Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (14 μέλη και 187 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
περνα απο Κολωνου11,15,48,53 Ιασωνος37Α,β απο κολωνου48,53 μπορει να βρεις την Λουιζα 11 την Αννα 15 ενα αλλο μελαχρινοΙασωνος37Α την συλβανα τσιγγανακι   αυτες δουλευουν στην βαρδια που τρεχει,μπορει και στην επομενη.Επισης η Αννα που αναζητας δεν εχει εξαφανιστει την ειδα σημερα το απογευμα λιγο μετα της 17.00 να ανεβαινει περπατωντας την ιουλιανου στο υψος της Αριστοτελους οποτε θα την ξαναβρεις συντομα πιστευω

Όποιος πάει στην μικρή Λουίζα...ας πει στο βόδι την τσα2,να μην του χτυπήσει την πόρτα...στο 6-7λεπτο...
Μου χάλασε ένα από τα καλύτερα γ@μήσια,την Παρασκευή...
Ευτυχώς που την έγραψε η μικρή και κατάφερα να τελειώσω...στο 8λεπτο...
Q2oCaRJ.gif

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Ερωτηση για δυνατους λυτες...'08-10' την ειχα καταβρει στο Κωνσταντινουπολεως 206 και στο Β.Μπενακη.
Στο πρωτο πετυχαινα το πρωι γυρω στις 11-12 μια κοντη γυρω στα 26-30 , μελαχροινη στο δερμα με μαυρο μαλλι μακρυ με τεραστιες κρεμαστες βυζαρες.Πραγματικα τεραστιες αλλα κοιταζαν το πατωμα,δεν ηταν οι στρογγυλες/τουμπανο.Ηταν τυπου ''γελαδομασταρι''.Μετρια στην πιπα κ στο γαμησι αλλα μου αρεσε πολυ να χουφτωνω κ να γαμαω τις βυζαρες τις.

Στο δευτερο νωρις το απογευμα καθημερινες πετυχαινα μια απο το παραπετασμα.Τοτε ηταν μεταξυ 45-50, καστανοξανθη,σαν καρεδακι το μαλλι.Μαλλον ψηλη με παρα πολυ σφιχτο κ ωραιο δερμα για την ηλικια της.
Βυζακι καλο κ σφιχτο (μαλλον πλαστικη)αλλα το υπολοιπο κορμι της ''υποστηριζε'' ανετα το ανορθωμενο στηθος.
Ειχε πολυ ωραια ποδια κ γενικα ωραιο κορμι.Δεν ηταν κακη στο κρεββατι και μου αρεσε σαν γυναικα.
Συνηθως πριν απο αυτη δουλευε μια ξανθια Ελληνιδα με καλο σωμα , αρκετα ωριμη ηλικιακα αλλα σε κερδιζε στο δωματιο με τις ''τρελες'' της.

Το '10 γινεται ενα μπραφ κ τις χανω κ τις δυο.Καμια ιδεα ποιες ηταν κ αν ακομα εργαζονται καπου?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Επισης το μεσημερι λιγο μετα της13.00 περασα απο Ιασωνος2β οροφοςγια ναδω την Βικυ που ειχε αναφερθει απο συναδελφο ως αξιολογη περιπτωση που οντως ειναι για τα δεδομενα της γειτονιας.Προκειτε για πρωην στουντιοκοριτσο με ανεπιτυχη θητεια στα μαγαζια τατοιου71 Ισμηνης2και βουλιαγμενης ειχε περασει και για λιγο απο βεργας6Β.Παντως το πρωι που την ειδα δεν μου μιλησε καλα με ρωτησε αν θα αποφασισω να περασω επιτελους εμφανως νευριασμενη και επισης μου ειπε οτι θα ειναι ως της 6 απογευμα θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο ευγενικη και καλοπροαιρετη καταλαβαινω οτι εχει πεσει αναδουλεια δεν πειραζει καλη συνεχεια  συναγωνιστες
Είπα σήμερα ,πρωινές ώρες,να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό μου μαζί της,αλλά δεν μου βγήκε λόγω άγχους για το χτύπημα στην πόρτα από τον Ρώσσο τσάτσο,που όντως τη φώναξε με χτύπημα στο 5λεπτο,βία 7λεπτο! :headbang: Τι είμαστε ρε πο@στη μου!,εικοσάρηδες... κοκοράκια,να τον βάζουμε και να χύνουμε;Πάντως εμένα μου φέρεται καλά,και προσπαθεί για το καλύτερο,αλλά με τέτοια υπηρεσία,δεν...
Και για να μην μου μείνει απωθημένο,συνέχισα για την Άντζελα τη μεγαλοκοπέλα στο Κολωνού 48,όπου εκεί... ρέφαρα!Απόλαυσα full service πάνω και κάτω,ανθρώπινη συμπεριφορά,τι να πώ... Από τη μια σκέφτεσαι ότι... ιδρώνει τη φανέλα υπέρ του δέοντος για το 10ευρω της επίσκεψης,από την άλλη κλαις για τα πεταμένα 10ευρα και 20ευρα από δω κι από κει...
Α!,και κάτι επίσης σημαντικό:η υπηρεσία γλυκύτατη,και δεν ενόχλησε ούτε εμένα,ούτε τους προηγούμενους συναγωνιστές!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Την εχω δει και εγω Φυλης 109β ισογειο στη μεταμεσονυχτια αλλαγη πριν απο μερικους μηνες.Ειχε ενα περιεργο στυλακι και πολυ τουπε στο σαλοναρισμα!!! Ε, αφου εχει τουπε , ας γαμιεται στο Μεταξι με τους πακηδες!!! Παντως εχει αρνητικες κριτικες στο Φυλης 134 που εχει δουλεψει παλαιοτερα.
Άσχετο,δεν κολλάει σ'αυτό το νήμα,αλλά το'χω σαν απορία:γιατί να τις πειράζει τις πουτάνες να έχουν πάκηδες για πελάτες;Τα ίδια ή και περισσότερα ευρώ δεν τις ακουμπάνε;,συν ότι έχουν και περισσότερες πιθανότητες να το απολαύσουν,(''το τερπνόν μετά του ωφελίμου'' γαρ),αφού κατά γενική ομολογία είναι πιο βαρβάτοι και πουτσαράδες!(Μην παρεξηγηθώ,το'χω ακούσει από τους gay που τους ψάχνουν...).

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Σε χθεσινη απογευματινη εξορμηση στο Κων/πολεως 166, με Αλεξια και Ναταλια παρουσες, παραλιγο να βγω ν πλακωσω την τσατσα, στο 5λεπτο βαρεσε την πορτα η γαμιολα.
Θα ακολουθησουν κριτικες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Σε χθεσινη απογευματινη εξορμηση στο Κων/πολεως 166, με Αλεξια και Ναταλια παρουσες, παραλιγο να βγω ν πλακωσω την τσατσα, στο 5λεπτο βαρεσε την πορτα η γαμιολα.
Θα ακολουθησουν κριτικες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έχουν αυξηθεί τα κρούσματα με τους/τις τσάτσους-άδες,ή πάντα έτσι ήταν,και τώρα λόγω αυξημένων νεύρων γενικά μας κακοφαίνεται; :think: Δεν φτάνει που έχουνε γεμίσει τα τσαρδιά με φόλες-ξεπέτες,έχουμε κι αυτόν τον βραχνά!Καλά,δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα για μια επιχείρηση,ότι το βραχυπρόθεσμο κέρδος του ενός-επόμενου πελάτη,που δεν έχει την υπομονή να περιμένει μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος,στο τέλος αποβαίνει σε μακροπρόθεσμη ζημιά λόγω δυσφήμισης;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα ακολουθησουν κριτικες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μου φαίνεται,το έχουν παρακάνει...και δεν θα τα πάμε καλά... :)
Από πέρυσι έχω να ρίξω αντι-καραμούζα σε τσα2... :-*

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χαιρετίζω τους στηθόδεσμους των θηλέων Βέργας 3!
(Τζένη, Στέλλα, Νέλη, Καίτη, Χρύσα)

Με την Τζένη και τη Στέλλα, γέμισε ο τόπος βυζιά

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 20141118 vergas3.JPG
    20141118 vergas3.JPG
    334,4 KB · Εμφανίσεις: 18

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Sorry παιδες, (αορατος19 κ επιρρεπης) αν δεν σας βγηκε σε καλο η πληροφορια μου...μαλλον ημουν τυχερος επειδη με θυμοτανε απο παλια κ ηταν πολυ cool μαζι μου...σιγουρα "μαυρο" σε οποιες αναρμοστες συμπεριφορες, αλλα εγω θα κανω μια αποπειρα ξανα λογω του πρωτου επιτυχημενου test drive, κ αν δω κατι αρνητικο θα της το πω να το ξερει, οτι ετσι χανουν κ δεν κερδιζουν, ουτε τον πελατη, ουτε χρηματα στην τσεπη τους..

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Sorry παιδες, (αορατος19 κ επιρρεπης) αν δεν σας βγηκε σε καλο η πληροφορια μου...μαλλον ημουν τυχερος επειδη με θυμοτανε απο παλια κ ηταν πολυ cool μαζι μου...σιγουρα "μαυρο" σε οποιες αναρμοστες συμπεριφορες, αλλα εγω θα κανω μια αποπειρα ξανα λογω του πρωτου επιτυχημενου test drive, κ αν δω κατι αρνητικο θα της το πω να το ξερει, οτι ετσι χανουν κ δεν κερδιζουν, ουτε τον πελατη, ουτε χρηματα στην τσεπη τους..
χεστήκανε τι θα τους πεις..:grin: (όχι εσύ, κατάλαβες τι λέω ;)) Μόνο αν το καταλάβουν μόνες τους αλλά και πάλι (αν και όταν το καταλάβουν) χεστήκανε πάλι πολλές από αυτές!

Υ.Γ. Και για να μην σπαμάρω μιας και ρωτάνε πολλοί για στυλιάρια να πω πως 2η βάρδια προχθές πέτυχα στο Ιάσονος 43 (κοντέινερ) δύο στυλιάρια. Την νεαρή Μαρία από Κολωνού 27Β όροφο προσφάτως η οποία είναι μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων και κοντή που είχε περάσει λίγο πιο παλιά και από Κολοκυνθούς 63, μαζί με την νεαρή Μαρία από Ιάσονος 37Α/30Α η οποία έχει γίνει καστανή με ίσιο μακρύ μαλλί και είναι μέσα στην καύλα, με τρομερό κορμάκι και 2αρι-2,5αρι βυζί! Από εντυπώσεις στα ενδότερα μην με ρωτήσετε δεν έχω πάρει καμιά από τις δύο, αν και για φόλες τις κόβω! :grin:

Army_Rider_gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παλικάρια,
κάποιος κάποια πληροφορία για την μελαχροινή την Δουκισσα που εμφανίζεται στο Περγάμου 27.....

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλήσπερα σε όλους την Αννα το ανορεξικό στυλιάρι του ιασωνος 20 γ δουλεύει τώρα  κάπου  :huh: 3 η βαρδια μεταξυ μηπώς την πέτυχε κανείς  :think: ευχαριστώ  :grin: :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Άσχετο,δεν κολλάει σ'αυτό το νήμα,αλλά το'χω σαν απορία:γιατί να τις πειράζει τις πουτάνες να έχουν πάκηδες για πελάτες;Τα ίδια ή και περισσότερα ευρώ δεν τις ακουμπάνε;,συν ότι έχουν και περισσότερες πιθανότητες να το απολαύσουν,(''το τερπνόν μετά του ωφελίμου'' γαρ),αφού κατά γενική ομολογία είναι πιο βαρβάτοι και πουτσαράδες!(Μην παρεξηγηθώ,το'χω ακούσει από τους gay που τους ψάχνουν...).
:offtopic: Πρωτον , οι Πακιστανοι οι περισσοτεροι ειναι βρωμικοι!!! Οποτε η πουτανα μπορει να κολλησει αρρωστιες π.χ. συφιλη,ελονοσια κτλ.  Δευτερον , συμφωνα με διεθνεις ερευνες οι Πακιστανοι και γενικα η πλειοψηφια των Ασιατων ειναι μικροτσουτσουνοι!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πέρασμα πριν από λίγο από την οδό Φωκαίας με πολύ ωραίες παρουσίες και με μέτρια κίνηση από πλευράς κόσμου.

Φωκαίας 9: Δεξιά η Νάντια, μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα με ανεκτά πιασίματα.

Στο κέντρο, η Βίκυ, ξανθιά κοπέλα(γνωστή από το Μεταξουργείο) κοντή,με γλυκό πρόσωπο και ωραία ανοικτόχρωμα μάτια και κανονικό σώμα με ωραίο σχτικά μικρό στήθος.

Αριστερά, η Βανέσα η πολύ γλυκιά, μελαχροινή πλέον(από κοκκινομάλλα) ναζιάρική μινιατούρα με το προκλητικό κορμάκι.

Φωκαίας 17α (ισόγειο): Η Ρωξάννη, πολύ ωραίο μελαχροινό μουνέτο, με όμορφο πρόσωπο και σκιστά μάτια, λεπτό κορμί, μικρό στήθος και προκλητικό κωλαράκι-όλα αυτά τονίζονταν απόψε από ένα απίστευτο μαύρο κορμάκι-εσώρουχο που είχε μόνο δύο λωρίδες υφάσματος...

Φωκαίας 17β( όροφος): Η Ελένη η Αιγύπτια,μελαχροινή, με όμορφο πρόσωπο(και με τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της...),κανονικό σώμα-ωραία παρουσία με μαύρα εσώρουχα και αυτή, κοίταζε μέσα από τα γυαλάκια της όσους περίμεναν στο σαλόνι παίζοντας ταυτόχρονα με το εσώρουχό της...

Φωκαίας 27 (υπόγειο): Η Χριστίνα, η σχεδόν καστανή πλέον(από ξανθοπλατινέ) μουνάρα από τη Ρουμανία.
Απίστευτο πρόσωπο, ζουμερό κορμί, προκλητικό στήθος.

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η Αλεξία, μελαχροινή, αδύνατη πιτσιρίκα, με ωραίο πονηρό πρόσωπο, φιδίσιο κορμί και πολύ καλό στήθος με ρώγες στιλέτο.
Μαζί της η μικρή Άνκα, μελαχροινό κοντοπούτανο με απίθανο κορμί, σχετικά μικρό στήθος και κωλαράκι ποίημα.
Ανακοινώθηκε παρτούζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27 (όροφος): Η Άννα, η γνωστή μελαχροινή Ρουμάνα με το ωραίο πρόσωπο και το καλό-αλλά με λίγα κιλά παραπάνω σε σχέση με παλιά- σώμα σαλονάρισε, ως συνήθως, ολόγυμνη.
Μαζί της η Αλεξάνδρα, μελαχροινή κοπέλα, με συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα με πιασίματα-η λεγόμενη και ξαδέλφη της Άννας.
Και εδώ ανακοινώθηκε παρτούζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 24: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Ροζαλίντα, με πολύ μέτριο πρόσωπο και με αδύνατο σώμα με χαρακτηριστικό το σιλικονάτο στήθος.
Και όμως...Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα μουνέτα βαρούσαν μύγες...

Τα Φωκαίας 19,25α και 25β είναι κλειστά.

Καλό ξημέρωμα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πέρασμα πριν από λίγο από την οδό Φωκαίας με πολύ ωραίες παρουσίες και με μέτρια κίνηση από πλευράς κόσμου.

▪Φωκαίας 9:
Στο κέντρο, η Βίκυ, ξανθιά κοπέλα(γνωστή από το Μεταξουργείο, κοντή,με γλυκό πρόσωπο και ωραία ανοικτόχρωμα μάτια και κανονικό σώμα με ωραίο σχτικά μικρό στήθος. Ιασωνος 46,Μεγ.Αλεξανδρου 20,Μεγ.Αλεξανδρου 28α ,Κεραμεικου κτλ.

▪Φωκαίας 17α (ισόγειο): Η Ρωξάννη, πολύ ωραίο μελαχροινό μουνέτο, με όμορφο πρόσωπο και σκιστά μάτια, λεπτό κορμί, μικρό στήθος και προκλητικό κωλαράκι-όλα αυτά τονίζονταν απόψε από ένα απίστευτο μαύρο κορμάκι-εσώρουχο που είχε μόνο δύο λωρίδες υφάσματος...
Η πιο ωραια που ειδες! :cum:
Ωραια ενημερωση! και το πιο σημαντικο LIVE!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η Αλεξία, μελαχροινή, αδύνατη πιτσιρίκα, με ωραίο πονηρό πρόσωπο, φιδίσιο κορμί και πολύ καλό στήθος με ρώγες στιλέτο.

Το καλύτερο κορμί,η κορασίδα... :zfuck: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

manolis187

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλήσπερα σε όλους την Αννα το ανορεξικό στυλιάρι του ιασωνος 20 γ δουλεύει τώρα  κάπου  :huh: 3 η βαρδια μεταξυ μηπώς την πέτυχε κανείς  :think: ευχαριστώ  :grin: :grin:
Kalhmera thn Tzina Voulgara apo Fwkeas 27 kserei kanenas pou delevei twra!!!

manolis187

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φυλης και περιξ, μετρια η κινηση απο κοσμο
Φυλής 67 η Μαρια το ξωτικο! μελαχρινη με καρρε μαλλι , αδιαφορο προσωπο για τα γουστα μου και ωραιο αδυνατο κορμι με μικρα βυζακια ΑΠΛΟ 5/10 Παντως παντα σαλοναρει με χαμογελο παρολο που της ριχνω ακυρο :rockon:! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 136 , Φυλης 69  και κυριως στο Μεταξουργειο στο Ιασωνος 33 αν δεν κανω λαθος.
Φυλης 65α οροφος ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ η ξανθια μουναρα με το μοντελε κορμι! ΑΠΛΟ 8/10 Εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις.
Φυλης 84α ισογειο Καινουργια κοπελα 7/10 Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι! Πιπινακι που λεμε! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε , αν και εχω αμφιβολιες αν δινει κωλο μεσα στο δωματιο! Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.
Φωκαίας 27Β ισογειο ΕΣΤΕΛ 7/10 μελαχρινη σγουρομαλλα με απιστευτες φυσικες βυζαρες :tits: , μετρια φατσα για τα προσωπικα μου γουστα , ωραιο αδυνατο κορμι , αν και οντως ειναι ελαφρως ακωλη.Δεν μου κανει κλικ η συγκεκριμενη! ΑΠΛΟ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ
Φωκαίας 27Β οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Μελαχρινη κοπελα , ειχε κοτσιδακια τα μαλλια σαν την πορνοσταρ Daniella Rush :cum: , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , αξιολογο φυσικα βυζια που ομως ειναι πεσμενα και σωμα με πιασηματα , αν δεν κανω λαθος ανακοινωθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ , Σαλοναρισε χαμογελαστη και φαινεται καλη περιπτωση για τα πορνοενδοτερα.
Φωκαιας 25β οροφος Μια νεαρη αδιαφορη κοπελα , με αδιαφορη φατσα και ελαφρως παχουλο σωμα ΚΩΛΟΣ 4/10 Δεν ανακοινωθηκε ονομα
Κωνσταντινουπολεως 206 ΤΑΝΙΑ μια ξανθια νεαρη Ρωσιδα , κοντη με ωραια φυσικα βυζια και μετριο σχετικα ομορφο προσωπο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ Ειναι αυτο που λεμε ζυμαρακι , ειναι δηλαδη στο στυλ της Ρωσιδας Αλεξανδρας απο Διδυμου 20.
Βιργινιας Μπενακη 31 ΝΑΤΑΛΙ ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια φυσικα βυζια και σωμα με πιασηματα και κοιλιτσα.Παντως εχει αξιοπρεπες κορμι για την ηλικια της.Φορουσε και καυλιαρικα εσωρουχα! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Κωνσταντινουπολεως 166 , Διδυμου 20 , Καλυμνου 48 κτλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 7/10 Τιμηθηκε  :pipa3: σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.
Βεργας 6 ισογειο ΟΛΓΑ ξανθια αδιαφορη γκιλφ 1/10
Λιοσιων 73 Μια μελαχρινη μελαμψη ψηλη κοπελα με μετρια φατσα , ωραια φυσικα βυζια και καλο κορμι με πιασηματα.Την εχω δει και στο Φυλης 109α οροφος στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Η ξανθια τσατσα απο ΔΙδυμου 8β δεν ανεφερε ονομα ΑΠΛΟ 6/10
Λιοσιων 76β ισογειο ΑΝΝΑ μελαχρινη νεαρη κοπελα με μαλλι πανω απο το υψος των ωμων , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο κανονικο κορμι.Φορουσε ωραια εσωρουχα  :cum: και σαλοναρισε χαμογελαστη ΑΠΛΟ 7,5/10 Φαινεται καλη περιπτωση.Αν την εχει δοκιμασει καποιος ας γραψει για εντυπωσεις.

Μεταξι , αρκετος κοσμος κυριως ξενοι.Οι περισσοτερες κοπελες στο δωματιο και για αρκετη ωρα.
Κολωνου 48 ΛΟΥΙΖΑ μελαχρινη μελαμψη αθιγγανοειδης νεαρη κοπελα με αδυνατο κορμι , στυλιαρι και σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Κολωνου 53 η αδιαφορη μιλφ ΝΑΤΑΛΙ 1/10 απο Ιουλιανου 71 τα πρωινα και αλλη μαι νεαρη χοντη αδιαφορη 2/10
Κολωνου 27 αριστερα οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ μια προμιλφ/μιλφ μελαχρινη με σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Αξιολογη περιπτωση.Αυτη δεν ειχε δωματιο
Κολωνου 27 δεξια ισογειο Μια μελαχρινη κοπελα 7,5/10 με ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι.Αξιολογη περιπτωση για Μεταξι.Δεν αναφερθηκε ονομα.
Ιασωνος 1β αριστερα ΡΕΜΠΕΚΑ κοντη ξανθια κοπελα με μετριο προσωπο σε ομορφια και αδυνατο κορμι.Εχει χαρακτηριστικη ελια στο προσωπο.Συμφωνα με τους συναγωνιστες πρωην στουντιοκοριτσο ΑΠΛΟ 7/10
δεξια ΣΟΥΖΑΝΑ αδιαφορο γκιλφ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ 3/10 Εχει δουλεψει παλαιοτερα Ιασωνος 36.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις!!! :rockon: :rockon: :rockon:   και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ μια νεαρη ανορεκτικη μελαχρινη κοπελα με αδιαφορη φατσα ΑΠΛΟ 5/10
Ιασωνος 20β Μια μελαχρινη νεαρη κοπελα με μετρια αλλα συμπαθητικη φατσα και σωμα με πιασηματακια.Δεν θυμαμαι πως την λενε , παντως φαινεται γνωστη φατσα ΑΠΛΟ 6/10
Λεωνιδου 28 ισογειο Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Απο οτι καταλαβα ειναι η φολαρα Τζουλια που περιγραφουν στις προσφατες κριτικες οι συναγωνιστες.Οι κοπελα φαινεται κουτοπονηρη στο σαλοναρισμα.Ο ευγενικος τσατσος παντως ελεγε οτι θα περασουμε αξεχαστα με την κοπελα!

Αυτα απο εμενα.Να ευχαριστησω και τον Feelgood , που μου απαντησε για την Λιζα απο Φυλης 65β.
Kalhmera thn Tzina Voulgara apo Fwkeas 27 kserei kanenas pou delevei twra!!! :think:

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
καλημερα θα ηθελα να κανω ενα request στους ιδιωκτητες των μαγαζιων της αλυσιδας κολωνου 48/53
ειμαι πελατης των 2 αυτων μαγαζιων και μου αρεσουν κοπελες ετσι τσουπωτες στρουμπουλες με καλες υπηρεσιες βλεπε στο προσφατο παρελθον καιτη απο κωλονου 53 πρωινη βαρδια/μαρια απο κολωνου 48 1η βαρδια και τους τελευταιους 3 μηνες δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο και εχω μεγαλη αναγκη παρομοιες κοπελες. θα ηταν ευκολο να κανετε καμια μεταγραφη? thanks in advance.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Συναγωνιστές,θα ήθελα να μου πείτε,σας παρακαλώ,αν ξέρετε που βρίσκεται μια κοπέλα,η Βάλια,που παλιά πηδιόταν στο Έλλης 3 και μια Λίζα απο Βιργινίας Μπενάκη.Όχι ότι θέλω να τις βατέψω,αλλά απο περιέργεια.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom