Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (31 μέλη και 280 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Φυλής 66 ,σήμερα 3η βάρδια ,η Μουνάρα Ιωάννα ,ρουμούνα ψηλή !  :rockon:

Ζώδιο τοξότης ,φλογερή !  :rockon:

( Ελήφθη )

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Μάγκες καλημέρα!!έχω παει δύο φορές να πάρω παρτούζα Μελίνα και Ναταλία στο Λιοσίων 76 στην 3η βάρδια και βρίσκω και τις δυο φορές μόνο τη Μελίνα!!Μήπως πηγαίνω σε λάθος βάρδια,ξέρει κανείς;;
Θα μου πείτε "αφού πήγες ρε μάγκα γιάτι δε ρώτησες εκεί;;".Προφανώς και τις δύο φορές ήμουν τόσο καυλωμένος και εν συνεχεία ξενερωμένος που δεν τις βρήκα μαζί που δε μου έκοψε να ρωτήσω...  :think: :think: :think: :think:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
kαλημερα σε ολους παιδια νυχτερινη επισκεψη λιγο μετα της 00.30 τριτη βαρδια φυλης λιοσιων εχουμε και λεμε λοιπον Φυλης59 Μονικα μια μικρη κοπελα κοντουλα αδυνατη ,Φυλής 67 ειχε βαλει τη μουσικη στο τερμα και δεν μπορουσα να ακουσω ονομα ηταν μια ξανθια αδυνατη με σπαστο μαλλι,Φυλης69Α Αννα,Φυλης71Β Γκαμπριελα,Φυλης71Α Αντζελα μουνι δυνατο επιπεδου στουντιο,Φυλης134Α Αλεξανδρα,Φωκαιας17Α Ιζαμπελα,Φωκαιας17ΒΕλενα η Αιγυπτια και Ξενια,Φωκαιας27Α Ροζαλιντα,Φυλης56 Πατριτσια,ΛΙοσιων79Β Λαρισα μαζι με μια τραβελα,ΛΙοσιων76Β Ναταλια μετρια μιλφ,Λιοσιων76 Μελινα,Βεργας3 Σονια η νταρντανα μαζι με μια επισης μελαχρινη νταρντανα δεν συγκρατησα ονομα πρωτη φορα την βλεπω,Τροφωνιου13 ισογειο Τζουλια και Ειρηνη δυο μετρια μιλφ αυτα σε μια νυχτερινη γυρα που γενικοτερα δεν υπηρχε κοσμος και αρκετα μαγαζια δεν ηταν ανοικτα καλο ξημερωμα σε ολους
ενταξει οχι και για στουντιο!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
ενταξει οχι και για στουντιο!
καλημερα αν μιλαμε για την ιδια κοπελα πιστεψε με σε πολλες περιπτωσεις η γκομενα ειναι πολυ καλιτερη απο αρκετες που δουλευουν σε στουντιο μιαλαω παντα με προσωπικη εκτιμηση καθενας εχει διαφορετικη αποψη και κριτηρια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Άσχημα νέα για τους φίλους της ντενισας από κολωνου 27 δεξιά...πέρασα σήμερα το πρωί και η τσατσά μου είπε ότι δε δουλεύει εδώ και 3 μέρες και 'δεν ξέρει'.
Έχασα την ίρα θα χάσω και τη ντενισα τώρα. :'(

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άσχημα νέα για τους φίλους της ντενισας από κολωνου 27 δεξιά...πέρασα σήμερα το πρωί και η τσατσά μου είπε ότι δε δουλεύει εδώ και 3 μέρες και 'δεν ξέρει'.
Έχασα την ίρα θα χάσω και τη ντενισα τώρα. :'(
Αυτή είναι μονίμως κοκκαλο ρε χυστη.
Αμα ξεμεθυσει θα φανει

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Δε την εχω παρει, αλλα απ ολους ακουω τα χειροτερα  :S
καλημερα ναι απο τις κριτικες που διαβασα ειδα οτι δεν εχεις γραψει για την συγκεκριμενη κοπελα δεν ξερω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα παρω το ρισκο μαζι της γιατι παντα στο σαλοναρισμα οποτε την βλεπω με προκαλει ιδιαιτερα αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα κατι δεν μου κολαει καλη συνεχεια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τη γαμησα προχθες.  :zfuck:
Εχει απ τις πιο ωραιες κωλαρες που εχω δει ποτε  :cum:
Περασα αρκετα καλα χωρις να ειναι κατι το συγκλονιστικο βεβαια

Μου έκανε "χοντρή επίθεση",στο σαλόνι.....πάντως... :zfuck:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν πίνει η ντενισα,την έχω πάρει πόσες φορές...
Και εγω την εχω παρει, για αυτο το λεω.
Δεν νομιζω οτι ειναι μονο τρελη.
Και δεν μιλαω για αλκοολ, αλλα γενικα ουσιες

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Το ρεπό που είχα καθώς και ο καλός καιρός ευνόησαν για μια μεσημεριανή βόλτα στη Φυλής (13:00-14:00). Είχε νορμάλ κινησούλα για πρωινή βάρδια. Οι βαθμολογίες μου λίγο τσιμπημένες σήμερα λόγω πολλής καύλας... :sunglasses:

Πάμε να δούμε Φυλής-Διδύμου και Φωκαίας εν τάχει:

(Μεγάλα νούμερα κλειστά λόγω λαϊκής σήμερα  :grin:)

-Φυλής 71 κάτω: Εύη. Καινούρια κοπέλα που έχει δουλέψει και ως Εύα ένα απόγευμα στο Φυλής 80. Γύρω στα 25, καστανοκόκκινα μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, βυζάρες 3αρες, αλλά μπαμπάτσικο σώμα, και σημάδια κυτταρίτιδας πίσω... Λόγω αυξημένης καύλας, ήμουνα στο τσακ να δώσω το 20αρικο. Η τσατσά (ξανθιά-κοντά μαλλιά) μου έριξε τρελό δούλεμα: "Η Εύη είναι. Α δεν την ξέρεις; κάτσε να σου τη φέρω για να φας το μεσημέρι μη ρέψεις και να κοιμηθείς το βράδυ". Απλό. (8/10)
-Φυλής 71 πάνω: Νικόλ. Η πιο όμορφη από τις δίδυμες πιτσιρίκες. Καστανή νομίζω σήμερα, με μαλλί φράντζα, τατού στη μέση, όμορφο νορμάλ σώμα με ωραίο κώλο και 2.5αρια φυσικά στητά βυζιά. Ελεύθερο στοματικό. (8/10)

-Φυλής 69 πάνω: Τζουλιάνα. Ξανθιά προμίλφ με 2.5αρι στήθος και πολύ μέτριο σώμα. Δίνει κώλο. (6/10)
-Φυλής 67: Αντζελίνα. Το ψηλό ξανθό κορίτσι με το μοντελέ σώμα. Πολύ ξενέρωτη μου φαίνεται... Απλό. (7/10)

-Φυλής 86 κάτω: Λάουρα. Η καστανή προμίλφ με ωραίο στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο. Με φουλ. (8/10)
-Φυλής 86 πάνω: Ειρήνα. Η μαυρισμένη ξανθιά τσιγγανορουμάνα, αρκετά μπαμπάτσικη, σε φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φυλής 84 πάνω: Τζίνα. Όμορφη φατσούλα, πιτσιρίκα, καστανοκόκκινα κοντά μαλλιά, αδύνατο σώμα αλλά μέτριο, μικρό στήθος. Είχαμε ένα μικρό αμόρε όταν πρωτοήρθε, αν δε μυρίζαν τόσο πολύ οι μασχάλες της μπορεί να έμπαινα, γιατί με ψιλοκαυλάντισε... Και ακόμα νομίζει ότι ο λόγος που δεν μπαίνουνε μαζί της είναι επειδή είναι Αλβανίδα... Για το θέμα καθαριότητας ούτε καν... Πάντως είναι πολύ gfe μέσα και δίνει γλωσσόφιλα αβέρτα... Απλό. (8/10)
-Φυλής 84: Άντζελα αν δεν κάνω λάθος. Μια καστανή Αλβανίδα προμίλφ αγριόφατσα με μέτριο σώμα από το μεταξουργείο ερχόμενη σε φουλ πρόγραμμα. (5/10)

-Φυλής 80: Κλειστό.
-Φυλής 74: Αριστερά η γλυκιά Άννα με το ωραίο χαμόγελο και το μουστακάκι. Μπαμπάτσικο σώμα. Κώλος. (6/10)
-Φυλής 74: Δεξιά η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Τερέζα με τις βυζάρες, καστανόξανθη πιτσιρίκα με υπέροχο χαμόγελο. Όσο πάει και ομορφαίνει και λύνεται... (9/10)
-Φυλής 72 και Φωκαίας: Η ξινή Νάντια, μελαχρινή "Ελληνίδα" με όμορφο πρόσωπο, αλλά πολύ χάλια σώμα. Μόλις με βλέπει αλλάζει δρόμο. (6/10)

-Φυλής 61: Αλεξάνδρα. Η πολύ αδύνατη κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο, ξανθό μαλλί σε απλό. (7/10)
-Φυλής 59 κάτω: Ιζαμπέλλα το μελαχρινό άλογο, με πολύ αδύνατο σώμα, κορμί στυλιάρι, ψηλή. Εργάζεται στο Φωκαίας 27 το απόγευμα. Απλό. (7/10)
-Φυλής 59 πάνω: Η Νίκη/Ρομπέρτα. Μελαχρινή πιτσιρίκα με μέτριο πρόσωπο, κορμί αρκετά αδύνατο, μικροκαμωμένη. Βγήκε με ένα άσπρο διχτυωτό και φορώντας τίποτα από μέσα...  Με καύλωσε αρκετά, θέλω να φάω το μουνάκι της μια μέρα... Απλό. (8/10)

-Φυλής 66 αριστερά: Άντζελα και Μπιάνκα. Οι 2 γυφτοπούλες προμιλφ με ωραία σώματα και φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φυλής 66 δεξιά: Κλειστό

-Φυλής 56: Ντενίσα. Το ξανθό ψηλό κορίτσι με το μοντελέ σώμα. Απλό. (8/10)
-Φυλής 54: Κλειστό.

-Φυλής 40: Έλενα. Καστανόξανθη ρωσιδούλα με μέτριο σώμα σε φουλ. (6/10)

Πάμε και στη Διδύμου να πάρουμε μια ιδέα:

-Διδύμου 7 αριστερά: Η Γιάννα από Φυλής 66/56/54 κλπ που δουλεύει πρωί. Ρωσίδα νταρντάνα με 2.5αρια βυζιά, λίγο αγριόφατσα, καλούτσικη μέσα... (8/10)
-Διδύμου 7 δεξιά: Κλειστό.

-Διδύμου 8 κάτω: Λάουρα. Η ξανθιά Ρωσιδούλα πιτσιρίκα, όμορφο πρόσωπο, μπαμπάτσικο σώμα, σε απλό. (7/10). Και η Αντελίνα από Φωκαίας 24/27, καστανοκόκκινα μαλλιά, καυλόφατσα, πολύ μέτριο σώμα με μικρό στήθος σε φουλ. (6/10)
-Διδύμου 8 πάνω: Ξέχασα να ανέβω.  :grin:

Πάμε να κλείσουμε και με Φωκαίας:

-Φωκαίας 17 κάτω: Ειρήνη. Μαυρισμένη Βουλγάρα με μέτριο σώμα, χωρίς στήθος, συμπαθητικό πρόσωπο, σε φουλ. (7/10)
-Φωκαιας 17 πάνω: Ιζαμπέλλα. Ψηλή καστανή κοπέλα, συμπαθητικό χαμόγελο, νταρντάνα, αλλά χωρίς στήθος, δηλώνει νομίζω και Ελληνίδα. Βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι αλλά είχε το χέρι στο μουνί της, σαν να ντρεπόταν... Είχε πάρει και ένα ντροπαλό ύφος... Πρώτη φορά μου έκανε αίσθηση να περάσω μαζί της. Απλό. (7/10)

-Φωκαίας 19: Χριστίνα. Καστανοκόκκινα μαλλιά, προμίλφ με ωραίο, καυλιάρικο πρόσωπο, σώμα μέτριο με 2αρια βυζιά σε φουλ πρόγραμμα, αρκετά ελκυστική πάντως... (8/10)

-Φωκαίας 25 πάνω: Σοφία. Η μελαχρινή ουκρανή προμίλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και μέτριο σώμα. Σε απλό νομίζω. (7/10)
-Φωκαίας 25 κάτω. Το Τζουλάκι με τα piercing. Καστανόξανθο κοντοπούτανο με σώμα ζυμαράκι, και λίγο ποντικόφατσα... Χαιρετηθήκαμε για 3η φορά αυτή τη βδομάδα, σήμερα το βράδυ φεύγει τελικά... Με ενημέρωσε ότι στη θέση της αύριο θα είναι η Ανδριάνα. Κώλος. (8/10)

-Φωκαίας 24: Χριστίνα. Η μελαχρινή μικροκαμωμένη πιτσιρίκα, με συμπαθητικό πρόσωπο και επαγγελματικό ύφος. Με ενημέρωσε ότι κι αυτή φεύγει το απόγευμα και επιστρέφει σε καμιά βδομάδα από ότι κατάλαβα... Φουλ. (7/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Άννα η Πολωνέζα. Καστανή προμίλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και νορμάλ σώμα. Με ελεύθερο στοματικό. (7/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Μαρία η Αλβανίδα. Το κοντοπούτανο με το ελεύθερο στοματικό, από τις καλύτερες σε υπηρεσίες στην περιοχή... Δεν την είδα σήμερα, απλά έμαθα από τον Άρη ότι δούλευε...  (8/10)
-Φωκαίας 27 πάνω (Αννόσπιτο): Φλώρη. Το ξανθό μικροκαμωμένο κοριτσάκι με το αγορίστικο λουκ και το τατουάζ πλέον στην πλάτη. Με ενημέρωσε ότι η Αλεξάνδρα ήταν αρρωστούλα σήμερα, κάτι που επιβεβαίωσα και εγώ τηλεφωνικώς. Τέλος πάντων, σήμερα μου φάνηκε αρκετά συμπαθητική και νομίζω ότι κακώς κοροϊδεύετε κάποιοι αυτούς που περνάνε μαζί της... Ελεύθερο στοματικό. (7/10)

Για την ιστορία, τελικά έφυγα από τη Φυλής και κατέθεσα μεταξί σε ένα στανταράκι μου με 10αρικο...  :grin:

Στα παραλειπόμενα, παρατήρησα το νέο Ινδικό εστιατόριο, Φυλής και Χέυδεν, όπως επίσης και ότι στο Φυλής 65 γίνονται εργασίες...

Καλό απόγευμα σε όλους  :sunglasses:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μάγκες καλημέρα!!έχω παει δύο φορές να πάρω παρτούζα Μελίνα και Ναταλία στο Λιοσίων 76 στην 3η βάρδια και βρίσκω και τις δυο φορές μόνο τη Μελίνα!!Μήπως πηγαίνω σε λάθος βάρδια,ξέρει κανείς;;
Θα μου πείτε "αφού πήγες ρε μάγκα γιάτι δε ρώτησες εκεί;;".Προφανώς και τις δύο φορές ήμουν τόσο καυλωμένος και εν συνεχεία ξενερωμένος που δεν τις βρήκα μαζί που δε μου έκοψε να ρωτήσω...  :think: :think: :think: :think:

και εγω χιστι μου ειχα παει μετα τη περιγραφη του μπεμπα αλλα δεν βρηκα διδυμο και ξενερωσα, εφυγα χωρις να δωσω φλοκια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος ο ορέστης μπράβο τύπε  :thumbsup:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Κατεβηκα φυλης σημερα και δε βρηκα την Αθηνα απο φωκαιας στη φυλης που λεγατε...

Ξερουμε που ειναι το κοριτσι αυτο???Το εχω αναγκη!

Αλλα επειδη ειχα αναγακη γενικα να αδειασω κατεθεσα στο φυλης 74!Θα ακολουθησει κριτικη!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τωρα απογευματινη βαρδια εχετε να προτεινεται καποιο στυλιαρι ;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
τωρα απογευματινη βαρδια εχετε να προτεινεται καποιο στυλιαρι ;
καλησπερα sanexxχ69 μια που μοιαζει και στεκεται σαν στυλιαρι ειναι η καινουργια μελαχρινη που εχει ερθει και δουλευει Αγκυρας 12 και διδυμου20 δεν την εχω δοκιμασει για να πω αν ειναι καλη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom