Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (42 μέλη και 330 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Στην γνωστή Αλίνα αναφερόμουν η οποία, αρκετές φορές, δεν πηγαίνει στη δουλειά από την αρχή της βάρδιας-καθυστερεί λόγω βαρεμάρας όπως μου έχει πει η υπηρεσία της  :grin:.

ΥΓ: John Fystikis εύγε για τις ενημερώσεις σου!

Επισκέπτης
Eric Castel

θΑ ητα πολυ πιο χρησιμες οι ενημερωσεις  σου αν ανεφερες και το προγραμμα καθε κοπελας. Αφου τον κανεις τον κοπο ....

Νομίζω πως ακόμη πιο χρήσιμοι θα είμασταν εγώ και όσα παιδιά δεν αναφέρουν προγράμματα στις ενημερώσεις τους,αν φορτώναμε τις κοπέλες σε ένα πουλμανάκι και μετά τις κάναμε διανομή κατ'οίκον  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Νομίζω πως ακόμη πιο χρήσιμοι θα είμασταν εγώ και όσα παιδιά δεν αναφέρουν προγράμματα στις ενημερώσεις τους,αν φορτώναμε τις κοπέλες σε ένα πουλμανάκι και μετά τις κάναμε διανομή κατ'οίκον  :grin:
  :2funny: :2funny:  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυπε μου αν δεις την Μικη που παιζει στα φωκαιας την καινουργια..ενημεροσε με να κανο καταδρομικη το απογευμα  :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ρε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56... :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56... :sunglasses:

Τύπε για μπουρδέλο μια χαρά είναι...έχουμε δει κάτι σούργελα...φάλαινες...στα στούντιο,που αυτές είναι μουνάρες μπροστά τους... :rockon:

Έχεις δίκιο για την Χριστίνα-δεν έχει καμμία σχέση η τωρινή γενική συμπεριφορά της με αυτή που είχε όταν ήταν ακόμη καινούρια.
(Εκτός αν γοητεύθηκε τόσο πολύ απ'το πορνώδες στήθος  :grin: )

Μάλλον το 2ο έγινε τύπε... :grin:

Αρκεί να τις τύλιγες με μια λαδόκολλα πρώτα... :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ηταν πολυ αδυνατη και καθολου γυμναμσενη...οποτε τωρα που πηρε 8 με 9 κιλα της φαινονται ασχημα...παχυναν λιγο ποδια μπρατσα και κοιλια.....αλλα μονο λιπος οχι μυκι μαζα...το βυζι απο μικρο και μυτερο φαρδινε...και δεν δειχνει πια....στη φατσα της παει πολυ....κολοτρυπηδα κια μουνι παραμενουν καθαρα...και λεια....Να πω ενα παραδειγμα μιας που πηρε βαρος...και της παει πολυ , χριστινα φυλης 69α....διοτι ανεπτηξε μυικη μαζα,....και διατηρησε της καμπυλες της απλα σε πιο μεγαλο μεγεθος  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αντικείμανο άλλου thread,αλλά τελικά σε ποιό συμπέρασμα θα καταλήξουμε;Το συνεχές σεξ χοντραίνει τις γυναίκες,ή από την υποχρεωτική συνουσία με αγνώστους κατά κόρον,καταλήγουν με ψυχοφάρμακα και ατελείωτο χλαπάκιασμα; :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ηταν πολυ αδυνατη και καθολου γυμναμσενη...οποτε τωρα που πηρε 8 με 9 κιλα της φαινονται ασχημα...παχυναν λιγο ποδια μπρατσα και κοιλια.....αλλα μονο λιπος οχι μυκι μαζα...το βυζι απο μικρο και μυτερο φαρδινε...και δεν δειχνει πια....στη φατσα της παει πολυ....κολοτρυπηδα κια μουνι παραμενουν καθαρα...και λεια....Να πω ενα παραδειγμα μιας που πηρε βαρος...και της παει πολυ , χριστινα φυλης 69α....διοτι ανεπτηξε μυικη μαζα,....και διατηρησε της καμπυλες της απλα σε πιο μεγαλο μεγεθος  :rockon:
:rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αντικείμανο άλλου thread,αλλά τελικά σε ποιό συμπέρασμα θα καταλήξουμε;Το συνεχές σεξ χοντραίνει τις γυναίκες,ή από την υποχρεωτική συνουσία με αγνώστους κατά κόρον,καταλήγουν με ψυχοφάρμακα και ατελείωτο χλαπάκιασμα; :think:
Συμβαινει και αυτο τυπε μου...Αλλα οσο αναφορα την πατριτσια που λεμε με τον φιλατατο συναγωνηστη λαγονισιαν , ειναι αποτελεσμα απο φαγητο...Φαρμακα δεν παιζει να παιρνει διοτι εχει καθαρο βλεμα....ακομα....και ζωντανια στο προσοπακι της...απλα δεν γυμναζετε...Ος γνωστον αν γυμναζεσε τρως οτι θες...αν οχι...πρεπει να ακνεις διαιτες και αλλα τετοια εποδηνα πραγματα  :rockon:

Επισκέπτης

Η μία σου ξυνίζει και η άλλη σου βρωμάει όταν είναι στο 20ρικο.
Αν ήταν στο 50άρικο όμως τις ίδιες θα τις έβλεπες μουνάρες!  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η μία σου ξυνίζει και η άλλη σου βρωμάει όταν είναι στο 20ρικο.
Αν ήταν στο 50άρικο όμως τις ίδιες θα τις έβλεπες μουνάρες!  :grin:
όχι ρε Έρικ δεν έχει σχέση αυτό....απλά είχα καιρό να τη δω καια ανρωτιέμαι αν εμένα μου φάνηκε διαφορετική και κάπως πιο παχιά...δε σημαίνειτ ότι δεν θα την  :knockinb: :knockinb: ξανά....μην μπερδευόμαστε...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Να αναφερω επισης ενα περιστατικο που εγινε πριν 3-4 μερες.
Διδυμου 18 υπογειο, Σοφια.

Τη γαμαγε ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ και οταν εβγαλε την πουτσα του για να τη γυρισει στα 4, ηταν γεματος αιματα!!  :S :badair: :priest:

Φυσικα η κοπελα εργαζοταν με περιοδο(χωρις να εχει βαλει καν βαμβακι οπως συνηθηζουν) και μαλιστα δεν ειχε μαζι της ιατρικες εξετασεις.

Αισχος  :priest:

μπλιαχ :tickedoff:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Να αναφερω επισης ενα περιστατικο που εγινε πριν 3-4 μερες.
Διδυμου 18 υπογειο, Σοφια.

Τη γαμαγε ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ και οταν εβγαλε την πουτσα του για να τη γυρισει στα 4, ηταν γεματος αιματα!!  :S :badair: :priest:

Φυσικα η κοπελα εργαζοταν με περιοδο(χωρις να εχει βαλει καν βαμβακι οπως συνηθηζουν) και μαλιστα δεν ειχε μαζι της ιατρικες εξετασεις.

Αισχος  :priest:

Safety first! :zombie:

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν θα ανοιξει το φ59;και αν θα δουλεψει η φλωρη;

Kenpachi14

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
36
Πόντοι
0
Κολωνού 53
Πρωινή κατάθεση σήμερα στης 10 το πρωί . Λόγο το ότι έπρεπε να πάω δουλειά δεν είχα χρόνο για τσαρκα , μπαίνω μέσα και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσιάζει δύο εργαζομένα κορίτσια η μια ήταν μια milf με ξανθιά μαλλιά καρέ ,μεγάλα βυζια και χοντρή αδιάφορη . Η δεύτερη ήταν η Χριστίνα μελαχρινό μουνάκι ότι πρέπει για τα γούστα μου με απλό πρόγραμμα . Θα ξανα τιμηθεί λόγο το ότι πέρασα υπέροχα .

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Πρωινή 10:00 - 10:45 Μετάξι

Ιάσονος random
33 σταθερά η Φαίη καυλαντίζει καλά στο σαλόνι φόλα στα ενδότερα σε απλό
46 πάνω όμορφη κοπέλα όμορφα μάτια με 4-5 κιλά παραπάνω
30 πάνω μελαχρινή με ωραία φυσική στήθη και κοιλίτσα
44 αριστερά ένα γκιλφ με χοντρό χαλαρό σώμα
20 αριστερά η κοπέλα που ήταν πριν 3-4 μήνες με τα σουβλερά στήθη
20 δεξιά η Κορίνα
10 κάτω μελαχρινή με ωραίο λεπτό σώμα και μικρό στήθος
10 πάνω καστανή πιο τσουπωτή και πιο όμορφη

Κολωνού
30 δεξιά δύο ρωσίδες μεταμιλφ
30 πάνω η Ολγα ξανθιά πολύ καλή μέσα
23 ισόγειο η ξανθιά που είναι πάντα εκεί με καλό σώμα
15 δεξιά δύο κοπέλες η Λάρα πολύ αδύνατη και η Μαρία - αξιόλογες εμφανησιακά
15 αριστερά ... μία από τις δύο όπου για κάποιον λόγο δεν ήταν στο πόστο της
11 κάτω ωραία κοπέλα που είναι συχνά τα πρωινά

Κεραμεικού 13
πάνω μία φαγανή με πολύ μεγάλα οπίσθια φουλ στην κυτταρίτιδα
15 μεσαίο η Αντζελα ένα petit πιπίνι - πληρώθηκε (βλ. κριτική)
15 υπόγα πάλι ένα petit πιπίνι με με γάλα μάτια και στόμα 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom