welcome back.
Εσύ με "έψησες"...
welcome back.
Εσύ με "έψησες"...
σε εχουμε αναγκη μυστη μου.
μολις περασα μαζι της,γλωσσοφιλα δαχτυλιασματα 69 ακα τελειωτικο στο στομα κ λιγο προσωπο ποκυ παθος κ συμμετοχη με ωραια στησιματα,βασικα οτι ηθελα την εκανα.
Κανει κ αυταρχικο αλλα δεν ειμαι φαν
Και ποιόςμαλάκαςτυχερος την πήρε;
Μόλις επέστρεψα από την Αθηνά και το Δ20
Για 3η φορά ήταν πάρα πολύ καλή, χαμογελαστή ευγενική, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να περάσεις καλά, και με άνεση χρόνου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι από τις καλύτερες στα 20€. Εμφανίστηκε με μαύρο ολόσωμο εσώρουχο που έκρυβε τα απαραίτητα. Τι να λέμε τώρα, έγινε μέσα η μάχη του Δράμαλη.
kαλησπερα συναγωνιστες και εγω ειχα παρει την Αλεξανδρα πριν εναμιση χρονο στο Διδυμου20 και ηταν πολυ μετρια τωρα αν εχει βελτιωθει σιγουρα θα οφειλετε και στην αναδουλεια που υπαρχει καλο απογευμα σε ολους και ειδικα σε αυτους που ετοιμαζονται για βραδυνη γυρα ελπιζω να μας αφησει ο καιρος μην πιασει καμια βροχηκι εγώ την έφαγα χθές και συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει ο σμύρνης...
φαίνεται η αλλαγή χώρου της άλλαξε το κέφι πρός το καλύτερο.
Ναι φίλε μου. Πρωινή βάρδια. Και αύριο μέρα είναι.Να υποθέσω ότι αυτή που την περιγράφεις τόσο γλαφυρά, είναι της πρωϊνής βάρδιας.
Επομένως και τώρα να ξεκίναγα, δεν θα την προλάβαινα. Είμαι και μακρυά, βλέπεις.
(Έχω φάει, έχω πιεί, έτοιμος είμαι για έναν, πριν από τον ύπνο).
Αλλά δε με παίρνει. Χρονικώς.
Άλλη φορά.
βόλτα(23.15-00.00) μαζί με συναγωνιστή απο άλλο σάιτ , στην 3η βάρδια Βέργας και Εξηκίου.
Βέργας 3 αριστερά Σαμπρίνα ξανθιά νταρντάνα με 2άρι βυζί και υπέροχη κωλάρα , με ακα.
Προσωπική άποψη: Πρόκειται για ξεχαρβαλωμένη μεταμιλφ, που προσποιείται ότι είναι γυμνασμένη παιδούλα.Συναγωνιστές μια παράκληση. Αν περάσει κάποιος απο Αχαρνων 85 και είναι η βικτώρια (που τόσα εχω διαβάσει) ενημερώστε παρακάλω
Με μπέρδεψες τώρα φίλε μου.Είμαι και μάκριαΠροσωπική άποψη: Πρόκειται για ξεχαρβαλωμένη μεταμιλφ, που προσποιείται ότι είναι γυμνασμένη παιδούλα.
Προσπάθησα να τη γαμήσωμ, και τελικά την απέβαλλα ευγενικά...
Στο Αλκα117, η βραχύσωμη σοβιετική Σάντρα...
Κοντοπίθαρη, με ωραία χαρακτηριστικά, τα οποία δυστυχώς αδικούνται από τον βραχύτατο κορμό της...
Το εν λόγω μπουρδέλο θα είναι κλειστό το Σάββατο...
Προσωπική άποψη: Πρόκειται για ξεχαρβαλωμένη μεταμιλφ, που προσποιείται ότι είναι γυμνασμένη παιδούλα.
Προσπάθησα να τη γαμήσωμ, και τελικά την απέβαλλα ευγενικά...
εισαι απο τους λιγους που δεν έδεσε το γλυκο με Βικτώρια...
να σου πω εγω κυριε τι πηγε στραβά λοιπον!!!
που πάτε κύριε εσείς ένας απλός και ταπεινός "τιμημένος" χρήστης του τοιούτου ιστιοτοπου να γαμήσετε εκει οπου γαμούν αξιοτιμοι πορνορεπορτερς
και μοντεράτορες???
ε??