Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (8 μέλη και 168 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ειναι μουναρα αλλα ταυτοχρονα και φολα! Την ειχα παρει στο Κολωνου 32γ και ηταν πολυ βιαστικη! Κανει ομως ωραια πιπα , ισως στο 20ρικο να ειναι καλυτερη , δεν την συνιστω ομως σε κανεναν
Ναι η Τζοάννα είναι γνωστή φόλα.Ευτυχώς την είχα πάρει στο Κεραμικού 28 με 10 ευρώ και δεν έκλαψα εικοσάρικο.

Με την Ντενίσα ένας πρωταρης στα μπουρδελα, δυσκολα θα κανει δουλεια...
Αμα δεν εχει συνηθισει ο αλλος στο ψεκαστε σκουπιστε, θα θελει καποια πιο ενθουσιώδη κοπελα.

Υγ. Προφεσορ θεος στις ενημερωσεις...
Thanks Ακόρεστε!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;

Επειδή είμαι 4 μήνες χωρίς σχέση.
Δεν έχω πολλά λεφτά για call girl ή Studio.
Πρώτη φορά που ασχολούμαι με μπουρδέλο και βαριέμαι να διαβάζω τις χιλιάδες σελίδες.

Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά καλή σε 'ανθρώπινο' μπουρδέλο(ξερω οτι δεν συγκρίνονται με studio, αλλα έστω κάποια υποτυπώδες καθαριότητα) γκόμενα ηλικίας 20-25 να πάω να ξεδωσω πριν τρελαθώ;

ΥΓ: μην ξεκινήσετε το σπαμάρισμα.
ΥΓ: Προτιμώ αυτά προς Φυλής σε σχέση με Μεταξουργείο... δεν ξέρω γιατι αλλα όποτε παιρνω με μηχανή μου φαίνονται κάπως...

που να μπεις σε σπιτι στην ιασωνος ... θα βγαλεις σπυρια χαχαχα

περα απο τη πλακα στο μεταξι ειναι σαν να πηγαινεις σε μπουρδελο στην ουγκαντα

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα ανέβηκα Αχαρνών 85 ,στοχευμένα για βικτώρια (διαβασά καλές κριτικές),αλλά έφαγα άκυρο :tickedoff:.Κλειστό  :headbang: όπως και μερικά άλλα σπιτάκια

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Παιδια η ολγα που λετε ειναι αυτη που ηταν με την Εβελινα τον Δεκεμβριο στο Δ20 και Αγκυρας 12  ? Εννοω η μελαχρινη μουναρα που εξαφανιστηκε με το νεο ετος ?

Πέρασα σήμερα στην πρωινή βάρδια από το Αγκύρας 12Β, όπου έχει επιστρέψει η ρωσίδα πιπίνα Όλγα με το ελεύθερο στοματικό. Πρόκειται για την ίδια κοπέλα που δούλευε σε αυτό το σπίτι (καθώς και στο Διδύμου 20) για ένα-δύο μήνες πριν τα χριστούγεννα.

Μου είπε ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα μόνο για την εβδομάδα που διανύουμε, μετά θα πάει στην Κύπρο για δύο εβδομάδες, κατόπιν θα ξαναεπιστρέψει Ελλάδα, και μετά ίσως πάει στην Ιταλία.

Στο δωμάτιο καλή όπως πάντα, με αισθητή -θα έλεγα- άνεση χρόνου, τόσο και σε εμένα όσο και στον προηγούμενο. Υπηρεσία ήταν μία ξανθιά, συμπαθητική, μεσόκοπη ρωσόφωνη, η οποία δεν ενόχλησε καθόλου.

Σημειώνω ότι την ώρα που η υπηρεσία ανακοίνωνε το πρόγραμμα, είπε ότι η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Μάλιστα την ξαναρώτησα συγκεκριμένα για το τελειωτικό και μου το επιβεβαίωσε. Μέσα στο δωμάτιο όμως, η Όλγα μου είπε ότι δεν κάνει ποτέ ελεύθερο τελειωτικό. Πέρα από αυτό, όλα καλά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Η Ολγα δεν κανει ελευθερο στοματικο τελειωτικο,εδω καλα καλα δεν θελει να κανει ελευθερο στοματικο αλλα ολες θελουν δουλεια πελατες κ στο τελος κανουν αυτο που θα τους πουν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Έκτακτη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε Λιοσίων και Φυλής και πέριξ.Διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος και
Ως τότε καλό βράδυ να έχετε!

και απογευματινη καταδρομικη προφεσορα!!! :rockon:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Συναγωνιστες εχει πετυχει κανεις την Αλεξανδρα που επαιζε Φωκαιας 24 τα απογεύματα διδυμο με Φλωρη και Φωκαιας 27 ισογειο τα πρωινα.Αυτη η ξανθια Ρουμανα με το φουλ.Τα φωτα σας αν την εχει δει κανεις.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Συναγωνιστες εχει πετυχει κανεις την Αλεξανδρα που επαιζε Φωκαιας 24 τα απογεύματα διδυμο με Φλωρη και Φωκαιας 27 ισογειο τα πρωινα.Αυτη η ξανθια Ρουμανα με το φουλ.Τα φωτα σας αν την εχει δει κανεις.

Παίζει και στο Φωκ. 27 ισ. τα πρωινα . . .

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Την Ανκα την πιτσιρικα (οχι τιν πολωνεζα) απο Φωκ 27 την εχει δει κανεις;;;

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη βαρδια
Διδυμου 7β Ντενισα το ξανθο μοντελο με το πολυ ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 9/10 Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις
Διδυμου 7α Ρωξανη μελαμψη με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ  6/10
Φυλης 54 Αννα/Ιλονα Ξανθια μουναρα με ομορφο προσωπο και μοντελε σωμα ΑΠΛΟ 9/10    Εχει τιμηθει στο παρελθον με εξαιρετικες εντυπωσεις
Φυλης 56 Ορορα Συμπαθητικο κοντο μελαχρινο πιπινακι με μετριο προσωπο και βυζαρες! Σαλοναρισμα με χαμογελο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 66α Νικολ Καινουργια κοπελα με μετριο προσωπο , καρε μαλλι ,σωμα με πιασηματα  ,αξιολογο στηθος και ενα τατου στο δεξιο μπρατσο ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 65α οροφος Λαουρα νομιζω , δεν ανεφερε ονομα ο τσατσος . Μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ+69  7/10
Φυλης 61 κλειστο
Φυλης 134 ισογειο Αννα καυλιαρικο μελαχρινο μιλφ με σχετικα ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα , ειχα πολλες μερες να τη δω  ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 134 υπογειο Τζεσσικα ξανθια με ομορφο προσωπο , αδυνατο σωμα και σιλικονατο στηθος ΑΠΛΟ 8/10

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μαύρο κατάμαυρο στην μαύρη τζούλια των ιάσωνος 30 33!πεταξτε το στα σκουπίδια καλύτερα το δεκάρικο!

Επισκέπτης
Στο δεξιό ισόγειο εργαζόταν καινούρια κοπέλα αρκετά νόστιμη που προσπαθούσα να θυμηθώ που την ήξερα.Λεπτή με ξανθά μαλλιά,και λίγα τατού.Ζωηρή αρκετά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα και για οτιδήποτε άλλο έπρεπε να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα.Κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι καλή.Τελικά θυμήθηκα ότι η κοπέλα που είδα ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" για όσους την θυμούνται απο το Μεταξουργείο με αρκετά τυποποιημένο πρόγραμμα.Η Τζοάννα έχει εργαστεί στο Κεραμικού 28 πριν κλείσει,στο Μ.Α 28 και προσφάτως στα Ιάσωνος 20Γ και Κολωνού 32Γ.

Για όσους δεν το ξέρουν, η Τζοάννα έφυγε από το Μετάξι επειδή την πλάκωσε στις φάπες... το Κορινάκι. Είναι γλυκό-γλυκό αλλά είναι και άγριο μαζί.  :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Στο 30 β ,βραδυ δουλευει κανονικα,μερικες φορες κ απογευμα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στο 30 β ,βραδυ δουλευει κανονικα,μερικες φορες κ απογευμα
ευχαριστω.πρεπει να την εχω παρει.εχει ωραιο στηθος αλλα αγριο προσωπο.περιεργος ηταν αρκετα καλη μαζι μου στο δωματιο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Τωρα live.
ΦΥΛΗΣ
200 Τανια η γυρολογος(Φυλης,Χωματιανου,Ρεμουνδου,Αγ.Πετρου)ξανθια κατσαρο μαλλι παχουλη με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα.
136 Αννα νεα κοπελα,καστανη το μαλλι αλογοουρα με γυαλακια κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι πεταχτω κωλαρακι ,απλο προγραμμα.
134β κλειστο
134α Τζεσικα ξανθια κανονικο σωμα 2αρι σιλικονατο βυζι,απλο προγραμμα.
134 Κλαουντια μελαχρινη κοντη κανονικο σωμα μικρο βυζι ωραιο κωλο,απλο προγραμμα.
109β κλειστο.
109α Νταρια ξανθια με ισιο μαλλι νταρντανα με 2.5αρια βυζια,απλο προγραμμα.
Αγ.Πετρου 7 Αλεξανδρα απο Φωκαιας 27&24 αυτη που εψαχνε ο τσαρκαλος,ξανθια κανονικο σωμα μικρο βυζι πολυ ωραιο κωλαρακι τατου στον δεξι ωμο,με ακα κ κωλο.
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 κλειστο.
21α κλειστο.
21 Αντριαννα μελαχρινη με το μαλλι πιασμενο κοτσο γυαλακια με καφε σκελετο,λεπτη με 2.5αρια βυζια,απλο προγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom