Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (30 μέλη και 292 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Η Αντριάννα δουλεύει και θα την βρεις από τις 8 το βράδυ και ύστερα.
Αλλά είδες που και η Νίνα είναι(σταθερά)καλή;
Όντως!Αλλά άμα σου ''καρφωθεί'' η ιδέα... Είναι μέχρι να εκπληρωθεί και να αναζητάς μετά κάτι άλλο...
(Είμαστε ακόρεστα και ανικανοποίητα όντα οι άνθρωποι τελικά!)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Μου ανοιξατε την ορεξη τυποι.
Στην επομενη πορνοκαταδρομικη μου στη Λιοσιων, θα το επισκεφτω.

Επισης οσοι καπνιζετε αργιλε, στη γωνια Λιοσιων/Τροφωνιου εχει ενα παρακμιακο μαγαζι με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αργυλε στα 3 ευρω.

Να πας μπεμπα!
Εγω εχω στο προγραμμα την επομενη φορα πριν την τσαρκα να παω με χιλνικ κ να φαμε την σπεσιαλιτε που ειναι πατσας.στην συνεχεια θα επισκευθουμε τα τριγυρω σπιτια εχοντας στα χνωτα μας το ρομαντικο κ αισθησιακο αρωμα του πατσα.εννοειται πως θα σας ενημερωσουμε μετα απο το παρων θρεντ

ΥΓ. Ευγε σε προφεσορα κ φιλο χιλνικ για τις ομορφες ενημερωσεις τους!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Επισκέπτης
Kαλησπέρα σας συναγωνιστές!
Η σημερινή βολτούλα έγινε δειγματοληπτικά στην πρωινή βάρδια σε διάφορους οίκους.Έγιναν 2 καταθέσεις. Η πρώτη άσφαιρη

Στο Φώκαιας 24 επέδραμα μήπως και πετύχω το καινούριο φρούτο με όνομα Αντωνία ή Τόνια.Πράγματι την πέτυχα.Πρόκειται για κοπέλα πανύψηλη με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Απο Μολβαδία κατά δήλωση της.Ελεύθερο στοματικό.Πέρασα για την εμπειρία παρόλο που ήξερα ότι δεν θα περάσω και τόσο καλά.Πράγματι επαληθεύτηκα.Η κοπέλα στα 10 λεπτά, σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να ολοκλήρωσω την πράξη λόγω χρόνου όπως μου είπε. Δεν επέμενα ιδιαίτερα και εγώ και συνέχισα την βόλτα μου για να ολοκληρώσω σε κάποια κοπέλα με πιο πλήρες μενού.

Τέλος πήγα στο Φυλής 40 να τσεκάρω την καινούρια και πέτυχα 2 καινούριες.

Διάλεξα να δοκιμάσω την Εύα η οποία ήταν πολύ καινούρια και σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνουν οι πάρα πολύ καλές ή φόλες χωρίς να υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση.Τελικά δικαιώθηκα μιας και πέρασα πολύ καλά και αποχώρησα ευχαριστημένος.

Καλό απόγευμα να έχετε και καλή διασκέδαση σε όσους βγούν το βράδυ!

...Ας μη μιλήσω καλύτερα για την απόδοση της Αντωνίας γιατί όταν τα έλεγα κάποιοι επέμεναν ότι οι υπηρεσίες της κινούνται στον μέσο όρο των υπηρεσιών των κοπελών της πέριξ περιοχής...

ΥΓ:Συνήθως,σ'αυτές τις περιπτώσεις,η μπάλλα τους(μας)παίρνει όλους.

Το "Κορίτσια προσοχή,ήρθαν οι μαλάκες από το ίντερνετ" είναι(σχετικώς...) ακίνδυνο και αφορά συγκεκριμένους...

Καλό θα ήταν λοιπόν το κλάψιμο του χαμένου 20ρικου συνοδευόμενου με την φράση "τί γράφουν αυτοί οι μαλάκες στο ίντερνετ;"(ως προς την απόδοση κάποιων πολυδιαφημιζόμενων κοριτσιών...)να απευθυνθεί προς την ίδια κατεύθυνση...

ΥΓ2:Professorx σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μολις γαμησα την αντωνια την ψηλη...  μοντελε εμφανιση αλλα εντελως μουφα πρόγραμμα και γαμησι, περισσοτερα στην κριτικη μου

Τι περίμενες ρε Μήτσο,με την φόλα...?  :rockon:

...Ας μη μιλήσω καλύτερα για την απόδοση της Αντωνίας γιατί όταν τα έλεγα κάποιοι επέμεναν ότι οι υπηρεσίες της κινούνται στον μέσο όρο των υπηρεσιών των κοπελών της πέριξ περιοχής...

ΥΓ:Συνήθως,σ'αυτές τις περιπτώσεις,η μπάλλα τους(μας)παίρνει όλους.

Το "Κορίτσια προσοχή,ήρθαν οι μαλάκες από το ίντερνετ" είναι(σχετικώς...) ακίνδυνο και αφορά συγκεκριμένους...

Το "Κορίτσια προσοχή,ήρθαν οι μαλάκες από το ίντερνετ"...είναι στουντιακό...δεν αγγίζει τον αγνό μπουρδελιάρη... ;)

P.S:

Μπράβο σε Φανούρης Τζούρας - TOMMY DEVITO - john_fystikis - Eric Castel - ZeroTolerance - BMWPOWER - xilnik - ΠΥΡΑΥΛΟΣ - professorx - free - n.smirni76 - Farkeli...για την συνδρομή τους στο παρόν θρεντ... :)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Βόλτα "σίφουνας" το απογευματάκι στην 2η βάρδια στο Μεταξουργείο με σχετική κίνηση...

Ιάσονος
27Α εμαναμφάνιση της μιλφ Αλβανίδας Ροζας/Ροζαλίντας από Μ.Α 20-22, Ιάσονος 20Α Κολωνού 11Α όροφος κ.α., μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα και λίγη κοιλιά. 1.5αρι-2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, με κώλο στα 10 ευρώ.
36 η νεαρή μαυρούλα Σακίρα την οποία πρωτοανέφερε και ο συναγωνιστής Eric Castel αν θυμάμαι καλά που νομίζω θυμάμαι καλά και πολύ σωστά ανέφερε πως δεν ήταν η παλιά μαυρούλα Σακίρα από το Ιάσονος 37A η οποία ήταν και πιο μαύρη από αυτήν, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, καλό πρόσωπο για μαύρη, ωραίο σφιχτό κορμί, 2.5αρι βυζί και τρομερό κώλο και η προμίλφ-μιλφ Μαριάννα που πρώτη φόρα είδα, καστανή με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο σκληρό τραχύ πρόσωπο, πετιτ καλό κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
37Β η νεαρή Άντζελα από Ιάσονος 27Α/31/33 και άλλα νομίζω, καστανομελαχρινή με κοντό μαλλί, αδιάφορο καθαρό πρόσωπο αγοροκοριτσίστικο, ατσούμπαλο σώμα με 2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος και μπούτια με λίγα πιασίματα, πλέον δεν κάνει ελεύθερο στοματικό (κάτι είχε αρπάξει μου άφησε να καταλάβω) και ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό στο στήθος όπως η ίδια μου είπε. Τσάτσος ο πιο καλτ του δρόμου από Ιάσονος 20Γ/Α. Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
43 η νεαρή Άντζελα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, τραχύ αλλά καλό πρόσωπο, ωραίο αδύνατο σχετικά κορμί με 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, η μιλφ Εμμανουέλα, ξανθιά με κοντό μαλλί, σκληρό πολύ μέτριο πρόσωπο, κανονικό αδύνατο πλέον κορμί με 2,5αρι βυζί και αδυνατισμένο κώλο και τα κλασικά πορνιάρικα εσώρουχα και η νεαρή Ιωάννα, από ξανθιά πλεόν καστανή με μακρύ μαλλί (όχι ίσιο), μέτριο πρόσωπο με μεγάλα μάτια και έντονα χαρακτηριστικά, κοντή και σχετικά παχουλή αλλά νορμάλ, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, κώλος και μπούτια με πιασίματα, ντυμένη στα λευκά σήμερα, για την πρώτη απλό πρόγραμμα, την δεύτερη φουλ και την τρίτη με ισπανικό και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα και πάνε και οι τρεις παρτούζα.

Καλλέργη
33 η νεαρή Τάνια που έχει περάσει και από Κολωνού 23 ισόγειο αλλά και Λιοσίων 79 ισόγειο που την πετυχαίνω συχνά με τον "κραγμένο" νεαρό τσάτσο, μελαμψή με πυκνό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο και πιο καθαρό από ποτέ καθότι είχε πολλά στίγματα κ.α., κοντή και σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κωλάρα με λίγα πιασίματα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο πρόγραμμα.

Αυτά τα λίγα και καλό Σαββατόβραδο!

Υ.Γ. Να συγχαρώ τον n.smirni76, xilnik για τις ενημερώσεις τους αλλά και τον professorx για την δυνατή ενημέρωση του αλλά και για τα καλά του λόγια!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Kαλησπέρα σας συναγωνιστές!
Στο Φυλής 84 στον όροφο κοπέλα καινούρια με όνομα Κορίνα,κανονικών κιλών,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά, ομοιάζουσα φυσιογνωμικώς με Ασιάτισσα αλλά είναι απο Ρουμανία.Η κοπέλα προσφέρει απλό πρόγραμμα με 69. Στο σαλόνι κάνει ωραίο παιχνίδι.Ίσως να δοκιμαστεί προσεχώς.
Την δοκίμασα σήμερα την Κορίνα. Ρουμάνα 20άρα πολύ καλή. Μείον το μικρό στήθος (νούμερο 1). Πολλά προκαταρκτικά και πολλά χάδια στα όρθια για ώρα, μου έκανε επίθεση με το που μπήκε στο δωμάτιο. Και για πρώτη φορά είχα και επιδόρπιο! Δηλαδή μετά το τέλος με καθάρισε με μωρομάντηλο και πριν φύγει με χαμούρεψε ένα λεπτό με φιλιά στο σώμα κλπ, το έζησα και αυτό. Όλα με προφύλαξη και φιλιά δεν δίνει. Όμως είναι πολύ ζεστή και καυλιάρα στο δωμάτιο, έμεινα 10 λεπτά γεμάτα. Στάσεις όσες θες. Ελληνικά/Αγγλικά μηδέν. Πρέπει να είναι φρέσκια στην δουλειά γιατί ήταν πολύ θερμή και με διάθεση να δίνεται. Όσο είναι νέα και έχει αυτήν την συμπεριφορά προτείνεται.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ελληνικά/Αγγλικά μηδέν.
Εγγυημένη επιτυχια.Αν προσεξει και λιγο το ρουμανικο μουστακάκι της  θα τα σπάει κανονικά μεχρι να παλιωσει και να πάρει πούλο φυσικά

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι  βαρδυα ηταν ? γιατι αν λετε μια που ηταν εχθες(τριτη βαρδυα) καταλαβα,μαλιστα πηγε με 4 στο δωματιο
αξιζει?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω λεω για μια που πετυχα εχθες κατα τις 3 στο 84β η 86α σε αυτο που δουλευε το gilf αλιονα τελωςπαντων.Ρουμανα αδυνατουλα μικροκαμωμενη και παιχνιδιαρα μετριο προσωπο ομως.Πληρωσαν 4 γιατι εγινε μπροστα μου το σκηνικο και ετσι μου πε η μικρη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν τους ειδα να μπαινουν απλα οταν πηγα καυλαντιζαν στο δωματιο δυο τρεις και ηταν ανοικτη η πορτα μετα βγηκε να παρουσιαστει η κοπελα και μετα πληρωσε αλλος ενας απο τη παρεα τους.Αν μας διαβαζει κανεις που μπηκε
ας μας πει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παιδια θελω να δωσο συνχαρητηρεια για τις ενηημερωσεις σας και θα κανω και εγω την πρωτη μου ενημερωση που περιλανβανει και τρεις καταθεσεις γαμησα στην πρωινη βαρδια στο κολωνου 30 στον οροφο  την ολγα μετα πηγα λογω δουλειας φυλης και ειδα φωκαιας 17 στο ισογειο  την γνωστη ειρηνη ειδα στο φωκαιας 24 την αντωνια θελω να δωσο συνχαρητιρια στον συναγωνιστη eric castel ειχε δικιο για την αντωνια με εσωσε απο ενα χαμενο 20 ευρω δευτερη καταθεση στο φωκαιας 27 με την ελενη την ξανθια πολυ καλη στο δωματιο μετα πηγα απογευμαατινη βαρδια στο κολωνου 11 ορωφος για την τριτη καταθεση με την  ζωη ηταν καλη για ενα 10 ευρω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.097
Πόντοι
1.686

Φυλής 54 ,απογευματινή βάρδια .Ρωσόφωνη όμορφη κοπέλα .
Μου θυμίζει την ηθοποιό  Νανά Βενέτη σε ελληνικά φιλμ,
αλλά πιο λεπτή .

Ωραία κάβλα ,της τον έχωσα καλά !  :rockon: :rockon:

th_95962_00_00_03_123_6lo.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/08/22/nana_veneti3.jpg[/img[/URL]]

[img]http://i299.photobucket.com/albums/mm296/pastaflor/nanaveneti.jpg

:rockon: :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα σημερα που ξεκινησε στις22.50 απο μεταξι οποτε εχουμε
Κολωνου11Α ισογειο Λολα η Λορα δεν ειμαι σιγουρος ξανθο μιλφ με σπαστο μαλλι καλο σωμα αρκετα καλη επανω Ζωιτσα αλβανιδα αδυνατη μαυρο κοντο μαλλι
Κολωνου11Β νεαρη καστανοξανθη κοντουλα ρουμανα με τις ματαρες και το τατου στην πλατη επισης ηταν και μια αλλη κοπελα επισης νεαρη κοντουλα αλλα εκεινη την ωρα εφευγε
Κολωνου15 δεξια Αννα πολυ αδυνατη νεαρη και αριστερα Σοφια καστανοξανθη χοντρη με σπαστο μαλλι τωρα προσφερει και μασαζ διαρκειας 20λεπτων στα 20ευρω καλα κρασια...
Ιασωνος2Α μαρια η ρωσσιδα Βυζαρου κλασικα
Ιασωνος1Γ ξανθο γκιλφ με κοντο μαλλι
Ιασωνος10 Κατω ξανθια ρουμανα με μακρι μαλλι καλο σωμα που πριν καμια βδομαδα δουλευε χωματιανου11Β οροφος επανω Αντριαννα Διοπτροφορος
Κολωνου27Α Ουαννα η καλονη του μεταξιου πολυ βαριεστημενη στο σαλονι
Κολωνου27Β υπογειο Μαρινα μελαμψη καστανη μιλφ που εχει δουλεψει κολωνου32και λεωνιδιου
Καλεργη33 Τανια μαυριδερη τσιγγανα σωμα με πιασιματα
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ναταλι μιλφ ωριμη με το σπεσιαλ τσιμουκι που υποσχεται
Μεγαλου Αλεξανδρου20 ισογειο Δυο τρανσεξουαλ ενα ξανθο με σωμα αθλητη στιβου και ενα ψηλο γομαρι εχουν δουλεψει και κολοκυνθους 63 πριν κανα διμηνο αν θυμαμαι καλα προσφατα παντως και στο υπογειο Μαρια μελαχρινη νεαρη κοπελιτσα απο ιασωνος20β και κολωνου27Β
Μεγαλου αλεξανδρου28Α Παολαρα η πληθωρικη κοριτσαρα γλυκυτατη με τα κοκκινα μαγουλα το μονο αρνητικο οτι τσατσα ηταν η αντιπαθεστατη μαλακισμενη απο αλκιβιαδου16Β

καπου εδω και ενω η ωρα πλησιαζε 24.00 φευγω απο μεταξι και παω για ανεφοδιασμο βενζινης και στη συνεχεια κατευθυνομαι προς φυλης ετσι λοιπον εχουμε
Φωκαιας27Α χριστινα η ξανθια με το ωραιο σωμα και στηθος αλλα οπως εχει αναφερθει απο συναγωνιστες μετρια σε επιδοσεις
φωκαιας27Βκατω Ανκα το κοντοπουτανο μελαχρινο πιπινι επανω Αλεξια μελαχρινη με πολυ ωραιο προσωπο και σωμα
φωκαιας24 λαβυρινθος Ναταλι μολδαβη μιλφ με ασιατικα χαρακτηριστικα ωραιο σωμα εγγυηση στο δωματιο και Γκαμπι κοντη καστανο κοντο μαλλι εχει δουλεψει Κολωνου27Α παλιοτερα
Φωκαιας25β Αννα μελαχρινη ρουμανα γνωστη σε ολους και ως ΑνναΚου ειχε μεγαλη θητεια στο Φωκαίας 27Β επανω
Φωκαιας25Α μια καινουργια αφιξη Γιουλιανα νεαρη σχετικα ψηλη ωραιο σωματακι ομορφη στο προσωπο μακρια μαλλια καστανομελι χρωμα πολυ καλη αξιολογοτατη εμφανως ντροπαλη στο σαλονι αλλα χαμογελαστη
φωκαιας17Β Αλικη ψηλη με ωραιο σωμα φοραγε γυαλια μυωπιας και Αντζελα μελαχρινη με μαυρα μακρια μαλλια συμπαθητικη φατσα σωμα με πιασιματα
φωκαιας17Α Ειρηνη ψηλη μελαχρινη απο βουλγαρια με ωραιο χαμογελο
Φυλης72 και φωκαιας Βανεσσα μια μικροσωμη μελαχρινη κοπελιτσα που μοιαζει πολυ με την amy winehouse οπως ειπε ο συναγωνιστης heellover στην κριτικη του παντως εχει ωραιο χαμογελο και στο δεξιο μαγαζι ηταν η ψηλη κοπελα με το ανοιχτοχρωμο δερμα και το εντονο βαψιμο εχοντας ενα βλεμα ητοπαθειας δεν ειναι ασχημη παντως
Φυλης74 δεξια Τερεζα το ωραιο ξανθο γκομενακι και αριστερα η Μαγδα μαυριδερη μετρια σε σωμα και φατσα
Φυλης80 ηταν η Νανση με τα μεγαλα Βυζια που δουλευε στο Φυλης74 ευχαριστη διαθεση στο σαλονι
Φυλης84Α Βερα μελαχρινη μαυρα μακρια μαλλια αφρατουλα πολυ αθωο προσωπο στο σαλονι εχει διαθεση και προσπαθουσε να πεισει εναν που το σκεφτοταν
φυλης84Β Μαρια κοντοπουτανο καστανοξανθο μαλλι τιποτα σπουδαιο
Φυλης86Β Μαρια ξανθια μετριο σωμα και προσωπο αυτη τη φορα δεν ανακοινωθηκε στο σαλονι φουλ προγραμμα
Φυλης61 Νικη μελαχρινη με σπαστο μαυρο φουντωτο μαλλι σχετικα καλο σωματακι
Φυλής 67 Αντινα το βυζοτουμπανο
Φυλης69Α δυο κοπελες νεαρες η μιλφοτσατσα τις παρουσιασε σαν καινουργιες Αλινα μελαμψη μαυρο μακρι μαλλι και Μαρια πιο ανοικτοχρωμη επισης μαυρο μακρι μαλλι και δυο κοντουλες προκειτε για τις κοπελες που δουλευαν πριν κανα δυο βδομαδες Φυλης74και72
Φυλης69Β Κατριν πολυ ωραια κοπελα ψηλη με δυνατες αναλογιες και ομορφο προσωπο καλλονη της φυλης και Μαρινα γλυκεια κοπελιτσα κοντουλα με πιασιματακια
Φυλης66Α Αννα-Ιλονα
Φυλης56 Πατριτσια το ξανθο αδυνατο ωραιο πιπινι

με την ωρα να εχει παει02.15 φευγω απο Φυλης και κατευθυνομαι προς λιοσιων να πιασω και απο κει τα ποστα

Τροφωνιου13 ισογειο Αντζελα μελαχρινη νεαρη Βουλγαρα με αγρια χαρακτηριστικα κοντουλα με ωραιο σωμα
Λιοσιων91 Δυο κοπελες Μαρια Ελληνιδα πληθωρικη ευσωμη καστανο ισιο μαλλι μαζι με μια επισης στρουμπυλη οχι οσο η μαρια.Η Μαρια εχει δουλεψει λιγο παλιοτερα Κολοκυνθους63
Παιωνιου47 Μιραντα η βραζιλιανα το ντοπερμαν που εχει στην κουζινα ηταν αγριεμενο
Λιοσιων79Β Τζουλια μιλφογκιλφ απο μολδαβια καστανοξανθη μετριο υψος παλια καραβανα προσφατα δουλεψε και τροφωνιου13 ισογειο
Βεργας3 Σαμπρινα καστανοξανθη νεαρη πλεον εχει γινει φακλανα εχει φουσκωσει αρκετα
βεργας2 Μαρινα προμιλφ σχετικα καλο σωμα μετριο υψος ανοικτοχρωμη μαυρα μαλλια
Βεργας6Α Αλεξανδρα ρωσσιδα μιλφ κοντη ξανθια σωμα με πιασιματα προστυχη φατσα
Λιοσιων73Α Τατιανα νεαρη ρωσσιδα οπως ειπε η τσατσα μετριο αναστημα μαυρο μαλλι μετριο προσωπο καλο σωματακι και τζινα που ηταν στο δωματιο
Λιοσιων76Β Ντιανα μια πολυ γλυκεια νεαρη κοπελα καστανα μαλλια αδυνατη με ωραιο σωματακι
λιοσιων76 Μελινα μελαχρινη μιλφ βουλγαρα με φουλ προγραμμα
Εξηκιου18Β Στελλα αλβανιδα προμιλφ με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι μεχρι προσφατα δουλευε Λιοσιων91 ενω εκανε και ενα περασμα απο Λελας Καραγιαννη
Εξηκιου18 Ερρικα κοντοπουνο μιλφ με ωραιο στησιμο και αναλογιες καστανα μακρια μαλλια ενδιαφερουσα περιπτωση
Εξηκιου18γ Χριστινα ρωσσιδα μιλφ γυρολογος απο αλκιβιαδου16α,β Διδυμου18,8βιωαννινων3,Δροσοπουλου98,Ιουλιανου71τελευταια οπως αναφερθηκε γνωστη σε πολλους καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα συνηθως νευριαζει στο σαλονι οταν δεν μιλανε οι υποψηφιοι πελατες γενικα πρεπει να ειναι καλη σε επιδοσεις στο δωματιο
Χωματιανου11Β Ντενισα νεαρη κοπελα με κοντο αγοριστικο μαλλι ομορφο προσωπο και πολυ καλο σωμα απο τις καλιτερες που ειδα σημερα καινουργια οπως μου ειπε ο τσατσος που ειναι αυτος που δουλευει στα Κολωνου15 και11Β επανω ο τυπος ειναι πολυ αστειος εχει εναν δικο του ξεχωριστο τροπο να περιγραφει τις δυνατοτητες των κοριτσιων

και για τελος κανω  ενα περασμα απο
Αχιλλεως48βκαι μαραθωνος Βερονικα ψηλη αδυνατη μελαχρινη απο ουκρανια ειναι η Ιωαννα απο βεργας3 πολυ μετρια περιεργη μαπα εχει και μια μυτη σαν σκεπαρνι
Μαραθωνος59Α Βικτωρια επισης απο ουκρανια μετρια σε εμφανιση δηλαδη τιποτα ιδιαιτερο Μακρια καστανοκοκκινα μαλλια αλλα κανει πολυ καλο γυμνο τσιμπουκι απο οτι εχουν πει συναγωνιστες

καπου εδω τελειωσε και η σημερινη περιπλανηση ελπιζω να σας εδωσα μια μικρη εικονα απο την τριτη βαρδια καλα να περνατε φιλοι μου καλο ξημερωμα σε ολους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα σημερα που ξεκινησε στις22.50 απο μεταξι οποτε εχουμε

Κολωνου15 δεξια Αννα πολυ αδυνατη νεαρη και αριστερα Σοφια καστανοξανθη χοντρη με σπαστο μαλλι τωρα προσφερει και μασαζ διαρκειας 20λεπτων στα 20ευρω καλα κρασια...
Μπορεί να θέλουν μασάζ τα πάκια... :cheesy:

Μεγαλου αλεξανδρου28Α Παολαρα η πληθωρικη κοριτσαρα γλυκυτατη με τα κοκκινα μαγουλα το μονο αρνητικο οτι τσατσα ηταν η αντιπαθεστατη μαλακισμενη απο αλκιβιαδου16Β
Ξεφτιλόγρια...μου είχε ρίξει ελαφριά καραμούζα,Αλκιβιάδου...... :2on1:

καπου εδω και ενω η ωρα πλησιαζε 24.00 φευγω απο μεταξι και παω για ανεφοδιασμο βενζινης και στη συνεχεια κατευθυνομαι προς φυλης ετσι λοιπον εχουμε
φωκαιας27Βκατω Ανκα το κοντοπουτανο μελαχρινο πιπινι επανω Αλεξια μελαχρινη με πολυ ωραιο προσωπο και σωμα
Μουνάρα η Αλέξια,να υποθέσω πάρκαρες Αχαρνών?  :sunglasses:

καπου εδω τελειωσε και η σημερινη περιπλανηση ελπιζω να σας εδωσα μια μικρη εικονα απο την τριτη βαρδια καλα να περνατε φιλοι μου καλο ξημερωμα σε ολους

Αυτό το "πράμα" δεν το έχω ξαναδεί στα 6,5 χρόνια που βρίσκομαι στο site... Τόσοι πολλοί,να κάνουν ενημέρωση από όλα τα μέτωπα...  :)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Να ρωτήσω τους εμπειρότερους, σε ποια σπιτάκια Φυλής και περιχώρων, όταν υπάρχουν 2 κοπέλες η παρτούζα είναι συνήθως στα 30 ευρώ? Ή δεν είναι στάνταρ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom