ρε μπουρδελαριδες, εχει παρει κανει να πει εντυπωσεις απο αλινα φυλης86β?
αυτη που δουλευει ντουετακι με μια αλλη και κανει ακαποτο τσιμπουκι
Διαβάστε τις κριτικές παιδιά.......... ;)
ρε μπουρδελαριδες, εχει παρει κανει να πει εντυπωσεις απο αλινα φυλης86β?
αυτη που δουλευει ντουετακι με μια αλλη και κανει ακαποτο τσιμπουκι
οχι η Μαρινα απο τροφωνιου13 εχει σταματησει να δουλευει πλεον εγραψε πολλα ενσημα και χιλιομετρα το κοντερ αυτη την αναστασια σιγουρα την εχεις δει καλυμνου48 η και αλλου παντως για40ευρω δεν αξιζει σε καμια περιπτωση για να καταλαβεις ποσο εχει πεσει το επιπεδο σε καποια στουντιο αυτη δουλευει και θαρυπου 10 και σε καποια αλλα νομιζω η απολυτη παρακμηδε μου πάει το μυαλό τώρα...εμένα,αν λέμε την ίδια,μου έμοιαζε λίγο με τη μαρίνα που δούλευε τροφωνιου 13 παλιότερα.τεςπα ευχαριστώ.
έχουν γράψει ότι δουλεύει πλέον καλύμνου.δε θυμάμαι σε ποιο,αλλά ψάξε.κάποιος έγραψε και κριτική πρόσφατα,οπότε θα το βρεις εύκολα.H Πολίνα από το Βέργας, η μιλφού, πού έχει χαθεί τώρα τελευταία?
H Πολίνα από το Βέργας, η μιλφού, πού έχει χαθεί τώρα τελευταία?
καλησπερα σε ολους συναγωνιστες και χρονια πολλα σε οσους πιστευουν σε αυτη τη μερα.Σημερα πριν μιαμιση περιπου ωρα περασα μια βολτα απο αχαρνων106 με σκοπο να περασω με ενα παλιο γνωριμο μιλφ προς γκιλφ πλεον οπου με περιμενε μια εκπληξη αφου ειδα την κοπελα λεω στην τσατσα ενταξει θα περασω παω να μπω δωματιο δινω το 20ευρω και η τσατσα με κοιταει αμηχανη και ψελιζει τραυλιζοντας ειναι 40ευρω δωσε αλλα20 εκει λοιπον μενω αναυδος μου ερχεται να της πω 40να ναι.... αλλα ενταξει δεν το ειπα παιρνω τα20ευρω και φευγω αμεσως.Εχω να πω οτι αυτο ειναι θρασος πλεον να θελει40ευρω μια που την εχω παρει τοσες φορες με20ευρω και μιλαμε για γυναικα κοντα στα50 ειναι πραγματικα αποριας αξιο σε ποιους απευθυνονται ζουν σε φανταστικο κοσμο ακου εκει40ευρω αφηστε τα να πανε
Τελικά σε ποιό στούντιο δουλευει αυτή η Αναστασία από Καλύμνου 48 που γυρευει 40 ευρώ? ?Δεν έπρεπε να τα δώσεις τύπε.
Δεν τα εδωσε...Δεν έπρεπε να τα δώσεις τύπε.
ωραίος ο dawn,αναμένουμε και ενημέρωση για χέσιμο
βεβαια αν ηξερες δεν θα τα ελεγες αυτα αλλα η αλιονα δεν ειναι τσουρκα να σε αφησει να την γλειφεις για να σου φαει τα λεφτα...-Φυλής 84 πάνω: Η γριά Αλιόνα με τα πάντα όλα. (5/10)
-Φωκαίας 25 πάνω: Ελένη η γιαγιά μου. Πολύ ελεεινή παρουσία που πλέον προκαλεί απλά γέλιο σε μένα και μόνο. Τέλος πάντων. Ξανθιά, με το ένα πόδι στον τάφο, με φουλ. (0/10)
Φυλής 109: Συνάντησα την μουνάρα Μαργαρίτα όπου και έγινε δεύτερη κατάθεση.
Άρα, να υποθέσουμε ότι μιλάς για την απογευματινή βάρδια ?
Καλά, με την κρυόκωλη Μαργαρίτα, πως την παλεύεις ?
καταπιόλα .
βεβαια αν ηξερες δεν θα τα ελεγες αυτα αλλα η αλιονα δεν ειναι τσουρκα να σε αφησει να την γλειφεις για να σου φαει τα λεφτα...