Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (16 μέλη και 139 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
Τέλος Αλκιβιάδου 16Γ ήταν σε ντουέτο η ώριμη Ελληνίδα Κατερίνα απο το 16Α.Σώμα με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά μακριά,μπάσα φωνή.Η έταιρη κοπέλα ήταν καινούρια και ήταν μιλφ με όνομα Σάρα απο Μολβαδία.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ελαφριά κοιλίτσα.Το μεγάλο αβαντάζ της ήταν τα μεγάλα της μαστάρια που ήταν πεντάρια.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος και για τις 2 κοπέλες.Πέρασα με την Σάρα.Το αποτέλεσμα ήταν να φάω μεγάλη φόλα.Λεπτομέρειες θα ανεβάσω εντός ολίγου.Προσοχή μην την πατήσετε!
Εγώ πάντως σας το είπα!
Καλό βράδυ να έχετε!

Tην ειδα κι εγω χθες.Τι ξερουμε για αυτην?Που εργαζεται και ποια βαρδια??Καμμενη ειναι ή ενταξει γκομενα?Προγραμμα??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και για όσους ενδιαφέρονται η Μαρία το ξωτικό δουλεύει τώρα στο Φυλής 40.
Πως και πήγε στο 40? Αυτό δεν είναι του πάνου,εκτόςαν κκάνω λάθος...ακόμα καλντέρα...θα περάσουν μετακαι απο το 40

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πως και πήγε στο 40? Αυτό δεν είναι του πάνου,εκτόςαν κκάνω λάθος...ακόμα καλντέρα...θα περάσουν μετακαι απο το 40

Έκει είναι μαζί με την Κορίνα αλλά λόγω ζαλάδας μάλλον θα φύγει νωρίτερα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Που εργαζεται??Ειμαι τρελος μιλαφακιας και την ΘΕΛΩ!!Γιατι φολα?

Τύπε δουλεύει τώρα στο Αλκιβιάδου 16γ και από τις 5 το απόγευμα και μετά στο Αγκύρας 12 δεξιά.

Αφού την θέλεις,όρμα!  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο Μεταξουργείο νύχτα- ύστερα από πολύ καιρό- είχαμε τα κάτωθι...  :woldman:

▪Μεγ.Αλεξάνδρου 28: Η μελαχροινή Κάρμεν.Ωραίο τσουρκοπιπινάκι, με γλυκό πρόσωπο, κοντούλα, με σχετικά αδύνατο σώμα με μικρό στήθος και με απίστευτο κωλαράκι.Φόλα του κερατά...

Για την ομορφούλα λεπτή μελαχροινή πιτσιρίκα Κάρμεν έκανε λόγο κάποιος...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Kαλησπερα παιδιά μικρή βόλτα λίγο μετα της 12.30 σε κάποια μαγαζιά ξεκιναω λίγο αντίστροφα την ενημέρωση απο το τέλος καθώς πριν λιγα λεπτα 2και10 πήγα στο Μαραθώνος 59 για να περάσω με την Μαρσέλα αλλά εκείνη τη στιγμή έβγαινε ένας μεσήλικας κύριος και μου ανακοίνωσε οτι το μαγαζί θα έκλεινε ως της15.15
Φυλης134 Μια νεαρή αδύνατη κοπελα με ξανθό κοντό μαλλί μέτριο υψος συμπαθητική παρουσία
Φυλης109Β Αννίτα μια κοπελα με καστανό μαλλί σωμα κανονικό μέτριο πρόσωπο έχει δουλέψει προσφατα Πιπινου65
Φυλης109Α Ντάρια η Τάνια δεν είμαι σίγουρος μελαχρινή κοπελα νεαρή κοντή καλό σώματα κι
Διδυμου8Β Μεγκυ νεαρή ξανθιά ωραίο σωμα και χαμόγελο
Λιοσιων73Α Νικολέτα ξανθιά νεαρή ωραίο σώματακι με πιασιματα μέτριο υψος δεν την έχω δει αλλη φορα
Μαραθώνος 59Α Γιάννα η ουκρανη
Κωσταντινουπολεως166Α Μαρια μια χοντρή ξανθια μιλφ με κοντό μαλλί αδιάφορη και μια Ελληνίδα μιλφ με καστανοξανθο μακρί μαλλί κάποια τατου στο σχετικα καλό σωμα της μέτριο υψος άνετη στο σαλόνι
Κωνσταντινουπόλεως166Β Ρουμπυ μελαχρινή κοπελα μετρίου ύψους σωμα αφρατο με πιασιματα πολύ μέγαλα βυζια

Αυτά για την ωρα φιλοι μου καλό μεσημερι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχτες το βραδυ δουλευε η εστελ η οποια μαζευε ολο το χαρτι.επαθα πλακα μιλαμε το σαλονι δεν αδειαζε ποτε και παντα στα δωματια υπηρχαν ατομα.δυστυχως κανει υπεραπλο και δε βγαινουν πολλα γουστα,ηταν καλυτερη απο μια φορα στις αρχες που ειχα παει μαζι της αλλα γενικα οχι κατι ιδιαιτερο δεν κανει και 69 :headbang: γαμωτο το σωζουν ομως οι βυζαρες της που καπως τις αξιοποιει.επισης βαζει συνεχεια κρεμα και κλεβει λιγο στο γαμησι βαζει το χερι της μπροστα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έκει είναι μαζί με την Κορίνα αλλά λόγω ζαλάδας μάλλον θα φύγει νωρίτερα.

Μήπως είναι ματιασμένη,μύστη μου?  :grin:
Έχουμε τεράστια ανάγκη "τώρα λάιβ/σφηνάκι" ενημέρωση... :wanker: :wanker: :wanker:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
το ξωτικο τι κανει στο 40 ; δινει κωλο και κανει ακαποτες ; ή να παω στο δεκαρικο ;;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
το ξωτικο τι κανει στο 40 ; δινει κωλο και κανει ακαποτες ; ή να παω στο δεκαρικο ;;

Εσύ μην την πλησιάζεις γιατί βλέπω να σού κάνει βουντού όπως έκανε η Μαργέτη στον Κατσούλα!  :rockon:

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
που πηγε?που παει?
το θυμοσαστε το τραγουδι της Αντζι Σαμιου?
ο λογος για την Χριστινα την ομορφη τατουαζατη βυζαρου απο Φυλης 27Α.
που εξαφανιστηκε αυτο το κοριτσι?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
...ειχα την πληροφορια οτι η αννα σαντουιτσ γυριζει σημερα στο διδυμου 18...η αυριο.....ας επιβεβαιωσει αν γνωριζει καποιος....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
που πηγε?που παει?
το θυμοσαστε το τραγουδι της Αντζι Σαμιου?
ο λογος για την Χριστινα την ομορφη τατουαζατη βυζαρου απο Φυλης 27Α.
που εξαφανιστηκε αυτο το κοριτσι?

Μαζί με την Άννα Κου είχαν πάρει μια εβδομάδα άδεια η οποία (υποτίθεται ότι) τελειώνει αύριο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom