Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (1 μέλη και 88 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλημερα σε ολους παιδιά φυλής,φωκαιας

Φωκαιας27Βκατω Χριστίνα νεαρή αδύνατη μελαμφη κοπελα τσιγγανορουμανα πιθανοτατα νομιζω οτι έχει δουλέψει παλιοτερα Κολοκυνθους63

Αυτά τα ολίγα απο την φυλής φωκαιας καλό ξημέρωμα να εχετε
Απο οτι κατάλαβα είναι η Χριστίνα που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 απο το Κολοκυνθούς 63 στη μεταμεσονυχτια αλλαγή.Μετα δούλεψε Ιάσωνος 31 χοστελ η αλλιως κατσαριδοσπιτο.Την είχα στα υπόψην στο 10ρικο άλλα είχε εξαφανιστεί.Εμφανισιακά μου αρέσει αλλά έχει τη φήμη της φολας και κακές κριτικες! Αφηνε τους χυστες με την πουτσα στο χέρι και έφευγε απο το δωμάτιο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Συμφωνα με πληροφοριες, η Ντιανα κανει ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι  :grin:
Οι δυνατοι μυστες του σαιτ πρεπει να την τσεκαρουν  :rockon:

επιβεβαιωνω
κανει και τωρα  :grin: (σιγα μη δεν εκανε δηλ)

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
(Επίσης όσοι έχετε πιτσινογατάκια καλό θα είναι να τους αλλάζετε συχνά την άμμο γιατί μεταμορφώνονται σε θεριά ανήμερα και καταβροχθίζουν 20ευρα!  Grin

Θα μου πεις τώρα από το να στο καταβρόχθήσει το 20ρικο η (μουνάρα)Κατερίνα από την Μαραθώνος καλύτερα να στο φάει το πιτσινογατάκι!!!)

:grin: :grin: καλυτερα να μου φαει 50αρι το γατι παρα 5 η Εκατερινη :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το μουνι της ηταν αξυριστο! Δυστυχως οχι θαμνος, αλλα ειχε μπολικη τριχα   :S :S :S

Περασμα καποτας και ιεραποστολικο. Στενο μουνακι με καλη αισθηση. Δε χρειαστηκε να βαλει ουτε κρεμα ουτε σαλιο, ειχα προεοιμασει εγω καταλληλα την περιοχη τοση ωρα.
Ειχε πολυ καλη συμμετοχη με ασταματητα ρομαντικα γλωσσοφιλα και αναστεναζε μεσα στο στομα μου.  :S :S :S
Το τελος ηρθε στα 4 μετα απο αγριο σφυροκοπημα.

Είχες ανάγκη,ένα ρομαντικό γαμήσι.... :cum: :rockon: :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Xθες τον επαιζα με κατι βιντεακια αυτης της τυπισας που με καυλωνει αφανταστα  :bigdick:

Μυστη παιζει ενα ακομη σχιστοματικο τσιπιρικι στον οροφο της βεργας3 τα βραδια, τσουποτουλι...τουλαστιχων ειτο εκει πριν ενα 6μερο... Καρινα το λενε, δεν εχω πετσωσει ομως για να σου πω γνωμη

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εχεις δικιο, το χα βαλει και γω στο ματι αυτο τυπε, αλλα δε το σκεφτηκα καν  :-
Σημερα απογευμα που περασα παντως, δεν δουλευε αυτη. Καιτη, Ελλη, Στελλα και μια αλλη χοντρη και πανω η Χρυσα ηταν.

σορρυ,
ενωουσα νυχτα

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ρε  ο  Φανούρης ο  Τζούρας που πήγε, που χάθηκε?  Νάναι καλά το παιδί καί τά άλλα τσιμέντο  να γίνουν.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη

Ρεμουνδου 21 ισογειο ΥΒΟΝΝΗ 7/10 μελαχρινη μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια σιλικονατα βυζια , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Τιμηθηκε :knockinb: πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις.Κανει αφθονα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Στο κυριως σεξ ομως δεν συμμετεχει.Στα προκαταρκτικα κερδιζει! :rockon: Στο κυριως μενου χανει!  :rockon: Θα ακολουθησει κριτικη.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Σημερα στην πρωινη αλλαγη

Ρεμουνδου 21 ισογειο ΥΒΟΝΝΗ 7/10 μελαχρινη μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια σιλικονατα βυζια , κανονικο αναστημα και σωμα με πιασηματα.Τιμηθηκε :knockinb: πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις.Κανει αφθονα και μεγαλης διαρκειας προκαταρκτικα.Στο κυριως σεξ ομως δεν συμμετεχει.Στα προκαταρκτικα κερδιζει! :rockon: Στο κυριως μενου χανει!  :rockon: Θα ακολουθησει κριτικη.

Καλησπέρα συναγωνιστή DEVITO θα μου επιτρεψεις μια μικρή διαφωνία να έχω όσον αφορα το στήθος της Υβόννης δεν νομιζω οτι είναι σιλικονατο.Μάλλον φυσικο και απο τα πιο δυνατά σημεία της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom