DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.306
- Πόντοι
- 41.129
Ατυχία Μήτσο...δεν μπήκες σε άλλους οίκους?
όχι βill δεν ειχα καθολου χρονο για τσαρκα
Ατυχία Μήτσο...δεν μπήκες σε άλλους οίκους?
καλησπερα φιλε zeroTolerance που δουλευε η Νατασα υπηρεσια? δεν παει το μυαλο μου πολλη ενδιαφερουσα πληροφορια εδωσες
οκ καταλαβα ποια λες καλη συνεχειαφιλε αορατε την Ειρηνη την Πολωνεζα ειδα τα μπερδεψα
Πράγματι!
Και μην ξεχνάμε την σταθερή και σοβαρή συμμετοχή του n.smirni και ιδιαίτερα του Hilnik
Πριν λιγο ηταν στο φωκαιας 19 τυπε μου, ωραια ψιλη, μαυρομαλλα , βυζι πολυ μικρο απο οτι καταλαβα,διοτι φορουσε σουτιεν μαυρο....αλλα κατι μου ειπε να μην περασο μαζι της... Φωκαιας 27 αριστερα οπως μπαινουμε ηταν η τσα Ευα και ελεγε για μια πορνοσταρ ελληνιδα....την ειδα και δεν μουκανε το κλικ....Τωρα αυτα που ελεγε η κυρα Ευα...δεν τα πιστευω .. Στο πανω μουκαναν ντου η γρια τσατσα με μια στρουμπουλη δεν θυμαμε ονομα....με το ζορι βγηκα...μουριξε μια σφαλιαρα στον κωλο η γριουλα...και η κορασιδα η στρουμπουλι μου σικοσε το τζιν που μου ειχε ψιλοπεση την ευχαρηστησα και εφυγα Στο 27 στην υπογα ηταν μια με ενα μπουρνουζι οπου μολης την αντικρισα εφυγα τρεχοντας..απο θεμα ψυχρας...Στο φωκαιας 24 ηατν ενα κοντοπουτανο...οπου ειχε ωραιο βυζακι προσοπακι...χαμογελαστη...αλλα με χαλασε η φαρδης κολος της αν ηταν λιγο πιο σουλουπομενη εκει θα ηταν σουπερ...ειδα και ακτι σπυρια στον κολο και μαυτα και μαυτα δεν μπηκα...Αυτη την Μικη που λενε την ντροπαλη δεν καταφερα παλυ να πετυχο.... Προχτες εγραψε ενας πως επαιζε στο 19...τωρα ηταν η αντωνια....Στο 25α που ανεβηκα...αντι για χριστινα...η Μικη...ηταν μια μιλφ κοντη....Τι να πω γυρο γυρο ολη της κανουνετυχαιο περασμα από τα κεντρικα οπου πηγα και μια βολτα να δω την αντωνια την ψηλη από το φωκαιας αλλα μου ειπαν ότι θα λειπει για 2-3 μερες
Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια στο Μεταξουργείο...
Στο Ιάσωνος 10 το ισόγειο έκλεινε κι έτσι έμεινε ο όροφος.
Η κ.Νίκη, η γηραιά υπηρεσία που απ'τη Φυλής βρέθηκε στο Μεταξουργείο,παρουσίασε την Αντριάννα.
Λεπτή, με τα γυαλάκια της, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι πέρασε σαν άνεμος στο σαλόνι με στυλ ντίβας...
Δες την Ελενα απο Φωκαίας 27Β ισογειο το πρωι.Λογικα θα σου αρεσει.γεια σας ρε μαγκες !!! ηθελα να ρωτησω που θα βρω υπεροχες βυζαρες το πρωι αλλα οχι χοντρη ... ευχαριστω
Σ' ευχαριστώ φίλε farkeli, σ' ευχαριστώ πολύ!Ανεπανάληπτη ενημέρωση από τον συναγωνιστή Φανούρη Τζούρα.
Επικές αναφορές από έναν Μέγιστο συνάδελφο.
Καλά πέρασα Μπίλλυ. Διάβασα και τη δική σου εμπειρία.Ωραία η μικρή,ελπίζω να πέρασες και εσύ καλά...όπως όταν την πήρα εγώ...
[...]
Θενξ![...]
Σούπερ ενημέρωση...
Επίσης φίλε n.smirni!καλό φθινόπωρο Φανούρη
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου φίλτατε fystiki!Αφού συγχαρώ και εγώ τους μάχιμους ενημερωτές eric castel και n.smirni76 αλλά και τους προηγούμενους όπως xilnik, Professorx, Φανούρης Τζούρας, ΠΥΡΑΥΛΟΣ, Φ 45, aoratos19, TOMMY DEVITO για τις πολύ καλές τους ενημερώσεις (συγνώμη αν ξέχασα κάποιον)
[...]
Πολύ δυνατή ενημέρωση![...]
ας δώσω και εγώ από την χθεσινή απογευματινή μου τσάρκα στη 2η βάρδια σε διάφορα σπιτάκια που μπήκα και θυμάμαι...
[...]
Μια ερωτηση μονο,η Σιμονο στο κολωνου 53 ειναι 2η η 3 βαρδια???
καλησπερα σε ολους σας
γνωριζει κανεις αν επεστρεψε η Πειραιωτισσα?
και γενικοτερα υπαρχει καποια ελληνιδα?
θελω και την γνωμη σας για την καλυτερη παρτουζα στην πιατσα
Ρε παιδες, η γνωστη Τζωρτζιαννα που επαιζε πρωτα μεταξουργιο και μετα εσκασε φυλης,ρεμόυνδου κλπ που εχει εξαφανιστει ξερει κανεις ;;
Μου άρεσε και στο σαλόνι...η συμπεριφορά της... :-*