Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (25 μέλη και 277 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τελικά είναι πρωινή στο Φυλής 86 ισόγειο.
Ευχαρηστο τυπε μου, χτες βγαινοντας ενας συναγωνηστης με επιφονηματα ελεγε σε εναν φιλο του [[επαθα πλακα φιλε μου ειναι τελεια φοβερη ολο γελια]] Μου κινησε την περιεργια αλλα δεν μπηκα να δω  :idiot:

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Πιπίνου 65: κλειστό.

Φυλής 136 και όλα τα 134: κλειστά.

Φυλής 109 όροφος: Λάουρα, ξανθιά, με ωραίο βλάχικο πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, μεσαίο στήθος και γεμάτο κώλο και Ντιάνα, μελαχροινή πιτσιρίκα,με πολύ γλυκό πρόσωπο, με λεπτό σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι-πρόκειται για το Ρωσιδάκι που εμφανίστηκε και δούλευε εδώ και μια εβδομάδα στο Λιοσίων 76 ισόγειο.

71α: Στεφανία, ψηλή, κορμί με αρκετά πιασίματα, μεσαίο στήθος και εκτεταμένη περιφέρεια.

71 όροφος: κλειστό.

69 υπερυψωμένο ισόγειο: Λάουρα, μελαχροινή πιτσιρίκα με το χαρακτηριστικό μαλλί-τσουλούφι, σώμα με πιασιματάκια, μεσαίο ζουμερό στήθος-πρόκειται για την Λάουρα που έκανε διδυμάκι με την Νικόλ.

69 όροφος: Τζουλιάννα, ξανθιά,κοντή,με μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, γεμάτο κώλο και προκλητικό μεσαίο στήθος που το προβάλλει στο σαλόνι.

67: Αουρόρα, η κοντή μικρούλα που όσο μπόι της λείπει της το έδωσε ο Θεός σε στήθος...

65 ισόγειο: Μάγια, μελαχροινή, κοντή, με ωραίο πρόσωπο, αδύνατο κορμί, μικρό κώλο και ωραίο στητό στηθάκι.

65 όροφος: κλειστό.

86 ισόγειο: Αλίνα, καστανόξανθη Ρουμάνα πιτσιρίκα, ψηλή,με ωραίο κοριτσίστικο πρόσωπο, μικρό στήθος και προκλητική κωλάρα.

86 όροφος: Λαβίνια, μελαχροινή μικρούλα, ψηλή, με αγγελικό πρόσωπο, λεπτό μοντελέ κορμί, μικρό στήθος και κώλο-εντυπωσισκή παρουσία...

84 όροφος: Κορίνα, μελαχροινή μικρούλα, σχετικά κοντή,με πολύ μακριά μαλλιά,ωραίο αδύνατο σώμα, μικρό στηθος-αμήχανο σαλονάρισμα, κοίταζε ντροπαλά όλους μέσα στα μάτια μέχρι να ακούσει τι αποφάσισαν...

84 ισόγειο: Βέρα, μελαχροινή με πολύ μέτριο πρόσωπο, περίεργα μάτια, σώμα με πιασίματα-γενικά πολύ μέτρια,εμφανισιακά, παρουσία και όμως...δεν είναι κακή μέσα στο δωμάτιο...

80: Χριστίνα, πολύ όμορφο θηλυκό, με ξανθοπλατινέ μαλλιά,με λεπτό σώμα, μικρό στήθος, απίστευτο κωλαράκι.

61: Νίκη ή Τζούλια, κοντή, νεαρή σε ηλικία, με σώμα με λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και όχι αδιάφορο κώλο τον οποίο και δίνει-είναι η γνωστή Τζούλια με το χαρακτηριστικό μαλλί αφάνα.

59:κλειστό.

74: Δεξιά η ξανθιά μικρούλα Τερέζα, με πολύ ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα, επίπεδο κώλο και εντελώς ασύμετρο-με το υπόλοιπο σώμα της-μέγεθος στήθους.

Αριστερά η Άννα, ψηλή ξανθιά νεαρή σε ηλικία, με λίγο τραχύ πρόσωπο, σώμα με νορμάλ πιασίματα, ωραίο μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο.

66δ: κλειστό.

66α: Ναταλί, ξανθιά πιτσιρίκα με σαλονάρισμα σαν της Άννας της μυστήριας(με πολύ αργό βηματισμό και κοιτάζοντάς σε στα μάτια για ώρα), με σώμα με πιασίματα, μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος και γεμάτο κώλο.

56: Αλίνα, ψηλή καστανή μικρούλα, με αδύνατο κορμί, μικρό στήθος και κωλαράκι-άχρωμη παρουσία που θυμίζει μια απλή φοιτητριούλα και Μιρέλα, μελαχροινή, με πολύ μέτριο πρόσωπο, σχετικά λεπτό σώμα, μικρό στήθος και λίγο πιο γεμάτο κώλο απ'της Αλίνας-η σύγκριση έγινε γυρνώντας και οι δύο με την όπισθεν.

54: Βαλέρια, ψηλή ξανθιά Ρωσίδα, με λίγο ψυχρό πρόσωπο αλλά ωραίο αδύνατο σώμα, με μικρό κώλο και στητό στήθος.

Διδύμου 7α: Πατρίτσια, ξανθό, απίστευτο πιπινάκι, με μικρό στήθος, γκομενίστικο προσωπάκι, προκλητικό κώλο-ποίημα-πιο αδυνατισμένη από ποτέ!
(Επαναλαμβάνω:πιο αδυνατισμένη από ποτέ...Εκεί που δείχνει να έχει φουσκώσει λιγάκι είναι στην κοιλιά...)

7β: Άννα, Ιλόνα η γνωστή ξανθιά ωραία κοπέλα με το μάγκικο(αλλά όχι απωθητικό)στυλάκι με ωραίες αρμονικές σωματικές αναλογίες.

8α: Αλεξάνδρα, κοντή, ξανθιά με αναμαλλιασμένο μαλλί, σώμα με πιασίματα, απίστευτη αχλαδοκωλάρα, μεσαίο πεσμένο στήθος.
Πρόκειται για την γνωστή Σάντρα από Αλκαμένους 117.
Μαύρο στην κοπέλα που μου έκανε την ανήξερη και το κορόιδο...

8β: Χριστίνα, ψηλή σκουρόδερμη, με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά, λεπτό σώμα , μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο τον οποίο και δίνει.

Συνέχεια στη Φωκαίας...

Φωκαίας 9: Αριστερά Αλίνα, μελαχροινή μικρούλα, με σπαστό μαλλί, μέτριο πρόσωπο με σκιστά μάτια, λεπτό σώμα και μικρό στήθος και μαζί της η σκουρόχρωμη πιτσιρίκα Μαρία, λίγο πιο ψηλη αυτή, με τσιγγανοειδή χαρακτηριστικά προσώπου, κοντή και αυτή και με λεπτές σωματικές αναλογίες.

17α: κλειστό.

17β: Ελένη η Αιγύπτια, μελαχροινή με μακρύ μαλλί, ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα, σχετικά μικρό στήθος και ωραίο συμμετρικό με το υπόλοιπο σώμα της κώλο-σαλονάρισε φορώντας τα γυαλάκια της, ομολογουμένως πολύ ωραία παρουσία.

19: Αντωνία, νεαρή,μελαχροινή, με μακρυά μαλλιά, πανύψηλη, με μικρό στήθος, μοντελέ παρουσία και εμφάνιση.

25 όροφος: Σάρα, μελαχροινή πιτσιρίκα, με γλυκό πρόσωπο, σώμα με ωραία πιασίματα, μεσαίο στήθος, ζουμερό κώλο.

25 υπερυψωμένο ισόγειο: Τζούλια με τα πιρσινγκ, όμορφη σήμερα με ωραία μαύρα εσώρουχα.

27 υπόγειο: Μαρία, κοντή, μελαχροινή Αλβανίδα, με σώμα με πιασίματα, μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος και γεμάτο κώλο και μαζί της είναι η Γκάμπι, η πρώην Χριστίνα από το Μεταξουργείο, με τα περίεργα μάτια, το μικρό στητό στήθος και το ωραίο κορμί-εξίσου πολύ ωραίο πεταχτό, όχι εντελώς στεγνό, κώλο.

27 υπερυψωμένο ισόγειο: Ελένη, σκουρόχρωμη πιτσιρίκα με ξανθοπλατινέ μαλλί, σώμα με πιασίματα,μεσαίο στήθος, ωραίο γεμάτο κώλο και ένα τεράστιο τατουάζ πεταλούδα ψηλά στο πισω μέρος του λαιμού.

27 όροφος: Νικόλ, μελαχροινή μικρούλα την οποία και είδα πρώτη φορά.
Κοντή, με ωραίο παιχνιδιάρικο πρόσωπο,σχετικά λεπτό κορμί, μικρό στήθος αλλά ωραίο φουσκωτό κώλο που κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της.

24: Άνυ, η γνωστή καστανή Ελληνίδα, νεαρή σε ηλικία, πορνοστάρ, με τα περίεργα δόντια, σχετικά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος και σώμα με λίγα πιασίματα.

Καλό βράδυ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.047
Πόντοι
46.232
Live
Χωματιανου 11α καστνα παχουλη 3αρια βυζια,απλο προγραμμα
Χωματιανου 11β Κλαουντια μελαχρινο πιπινι κανονικο σωμα μικρο βυζι,απλο προγραμμα
Λιοσιων 76 Μελινα μελαχρινη μιλφ με πιαδιματα 2αρι βυζι,με ακα κ κωλο
Λιοσιων 76β ξανθια φαλαινα με 2αρι βυζι,απλο προγραμμα
Λιοσιων 73α Λαουρα η φραουλιτσα μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι,απλο προγραμμα κ Τατιανα καστανη μαλλι μεχρι τους ωμους λεπτη 1.5 αρι βυζι,απλο προγραμμα κανει κ ακα με 30 ευρω,επισηε κ η παρτουζα 30 ευρω
Βεργας 2 Καρολιναα ξανθια χοντρουλα 3αρι βυζι ,απλο προγραμμα
Βεργας 3 αριστερα Κατερινα μελαχρινη μιλφ κανονικο σωμα λεπτα ποδια 2αρι σιλικονατο βυζι ,με ακα
Βεργας 3 οροφος Βικτωρια κοκκινομαλλα το μαλλι αλογοουρα με πιασηματακια 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο
Αδανων 2 Μπαρμπορα μελαχρινη λεπτη 2.5αρι βυζι ,με ακα τελειωτικο κ κωλο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

27 όροφος: Νικόλ, μελαχροινή μικρούλα την οποία και είδα πρώτη φορά.
Κοντή, με ωραίο παιχνιδιάρικο πρόσωπο,σχετικά λεπτό κορμί, μικρό στήθος αλλά ωραίο φουσκωτό κώλο που κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα της.

Στο Φωκαίας 19 είχα δει πριν 2-3 μέρες στην 1η βάδια και το είχα γράψει πως ήταν μια Νικολ που ανέφερε η ξανθιά υπηρεσία και είπα πως τελικά ήταν η Μάγδα! Μάλλον έκανα εγώ λάθος και λεγόταν όντως Νικολ γιατί και από την περιγραφή σου μάλλον πρόκειται για την ίδια. Έμοιαζαν τόσο πολύ ή εγώ δεν είδα καλά τι να πω...

Καλό βράδυ...
Εύγε vol.3

Πρωινή 10:00 - 10:45 Μετάξι
Ωραία ενημέρωση!

Κολωνού 53
Πρωινή κατάθεση σήμερα στης 10 το πρωί . Λόγο το ότι έπρεπε να πάω δουλειά δεν είχα χρόνο για τσαρκα , μπαίνω μέσα και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσιάζει δύο εργαζομένα κορίτσια η μια ήταν μια milf με ξανθιά μαλλιά καρέ Αννίτα,μεγάλα βυζια και χοντρή αδιάφορη . Η δεύτερη ήταν η Χριστίνα μελαχρινό μουνάκι ότι πρέπει για τα γούστα μου με απλό πρόγραμμα . Θα ξανα τιμηθεί λόγο το ότι πέρασα υπέροχα .
Αύριο το πρωί αν κατέβω, θα την πάρω και γω μιας και πέρασες καλά... :thumbsup:

Στην γνωστή Αλίνα αναφερόμουν η οποία, αρκετές φορές, δεν πηγαίνει στη δουλειά από την αρχή της βάρδιας-καθυστερεί λόγω βαρεμάρας όπως μου έχει πει η υπηρεσία της  :grin:.

ΥΓ: John Fystikis εύγε για τις ενημερώσεις σου!
ναι την γνωστή κατάλαβα και 'γω αλλά στο ψηλή σκάλωσα! Ok κοντή δεν είναι αλλά δεν την λες και ψηλή... ;)

Ευχαριστώ αλλά τι να πω και 'γω για τον live συνεχόμενο καταιγισμό σου!

21:18-23:00 (χθες. Λόγω βλάβης στο ίντερνετ, που μόλις αποκαταστάθηκε, ανεβάζω την ενημέρωση τώρα...)
Μπράβο Φανούρη! Παρατήρησα πως πλέον είσαι απρόβλεπτος στις μέρες της ενημέρωσής σου... τυχαίο ή μη θα φανεί στο προσεχές μέλλον! :P

Στο Κολωνού 11 όροφος ήταν η Αλβανίδα Ζωή.

Καλό ξημέρωμα...
Εύγε vol.2

Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...
Εύγε vol.1

Εύγε!

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Λιοσιων 73α Λαουρα η φραουλιτσα μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι,απλο προγραμμα κ Τατιανα καστανη μαλλι μεχρι τους ωμους λεπτη 1.5 αρι βυζι,απλο προγραμμα κανει κ ακα με 30 ευρω,επισηε κ η παρτουζα 30 ευρω
Εμένα πάντως με 20 ευρώ μου είχε κάνει ακα η τατιάνα,υπάρχει και κριτική μου. Άρχισαν να ανεβάζουν τιμές.?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.047
Πόντοι
46.232
Πριν απο μερικα λεπταΑλκαμενους117 Νικη η 26Ρωσιδα που δουλευει τις τελευταιεε 30 μερες αλλα δεμ την εοχα δει,ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο,τιμηθηκε α ακολουθησει κριτικη

Υ.Γ ενατεραστιο respect δτον Eric

Καλο βραδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.047
Πόντοι
46.232
Πριν απο μερικα λεπταΑλκαμενους117 Νικη η 26Ρωσιδα που δουλευει τις τελευταιες 3020  μερες αλλα δεμ την ειχα δει,ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη

Υ.Γ ενατεραστιο respect στον Eric

Καλο βραδυ
ακόμα πάρα πολλά μπράβο στις σταθερές αξίες Φανούρη και xilnik , μπράβο στον ανερχόμενο φιστίκι και να συνεχίσουν την καλή προσπάθεια και τα υπόλοιπα παιδιά που ενημερώνουν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.047
Πόντοι
46.232
πριν μερικά λεπτά στην 3ή βάρδια

Αχιλλέως 48β , παρουσίασαν με νέο όνομα Βερόνικα , την Ιωάννα "Σκότι Πίπεν" απο Βέργας 3 , μελαχρινή ψηλόλιγνη με μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.

Μαραθώνος 59 Βικτόρια η κοκκινομάλλα που στην 2η βάρδια δούλευε Βέργας 3 όροφο , με πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Αλεξάνδρα η γυρολόγος παχουλή με 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και Σουζάνα η ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα κοιλίτσα 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Διδύμου 7α: Πατρίτσια, ξανθό, απίστευτο πιπινάκι, με μικρό στήθος, γκομενίστικο προσωπάκι, προκλητικό κώλο-ποίημα-πιο αδυνατισμένη από ποτέ!
(Επαναλαμβάνω:πιο αδυνατισμένη από ποτέ...Εκεί που δείχνει να έχει φουσκώσει λιγάκι είναι στην κοιλιά...)

Μια χαρά είναι το Πατριτσιάκι...
Eric Castel...καλή η ενημέρωση σου... :rockon:

πριν μερικά λεπτά στην 3ή βάρδια

Αχιλλέως 48β , παρουσίασαν με νέο όνομα Βερόνικα , την Ιωάννα "Σκότι Πίπεν" απο Βέργας 3 , μελαχρινή ψηλόλιγνη με μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό.

Μαραθώνος 59 Βικτόρια η κοκκινομάλλα που στην 2η βάρδια δούλευε Βέργας 3 όροφο , με πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Αλεξάνδρα η γυρολόγος παχουλή με 3άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα και Σουζάνα η ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα κοιλίτσα 2.5άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό  

Ωραίος μύστη...η Γιάννα/Ουκρανέζα...που γυάλιζε την ανδρική κωλοτρυπίδα,με τα ακά τελειωτικά στο στόμα...μάλλον μας τελείωσε οριστικά... :rolleyes:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης
Εμένα πάντως με 20 ευρώ μου είχε κάνει ακα η τατιάνα,υπάρχει και κριτική μου. Άρχισαν να ανεβάζουν τιμές.?

Έχεις δίκιο και πολύ σωστά το πρόσεξες...
Και σε εμένα την τελευταία φορά που πέρασα, πριν από λίγες ημέρες, στην τρίτη βάρδια δούλευε η Τατιάνα και μου ανακοινώθηκε αυτό που έγραψε ο n.smirni 76,δηλαδή ελεύθερο στοματικό με 30 ευρώ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έχεις δίκιο και πολύ σωστά το πρόσεξες...
Και σε εμένα την τελευταία φορά που πέρασα, πριν από λίγες ημέρες, στην τρίτη βάρδια δούλευε η Τατιάνα και μου ανακοινώθηκε αυτό που έγραψε ο n.smirni 76,δηλαδή ελεύθερο στοματικό με 30 ευρώ.
Πρωι πρωι σημερα ειδα τυπε μου ενα μαυρομαλλικο....με οβαλ προσοπο με μαγουλακια..αλλα αδυνατο κορμι....σκουροχρωμο και καπος 8λιμενο...με ωραιο κολαρακι αδυνατα ποδαρακια...κοντουλικο σχετικα..βυζι δεν ειδα διοτι φοραγε ζακετακι...πηγαινε προσ το φυλης 84  νομιζο λογικα να πιασει βαρδια...μαλλον καινουργιο τεμαχιον  :cum:

Επισκέπτης
Πρωι πρωι σημερα ειδα τυπε μου ενα μαυρομαλλικο....με οβαλ προσοπο με μαγουλακια..αλλα αδυνατο κορμι....σκουροχρωμο και καπος 8λιμενο...με ωραιο κολαρακι αδυνατα ποδαρακια...κοντουλικο σχετικα..βυζι δεν ειδα διοτι φοραγε ζακετακι...πηγαινε προσ το φυλης 84  νομιζο λογικα να πιασει βαρδια...μαλλον καινουργιο τεμαχιον  :cum:

:think:
Και τι έκανες πρωινιάτικα στη Φυλής ρε τύπε;;;Στον ύπνο σου την έβλεπες;

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο milf στην πρωινη βαρδια?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημερα συναγωνιστες εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο milf στην πρωινη βαρδια?
Καλημέρα φιλέ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε αυτή την κατηγορία χρειάζεται επειγόντως ανανεωση.Μια καλη επιλογή είναι η Αναστασια στο Διδυμου16α ξανθιά κοντουλα με ωραίο στήθος και στησιμο

Επισκέπτης

Σωστός ο aoratos!

Αν και τα γούστα του καθενός διαφέρουν οπότε είναι παρακινδυνευμένο να προτείνεις κάτι σε κάποιον,ρίξε μια ματιά στα Αλκαμένους 113(όπου τα προηγούμενα πρωινά δούλευε η Αλίνα) και 117(όπου δούλευε η ξανθιά Κρίστυ).

Και στο Διδύμου 16 έχει τις περισσότερες φορές καλές επιλογές ενώ στο Τροφωνίου 13 όροφος, στην περιοχή της Λιοσίων, δουλεύει(λογικά και σήμερα Σάββατο)η ξανθιά μιλφάρα Μπέτυ η οποία όμως συμπεριφέρεται και αποδίδει με καθαρά επαγγελματικό στυλ.

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Να σαι καλα φιλε. Η μιλφοχουβερ καταπιολα Αλιονα επεστρεψε γνωριζει κανεις?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
Σωστός ο aoratos!

Αν και τα γούστα του καθενός διαφέρουν οπότε είναι παρακινδυνευμένο να προτείνεις κάτι σε κάποιον,ρίξε μια ματιά στα Αλκαμένους 113(όπου τα προηγούμενα πρωινά δούλευε η Αλίνα) και 117(όπου δούλευε η ξανθιά Κρίστυ).

Και στο Διδύμου 16 έχει τις περισσότερες φορές καλές επιλογές ενώ στο Τροφωνίου 13 όροφος, στην περιοχή της Λιοσίων, δουλεύει(λογικά και σήμερα Σάββατο)η ξανθιά μιλφάρα Μπέτυ η οποία όμως συμπεριφέρεται και αποδίδει με καθαρά επαγγελματικό στυλ.
+1
Αλιναρα γυναικαρα.
Διδυμου 16 κ Αλκαμενους σπιτια με εμφανισημα κ καλα μιλφ
Μια καλη επιλογη επισης εινσι η ρωσοφωνη ουκρανιδα Πωληνα απο Καλυμνου 48ισογειο
Οσο για την γυνσικαρα Μπετυ για εμενα ειναι μαζι με Ευα Σονισ κ Αλινα τα τοπ μιλφ σε εμφανισηΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ
Η δε Μπετυ στο σερβις εινσι οκ για εμενα αν κ εχω να την παρω ενα χρονο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom