Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (8 μέλη και 204 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Συναγωνιστες εχει πετυχει κανεις την Αλεξανδρα που επαιζε Φωκαιας 24 τα απογεύματα διδυμο με Φλωρη και Φωκαιας 27 ισογειο τα πρωινα.Αυτη η ξανθια Ρουμανα με το φουλ.Τα φωτα σας αν την εχει δει κανεις.
φιλε,τωρα αυτη την στιγμη δουλευει Αγ,Πετρου 7,την ειδα πριν μερικα λεπτα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Η Τάνια από Φυλής 69Β δεν θα ξαναδουλέψει (σύντομα τουλάχιστον) απ'ότι είπε η συμπαθητική τσατσά. :(

Βρίσκεται στην πατρίδα της,άγνωστο πότε (και εάν) θα επιστρέψει...

Στη θέση της η κορμάρα Νικόλ που όσο συμπαθητική κι αν είναι δεν γεμίζει το δυσαναπλήρωτο κενό. :headbang:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Η Τάνια από Φυλής 69Β δεν θα ξαναδουλέψει (σύντομα τουλάχιστον) απ'ότι είπε η συμπαθητική τσατσά. :(

Στη θέση της η κορμάρα Νικόλ που όσο συμπαθητική κι αν είναι δεν γεμίζει το δυσαναπλήρωτο κενό. :headbang:

Η Νικόλ είναι πρώην στουντιοκόριτσο και αν ναι σε ποίο έχει δουλέψει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
συνεχιζω.....

Αλκαμενους 113 Νίκη η ξανθια γκράνι φολάρα με απλό πρόγραμμα και η πετιτ ξανθια Αλεξανδρα , επισης απλο , κανουν και παρτουζα.
Ιάσωνος 2 Μαρινα το κοκκινομαλλικο γκιλφ απο Ιασωνος 1β δεξια , κοκκαλιαρα αβυζι , με κωλο στα 10 ευρω.
Ιάσωνος 1α Ναταλι το μελαχρινο χοντρο υπερμπαζο που την Κυριακη δούλευε στο Ιασωνος 2 , με ακα στα 10ευρω.
Ιασωνος 1β δεξια Ριτα ξανθια μιλφ χοντρη με πιρσινγκ στη μυτη με 3.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρώ και Νικολ μελαχρινη μιλφ χοντρουλα με 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα με 15 ευρω.
Αδανων 2 Ζανα το βατραχι ξανθο γκρανι χοντρη κοντη ,το βασιλικο τσιμπουκι , με ακα τελειωτικο.
Αλκιβιαδου 16γ Κατερινα η ξανθια μιλφογκιλφ κανονικο σωμα 2.5άρια βυζια , με ακα τελειωτικο και κωλο και Ντανα μελαχρινη κανονικο σωμα 2άρια βυζια , με ακα τελειωτικο κ κωλο ,κανουν και παρτουζα ,τιμηθηκε για αλλη μια φορα η Ντανα την οποια καταγαμησα και το γουσταρε , κριτικη δεν ανεβαζω έχω γραψει για αυτην αρκετες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Σημερα στην απογευματινη βαρδια

Φυλης 66α Νικολ Καινουργια κοπελα με μετριο προσωπο , καρε μαλλι ,σωμα με πιασηματα  ,αξιολογο στηθος και ενα τατου στο δεξιο μπρατσο ΑΠΛΟ 7/10
έχει καμια δεκαρια μερες που δουλευει , εμενα σωματικα αλλα και το πως σαλοναρε μου αρεσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Βρὲ μέγιστε, ΔΕΝ εἶναι κακὴ ἡ Νίκη...
εγω παντως δεν ειχα περασει καλα.... αν και ειχα ακουσει τα καλυτερα (και γι αυτο περασα μαζι της ), αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να
περασω....και 2 ακομα φιλοι μου που περασαν μαζι της φολα την ανεβαζαν φολα την κατεβαζαν

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1

Άλλη μια μεγάλη απώλεια μετα την Κατερίνα Φ200 που εγκατέλειψε 3 χρόνια πριν.  :headbang:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Χθες το απογευμα εγινε καταθεση Κολωνου 11(υπογειο) στην Αντριαννα, το ομορφο αδυνατο μελαχρινο ρουμανακι.
Μετριες προς κακες εντυπωσεις. Ποναγε, ηταν βιαστικη, δε συμμετηχε και σηκωθηκε εφυγε στο 10λεπτο πριν προλαβω να χυσω.
Περισσοτερες λεπτομερειες στη κριτικη που θα ακολουθησει  :cum:

Επιτέλους, να και κάποια που μπόρεσε να αντισταθεί στα γλυκο-φραουλένια γλωσσόφιλά σου . . . .    :grin:

Κρίμα, γιατί δείχνει γλυκούλα.  :-
Πάντως εγώ που την έχω πάρει, δεν ήταν τόσο χάλια.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Δεν ηταν χαλια, τυπικη ηταν.
Ενταξει μην ειμαστε και πλεονεκτες, για 4-5 ευρω γαμιεται η κοπελα δε δικαιουμαστε να εχουμε και πολλες απαιτησεις.
Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι σηκωθηκε και εφυγε οταν χτυπησε η τσατσα και με αφησε με την πουτσα στο χερι.

και τι έκανες ?? τελείωσες με  :jerking: :jerking: ??

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Γλυκιά Αννούλα για σήμερα στο Κολωνού 11 ισόγειο. Για μένα αποτελεί εγγύηση. Σπάνιο πράγμα για Αλβανίδα, καθώς συνήθως δεν τα πηγαίνω πολύ καλά μαζί τους: οι πιο πολλές είναι βρωμιάρες ή ξεπέτες ή και τα δύο μαζί. Αυτή όμως αποτελεί εξαίρεση.  :sunglasses:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
εγω παντως δεν ειχα περασει καλα.... αν και ειχα ακουσει τα καλυτερα (και γι αυτο περασα μαζι της ), αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να
περασω....και 2 ακομα φιλοι μου που περασαν μαζι της φολα την ανεβαζαν φολα την κατεβαζαν
kαλησπερα σε ολους παιδια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν θα συμφωνησω απολυτα με τον N. smirni η νικη δεν το εχει με τιποτα και εγω της εδωσα καποιες ευκαιριες απο οταν αρχισε να δουλευει μεχρι και πριν λιγους μηνες ασε που εχει κρεμασει δραματικα πρεπει να βγει σε εφεδρεια

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Άλλη μια μεγάλη απώλεια μετα την Κατερίνα Φ200 που εγκατέλειψε 3 χρόνια πριν.  :headbang:

Οποιος δε περασε με τη κατερινα...πριν εγκαταληψει.....απλα ΕΧΑΣΕ.....ισως οτι καλυτερο περασε απο την αθηνα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδιά χτες Δευτέρα , πρωινή βάρδια στο Αγκυρας 12β , ποια ήταν ? Μάλλον ψηλή , φοβερό πρόσωπο / σώμα , τατού .
Μουνάρα μου φάνηκε .

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

εγώ έχω περάσει τρεις με τέσσερις φορές μαζί της και πάντα καλά περνάω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος δε περασε με τη κατερινα...πριν εγκαταληψει.....απλα ΕΧΑΣΕ.....ισως οτι καλυτερο περασε απο την αθηνα.
Επίσης μια Μαρία που δούλευε στο Φυλής 92 πριν 6-7 χρόνια ήταν πάρα πολύ καλή.Ελληνίδα,μαύρα μακριά μαλλιά με ωραίο κορμί και πολύ καβλιάρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom