Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (17 μέλη και 220 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
:σημερα κατεσσεσα δυο φορες στο μεταξουργειο στο ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩΝΟΣ 20 ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Τωρα στο Μ.Αλεξανδρου 28 μια Καρμεν μελαχρινο νεαρο με ωραιο σωμα δυστυχως γεματα τα δωματια κ αναμονη. Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο. Θα ειναι εκει και τριτη βαρδια ομως..

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
206
Πριν λιγο καταθεση στη Ρενατα φυλης 66α...οτι και να πουμε για αυτη τη μουναρα ειναι λιγο.... :fuck1: :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Μολις εφαγωθει ενα καραστιλιαρω που δεν εχω ακουσει γι αυτο εδω στις ενημερωσεις(κατα την γνωμη μου :grin: ) ονοματι Τζελα στο Κολωνου 32γ, το γλυκο μουυ :boobies:!... ειναι ψιλο με πολυ ωραιο σωμα, κωλαρακι και βυζακια πιοιμα μαλλι καστανο φαση καρρε και παιδικο μουτρακι...τα 20 δεν πρεπει να τα εχει πατιμενα) !  καλη πιπουλα που μολις καρακαυλωσα εγινε ακομα καλητερη μουνακι να το πιεις στο ποτηρι στα αλλα δεκτικοπαθητικη! ΣΕ ΛΙ ΝΗ Α ΣΤΗ ΚΑ !!!! Το απασχολουσα δε τοση ωρα που με παρατισε(ναι και αυτο!! :headbang: ) με την πουλου στο χερι μολις χτυπισε την πορτα η τσατσα η καποιος αλλος ΜΑΛΑΚΑΣ!!καθως οπως με βεβαιωσε η τσα δεν βαραει πορτες, δεν ξερω μπορει να μοθλεγε και πιπες! :orchestra:
Αυτη την φορα το πηρα λιγο πιο ψυχραιμα  :dancing: καθως εχυσα αμεσως σχεδον μολις αρπαξα το καυλι μου αφου αποχωριστηκα απο το μουνακι της :wanker:(απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι λιγο ψαρωμενο το μικρο!)
Εν πειραζει  θα επιστρεψω καποια  στιγμη για την ΤΙΜΩΡΙΑ της!!!!!!! :s&m_1:  :erection:

Υ.Γ1 με τα καινουργια εμοτικονς μονο που δεν χυνω απο τα ματια!! τα ειχα τρομερη αναγκη!!
Υ.Γ2 βαρεθηκα τις κρεπες :grin:
Καυλι Νυχτα σας :sleeping:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα.Λεπτή με ξανθό μαλλί ως τους ώμους και αρκετά πρόστυχο σαλονάρισμα.Δέρμα μελαμψό.Ξεβρακώθηκε και έκανε κόλπα στον στύλο.Απλό πρόγραμμα με 69 και ισπανικό τελειωτικό σαν εξτρά. Την Άιντα είδα ή την Αλέσια;Νοστιμούλα αρκετά.

Την Αίντα είδες που χθες το πρωί δούλευε στη θέση της Τζίνας.

Ωραίος ο professorx!  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.214
Πόντοι
7.786
μου ετυχε οικογενειακη υποχρεωση και προλαβα μονο να παω σε δυο σπιτακια που εκανα καταθεση στην ανδριανα απο κολωνου  30 ορωφος και στην κορινα ιασωνοσ 20 την επομενη εβδομαδα θα εχει περισσοτερη ενημερωση

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τυπε μου δεν μπορω να κάνω αλλιος ...κάτι μέσα μου μου λέει συνεχώς κάντο κάντο...

Και τις κοπέλες δεν τις σκέφτεσαι πόσο τις πληγώνεις με αυτή σου την σκληρή συμπεριφορά;
(Κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο.......)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
4.006
Και τις κοπέλες δεν τις σκέφτεσαι πόσο τις πληγώνεις με αυτή σου την σκληρή συμπεριφορά;
(Κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο κάντο.......)
Χαχα..Το γνωριζω τυπε..αλλά τι να κάνω...Όλα στον βομο της Ηδονής...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
4.006
Τύποι ξέρει κανεις η Λάουρα η Τατουαζατη αννεργαζετε μονη της ατο Φυλής 67 τώρα? Η είναι ντούο με ξωτικό?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom