Επισκέπτης
Στην γνωστή Αλίνα αναφερόμουν η οποία, αρκετές φορές, δεν πηγαίνει στη δουλειά από την αρχή της βάρδιας-καθυστερεί λόγω βαρεμάρας όπως μου έχει πει η υπηρεσία της .
ΥΓ: John Fystikis εύγε για τις ενημερώσεις σου!
Eric Castel
θΑ ητα πολυ πιο χρησιμες οι ενημερωσεις σου αν ανεφερες και το προγραμμα καθε κοπελας. Αφου τον κανεις τον κοπο ....
Νομίζω πως ακόμη πιο χρήσιμοι θα είμασταν εγώ και όσα παιδιά δεν αναφέρουν προγράμματα στις ενημερώσεις τους,αν φορτώναμε τις κοπέλες σε ένα πουλμανάκι και μετά τις κάναμε διανομή κατ'οίκον
Τυπε μου αν δεις την Μικη που παιζει στα φωκαιας την καινουργια..ενημεροσε με να κανο καταδρομικη το απογευμαΝομίζω πως ακόμη πιο χρήσιμοι θα είμασταν εγώ και όσα παιδιά δεν αναφέρουν προγράμματα στις ενημερώσεις τους,αν φορτώναμε τις κοπέλες σε ένα πουλμανάκι και μετά τις κάναμε διανομή κατ'οίκον
Ρε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56...
Έχεις δίκιο για την Χριστίνα-δεν έχει καμμία σχέση η τωρινή γενική συμπεριφορά της με αυτή που είχε όταν ήταν ακόμη καινούρια.
(Εκτός αν γοητεύθηκε τόσο πολύ απ'το πορνώδες στήθος )
Νομίζω πως ακόμη πιο χρήσιμοι θα είμασταν εγώ και όσα παιδιά δεν αναφέρουν προγράμματα στις ενημερώσεις τους,αν φορτώναμε τις κοπέλες σε ένα πουλμανάκι και μετά τις κάναμε διανομή κατ'οίκον
Ηταν πολυ αδυνατη και καθολου γυμναμσενη...οποτε τωρα που πηρε 8 με 9 κιλα της φαινονται ασχημα...παχυναν λιγο ποδια μπρατσα και κοιλια.....αλλα μονο λιπος οχι μυκι μαζα...το βυζι απο μικρο και μυτερο φαρδινε...και δεν δειχνει πια....στη φατσα της παει πολυ....κολοτρυπηδα κια μουνι παραμενουν καθαρα...και λεια....Να πω ενα παραδειγμα μιας που πηρε βαρος...και της παει πολυ , χριστινα φυλης 69α....διοτι ανεπτηξε μυικη μαζα,....και διατηρησε της καμπυλες της απλα σε πιο μεγαλο μεγεθοςΡε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56...
Αντικείμανο άλλου thread,αλλά τελικά σε ποιό συμπέρασμα θα καταλήξουμε;Το συνεχές σεξ χοντραίνει τις γυναίκες,ή από την υποχρεωτική συνουσία με αγνώστους κατά κόρον,καταλήγουν με ψυχοφάρμακα και ατελείωτο χλαπάκιασμα;Ρε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56...
Ηταν πολυ αδυνατη και καθολου γυμναμσενη...οποτε τωρα που πηρε 8 με 9 κιλα της φαινονται ασχημα...παχυναν λιγο ποδια μπρατσα και κοιλια.....αλλα μονο λιπος οχι μυκι μαζα...το βυζι απο μικρο και μυτερο φαρδινε...και δεν δειχνει πια....στη φατσα της παει πολυ....κολοτρυπηδα κια μουνι παραμενουν καθαρα...και λεια....Να πω ενα παραδειγμα μιας που πηρε βαρος...και της παει πολυ , χριστινα φυλης 69α....διοτι ανεπτηξε μυικη μαζα,....και διατηρησε της καμπυλες της απλα σε πιο μεγαλο μεγεθος
Συμβαινει και αυτο τυπε μου...Αλλα οσο αναφορα την πατριτσια που λεμε με τον φιλατατο συναγωνηστη λαγονισιαν , ειναι αποτελεσμα απο φαγητο...Φαρμακα δεν παιζει να παιρνει διοτι εχει καθαρο βλεμα....ακομα....και ζωντανια στο προσοπακι της...απλα δεν γυμναζετε...Ος γνωστον αν γυμναζεσε τρως οτι θες...αν οχι...πρεπει να ακνεις διαιτες και αλλα τετοια εποδηνα πραγματαΑντικείμανο άλλου thread,αλλά τελικά σε ποιό συμπέρασμα θα καταλήξουμε;Το συνεχές σεξ χοντραίνει τις γυναίκες,ή από την υποχρεωτική συνουσία με αγνώστους κατά κόρον,καταλήγουν με ψυχοφάρμακα και ατελείωτο χλαπάκιασμα;
Ρε παιδιά μόνο σε μένα φάνηκε κάπως αλλαγμένη η Πατρίτσια στο Διδύμου 7?? την είχα πάρει παλιαώτερα στο Φ56, χθες μου φάνηκε πιο χοντρούλα και πιο ατημέλητη....όπως επίσης μου φάνηκε εντελώς μεσαίου στάτους η Αλίνα στο Φ56...
όχι ρε Έρικ δεν έχει σχέση αυτό....απλά είχα καιρό να τη δω καια ανρωτιέμαι αν εμένα μου φάνηκε διαφορετική και κάπως πιο παχιά...δε σημαίνειτ ότι δεν θα την ξανά....μην μπερδευόμαστε...Η μία σου ξυνίζει και η άλλη σου βρωμάει όταν είναι στο 20ρικο.
Αν ήταν στο 50άρικο όμως τις ίδιες θα τις έβλεπες μουνάρες!
Να αναφερω επισης ενα περιστατικο που εγινε πριν 3-4 μερες.
Διδυμου 18 υπογειο, Σοφια.
Τη γαμαγε ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ και οταν εβγαλε την πουτσα του για να τη γυρισει στα 4, ηταν γεματος αιματα!! :S
Φυσικα η κοπελα εργαζοταν με περιοδο(χωρις να εχει βαλει καν βαμβακι οπως συνηθηζουν) και μαλιστα δεν ειχε μαζι της ιατρικες εξετασεις.
Αισχος
Να αναφερω επισης ενα περιστατικο που εγινε πριν 3-4 μερες.
Διδυμου 18 υπογειο, Σοφια.
Τη γαμαγε ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ και οταν εβγαλε την πουτσα του για να τη γυρισει στα 4, ηταν γεματος αιματα!! :S
Φυσικα η κοπελα εργαζοταν με περιοδο(χωρις να εχει βαλει καν βαμβακι οπως συνηθηζουν) και μαλιστα δεν ειχε μαζι της ιατρικες εξετασεις.
Αισχος
Τυπε μου αν δεις την Μικη που παιζει στα φωκαιας την καινουργια..ενημεροσε με να κανο καταδρομικη το απογευμα
Γνωρίζει κάποιος αν θα ανοιξει το φ59;και αν θα δουλεψει η φλωρη;
ευχαριστώ φίλε μουΚαι σήμερα κλειστό είναι το Φυλής 59.