Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (44 μέλη και 261 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
 :knuppel:

......Σαν άγγελος που είναι,ανελήφθη στους ουρανούς με εξαπτέρυγα όσους κάνουν λογαριασμούς στο σάιτ και ρωτούν διαρκώς για αυτήν....

Ο άλλος έκανε κλώνο,να τρολάρει με Νικολέτα πάλι... :tooth:
Έλεος,απλά... :tooth:

Αχιλλέως & Μαραθώνος στη δεύτερη βάρδια η Γιάννα. Έχει κάνει παλαιότερα στο Φωκαίας 27Β. Ουκρανή. Έχει γίνει τούμπανο. Να τη γαμίσω;

Φυσικά και να τηνε γαμήσεις...απλά έχει πολύ ανοιχτό μουνί... :rolleyes:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στη δικη μου περιπτωση ηταν απολυτα δικαιολογημενη η κουραση της,γιατι την ειχα δει για τριτη σερι μερα χωρις να περασω,ενω ειμαι σιγουρος οτι διεκρινε στο υφος μου οτι πραγματικα την γουσταρω και μου αρεσει ειλικρινα
Οποτε με το δικιο της ν απογοητευεται και πιθανον το ιδιο να παρατηρει και σε αλλους πελατες που δεν μπαινουνε
Επι της ουσιας,στο δωματιο οταν ειχα περασει μαζι της στη φωκαιας ηταν τελεια στη συμμετοχη
Ο λογος που δεν μπορεσα να την ενταξω στα στανταρακια μου,αν και προσφερει ολα οσα θα ηθελα,ηταν σε μενα τουλαχιστον οι πολυ υψηλοι ρυθμοι ταχυτητας που δεν σου επιτρεπουν ν απολαυσεις τη συνεδρια
Προσωπικα προτιμω παντα πιο χαλαρους ρυθμους στην αρχη αλλα και στη διαρκεια,αυξανοντας η' κατεβαζοντας τον ρυθμο προοδευτικα και οχι ν ακολουθω εγω τους ρυθμους της κοπελας
Ενας δευτερος λογος,υποσυνειδητα ισως ,οτι δινει γλωσσοφιλα παρεχοντας παραλληλα καποιες ειδικες υπηρεσιες

edge61090

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
21
Πόντοι
0
Απ'οτι καταλαβα η Νικολεττα εχει σταματησει, ε? Αυτη η Μαγια που λετε που βρισκεται και τι ωρες?

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πορνορεπόρτερ κ.xilnik τόσο ως προς το (υψηλό) επίπεδο των υπηρεσιών της(και στη Βέργας ήταν άψογη...) όσο και στους ρυθμούς λειτουργίας της στο δωμάτιο.

Για τα γλωσσόφιλα θα διαφωνήσω, με την έννοια ότι ποτέ δεν ήταν-για εμένα-αποτρεπτικός παράγοντας για να την πάρω-τουναντίον...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
[quote author=Alex Tonchev  link=topic=26.msg5847417#msg5847417 date=1415081509]
Παιδια αυτη η Νικολεττα η ξανθια κοντουλα που ειναι σαν αγγελος απο τη Φυλης υπαρχει ακομα?
[/quote]Ποτε μην παρακαλας για μια κοπελα της δουλειας να γυρισει, οσο καλα και αν εχεις περασει μαζι της
Παντα να κοιτας μπροστα ψαχνοντας για κατι καινουργιο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ποτε μην παρακαλας για μια κοπελα της δουλειας να γυρισει, οσο καλα και αν εχεις περασει μαζι της

σοφα λογια

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Ποτε μην παρακαλας για μια κοπελα της δουλειας να γυρισει, οσο καλα και αν εχεις περασει μαζι της
Πολύ σωστή κουβέντα! Συμφωνώ και εγώ. Οι αναμνήσεις είναι παρελθόν.

Επισκέπτης
Οι μικρόσωμες-αδύνατες και τα πιπινάκια...

▪Στο Ιάσωνος  37 όροφος, η μελαχροινή πολύ κοντή και πολύ λεπτή(και πολύ μικρή)Συλβάννα.Αγέλαστο πρόσωπο και γι'αυτό άγριο αλλιώς πολύ καλό.
Χάλια το σπίτι.

▪Στο Κολωνού 27β, η μελαχροινή πιπίνα Μαρία-Ιζαμπέλα από Κολοκυνθούς 38.
Κοντή, με συμπαθητικό προσωπάκι, πολύ αδύνατη.

Στα αξιόλογα και προτεινόμενα για τον billy 13!

Μάλιστα το δεύτερο έχει πιστοποιηθεί με ISO Professorx...  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο λογος που δεν μπορεσα να την ενταξω στα στανταρακια μου,αν και προσφερει ολα οσα θα ηθελα,ηταν σε μενα τουλαχιστον οι πολυ υψηλοι ρυθμοι ταχυτητας που δεν σου επιτρεπουν ν απολαυσεις τη συνεδρια
Προσωπικα προτιμω παντα πιο χαλαρους ρυθμους στην αρχη αλλα και στη διαρκεια,αυξανοντας η' κατεβαζοντας τον ρυθμο προοδευτικα και οχι ν ακολουθω εγω τους ρυθμους της κοπελας
Ενας δευτερος λογος,υποσυνειδητα ισως ,οτι δινει γλωσσοφιλα παρεχοντας παραλληλα καποιες ειδικες υπηρεσιες

Σωστός,να προσθέσω πάντως ότι κάνει ότι της πεις...
Στο Φωκαίας...είχα κατοχυρώσει 2 στάσεις,που δεν έκανα σε άλλους οίκους...
1η - Καθισμένος στην άκρη το κρεβατιού...την έβαζα να κάθεται σε στυλ καρεκλάτο/σε συνδυασμό με γλωσσόφιλα...
2η - Όρθια,πιάνοντας τον καθρέπτη...με εμένα από πίσω της... :)

Για τα γλωσσόφιλα θα διαφωνήσω, με την έννοια ότι ποτέ δεν ήταν-για εμένα-αποτρεπτικός παράγοντας για να την πάρω-τουναντίον...

Στο τέλος κάθε συνεδρίας...έφτυνε το σπέρμα...και έκανε πλύση με στοματικό διάλυμα,πάντως... :thumbsup:

Στα αξιόλογα και προτεινόμενα για τον billy 13!

Μάλιστα το δεύτερο έχει πιστοποιηθεί με ISO Professorx...  :)

Q2oCaRJ.gif
@Eric Castel

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σωστός,να προσθέσω πάντως ότι κάνει ότι της πεις...
1η - Καθισμένος στην άκρη το κρεβατιού...την έβαζα να κάθεται σε στυλ καρεκλάτο/σε συνδυασμό με γλωσσόφιλα...
Ε ενταξει,θα ξαναπαω :)
Και στα τρια σημεια χτυπησες φλεβα :)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πολύ σωστή κουβέντα! Συμφωνώ και εγώ. Οι αναμνήσεις είναι παρελθόν.
Καλημέρα αναμνήσεις απο κοπέλες θα υπαρχουν παντα γιατί υπήρξαν κοπέλες στο παρελθον που σε καποιους προσέφεραν θαυμάσιες υπηρεσίες και αξέχαστες στιγμές απόλαυσης ποια να πρωτοθυμηθω με νοσταλγία την Κατερίνα Ρωσσιδα απο φυλης200,Αγίου πετρου Την Ανκα Ρουμανα απο Πιπινου65και φυλής 109ισογειο την Πωλίνα απο σιβηρια στο Διδυμου8β και μια σειρα άλλες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
+1.
(You Can't Put Your Arms Around A Memory...)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Επίσης,προτείνεται σε σκληρούς χύστες η παραπάνω κορασίδα αυστηρά....
Αυτό γιατί,ρουφάει ακάποτα - χωρίς να ρωτήσει - το πέος...
Ούτε πέρασμα με μαντιλάκι...ούτε τίποτα...
Σε 2η πρόσφατη κατάθεση μαζί της...το έκανε και τις 2 φορές...
Ευτυχώς,έχω πάντα υγρά μαντιλάκια 1 χρήσεως μαζί μου και έσωσα την κατάσταση!
Το ίδιο και με μένα σήμερα στο Κολωνού 23α σήμερα πρωί.Η προηγούμενη ήταν στο 23β. Ενώ είναι δεκτικότατη σε ό,τι της ζητήσεις και (δείχνει να ) το απολαμβάνει,καθόλου social-time... Ένα ''γειά'' χαμογελαστό μπαίνοντας στο δωμάτιο,βγάλσιμο βρακιού,(όχι στηθόδεσμου),και κατευθείαν στην πίπα,πέρασμα καπότας,γαμήσι,κι άλλο ένα ''γεια'' στο φεύγα...
(''Ψεκάστε,σπουπίστε,τελειώσατε!'' Θα μου πει κάποιος,''καλά ρε μεγάλε,σε μπουρδέλο πας,τι περιμένεις,να αναλύσεις τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό;'',αλλά ρε κοπέλα μου,πες μια κουβέντα,κι ας είναι παπαριά!)

Επισκέπτης

Αισθησιακός και ο billy 13....

Sed et vos filii Brutus.....

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
eric περιμενω με αγωνια το ρεπορταζ για τις χοντρες!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το ίδιο και με μένα σήμερα στο Κολωνού 23α σήμερα πρωί.Η προηγούμενη ήταν στο 23β. Ενώ είναι δεκτικότατη σε ό,τι της ζητήσεις και (δείχνει να ) το απολαμβάνει,καθόλου social-time... Ένα ''γειά'' χαμογελαστό μπαίνοντας στο δωμάτιο,βγάλσιμο βρακιού,(όχι στηθόδεσμου),και κατευθείαν στην πίπα,πέρασμα καπότας,γαμήσι,κι άλλο ένα ''γεια'' στο φεύγα...
(''Ψεκάστε,σπουπίστε,τελειώσατε!'' Θα μου πει κάποιος,''καλά ρε μεγάλε,σε μπουρδέλο πας,τι περιμένεις,να αναλύσεις τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό;'',αλλά ρε κοπέλα μου,πες μια κουβέντα,κι ας είναι παπαριά!)

Ούτε σε εμένα έβγαλε,σουτιέν... :thumbsup:

Αισθησιακός και ο billy 13....

Sed et vos filii Brutus.....

Μπα...έτρωγε σφυροκόπημα κάργα...και "τελείωμα στο στόμα,χωρίς προφύλάξη"... :grin:
Σήμερα είναι ωραία φάση γιατί παίζει ο γαύρος και τα κορίτσια θα έχουν αναδουλειά... :cum:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
O Eric Castel έχει δώσει άλλη (την 3η) διάσταση στην ενημέρωση! :rockon: :rockon: :rockon:
Μπράβο Eric για τις φοβέρες σου ενημερώσεις και για τον άξιο νέο σου τίτλο όπως και στον billy13!!! :cheesy:
αξιος ! καποτε ο μονος ερικ καστελ που διαβαζα ηταν το κομικ να που προεκυψες κ συ  :cheesy:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μεγαλη τσαρκα σημερα στην  πρωινη αλλαγη.Πριν ξεκινησω την περιγραφη των κοριτσιων να πω οτι εχθες στην τριτη αλλαγη ειδα ενα ωραιο ξανθο μιλφακι στο Βεργας 6 υπογειο.Την λενε Βικυ και ειναι Ρωσιδα.Εχει καυλιαρικο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Η τσατσα ειπε οτι δεχεται τελειωτικο στο στηθος , οχι ομως στο στομα.Ξερουμε κατι για αυτην για τις επιδοσεις της?
Επισης να προσθεσω οτι η Κωνσταντινα η Σαλονικια δουλευε Τροφωνιου 13 στο ισογειο.
Να πω οτι σημερα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το επιπεδο των κοριτσιων.Εκει που νομιζα οτι θα φυγω απραγος , τελικα κατεθεσα στο τελευταιο σπιτι της τσαρκας μου , στην Μαρσελα απο Μαραθωνος 59.Να πω οτι η κοπελα σταζει απο καυλα και γουσταρει το γαμησι!!! Θα ακολουθησει κριτικη.Τελικα τα πιο καλα γαμησια , ειναι τα απροοπτα και μη προγραμματισμενα.
Αλκιβιαδου 16γ ΝΙΚΟΛ τελειωτικο στο στηθος 4/10 και ΝΤΕΝΙΣΑ ελευθερο στοματικο  4/10
Αλκιβιαδου 16β ΝΙΚΑ ΚΩΛΟΣ +ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10
Αλκιβιαδου 16α ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ χοντρη αδιαφορη 2/10
Αλκαμενους 113 ΝΙΚΗ γκιλφ ξανθο 2/10 και ΑΛΙΝΑ η Ρωσιδα μιλφαρα , δεν μου αρεσει η συγκεριμενη 4/10
Αδανων 2 ΖΑΝΑ  1/10 αθλια , δεν περιγραφω αλλο!
Φυλης 56 ΑΛΙΝΑ εχει βαλει πιρσινγκ πανω απο τα χειλει και εχει ομορφυνει επικυνδυνα!!!  Στενο μαρκαρισμα στο σαλονι! ΑΠΛΟ+69  7,5/10
Φυλης 66α ΞΕΝΙΑ τωρα που την ξαναειδα θεωρω οτι η Αλινα εχει πιο ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ+69  7/10
Φυλης 80 ΙΩΑΝΝΑ σαν μαιμουδακι! ΑΠΛΟ 5/10
Φυλης 84β οροφος ΜΠΙΑΝΚΑ μελαχρινη νεαρη καινουργια κοπελα με σωμα με πιασηματα και μετριο συμπαθητικο προσωπο 7/10
Χωματιανου 11 ισογειο ΝΤΕΝΙΣΑ 9/10 η πιο ομορφη που ειδα αποψε! Εχει τιμηθει στο παρελθον με σχετικα καλες εντυπωσεις.Ειναι αδυνατισμενη και φορουσε καλιαρικες ροζ ζαρτιερες!!! Απο τα πιο ομορφα προσωπα της πιατσας ΑΠΛΟ+69
Αγκυρας 12α δεξια καινουργια νεαρη κοπελα μετριας εμφανισης ΑΠΛΟ 6/10
Διδυμου 16 ΕΙΡΗΝΗ 3/10 και ΛΙΛΙΑΝ 2/10
Διδυμου 18 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ η νταρντανα με τις βυζαρες! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 5/10 μεγαλη γυρολογος!!!
Να πω επισης οτι επι της Αχαρνων και Παρασιου ειδα την Βουλγαρα Συλβια απο Διδυμου 18.Ηταν μες στην καυλα! Φαινονταν σαν να περιμενει καποιον.Μαλλον θα ξαναδουλεψει σε λιγο.
Διδυμου 18 ισογειο ΕΛΕΝΗ το αθλιο γκρανυ  -1/10
Ρεμουνδου 21 ισογειο ΚΑΡΛΑ αδιαφορη 4/10 και η νεαρη συμπαθητικη ΜΑΙΡΗ 7/10 ΑΠΛΟ στα 20 , ΚΩΛΟΣ στα 30
Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 ΚΩΛΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και η ΕΥΑ ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 5/10 αδιαφορες και οι δυο για τα γουστα μου!!!
Αχιλλεως 48 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ δεν μου αρεσει καθολου!
Μαραθωνος 59 δεξια ΒΙΚΤΩΡΙΑ κοκκινομαλλα αδιαφορη 4/10
Μαραθωνος 59 μεσαιο ΜΑΡΣΕΛΑ 7,5/10  η φιλη της Γιαννας, η εκπληξη της αλλαγης! Μελαχρινη κοντη νεαρη Ουκρανη με μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο συμπαθητικο προσωπο , ωραιο αδυνατο κορμι , οχι ομως στυλιαρι , και ωραια στητα βυζακια.Τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα μας φανε ολα τα λεφτα αυτες οι Ουκρανες!
Αυτα απο εμενα , πιστευω οτι δεν ξεχασα κατι.Ελπιζω να σας βοηθησα με την ενημερωση μου!

Επισκέπτης
Βεργας live
6α Βικυ ακα τελειωτικο ,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη

Είναι αυτή η κοπέλα που ενημέρωσε και που πήρε ο πορνορεπόρτερ n.smirni 76.

Ο ίδιος έχει περισσότερες πληροφορίες για το επαγγελματικό παρελθόν της και το πέρασμα που έκανε και από άλλα σπίτια και σίγουρα με την κριτική του θα μάθουμε πολλά και για την απόδοσή της στα ενδότερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom