Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 205 άτομα (13 μέλη και 192 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
δε μου πάει το μυαλό τώρα...εμένα,αν λέμε την ίδια,μου έμοιαζε λίγο με τη μαρίνα που δούλευε τροφωνιου 13 παλιότερα.τεςπα ευχαριστώ.
οχι η Μαρινα απο τροφωνιου13 εχει σταματησει να δουλευει πλεον εγραψε πολλα ενσημα και χιλιομετρα το κοντερ αυτη την αναστασια σιγουρα την εχεις δει καλυμνου48 η και αλλου παντως για40ευρω δεν αξιζει σε καμια περιπτωση για να καταλαβεις ποσο εχει πεσει το επιπεδο σε καποια στουντιο  αυτη δουλευει και θαρυπου 10 και σε καποια  αλλα νομιζω η απολυτη παρακμη

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Eυχομαι χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν τη σημερινη μερα...

Μια χαρα θα γιορτασουμε ολοι...καποιοι με γκομενες κανονικες...και καποιοι με γκομενες 20ευρω-10ευρω η στουντιακες!

Για να ειναι γνησιος μπουρδελιαρης ομως...για μενα τουλαχιστον..πρωτα βγαινεις με τη γκομενα και μετα κατεβαινεις στη πατσια!!!

Καλα γαμησια σε ολους αποψε χυστες!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
H Πολίνα από το Βέργας, η μιλφού, πού έχει χαθεί τώρα τελευταία?
έχουν γράψει ότι δουλεύει πλέον καλύμνου.δε θυμάμαι σε ποιο,αλλά ψάξε.κάποιος έγραψε και κριτική πρόσφατα,οπότε θα το βρεις εύκολα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους συναγωνιστες και χρονια πολλα σε οσους πιστευουν σε αυτη τη μερα.Σημερα πριν μιαμιση περιπου ωρα περασα μια βολτα απο αχαρνων106 με σκοπο να περασω με ενα παλιο γνωριμο μιλφ προς γκιλφ πλεον οπου με περιμενε μια εκπληξη αφου ειδα την κοπελα λεω στην τσατσα ενταξει θα περασω παω να μπω δωματιο δινω το 20ευρω και η τσατσα με κοιταει αμηχανη και  ψελιζει τραυλιζοντας ειναι 40ευρω δωσε αλλα20 εκει λοιπον μενω αναυδος μου ερχεται να της πω 40να ναι.... αλλα ενταξει δεν το ειπα παιρνω τα20ευρω και φευγω αμεσως.Εχω να πω οτι αυτο ειναι θρασος πλεον να θελει40ευρω μια που την εχω παρει τοσες φορες με20ευρω και μιλαμε για γυναικα κοντα στα50 ειναι πραγματικα αποριας αξιο σε ποιους απευθυνονται ζουν σε φανταστικο κοσμο ακου εκει40ευρω αφηστε τα να πανε

Δεν έπρεπε να τα δώσεις τύπε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τελικά

Τροφωνίου 11: Συνάντησα στο ισόγειο μια ψηλή ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τον λαιμό και κάπως γαμψή μύτη. Όμορφο λεπτό σώμα και κάπως πεταχτούλα. Στον όροφο συνάντησα την αρχοντοπουτάνα Νατάσα, μια κοπέλα με killer σφιχτό σώμα, ψηλή με πλούσιο σγουρό ξανθό μαλλί και ωραίο πρόσωπο.
Παιωνίου 47: Συνάντησα την νεαρή Αλεξάνδρα. Πρόκειται για την γνωστή σγουρομάλλα ξανθιά γεματούλα που νιαουρίζει σαν μπεμπέκα. Τίμα στο δωμάτιο.
Αδανών 2: Συνάντησα την γνωστή σε όλους Μπαρμπόρα που με το που βγήκε άρχισε να κοιτάζεται στον καθρέφτη.
Προύσης 22: Συνάντησα το σκληρό gilf Αλίκη. Πρόκειται για μια γεματούλα με μεσοφόρι που έχει το μαλλί καστανό και κομμένο μέχρι το σαγόνι.
Κνίδου 18: Συνάντησα το γνωστό σκληρό gilf Εύα με το ξανθό μαλλί. Σκληρή εμφάνιση με πρόστυχα εσώρουχα και μητρική περιποίηση.
Βέργας 2: Συνάντησα το σκληρό pro-milf Βανέσα. Πρόκειται για μια γεματούλα καστανομάλλα, καλής εμφάνισης με ωραίο πρόσωπο.
Βέργας 3: Στο δεξί μαγαζί συνάντησα την νεαρή ξανθιά νταρντάνα Σόνια. Με προκλητικά εσώρουχα ήταν ό,τι πρέπει για όσους γουστέρνουν κρεβατογεμίστρες. Στο αριστερό μαγαζί η Μαρία (πρωϊνή βάρδια) εκτελούσε χρέη τσατσάς και μου παρουσίασε την επίσης καστανόξανθη νταρντάνα Σαμπρίνα με το μακρύ μαλλί και την σέξι κοιλίτσα.
Εξηκίου 18: Συνάντησα το γνωστό σκληρό ξανθό milf με το στύλ πορνοστάρ που εκπορνεύεται εκεί καθώς και τον ντελιβερά που έφερνε τους καφέδες.
Εξηκιού 18Β: Συνάντησα την Μιράντα μια γεματούλα κοπέλα από την Βραζιλία που συναντούσα στο Παιωνίου 47 κατά καιρούς.
Εξηκίου 18Γ: Συνάντησα το σκληρό milf Έλλη, μια προκλητική καστανομάλλα κοπέλα με κοντό μαλλί και πρόστυχο πρόσωπο και βάδισμά.
Λιοσίων 76: Συνάντησα το αχτύπητο δίδυμο Μελίνα και Ναταλία. Η πρώτη είναι μια pro-milf γεματούλα μελαχρινή και η δεύτερη πετίτ καστανομάλλα με ωραίο πρόσωπο. Εκπληρώνοντας την υπόσχεση μου πήρα την δεύτερη.
Λιοσίων 79: Σε ένα νέο χώρο στο ισόγειο συνάντησα το δροσερό πιπίνι Σαμπρίνα που είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για μια κοπέλα που εργάστηκε Διδύμου 8 ισόγειο και Φωκαίας 24 με το όνομα Λαβίνια (αν θυμάμαι καλά). Ο χώρος χαριτωμένος αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Χωματιανού 11B: Συνάντησα την δροσερή μοντέλα Κορίνα μια καστανόξανθη όμορφη νεαρή κοπέλα με ωραίο σώμα.
Χωματιανού 11Α: Συνάντησα την σκληρή πορνοστάρ Άννα μια κοπέλα πειρασμό, όλο τρέλα με υπέροχο σώμα και προκλητικό πρόσωπο.

Διδυμου 27: Συνάντησα μια νεαρή γεματούλα με μαύρο μαλλί και ωραίο πρόσωπο. Την έχω ξαναδεί εκεί αρκετές φορές.
Φωκαίας 27Β: Στον όροφο συνάντησα την Νταϊάνα ένα δροσερό πετίτ μελαχρινό πιπίνι που βγήκε χαρωπή και πεταχτούλα αλλά δεν μιλάει υποτίθεται Ελληνικά.
Φωκαίας 24: ο γνωστός πούστης τσάτσος Άρης μου παρουσίασε την Αντέλα και την Φλώρη το καρτούν. Πρόκειται για δύο πετίτ κοπέλες με την πρώτη να είναι καστανομάλλα και να δίνει κώλο και την δεύτερη κάπως πιο περίεργη και μέτρια εμφανισιακά αλλά τίμια μέσα και τις τρείς φορές που την πήρα (όχι σήμερα)!
Φωκαίας 27Α: Συνάντησα δύο κοπέλες, την ξανθιά skinny πιτσιρίκα Αλεξάνδρα καθώς και την κάπως μεγαλύτερη αλλά πιο έμπειρή Βικτωρία με το περίεργο, ωραίο πρόσωπο.
Φωκαίας 25Β: Συνάντησα την γνωστή μοντελοχωριάτισσα Άνκα με νέο μαύρο μαλλί
Φωκαίας 25Α: Συνάντησα το δροσερό πιπίνι Σοφία που αν θυμάμαι καλά ο προφέσσορας είχε πλακωθεί μαζί της.
Φωλαίας 7: ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ στον οποίο συστεγάζονται δύο μπουρδελάκια: Στο πρώτο συνάντησα στην όμορφη μελαχρινή Νάντια στο δίπλα την γνωστή από Φυλής 74, Μάγδα που κάνει ακάποτο με έξτρα 10 €. Μαύρο λέμε!

Φυλής 80: Συνάντησα την μουνάρα καστανομάλλα Έυα και το σκληρό pro-milf Μαρία, μια μελαχρινή κοπέλα κάπως υποδιέστερη της πρώτης αλλά αρκετά καλή.
Φυλής 67: Συνάντησα την ξανθιά μοντέλα Αλίσια. Όταν ανακοίνωσα ότι θα συνεχίσω την βόλτα μου, με είπε ότι είναι η πιο όμορφη κοπέλα της περιοχής. Η τσατσά συμφώνησε και εγώ δεν διαφώνησα.
Φυλής 69Β: Συνάντησα μια όνορφη κοπέλα, μελαχρινή με κοντό μαλλί πλήν μιας τούφας που έπεφτε στο πρόσωπο της. Είχε διάφορα τατουάζ στα χέρια της και μου άρεσε αρκετά. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει!!!
Φυλής 71Β: Συνάντησα την γνωστή νταρνάντα Στεφανία.
Φυλής 71Α: Συνάντησα το νεαρό μελαχρινό πιπίνι που βρίσκεται εκεί τα απογεύματα. Μπιάνκα νομίζω την λένε.
Φυλής 74: Στο δεξί μαγαζί συνάντησα μια όμορφη νεαρή ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο σώμα, ενώ στο αριστερό την γνωστή Νάνσυ με τις βυζάρες της.
Φυλής 109: Συνάντησα την μουνάρα Μαργαρίτα όπου και έγινε δεύτερη κατάθεση.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Ενημέρωση μετά από καιρό. Ελπίζω να ήμουν χρήσιμος!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πολυ ωραια ενημερωση Dawn!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος ο dawn,αναμένουμε και ενημέρωση για χέσιμο  :rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
-Φυλής 84 πάνω: Η γριά Αλιόνα με τα πάντα όλα. (5/10)

-Φωκαίας 25 πάνω: Ελένη η γιαγιά μου. Πολύ ελεεινή παρουσία που πλέον προκαλεί απλά γέλιο σε μένα και μόνο. Τέλος πάντων. Ξανθιά, με το ένα πόδι στον τάφο, με φουλ. (0/10)
βεβαια αν ηξερες δεν θα τα ελεγες αυτα αλλα η αλιονα δεν ειναι τσουρκα να σε αφησει να την γλειφεις για να σου φαει τα λεφτα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τις προάλλες πηδούσα κάποια , της φεύγει ενα ρέψιμο και μύρισε χυσίλα όλο το δωμάτιο .
Αχαχαχαχαχα.... ρε την καταπιόλα .

rollss.gif

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλής 109: Συνάντησα την μουνάρα Μαργαρίτα όπου και έγινε δεύτερη κατάθεση.

Άρα, να υποθέσουμε ότι μιλάς για την απογευματινή βάρδια ?

Καλά, με την κρυόκωλη Μαργαρίτα, πως την παλεύεις ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Άρα, να υποθέσουμε ότι μιλάς για την απογευματινή βάρδια ?

Καλά, με την κρυόκωλη Μαργαρίτα, πως την παλεύεις ?

ναι απογευματινή βάρδια. Ε, είπα, επειδή είναι των ερωτευμένων σήμερα να πιρφορίσω λίγο με την Μαργαρίτα.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
βεβαια αν ηξερες δεν θα τα ελεγες αυτα αλλα η αλιονα δεν ειναι τσουρκα να σε αφησει να την γλειφεις για να σου φαει τα λεφτα...

:think:

όπως τη βρισκει ο καθενας, καποιοι πληρωνουμε για να γαμησουμε, καποιοι πληρωνουν για να τους γαμησουν, σε εισαγωγικα η χωρις...

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γουστάρω ντε και καλα να παω να με γαμησει η πουτανα και να μην τη γαμησω εγω επειδή είναι μουναρα και πρεπει να γουστάρω το κάθε απολειφάδι που εχει καλες υπηρεσιες...  :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom