Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (30 μέλη και 259 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Κατεβηκα φυλης σημερα και δε βρηκα την Αθηνα απο φωκαιας στη φυλης που λεγατε...

Ξερουμε που ειναι το κοριτσι αυτο???Το εχω αναγκη!

Αλλα επειδη ειχα αναγακη γενικα να αδειασω κατεθεσα στο φυλης 74!Θα ακολουθησει κριτικη!

αυτή πρέπει να παίζει στα Φωκαίας γενικά και Αλκαμένους 118, αλλά σήμερα μου φαίνεται ήταν στο 69.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κολωνου 11 απογευμα και 15β πρωι δουλευει ενα ωραιο πιπινακι.ειναι οτι πρεπει για τους μοντελιαριδες

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
και εγω χιστι μου ειχα παει μετα τη περιγραφη του μπεμπα αλλα δεν βρηκα διδυμο και ξενερωσα, εφυγα χωρις να δωσω φλοκια

Γαμισε τα φιλε,λεω να κανω μια αποπειρα και απογευμα οταν θα εχω χρονο μπας και...Και αν ειναι θα ενημερωσω...  :rockon: :rockon: :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
καλησπερα sanexxχ69 μια που μοιαζει και στεκεται σαν στυλιαρι ειναι η καινουργια μελαχρινη που εχει ερθει και δουλευει Αγκυρας 12 και διδυμου20 δεν την εχω δοκιμασει για να πω αν ειναι καλη
πως την λενε?

αἴγαγρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Παιδες ξερουμε τιποτα για Γωγω απο Μ. Αλεξανδρου και Κεραμεικου 15Β; Που παιζει μπαλα τωρα;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.338
Πόντοι
6.495
Συνάδελφε Tommy Devito, είχα δει που είχες απαντήσει στο ερώτημά μου για καλή μεταμεσονύχτια πίπα στο μετάξι και σ' ευχαριστώ. Την Αλίνα, πάντως, την ξέρω, και από Ιάσωνος και από Λεωνίδου 6 που είναι τώρα, όντως καλή πίπα, αλλά μου βγάζει μια βιασύνη, άσε που στέκεται εξαρχής απέναντί σου και δεν πιάνεις τίποτα.  :tickedoff: Δεν είδα αν το έχει αναφέρει κανείς, η Άννα με το καρέ μαλλί από Κολωνού 32 (νομίζω) το ισόγειο, σύμφωνα με την τσατσά την έκανα για πάντα. Στη θέση της ήτανε μια μιλφ, ξανθιά, έτσι κι έτσι σε εμφάνιση, φιλότιμη όμως μέσα. Η τσατσά μας τα χάλασε λίγο, χτύπησε τρεις φορές  >:(, αλλά η κοπέλα ξηγημένη..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Πριν απο λιγο περασα με χριστινα φυλης 69,εχω γραψει κριτικη στο παρελθον  γιαυτο γραφω τωρα εδω..απλα ρεσπεκτ! Πλεον συνδιαζη pse/gfe,τοχει καταφερη και μπραβο της,λιγες το κατεχουν 1 στις 10/ :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Συνάδελφε Tommy Devito, είχα δει που είχες απαντήσει στο ερώτημά μου για καλή μεταμεσονύχτια πίπα στο μετάξι και σ' ευχαριστώ. Την Αλίνα, πάντως, την ξέρω, και από Ιάσωνος και από Λεωνίδου 6 που είναι τώρα, όντως καλή πίπα, αλλά μου βγάζει μια βιασύνη, άσε που στέκεται εξαρχής απέναντί σου και δεν πιάνεις τίποτα.  :tickedoff: Δεν είδα αν το έχει αναφέρει κανείς, η Άννα με το καρέ μαλλί από Κολωνού 32 (νομίζω) το ισόγειο, σύμφωνα με την τσατσά την έκανα για πάντα. Στη θέση της ήτανε[glow=red,2,300] μια μιλφ, ξανθιά, έτσι κι έτσι σε εμφάνιση[/glow], φιλότιμη όμως μέσα. Η τσατσά μας τα χάλασε λίγο, χτύπησε τρεις φορές  >:(, αλλά η κοπέλα ξηγημένη..
η λίλη.την έχω πάρει κι εγώ,όντως πολύ φιλότιμη μέσα...

κολωνού 30 ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Και εγω την εχω παρει, για αυτο το λεω.
Δεν νομιζω οτι ειναι μονο τρελη.
Και δεν μιλαω για αλκοολ, αλλα γενικα ουσιες
φίλε έχει πολύ καθαρό μάτι,τι να παίρνει δηλαδή...
απλά είναι αλλοπρόσαλλη...

να πω ότι το πρωί,επηρεασμένος απ΄την απουσία της ντενίσας ανέβηκα στο κολωνού 30 πάνω και πήρα την ελένη,ενώ δεν την είχα πολλή ανάγκη :-

είναι μάλλον νεότερη απ'όσο νόμιζα...πολύ κοντούλα με σφιχτό μυώδες νεανικό κορμί,κίνκυ ρουμανόφατσα και πολύ μικρό αναιμικό βυζί

καλή στο δωμάτιο,αν και με αυτά που είχα ακούσει περίμενα περισσότερα...
κατάθεση που θα ξεχαστεί γρήγορα,χωρίς να φταίει η συμπεριφορά της κοπέλας,απλά εγώ ήθελα άλλα πράγματα... 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα συναγωνιστες σε ολους φιλε DEVITO ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕς καλή φαινεται μολις γυρισα απο ποτακι γκαζι στο κεραμεο πλαταιων πολυ μουνι φοιτητριες αβερτα  ελεγα σημερα να κανω μια στουντιοτσαρκα γενικη αλλα ειμαι κομματια παω να την πεσω καλο ξημερωμα παιδια και να περνατε καλα οσο μπορειτε στις δυσκολες εποχες που διανυουμε

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
892
Πόντοι
81
Τρίτη (11/2) στην απογευματινή βάρδια, συνάντησα στον όροφο του Φωκαίας 27, μια μελαχρινή, σγουρά μακριά μαλλιά, βγήκε στο σαλόνι γυμνή, με μεγάλο στήθος (τουλάχιστον 2,5-3άρια, έστω και "πεσμένα"  :tits:) και η υπηρεσία μου την παρουσίασε ως "Στέλλα". Ξέρουμε τίποτα? Κριτική στο Φωκ27, δεν υπάρχει, μήπως παίζει με άλλο όνομα? Οτιδήποτε ξέρετε, βοηθήστε μήπως και την εντοπίσω... αφού έκανα την μαλακία και δεν πέρασα τότε!

Επισκέπτης
Πριν από μία ώρα στο Μετάξι:

Ιάσωνος 20 πάνω: Μαρία πετίτ από Ιάσωνος 1

Κολωνού 15 αριστερά: κλειστό
Κολωνού 15 δεξιά: Άντζελα
Κολωνού 23 αριστερά: Αντελίνα από Ιάσωνος 1
Κολωνού 23 δεξιά: Μάγδα
Κολωνού 30 πάνω: κλειστό

Δεληγιώργη 39: Μπέλλα  :smitten:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ανταπόκριση από Φυλής παρέα με τους εκλεκτούς συναδέλφους απ' το Πανεπιστήμιο Μεγαλειότατο και Επίκουρο. Αναφέρω εκ μνήμης:

Στο 59 η Ιζαμπέλα, η ψηλή Ρουμάνα άλογο με τον γλυπτό κώλο.

Στο 67 ισόγειο μια ωραία ξανθιά νεαρή λεπτή με μικρά στήθη και όμορφο πρόσωπο.

Στο 69 όροφος μια αδιάφορη σκιπτάρα με κοκκινισμένο κώλο.

Στο 71 όροφος η όμορφη Νικόλ, νεαρή με καστανό καρέ μαλλί.

Στο 74 αριστερά η γνωστή κοντή μελαχρινή. Όμορφο χαμόγελο, μικρά στήθη, προπετής κοιλίτσα. Δεξιά η Τερέζα με τις υπερβυζάρες!

Στο καινούριο Φυλής και Φωκαίας ψηλή μελαχρινή με κωλάρα. Η κάπως δυσαρεστημένη έκφραση του προσώπου της μας ανησύχησε και την προσπεράσαμε.

Φυλής 84-86 μέτριες παρουσίες, δεν συγκράτησα χαρακτηριστικά.

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας ποια κορίτσια θα ειναι στα σπίτια της Περγάμου σήμερα μετα της 5?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Συνάδελφε Tommy Devito, είχα δει που είχες απαντήσει στο ερώτημά μου για καλή μεταμεσονύχτια πίπα στο μετάξι και σ' ευχαριστώ. Την Αλίνα, πάντως, την ξέρω, και από Ιάσωνος και από Λεωνίδου 6 που είναι τώρα, όντως καλή πίπα, αλλά μου βγάζει μια βιασύνη, άσε που στέκεται εξαρχής απέναντί σου και δεν πιάνεις τίποτα.  :tickedoff: Δεν είδα αν το έχει αναφέρει κανείς, η Άννα με το καρέ μαλλί από Κολωνού 32 (νομίζω) το ισόγειο, σύμφωνα με την τσατσά την έκανα για πάντα. Στη θέση της ήτανε μια μιλφ, ξανθιά, έτσι κι έτσι σε εμφάνιση, φιλότιμη όμως μέσα. Η τσατσά μας τα χάλασε λίγο, χτύπησε τρεις φορές  >:(, αλλά η κοπέλα ξηγημένη..
και εγω οταν ειχα περασει την τελευταια φορα απο το Κολωνου 30α ισογειο , η Αννα ειχε πει οτι θα φυγει γιατι βαρεθηκε στην Ελλαδα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Πριν απο λιγο περασα με χριστινα φυλης 69,εχω γραψει κριτικη στο παρελθον  γιαυτο γραφω τωρα εδω..απλα ρεσπεκτ! Πλεον συνδιαζη pse/gfe,τοχει καταφερη και μπραβο της,λιγες το κατεχουν 1 στις 10/ :rockon: :rockon: :rockon:
η κοπελα ειναι εγγυηση :)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Ανταπόκριση από Φυλής παρέα με τους εκλεκτούς συναδέλφους απ' το Πανεπιστήμιο Μεγαλειότατο και Επίκουρο. Αναφέρω εκ μνήμης:

Στο 59 η Ιζαμπέλα, η ψηλή Ρουμάνα άλογο με τον γλυπτό κώλο.

Στο 67 ισόγειο μια ωραία ξανθιά νεαρή λεπτή με μικρά στήθη και όμορφο πρόσωπο.

Στο 69 όροφος μια αδιάφορη σκιπτάρα με κοκκινισμένο κώλο.

Στο 71 όροφος η όμορφη Νικόλ, νεαρή με καστανό καρέ μαλλί.

Στο 74 αριστερά η γνωστή κοντή μελαχρινή. Όμορφο χαμόγελο, μικρά στήθη, προπετής κοιλίτσα. Δεξιά η Τερέζα με τις υπερβυζάρες!

Στο καινούριο Φυλής και Φωκαίας ψηλή μελαχρινή με κωλάρα. Η κάπως δυσαρεστημένη έκφραση του προσώπου της μας ανησύχησε και την προσπεράσαμε.

Φυλής 84-86 μέτριες παρουσίες, δεν συγκράτησα χαρακτηριστικά.
στο 67 Αντζελινα?
στο 69 Τζουλιαννα?
στο Φ.72 και Φωκαιας Ναντια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom