Μεγαλη τσαρκα σημερα στην πρωινη αλλαγη.Πριν ξεκινησω την περιγραφη των κοριτσιων να πω οτι εχθες στην τριτη αλλαγη ειδα ενα ωραιο ξανθο μιλφακι στο Βεργας 6 υπογειο.Την λενε Βικυ και ειναι Ρωσιδα.Εχει καυλιαρικο προσωπο και σωμα με πιασηματα.Η τσατσα ειπε οτι δεχεται τελειωτικο στο στηθος , οχι ομως στο στομα.Ξερουμε κατι για αυτην για τις επιδοσεις της?
Επισης να προσθεσω οτι η Κωνσταντινα η Σαλονικια δουλευε Τροφωνιου 13 στο ισογειο.
Να πω οτι σημερα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το επιπεδο των κοριτσιων.Εκει που νομιζα οτι θα φυγω απραγος , τελικα κατεθεσα στο τελευταιο σπιτι της τσαρκας μου , στην Μαρσελα απο Μαραθωνος 59.Να πω οτι η κοπελα σταζει απο καυλα και γουσταρει το γαμησι!!! Θα ακολουθησει κριτικη.Τελικα τα πιο καλα γαμησια , ειναι τα απροοπτα και μη προγραμματισμενα.
Αλκιβιαδου 16γ ΝΙΚΟΛ τελειωτικο στο στηθος 4/10 και ΝΤΕΝΙΣΑ ελευθερο στοματικο 4/10
Αλκιβιαδου 16β ΝΙΚΑ ΚΩΛΟΣ +ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 6/10
Αλκιβιαδου 16α ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ χοντρη αδιαφορη 2/10
Αλκαμενους 113 ΝΙΚΗ γκιλφ ξανθο 2/10 και ΑΛΙΝΑ η Ρωσιδα μιλφαρα , δεν μου αρεσει η συγκεριμενη 4/10
Αδανων 2 ΖΑΝΑ 1/10 αθλια , δεν περιγραφω αλλο!
Φυλης 56 ΑΛΙΝΑ εχει βαλει πιρσινγκ πανω απο τα χειλει και εχει ομορφυνει επικυνδυνα!!! Στενο μαρκαρισμα στο σαλονι! ΑΠΛΟ+69 7,5/10
Φυλης 66α ΞΕΝΙΑ τωρα που την ξαναειδα θεωρω οτι η Αλινα εχει πιο ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ+69 7/10
Φυλης 80 ΙΩΑΝΝΑ σαν μαιμουδακι! ΑΠΛΟ 5/10
Φυλης 84β οροφος ΜΠΙΑΝΚΑ μελαχρινη νεαρη καινουργια κοπελα με σωμα με πιασηματα και μετριο συμπαθητικο προσωπο 7/10
Χωματιανου 11 ισογειο ΝΤΕΝΙΣΑ 9/10 η πιο ομορφη που ειδα αποψε! Εχει τιμηθει στο παρελθον με σχετικα καλες εντυπωσεις.Ειναι αδυνατισμενη και φορουσε καλιαρικες ροζ ζαρτιερες!!! Απο τα πιο ομορφα προσωπα της πιατσας ΑΠΛΟ+69
Αγκυρας 12α δεξια καινουργια νεαρη κοπελα μετριας εμφανισης ΑΠΛΟ 6/10
Διδυμου 16 ΕΙΡΗΝΗ 3/10 και ΛΙΛΙΑΝ 2/10
Διδυμου 18 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ η νταρντανα με τις βυζαρες! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 5/10 μεγαλη γυρολογος!!!
Να πω επισης οτι επι της Αχαρνων και Παρασιου ειδα την Βουλγαρα Συλβια απο Διδυμου 18.Ηταν μες στην καυλα! Φαινονταν σαν να περιμενει καποιον.Μαλλον θα ξαναδουλεψει σε λιγο.
Διδυμου 18 ισογειο ΕΛΕΝΗ το αθλιο γκρανυ -1/10
Ρεμουνδου 21 ισογειο ΚΑΡΛΑ αδιαφορη 4/10 και η νεαρη συμπαθητικη ΜΑΙΡΗ 7/10 ΑΠΛΟ στα 20 , ΚΩΛΟΣ στα 30
Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 ΚΩΛΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και η ΕΥΑ ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 5/10 αδιαφορες και οι δυο για τα γουστα μου!!!
Αχιλλεως 48 ΜΟΝΙΚΑ 5/10 ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ δεν μου αρεσει καθολου!
Μαραθωνος 59 δεξια ΒΙΚΤΩΡΙΑ κοκκινομαλλα αδιαφορη 4/10
Μαραθωνος 59 μεσαιο ΜΑΡΣΕΛΑ 7,5/10 η φιλη της Γιαννας, η εκπληξη της αλλαγης! Μελαχρινη κοντη νεαρη Ουκρανη με μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι , σχετικα ομορφο συμπαθητικο προσωπο , ωραιο αδυνατο κορμι , οχι ομως στυλιαρι , και ωραια στητα βυζακια.Τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα μας φανε ολα τα λεφτα αυτες οι Ουκρανες!
Αυτα απο εμενα , πιστευω οτι δεν ξεχασα κατι.Ελπιζω να σας βοηθησα με την ενημερωση μου!