ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
στην αλυσίδα Μελαντίας κ.τ.λ.π. Βασίλειε
Α ναι κατάλαβα...Thanks!
στην αλυσίδα Μελαντίας κ.τ.λ.π. Βασίλειε
βόλτα(19.55-21.10) με μια κατάθεση στη 2η βάρδια που "τρέχει" τώρα στο Μεταξουργείο
..........
αυτά τα λίγα.
στην αλυσίδα Μελαντίας, Κατεχάκη και Λ. Αθηνών σαν Κρίστυ, και το ίδιο και η Λάουρα από το Φ71 πάνω η αδελφή τηςΗ Νικόλ είναι πρώην στουντιοκόριτσο και αν ναι σε ποίο έχει δουλέψει;
η Όλγα μήπως...Ρε παιδιά χτες Δευτέρα , πρωινή βάρδια στο Αγκυρας 12β , ποια ήταν ? Μάλλον ψηλή , φοβερό πρόσωπο / σώμα , τατού .
Μουνάρα μου φάνηκε .
στην αλυσίδα Μελαντίας, Κατεχάκη και Λ. Αθηνών σαν Κρίστυ, και το ίδιο και η Λάουρα από το Φ71 πάνω η αδελφή της
Ναι . Απογευμα μονο μια φορα την εχω πετυχειΓνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν η βικτωρία απο Αχαρνών 85 δουλέυει μόνο πρωί.?
Ευχαριστώ.Ναι . Απογευμα μονο μια φορα την εχω πετυχει
τωρα τα απογεύματα δουλεύει η πετιτ ξανθια μιλφ Αλεξάνδρα απο Διδύμου 20 ,Αγκυρας 12β κ Αλκαμενους 113,Ναι . Απογευμα μονο μια φορα την εχω πετυχει
τι ωρα ειχες παει φιλε?Περασα σημερα μετα απο δυο μηνες που ειχα να παω Μεταξουργειο και μου ειπε με υφος αυτο το ζωο που παριστανει την Κολομβιανη πως ολο κανω βολτα και ποτε δεν περναω.
Τι στον πουτσο ρε φιλε; Εχουν χαζεψει.
καλησπερα αυτο το φαινομενο ειναι συνηθες να κραζουν κοσμο που περναει βολτα και κοπελες και υπηρεσιες αλλα δεν χρειαζεται να τους δινει σημασια κανεις γιατι δεν μπορουν να φερθουν με επαγγελματισμο σε αυτο που κανουν ασε που και το επιπεδο στην πλειονοτητα των εργαζομενων στο χωρο ειναι πατος λιγοστες κοπελες,τσατσαδες ειναι μορφωμενες με τροπους οπως αναφερει σωστα και ο ΒΜWPOWER oι κοπελες ειναι για λυπηση εφυγαν απο τις χωρες τους για να κανουν αυτη τη δουλεια ανασφαλιστες χωρις αδεια προφανως γιατι δεν ειχαν αλλη επιλογη και μαλλον δεν εχουν και πολλες δυνατοτητες,να κανουν κατι αλλο οποτε φιλε μονο με χιουμορ και χαβαλε αντιμετωπιζεις το κραξιμο που πεφτει μην μασας συνεχισε τις γυρες σου κανονικαΜα σε τρεις μηνες, εχω περασει τρεις φορες (σημερα η τριτη) και την μια φορα ειχα παει με αυτο το ζωο.
Και εγω ειμαι και λιγο σπανιος επισκεπτης, εσεις που πηγαινετε καθε μερα τι θα ακουτε.
Εκτακτη καταδρομικη στα τελη της 1η βαρδια Μεταξι οπου εγινε καταθεση στο Κοντεινερ Ιασωνος 43 στη Σοφια, μια καστανοξανθη αλβανδα προμιλφ που δινει και κωλο στο 10ρικο.
Την ειχα ξαναπαρει πριν 2-3 βδομαδες με μετριες εντυπωσεις.
Σημερα ενω ξεκινησε παρα πολυ καλα(ευδιαθετη, με καλη συμμετοχη, γλωσσοφιλα, κλπ κλπ), προς το τελος μου τα χαλασε πολυ.
Πριν καλα καλα κλεισουμε 7-8 λεπτα αρχισε να μου λεει οτι πρεπει να φυγει και πρεπει να τελειωσω και τετοια και αλλαξε τελειως η συμπεριφορα της. Ουτε συμμετοχη ουτε φιλια ουτε τιποτα.
Για να την τιμωρησω τη γυρισα στα 4 και ξεσκισα το κωλαντερο της.
Στο δωματιο εκατσα συνολικα 12-13 και μολις εχυσα και πηγε να φυγει, πηγε να παρει μαζι της ενα 10ρικο που ειχα αφημενο στο τραπεζι με τη δικαιολογια οτι την κρατησα πολυ ωρα!
Φυσικα πηρε τα @@ μου...
καλησπερα αυτο το φαινομενο ειναι συνηθες να κραζουν κοσμο που περναει βολτα και κοπελες και υπηρεσιες αλλα δεν χρειαζεται να τους δινει σημασια κανεις γιατι δεν μπορουν να φερθουν με επαγγελματισμο σε αυτο που κανουν ασε που και το επιπεδο στην πλειονοτητα των εργαζομενων στο χωρο ειναι πατος λιγοστες κοπελες,τσατσαδες ειναι μορφωμενες με τροπους οπως αναφερει σωστα και ο ΒΜWPOWER oι κοπελες ειναι για λυπηση εφυγαν απο τις χωρες τους για να κανουν αυτη τη δουλεια ανασφαλιστες χωρις αδεια προφανως γιατι δεν ειχαν αλλη επιλογη και μαλλον δεν εχουν και πολλες δυνατοτητες,να κανουν κατι αλλο οποτε φιλε μονο με χιουμορ και χαβαλε αντιμετωπιζεις το κραξιμο που πεφτει μην μασας συνεχισε τις γυρες σου κανονικα
Αναδουλεια...
Τρωω και γω πολυ καραμουζα, αλλα δεν μπαινω στον κοπο να απαντησω γιατι πραγματικα τις λυπαμαι τις κοπελες...
Εφυγαν απ την πατριδα τους για να γαμιουνται σε αθλιες συνθηκες με τον καθε βρωμιαρη για 4 ευρω και με το ζορι κανουν μεροκαματο.
Σημερα 3η βαρδια το Μεταξουργειο ηταν ΑΔΕΙΟ!
Καί μετά κ. bakalhs , τι εγινε ? ?Ἐχθὲς ἑσπέρας Ἀλκιβιάδου 16Γ κα Κατερίνα εἰς μεγάλην ἡμέραν!
Περασα σημερα μετα απο δυο μηνες που ειχα να παω Μεταξουργειο και μου ειπε με υφος αυτο το ζωο που παριστανει την Κολομβιανη πως ολο κανω βολτα και ποτε δεν περναω.
Τι στον πουτσο ρε φιλε; Εχουν χαζεψει.