Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φυλης και περιξ, μετρια η κινηση απο κοσμο
Φυλής 67 η
Μαρια το ξωτικο! μελαχρινη με καρρε μαλλι , αδιαφορο προσωπο για τα γουστα μου και ωραιο αδυνατο κορμι με μικρα βυζακια ΑΠΛΟ 5/10 Παντως παντα σαλοναρει με χαμογελο παρολο που της ριχνω ακυρο
! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Φυλης 136 , Φυλης 69 και κυριως στο
Μεταξουργειο στο Ιασωνος 33 αν δεν κανω λαθος.
Φυλης 65α οροφος
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ η ξανθια μουναρα με το μοντελε κορμι! ΑΠΛΟ 8/10 Εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις.
Φυλης 84α ισογειο Καινουργια κοπελα 7/10 Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι! Πιπινακι που λεμε! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε , αν και εχω αμφιβολιες αν δινει κωλο μεσα στο δωματιο! Η τσατσα δεν ανεφερε ονομα.
Φωκαίας 27Β ισογειο
ΕΣΤΕΛ 7/10 μελαχρινη σγουρομαλλα με απιστευτες φυσικες βυζαρες
, μετρια φατσα για τα προσωπικα μου γουστα , ωραιο αδυνατο κορμι , αν και οντως ειναι ελαφρως ακωλη.Δεν μου κανει κλικ η συγκεκριμενη! ΑΠΛΟ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ
Φωκαίας 27Β οροφος
ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Μελαχρινη κοπελα , ειχε κοτσιδακια τα μαλλια σαν την πορνοσταρ Daniella Rush
, σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο , αξιολογο φυσικα βυζια που ομως ειναι πεσμενα και σωμα με πιασηματα , αν δεν κανω λαθος ανακοινωθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ , Σαλοναρισε χαμογελαστη και φαινεται καλη περιπτωση για τα πορνοενδοτερα.
Φωκαιας 25β οροφος Μια νεαρη αδιαφορη κοπελα , με αδιαφορη φατσα και ελαφρως παχουλο σωμα ΚΩΛΟΣ 4/10 Δεν ανακοινωθηκε ονομα
Κωνσταντινουπολεως 206 ΤΑΝΙΑ μια ξανθια νεαρη Ρωσιδα , κοντη με ωραια φυσικα βυζια και μετριο σχετικα ομορφο προσωπο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΙΣΠΑΝΙΚΟ Ειναι αυτο που λεμε ζυμαρακι , ειναι δηλαδη στο στυλ της Ρωσιδας Αλεξανδρας απο Διδυμου 20.
Βιργινιας Μπενακη 31 ΝΑΤΑΛΙ ξανθια Ρωσιδα μιλφαρα με σχετικα ομορφο προσωπο , ωραια φυσικα βυζια και σωμα με πιασηματα και κοιλιτσα.Παντως εχει αξιοπρεπες κορμι για την ηλικια της.Φορουσε και καυλιαρικα εσωρουχα! Εχει δουλεψει παλαιοτερα Κωνσταντινουπολεως 166 , Διδυμου 20 , Καλυμνου 48 κτλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 7/10 Τιμηθηκε
σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.
Βεργας 6 ισογειο
ΟΛΓΑ ξανθια αδιαφορη γκιλφ 1/10
Λιοσιων 73 Μια μελαχρινη μελαμψη ψηλη κοπελα με μετρια φατσα , ωραια φυσικα βυζια και καλο κορμι με πιασηματα.Την εχω δει και στο
Φυλης 109α οροφος στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Η ξανθια τσατσα απο ΔΙδυμου 8β δεν ανεφερε ονομα ΑΠΛΟ 6/10
Λιοσιων 76β ισογειο
ΑΝΝΑ μελαχρινη νεαρη κοπελα με μαλλι πανω απο το υψος των ωμων , σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο κανονικο κορμι.Φορουσε ωραια εσωρουχα
και σαλοναρισε χαμογελαστη ΑΠΛΟ 7,5/10 Φαινεται καλη περιπτωση.Αν την εχει δοκιμασει καποιος ας γραψει για εντυπωσεις.
Μεταξι , αρκετος κοσμος κυριως ξενοι.Οι περισσοτερες κοπελες στο δωματιο και για αρκετη ωρα.
Κολωνου 48 ΛΟΥΙΖΑ μελαχρινη μελαμψη αθιγγανοειδης νεαρη κοπελα με αδυνατο κορμι , στυλιαρι και σχετικα ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Κολωνου 53 η αδιαφορη μιλφ
ΝΑΤΑΛΙ 1/10 απο Ιουλιανου 71 τα πρωινα και αλλη μαι νεαρη χοντη αδιαφορη 2/10
Κολωνου 27 αριστερα οροφος
ΧΡΙΣΤΙΝΑ μια προμιλφ/μιλφ μελαχρινη με σχετικα ομορφο προσωπο , μικρα βυζακια και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Αξιολογη περιπτωση.Αυτη δεν ειχε δωματιο
Κολωνου 27 δεξια ισογειο Μια μελαχρινη κοπελα 7,5/10 με ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι.Αξιολογη περιπτωση για Μεταξι.Δεν αναφερθηκε ονομα.
Ιασωνος 1β αριστερα
ΡΕΜΠΕΚΑ κοντη ξανθια κοπελα με μετριο προσωπο σε ομορφια και αδυνατο κορμι.Εχει χαρακτηριστικη ελια στο προσωπο.Συμφωνα με τους συναγωνιστες πρωην στουντιοκοριτσο ΑΠΛΟ 7/10
δεξια
ΣΟΥΖΑΝΑ αδιαφορο γκιλφ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ+ΚΩΛΟΣ 3/10 Εχει δουλεψει παλαιοτερα Ιασωνος 36.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις!!!
και η
ΒΙΚΤΩΡΙΑ μια νεαρη ανορεκτικη μελαχρινη κοπελα με αδιαφορη φατσα ΑΠΛΟ 5/10
Ιασωνος 20β Μια μελαχρινη νεαρη κοπελα με μετρια αλλα συμπαθητικη φατσα και σωμα με πιασηματακια.Δεν θυμαμαι πως την λενε , παντως φαινεται γνωστη φατσα ΑΠΛΟ 6/10
Λεωνιδου 28 ισογειο Μια νεαρη μελαχρινη κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10 Απο οτι καταλαβα ειναι η φολαρα
Τζουλια που περιγραφουν στις προσφατες κριτικες οι συναγωνιστες.Οι κοπελα φαινεται κουτοπονηρη στο σαλοναρισμα.Ο ευγενικος τσατσος παντως ελεγε οτι θα περασουμε αξεχαστα με την κοπελα!
Αυτα απο εμενα.Να ευχαριστησω και τον Feelgood , που μου απαντησε για την Λιζα απο Φυλης 65β.