Επισκέπτης
η λαουρα καλή ειναι? το δέχεται όλο μέσα στο κωλο?Η ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ???
Καλησπέρα φιλε δεν την ρωτησα αλλά υποθετω πως είναι Ρουμανα
η λαουρα καλή ειναι? το δέχεται όλο μέσα στο κωλο?Η ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ???
Καλησπέρα φιλε δεν την ρωτησα αλλά υποθετω πως είναι Ρουμανα
Ελληνικα μιλαει γιατι λεω να την επισκευτω και δεν γουσταρω αν δεν μιλαει ελληνικα
δεν ξερω φιλε δεν την εχω επισκευθειη λαουρα καλή ειναι? το δέχεται όλο μέσα στο κωλο?
γιατι οχιΓια να μη κάνεις τον κόπο,μήπως θες να στη φέρουμε κιόλας να την γαμήσεις;
Απο οτι κατάλαβα είναι η Χριστίνα που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 απο το Κολοκυνθούς 63 στη μεταμεσονυχτια αλλαγή.Μετα δούλεψε Ιάσωνος 31 χοστελ η αλλιως κατσαριδοσπιτο.Την είχα στα υπόψην στο 10ρικο άλλα είχε εξαφανιστεί.Εμφανισιακά μου αρέσει αλλά έχει τη φήμη της φολας και κακές κριτικες! Αφηνε τους χυστες με την πουτσα στο χέρι και έφευγε απο το δωμάτιο.Καλημερα σε ολους παιδιά φυλής,φωκαιας
Φωκαιας27Βκατω Χριστίνα νεαρή αδύνατη μελαμφη κοπελα τσιγγανορουμανα πιθανοτατα νομιζω οτι έχει δουλέψει παλιοτερα Κολοκυνθους63
Αυτά τα ολίγα απο την φυλής φωκαιας καλό ξημέρωμα να εχετε
Για να μη κάνεις τον κόπο,μήπως θες να στη φέρουμε κιόλας να την γαμήσεις;
Συμφωνα με πληροφοριες, η Ντιανα κανει ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι
Οι δυνατοι μυστες του σαιτ πρεπει να την τσεκαρουν
επιβεβαιωνω
κανει και τωρα (σιγα μη δεν εκανε δηλ)
......ρε παμε καλα????ακαποτα γαμησια?
Το μουνι της ηταν αξυριστο! Δυστυχως οχι θαμνος, αλλα ειχε μπολικη τριχα :S :S :S
Περασμα καποτας και ιεραποστολικο. Στενο μουνακι με καλη αισθηση. Δε χρειαστηκε να βαλει ουτε κρεμα ουτε σαλιο, ειχα προεοιμασει εγω καταλληλα την περιοχη τοση ωρα.
Ειχε πολυ καλη συμμετοχη με ασταματητα ρομαντικα γλωσσοφιλα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου. :S :S :S
Το τελος ηρθε στα 4 μετα απο αγριο σφυροκοπημα.
Xθες τον επαιζα με κατι βιντεακια αυτης της τυπισας που με καυλωνει αφανταστα
Εχεις δικιο, το χα βαλει και γω στο ματι αυτο τυπε, αλλα δε το σκεφτηκα καν :-
Σημερα απογευμα που περασα παντως, δεν δουλευε αυτη. Καιτη, Ελλη, Στελλα και μια αλλη χοντρη και πανω η Χρυσα ηταν.
Ρε ο Φανούρης ο Τζούρας που πήγε, που χάθηκε? Νάναι καλά το παιδί καί τά άλλα τσιμέντο να γίνουν.
.....Για να μη κάνεις τον κόπο,μήπως θες να στη φέρουμε κιόλας να την γαμήσεις;
.....
.... δουλεύη deliveri ??
για βραδινη ενημερωση ουτε λογος ποτε ε..
Σημερα στην πρωινη αλλαγη
Ρεμουνδου 21 ισογειο ΥΒΟΝΝΗ 7/10 μελαχρινη μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια σιλικονατα βυζια , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Τιμηθηκε πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις.Κανει αφθονα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Στο κυριως σεξ ομως δεν συμμετεχει.Στα προκαταρκτικα κερδιζει! Στο κυριως μενου χανει! Θα ακολουθησει κριτικη.