Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (13 μέλη και 208 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χθεσινή σύντομη μεσημεριάτικη τσάρκα στο συννεφιασμένο Μετάξι ...
(για άλλη μια φορά λίγες τσατσάδες έλεγαν ονομα , απαξιούσα και εγώ να ρωτήσω).

-Ιάσωνος 2α .  Κοντό , βατραχοειδές πλάσμα , μόλις έφτασε από κάποια στρούγκα . Εντελώς βουκολική κατάσταση . Ισπανικό .
-Ιάσωνος 37β.  Συμπαθητική μας φάνηκε στο ημίφως , με πολλά τατού και στα δυο χέρια. Απλό.
-Ιάσωνος 27α . Μπασμένο , καχεκτικό γυφτάκι . Ελεύθερο στοματικό .
-Ιάσωνος 46 .  Δυο κοπέλες . Η μια με καστανά μαλλιά , κοντή , και η άλλη λίγο ψηλότερη , μελαχρινή με πιασήματα και ωραίο χαμόγελο .
Προκλητική μου φάνηκε , με υποσχέσεις . Ένιωσα τα αρχίδια μου να με γαργαλούν αλλά λαβαίνοντας υπόψη πως σε αυτό το χαμαιτυπείο δεν έχω
περάσει σχεδόν ποτέ καλά , αποχώρησα .
-Ιάσωνος 31 Χόστελ . Μια ατσούμπαλη με βαμένο ξανθό μαλλί , ολοφάνερα μειωμένης αντίληψης .. Αντζελα νομίζω ? Ελεύθερο στοματικό .
-Ιάσωνος 44 . Η γνωστή Ιρίνα , γιομάτη καμπύλες ... απλό (ας πούμε). Για άλλη μια φορά πήρε την κάβλα μου , η εν λόγω για τα γούστα μου
ταβανώνει το δεκάρικο .
-Κολωνού 47 ισόγειο . Κοντή με ξανθιά μαλλιά και πρόσωπο όλο ταλαιπώρια . Την θυμάμαι αιώνες στο μετάξι . Στο πάνω μια έγχρωμη με κάμποσα
κιλά παραπάνω .
-Κολωνού 48 . Μελαχρινή με κοντό σχετικά μαλλί και πιασήματα .
-Κολωνού 53 . Καλό πράμα εδώ , ψιλή , κορμάρα . Απλό .
-Μ.Αλεξάνδρου 15 . Δυο μεγαλοκοπέλες , η γνωστή Βίκυ και μια άλλη , μελαχρινή με μεγάλια μαστάρια που την συναντούσες στα σπιτάκια της Ιάσωνος
στα χαμηλά προς Αχιλλέως . Την είχα γαμήσει παλιά και ήταν παντελώς αδιάφορη .

Αυτά τα σύντομα και μια γενική παρατήρηση .
Τόσο στο Μετάξι όσο και στη Φυλής γενικότερα (εννοώ και την ευρεία περιοχή ), έχουν εκλείψει δυστυχώς τα καλά τσιμπουκλοβερ . Εμείς οι
εραστές της καλής πίπας που θέλουμε την ποιότητα και όχι ξεπέτες ζοριζόμαστε . Κάτι που οι καλές κυρίες μιας ηλικίας έχουν πια αποχωρήσει
από τον μάχιμο στίβο , κάτι που άλλες υπέροχες σπερματορουφήχτρες έχουν εξαφανιστεί , βιώνουμε δύσκολες μέρες . Και δεν υπάρχουν τα νέα
ταλέντα που θα τις αναπληρώσουν .
Ακούγεται κλισέ , αλλά μήπως οι καλές - όχι και τόσο παλιές -εποχές πέρασαν οριστικά ?

Οψόμεθα .  

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Χθεσινή σύντομη μεσημεριάτικη τσάρκα στο συννεφιασμένο Μετάξι ...
(για άλλη μια φορά λίγες τσατσάδες έλεγαν ονομα , απαξιούσα και εγώ να ρωτήσω).

-Ιάσωνος 2α .  Κοντό , βατραχοειδές πλάσμα , μόλις έφτασε από κάποια στρούγκα . Εντελώς βουκολική κατάσταση . Ισπανικό .
-Ιάσωνος 37β.  Συμπαθητική μας φάνηκε στο ημίφως , με πολλά τατού και στα δυο χέρια. Απλό.
-Ιάσωνος 27α . Μπασμένο , καχεκτικό γυφτάκι . Ελεύθερο στοματικό .
-Ιάσωνος 46 .  Δυο κοπέλες . Η μια με καστανά μαλλιά , κοντή , και η άλλη λίγο ψηλότερη , μελαχρινή με πιασήματα και ωραίο χαμόγελο .
Προκλητική μου φάνηκε , με υποσχέσεις . Ένιωσα τα αρχίδια μου να με γαργαλούν αλλά λαβαίνοντας υπόψη πως σε αυτό το χαμαιτυπείο δεν έχω
περάσει σχεδόν ποτέ καλά , αποχώρησα .
-Ιάσωνος 31 Χόστελ . Μια ατσούμπαλη με βαμένο ξανθό μαλλί , ολοφάνερα μειωμένης αντίληψης .. Αντζελα νομίζω ? Ελεύθερο στοματικό .
-Ιάσωνος 44 . Η γνωστή Ιρίνα , γιομάτη καμπύλες ... απλό (ας πούμε). Για άλλη μια φορά πήρε την κάβλα μου , η εν λόγω για τα γούστα μου
ταβανώνει το δεκάρικο .
-Κολωνού 47 ισόγειο . Κοντή με ξανθιά μαλλιά και πρόσωπο όλο ταλαιπώρια . Την θυμάμαι αιώνες στο μετάξι . Στο πάνω μια έγχρωμη με κάμποσα
κιλά παραπάνω .
-Κολωνού 48 . Μελαχρινή με κοντό σχετικά μαλλί και πιασήματα .
-Κολωνού 53 . Καλό πράμα εδώ , ψιλή , κορμάρα . Απλό .
-Μ.Αλεξάνδρου 15 . Δυο μεγαλοκοπέλες , η γνωστή Βίκυ και μια άλλη , μελαχρινή με μεγάλια μαστάρια που την συναντούσες στα σπιτάκια της Ιάσωνος
στα χαμηλά προς Αχιλλέως . Την είχα γαμήσει παλιά και ήταν παντελώς αδιάφορη .

Αυτά τα σύντομα και μια γενική παρατήρηση .
Τόσο στο Μετάξι όσο και στη Φυλής γενικότερα (εννοώ και την ευρεία περιοχή ), έχουν εκλείψει δυστυχώς τα καλά τσιμπουκλοβερ . Εμείς οι
εραστές της καλής πίπας που θέλουμε την ποιότητα και όχι ξεπέτες ζοριζόμαστε . Κάτι που οι καλές κυρίες μιας ηλικίας έχουν πια αποχωρήσει
από τον μάχιμο στίβο , κάτι που άλλες υπέροχες σπερματορουφήχτρες έχουν εξαφανιστεί , βιώνουμε δύσκολες μέρες . Και δεν υπάρχουν τα νέα
ταλέντα που θα τις αναπληρώσουν .
Ακούγεται κλισέ , αλλά μήπως οι καλές - όχι και τόσο παλιές -εποχές πέρασαν οριστικά ?

Οψόμεθα . 
Bεργας 3 Μιλα!!θα σου ξεζουμισει ταρχιδια αγαπητε!!!καλο βολι..

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μάγια Φωκαιας 19 τα παίρνει όλα στο στόμα. Και ωραίο μωρό, μείον τα κρεμασμένα βυζια της.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καινούργιος προφήτης μας προέκυψε. Εφυγε ο "ένας" ,ήρθε ο "άλλος". Ο νοών νοείτω!

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μίνι αναφορούλα Live από Φυλής σήμερα 16/11/2014 στην πρωινή βάρδια,
πήγα στοχευμένα να τσεκάρω την καινούργια την Χριστίνα στο Φωκαίας 27Β
ισόγειο με ξύλινα σκαλάκια, μετά την κριτική του ProfessorX.

Το μωράκι είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο !!!

Άξια και καλύτερη αντικαταστάτρια της Γιάννας της Ουκρανής,
μια και το μωράκι το καινούργιο κάνει φούλ πρόγραμμα
(εγώ ως μικρομεσαίος γεύτηκα και το γλυκό και φιλόξενο κουλουράκι της),
κάτι που η Γιάννα δεν το έκανε.

Υπέροχη Τσιμπουκάρα όσο είμασταν στο 69, και το μουνάκι της και όλα τα
γύρω υπέροχα αξιοθέατα και 'αξιόγλυφτα' είναι ΓΥΑΛΙ !!! ούτε μια τριχούλα
δεν συνάντησε η διψασμένη γλώσσα μου !!!

Έμεινα ενθουσιασμένος με το μωράκι, και φυσικά έχει ήδη προστεθεί
πολύ ψηλά στη λίστα με τα στανταράκια μου.

VFM το μωράκι και γλύκα μουτράκι.

Καλά μουνιά/κολιά στις πούτσες μας καβλιάρηδες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μίνι αναφορούλα Live από Φυλής σήμερα 16/11/2014 στην πρωινή βάρδια,
πήγα στοχευμένα να τσεκάρω την καινούργια την Χριστίνα στο Φωκαίας 27Β
ισόγειο με ξύλινα σκαλάκια, μετά την κριτική του ProfessorX.

Επιτέλους,"ζεστέ σκορπιέ"...ξεκόλλησες... ;)

Ωραίος.
Q2oCaRJ.gif

Xθες 3η βαρδια, 2 αποτυχημενες καταθεσεις.

Φυλης 54 Αουρορα. Δε λεω απο συμμετοχη ειναι πολυ καλη μαζι μου, αλλα δυστυχως εχει γινει πολυ πιεστικη με το χρονο σε σχεση με παλιοτερα. 10λεπτο μαξ. Δεν εχυσα.

Εξηκιου 18Β Ινα. Δεν ηταν τοσο καλη οσο την πρωτη φορα που την πηρα. Ηταν κουρασμενη, δε συμμετειχε ιδιαιτερα και ποναγε. Η πιπα της αεροπιπα. Το καλο ειναι οτι ειναι αματουρι, πολυ ευγενικο, τιμιο και ανετη με το χρονο(εκατσα κανα 25 λεπτο!). Εδω εχυσα στο νιπτηρα.  :S

Μύστη μου,ρίξε ένα άκυρο στο Αουροράκι...όπως και σε άλλες που έχουν ξεθαρρέψει...γιατί δεν πάει άλλο... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ε ενταξει μωρε τωρα Σαββατο βραδυ τι περιμενα και γω...
Την εχω καλομαθει βεβαια με κατι 40αρια που της εδινα + οτι εχω γινει γενικα πολυ δυσκολος.

Μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω τη Φυλης και να πηγαινω μονο σε μερακληδικα τσαρδια(αλκιβιαδου-λιοσιων κλπ κλπ)
 :cum: :rockon:

Ωραίος.
Q2oCaRJ.gif

Πέρα από την πλάκα μικρέ...προτιμώ να δώσω ένα έξτρα 5-10€ στο Μεταξουργείο σε κάποια...παρά να μου βαράνε την πόρτα όπως στα τσαρδιά της αλυσίδας που τίμησες το Αουρόρα...
Ειδικά στο 56,αλλά και στα 66Α...7Α/Β μερικές φορές... ;)
Θυμάμαι με την Ηλέκτρα πέρυσι,βαράγανε οι πόρτες σύννεφο... :uglystupid:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ναι οντως το ζυμαρακι αν και μεγαλη καβλα ειδικα χτες βραδυ που ηταν αλοιμενη με λαδια  :rockon: εχει θεμα με το χρονο στο 10λεπτο μαξ θελει να την κανει απ το δωματιο.Μαλλον θελει να μαζεψει οσο το δυνατον περισσοτερα 20αρια στην βαρδια...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Να ρωτήσω ρε παιδιά ... άλλη Χριστίνα είναι αυτή του Φωκ27 υπόγειο (ξανθιά, ακα , κώλος) και άλλη αυτή του Φ27 ισόγειο ?

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ξερει κανεις τι βαρδια δουλευει σημερα η μιλα στο βεργας?? ευχαριστω

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
27 ισόγειο: Έστελ (ότι και να πω είναι λίγο για αυτήν την κοπέλα...είναι τελείως μουνάρα...με φυσικές βυζάρες...σαλονάρισε ξεβράκωτη εντελώς 3 φορές μέχρι να φύγουμε...λόγω συζήτησης με την υπηρεσία) .
Νομίζω το πιο εντυπωσιακό μωρό της τσάρκας.... :fuck2: Παράθεση σε Βilly13

Mετά από πολλά χρόνια επιστροφή στη Φυλής.
Την εμπειρία να έχεις αυτά τα βυζιά να χοροπηδάνε από πάνω σου στη καβάλα δύσκολα τη συναντάς.
Κατά τα λοιπά στο 20αρι δεν περιμένεις και πολλά. Η συγκεκριμένη αξίζει μόνο για να δεις αυτά τα βυζιά να ανεβοκατεβαίνουν μανιωδώς!
Ωραία τύπισσα για το μαγαζί που δουλεύει. Θα μπορούσε και καλύτερα. Κανονικό πρόγραμμα που αν αναβαθμιστεί σε όχι κανονικό θα μαζέψει πολύ χρήμα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
27 ισόγειο: Έστελ (ότι και να πω είναι λίγο για αυτήν την κοπέλα...είναι τελείως μουνάρα...με φυσικές βυζάρες...σαλονάρισε ξεβράκωτη εντελώς 3 φορές μέχρι να φύγουμε...λόγω συζήτησης με την υπηρεσία) .
Νομίζω το πιο εντυπωσιακό μωρό της τσάρκας....  :fuck2: Παράθεση σε Βilly13

Mετά από πολλά χρόνια επιστροφή στη Φυλής.
Την εμπειρία να έχεις αυτά τα βυζιά να χοροπηδάνε από πάνω σου στη καβάλα δύσκολα τη συναντάς.
Κατά τα λοιπά στο 20αρι δεν περιμένεις και πολλά. Η συγκεκριμένη αξίζει μόνο για να δεις αυτά τα βυζιά να ανεβοκατεβαίνουν μανιωδώς!
Ωραία τύπισσα για το μαγαζί που δουλεύει. Θα μπορούσε και καλύτερα. Κανονικό πρόγραμμα που αν αναβαθμιστεί σε όχι κανονικό θα μαζέψει πολύ χρήμα.

Ναι θα την πάρω και εγώ...μετά το προχθεσινό...σαλονάρισμα Χ3 - ξεβράκωτη - ...έπαθα κακαράτζα... :zfuck:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χαιρετίζω τον ντεκορατέρ του ανώγειου μπουρδέλου Χωματιανού, που επέλεξε να διακοσμήσει το χώρο αναμονής και επιδείξεων με γιγαντο-πορτραίτο του αμφιφυλόφιλου καλλιτέχνη Prince.

Ενόσω ο έτερος μπάρμπας που συνόδευα καταγαμούσε τη νεαρά Κλαούντια, ο Αλβανός βοηθός Σιμόν, άνοιξε μαζί μου συζήτηση Αλβανικής νοοτροπίας (δηλ. λέμε πολλά, αλλά δεν εννοούμε τίποτα).
Ωστόσο, η πρόθεση του Σιμόν είναι θετική: Αφενός προσπαθούσε να μου κρατήσει συντροφιά και αφετέρου, μόλις βγήκε πηδημένη η σπερματοδέκτης από το σωμάτιο συνουσιών, έσπευσε να τη ρωτήσει εάν όλα πήγαν καλά.
Εκείνη απάντησε θετικά και ο Σιμόν χαμογέλασε...

Το ράδιο έπαιζε βαρύ λαϊκό "Έψαξα να βρω μια ευκαιρία ν' αγοράσω λίγη ευτυχία μα το μαγαζί που την πουλούσε είχε ξεπουλήσει και σφαλούσε", κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Prince.

Συνημμένα

• prince2min.jpg
    prince2min.jpg
    326,3 KB · Εμφανίσεις: 23

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
... χωρίς όμως να έχετε πέσει στο επίπεδο της κάθε ψυχοπαθούς βοηθού, όπως την πάτησε ο κ. alths_epi_kyrias.
Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.

Λυπάμαι αγαπητέ, έχουμε διαφορετική οπτική γωνία επί του θέματος.Εγώ πιστεύω ότι στο βλάκα και το θρασύδειλο δεν πρέπει να αντιδράς δείχνοντας το επίπεδο και την κλάση σου γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να αντιληφθεί τέτοιου είδους λεπτά νοήματα.Όταν αναγκαστικά μπαίνεις στα χωράφια του και σε προκαλεί τον χτυπάς αλύπητα εκεί που πονάει ώστε να σε σέβεται και να σε φοβάται.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
αυτη η χοντροσκατογρια ειναι ο ορισμος της σιχαμαρας
καλησπερα παναθεμα τη φιλε Zero ειναι πολυ κακοηθεστατη  εμπαργκο στην τρισαθλια τσατσα να μην περναει κανεις οταν ειναι αυτη απαραδεκτη
Περασμα απο καποια μαγαζια μετα το πρωινο καφεδακι λιγο μετα της13.00 οποτε εχουμε

Αχιλλεως48Β και Μαραθωνος Μονικα ξανθια ψηλη μακρι μαλλι ατσουμπαλο σωμα και μετριο προσωπο παλια καραβανα να και αυτη αποδοση με διακυμανσεις στο δωματιο
Μαραθωνος59 το μαγαζι εχει διπλη εισοδο μπαινεις και απο Αχιλλεως το ανεφερε χτες και ο n.smirni με φωτο δουλευε η Μαρσελα νεαρη αδυνατη μετριο υψος καστανο μακρι μαλλι καλο σωμα στο σαλονι εδειχνε λιγο απειρη Ελληνικα δεν γνωριζει
Μαραθωνος59Α Βικτωρια προμιλφ ουκρανη σωμα με πιασιματακια καστανοκοκκινο μαλλι η εμφανιση της δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση την αξιωση για 20ευρω
Κολωνου53 χριστινα μελαχρινη ψηλη μαυρο ισιο μακρι μαλλι αρκετα καλο σωμα
Κολωνου48 Χριστινα νεαρη ευσωμη κοπελα μακρι ξανθο μαλλι ωραιο προσωπο κανονικο υψος και η Αντριαννα που ηταν δωματιο

Φωκαίας 27Β Χριστινα καινουργια κοπελα ωραιο αδυνατο σωμα ξανθια μακρια μαλλια καλο προσωπο αξιολογη παρουσια δεν εχει σχεση με την Χριστινα που εχει παρομοιο σωμα και δουλευει στο27Α
Φωκαιας25Β τζουλια με το πιρσινγκ κανει και πρωκτικο
Φυλης65Β Λιζα νεαρη μελαχρινη  ωραιο σωμα
Φυλης71Β Ναταλι ξανθο αδυνατο κοντο στυλιαρι
Φυλης71Α Αντζελα η ξανθια ψηλη εντυπωσιακη μοντελα για τα δεδομενα της περιοχης

αυτα για την ωρα καλο απογευμα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Α και κατι ακομα!
Χθες στα τελη 2ης βαρδια στο Φωκαιας17Α, πετυχα την Ξενια τη μελαχρινη καραμουναρα που εδω και κανα 2μηνο ειχε φυγει και εργαζοταν στα στουντιο Μελαντιας50 και Λ.Αθηνων373.
Καλο μουνι η Ξενια!  :cum: Δειχνει και το καυλιαρικο προσωπακι της στις φωτογραφιες!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ήταν μια ακόμη νύχτα με την Ξένια Χωματιανού (ισόγειο).

Ήδη μετράει δύο μήνες στην Ελλάδα.

Η διεύρυνση του πνεύματός της είναι ταχεία: Μιλά όλο και καλύτερα τα ελληνικά, καταλαβαίνει λεπτά νοήματα, εκφράζεται όλο και καλύτερα.

Ταυτόχρονα, διευρύνεται ταχύτατα το μουνί της. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέρες που βιώναμε τη συναρπαστική αίσθηση του άγουρου μουνιού.
Αναμενόμενον, φυσιολογικόν... Βάλε - βγάλε την ψωλή, ξεχειλώνει το μουνί.
Κυριε Πυραυλε , την Ξενια την ειχα πρωτοδει σε τσαρκα μου τον Ιουνιο στο Φυλης 66α  :) Παντως μιλαει σχετικα καλα Ελληνικα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom