dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μπορει να ψαχνει gfe φαση...οχι pse.Στο δωματιο ομως ειναι σαν πορνοσταρ!
μπορει να ψαχνει gfe φαση...οχι pse.Στο δωματιο ομως ειναι σαν πορνοσταρ!
Ναι η Τζοάννα είναι γνωστή φόλα.Ευτυχώς την είχα πάρει στο Κεραμικού 28 με 10 ευρώ και δεν έκλαψα εικοσάρικο.Ειναι μουναρα αλλα ταυτοχρονα και φολα! Την ειχα παρει στο Κολωνου 32γ και ηταν πολυ βιαστικη! Κανει ομως ωραια πιπα , ισως στο 20ρικο να ειναι καλυτερη , δεν την συνιστω ομως σε κανεναν
Thanks Ακόρεστε!Με την Ντενίσα ένας πρωταρης στα μπουρδελα, δυσκολα θα κανει δουλεια...
Αμα δεν εχει συνηθισει ο αλλος στο ψεκαστε σκουπιστε, θα θελει καποια πιο ενθουσιώδη κοπελα.
Υγ. Προφεσορ θεος στις ενημερωσεις...
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;
Επειδή είμαι 4 μήνες χωρίς σχέση.
Δεν έχω πολλά λεφτά για call girl ή Studio.
Πρώτη φορά που ασχολούμαι με μπουρδέλο και βαριέμαι να διαβάζω τις χιλιάδες σελίδες.
Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά καλή σε 'ανθρώπινο' μπουρδέλο(ξερω οτι δεν συγκρίνονται με studio, αλλα έστω κάποια υποτυπώδες καθαριότητα) γκόμενα ηλικίας 20-25 να πάω να ξεδωσω πριν τρελαθώ;
ΥΓ: μην ξεκινήσετε το σπαμάρισμα.
ΥΓ: Προτιμώ αυτά προς Φυλής σε σχέση με Μεταξουργείο... δεν ξέρω γιατι αλλα όποτε παιρνω με μηχανή μου φαίνονται κάπως...
Παιδια η ολγα που λετε ειναι αυτη που ηταν με την Εβελινα τον Δεκεμβριο στο Δ20 και Αγκυρας 12 ? Εννοω η μελαχρινη μουναρα που εξαφανιστηκε με το νεο ετος ?
Έκτακτη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε Λιοσίων και Φυλής και πέριξ.Διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος και
Ως τότε καλό βράδυ να έχετε!
Συναγωνιστες εχει πετυχει κανεις την Αλεξανδρα που επαιζε Φωκαιας 24 τα απογεύματα διδυμο με Φλωρη και Φωκαιας 27 ισογειο τα πρωινα.Αυτη η ξανθια Ρουμανα με το φουλ.Τα φωτα σας αν την εχει δει κανεις.
Αμα πας Μεταξι, θα βρεις οσες χοντρες τραβαει η ψυχη σου... πχ κολωνου 53καμια χοντρη τορα πεζει?εστω και call girl?
Στο δεξιό ισόγειο εργαζόταν καινούρια κοπέλα αρκετά νόστιμη που προσπαθούσα να θυμηθώ που την ήξερα.Λεπτή με ξανθά μαλλιά,και λίγα τατού.Ζωηρή αρκετά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα και για οτιδήποτε άλλο έπρεπε να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα.Κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι καλή.Τελικά θυμήθηκα ότι η κοπέλα που είδα ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" για όσους την θυμούνται απο το Μεταξουργείο με αρκετά τυποποιημένο πρόγραμμα.Η Τζοάννα έχει εργαστεί στο Κεραμικού 28 πριν κλείσει,στο Μ.Α 28 και προσφάτως στα Ιάσωνος 20Γ και Κολωνού 32Γ.
τη βαρδια δουλευει?Μαύρο κατάμαυρο στην μαύρη τζούλια των ιάσωνος 30 33!πεταξτε το στα σκουπίδια καλύτερα το δεκάρικο!
ευχαριστω.πρεπει να την εχω παρει.εχει ωραιο στηθος αλλα αγριο προσωπο.περιεργος ηταν αρκετα καλη μαζι μου στο δωματιοΣτο 30 β ,βραδυ δουλευει κανονικα,μερικες φορες κ απογευμα