήταν η Αλεξία.
Με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο κορμί.

▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, η όμορφη μελαχροινή μινιόν αδύνατη πιτσιρίκα που είδες ήταν η Κάρμεν.
Έχει δοκιμαστεί από θεσμικό και εξωθεσμικό συναγωνιστή και έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις-μέχρι που τον έναν τον παράτησε σύξυλο στο δωμάτιο!

▪Στο Κωνσταντινουπόλεως 166β, η ωραία μελαχροινή κοπέλα που είδες ήταν η Μπέλα από Περγάμου 1 τα πρωινά-σχετικά καινούρια πιτσιρίκα.
Την έχω δοκιμάσει με μέτριες εντυπώσεις.

Ωραίος ο @ aoratos 19!  :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Kαλημερα ευχαριστώ φιλέ Dude για τις επισημάνσεις που προσδιορίζουν τις παραπανω κοπέλες. Πολλές φορες οι υπηρεσίες δεν αναφερουν τα ονόματα των κοριτσιών δεν ξέρω γιατι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Kαλημερα ευχαριστώ φιλέ Dude για τις επισημάνσεις που προσδιορίζουν τις παραπανω κοπέλες. Πολλές φορες οι υπηρεσίες δεν αναφερουν τα ονόματα των κοριτσιών δεν ξέρω γιατι

Δίκιο έχεις φίλε μου, σε όλους μας το κάνουν αυτό-άλλες φορές δεν λένε κουβέντα και άλλες φορές λένε ακόμη και πράγματα που δεν πρέπει να πουν,προφανώς συμπεριφέρονται ανάλογα την διάθεσή τους.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.205
Πόντοι
7.865
Δίκιο έχεις φίλε μου, σε όλους μας το κάνουν αυτό-άλλες φορές δεν λένε κουβέντα και άλλες φορές λένε ακόμη και πράγματα που δεν πρέπει να πουν,προφανώς συμπεριφέρονται ανάλογα την διάθεσή τους.
Και πέρα απο την διάθεση,αν η γκόμανα είναι γνωστή φόλα,δεν λένε το όνομά της για να μην σε αποθαρρύνουν.Ξέρουν ότι υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που διαβάζουν ενημερώσεις στο παρόν site,αλλά και σε άλλα αντίστοιχα,οπότε ξέρουν ότι πολλές φορές πάμε προϊδεασμένοι.Οπότε δεν σου λένε όνομα,βλέπεις εσύ κώλους και βυζιά,καυλώνεις και μετά κλαίς το 20αρικο με σπασμένα αρχίδια απο την κάθε προβλημματικιά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom