Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (34 μέλη και 240 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
καλησπερα συναγωνιστες συγχαρητηρια στον φανουρη για την σουπερ ενημερωση με παραθεση φωτο κορυφαιος
Να 'σαι καλά!

ειστε ολιγον τι, αντιπαναθηναικος κυριε φανουρη?
Χα χα χα, δεν είμαι αντιπαναθηναϊκός, αλλά έχετε δίκιο!
Οι 2 φωτογραφίες και το σχόλιό μου (μαζί με το εμότικον) δίνουν την εντύπωση ότι έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους Παναθηναϊκούς...
Δεν το είχα αντιληφθεί, μέχρι που διάβασα το σχόλιό σας...
Ζητώ συγγνώμη απ' όλους τους φιλικά προσκείμενους στον Παναθηναϊκό και θέλω να ξέρουν πως δεν το έκανα εσκεμμένα.
Απλά φωτογραφίζω ό,τι βλέπω και ό,τι μου κάνει εντύπωση και μέχρι σήμερα, εντός των οίκων και σχετικά με ομάδες, έχω δει μόνο αυτά που απαθανάτισα σε αυτές τις 2 φωτογραφίες.
Μάλιστα θυμήθηκα πως και ο Μπίλλυ13, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg3985704#msg3985704]εδώ[/url], είχε σχολιάσει την πρώτη φωτογραφία στο Περδίκκα, αλλά ειλικρινά τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει και του απάντησα με χιούμορ, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.40785]εδώ[/url].
Τελος πάντων και πάλι ζητώ συγγνώμη παίδες.

Επίσης από ένα εύγε, σε amadeus_gr, professorx, billy13, Ρicker, aoratos19 και σε όσους προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο στην ενημέρωση.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να 'σαι καλά!
Χα χα χα, δεν είμαι αντιπαναθηναϊκός, αλλά έχετε δίκιο!
Οι 2 φωτογραφίες και το σχόλιό μου (μαζί με το εμότικον) δίνουν την εντύπωση ότι έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους Παναθηναϊκούς...
Δεν το είχα αντιληφθεί, μέχρι που διάβασα το σχόλιό σας...
Ζητώ συγγνώμη απ' όλους τους φιλικά προσκείμενους στον Παναθηναϊκό και θέλω να ξέρουν πως δεν το έκανα εσκεμμένα.
Απλά φωτογραφίζω ό,τι βλέπω και ό,τι μου κάνει εντύπωση και μέχρι σήμερα, εντός των οίκων και σχετικά με ομάδες, έχω δει μόνο αυτά που απαθανάτισα σε αυτές τις 2 φωτογραφίες.
Μάλιστα θυμήθηκα πως και ο Μπίλλυ13, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg3985704#msg3985704]εδώ[/url], είχε σχολιάσει την πρώτη φωτογραφία στο Περδίκκα, αλλά ειλικρινά τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει και του απάντησα με χιούμορ, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.40785]εδώ[/url].
Τελος πάντων και πάλι ζητώ συγγνώμη παίδες.

Επίσης από ένα εύγε, σε amadeus_gr, professorx, billy13, Ρicker, aoratos19 και σε όσους προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο στην ενημέρωση.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι,άψογος σε όλα σου....... :thumbsup:

xplorerxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
6
H σημερινή βόλτα έγινε στην πρωινή βάρδια κυρίως στην Φυλής και πέριξ.Ας ξεκινήσουμε την περιήγηση.
.
Κλείνω θέλοντας να συγχαρώ όλους όσους κρατάνε το λίμα της ενημερώσεως ζωντανό.Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!  

Εργασιομανής!!!!!!! :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Φανούρη, Προφέσορα και Αμαντεους σας ευχαριστουμε για τις αψογες ενημερωσεις....

αποπειραθηκα και εγω σημερα να κανω μια βολτα στο ξεκινημα της 2ης Βαρδιας αλλα απογοητευτικα σε οσα μπηκα
περασα απο Τροφωνιου, Εξηκιου, Βεργας, Αγκυρας, Διδυμου
παντου χοντρες, ασχημα σωματα, ατσουμπαλα, πολυ χαλια κατασταση.... :(
Στο Αχαρνων 85 επεσα δυστυχως πανω στην αλλαγη βαρδιας και δεν προλαβα την Βικτωρια που εφευγε, στη θεση της ξεκινουσε ενα εκτρωμα μιλφ με ονομα Ζωη. Μου την παρουσιασαν σαν "Πολωνεζα" αλλα απο την φατσα και την προφορα εκανε μπαμ για Αλβανιδα...
Κακασχημη με χαλια ασπρα εσωρουχα απο τα πανερια της λαικης, με πλησιασε και βρωμαγανε οι μασχαλες της (μολις ειχε ξεκινησει βαρδια), σαπια δοντια, κουρεμα κατσαρολα, μια τραγωδια...
σημερα γενικα ηταν απογοητεση

ΥΓ. σε ολα τα σπιτια βαραγανε μυγες... :rolleyes:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φανούρη, Προφέσορα και Αμαντεους σας ευχαριστουμε για τις αψογες ενημερωσεις....

αποπειραθηκα και εγω σημερα να κανω μια βολτα στο ξεκινημα της 2ης Βαρδιας αλλα απογοητευτικα σε οσα μπηκα
περασα απο Τροφωνιου, Εξηκιου, Βεργας, Αγκυρας, Διδυμου
παντου χοντρες, ασχημα σωματα, ατσουμπαλα, πολυ χαλια κατασταση.... :(
Στο Αχαρνων 85 επεσα δυστυχως πανω στην αλλαγη βαρδιας και δεν προλαβα την Βικτωρια που εφευγε, στη θεση της ξεκινουσε ενα εκτρωμα μιλφ με ονομα Ζωη. Μου την παρουσιασαν σαν "Πολωνεζα" αλλα απο την φατσα και την προφορα εκανε μπαμ για Αλβανιδα...
Κακασχημη με χαλια ασπρα εσωρουχα απο τα πανερια της λαικης, με πλησιασε και βρωμαγανε οι μασχαλες της (μολις ειχε ξεκινησει βαρδια), σαπια δοντια, κουρεμα κατσαρολα, μια τραγωδια...

σημερα γενικα ηταν απογοητεση

ΥΓ. σε ολα τα σπιτια βαραγανε μυγες... :rolleyes:

Αχαρνών 85,06-02-2014....με την βροχή είδα ένα μπάζο  :zombie: όπως λες μιλφο-γκιλφ........ Πλαδαρό σώμα......μιλάμε για ζόμπι.....για αυτό δεν την ανέφερα.... :S
Μάλιστα η υπηρεσία,ανακοίνωσε και αυταρχικό.....για τους μερακλήδες...... :s&m_1:

Αυτή ακριβώς................ http://[URL unfurl="true"]www.petzoo.gr/tl_files/skilos/skilos-kanei-emeto.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επίσης:

Κολ. 11α: η κοκκινομάλλα Μιρέλα (από Κερ. 13)
Κολ. 15 αρ.: Μια στρουμπουλούλα
Κολ. 15 δεξ.: ένα αδύνατο κοντό σιμιαμίδη, η Αντζελίνα. Δοκιμάστηκε ανεπιτυχώς.   :headbang:
Κολ. 23 1ος: μια ξανθούλα καλλίγραμμη με μια ελιά δεξιά πάνω/δίπλα από το χείλος
Κολ. 23 υπ.: με γεματούλα ανθυπομέτρια
Κολ. 30 1ος: η Ελένη με μαύρα μαλλιά (έπαιζε κι στο Διδ. 7) και μια άλλη αδύνατη με ξανθά καρέ.
Ιασ. 44: η Σόνια
Ιασ. 43: 3 κοπέλες. Η Χριστίνα ένα αδύνατο γυφτάκι που λιγουρευόταν έναν Πάκι στο σαλόνι και 2 άλλες κοντές, φαρδιές και άσχημες σε φουλ πρόγραμμα.  :birdman:
Ιασ. 33 1ος: Ένα γλυκό, ευγενικό και καλλίγραμμο μαυροκατσαρομάλλικο, που μόλις είχε έρθει στην δουλειά και ήταν ακόμα ντυμένη. Μάλλον μαλακία που δεν πέρασα.  :headbang:
Ιασ. 30 1ος: 2 κοπέλες. Μια ξανθούλα καμπυλόγραμμη και μια αδύνατη με μαύρα μαλλιά και φάτσα Μπάγεβιτσ, που την είχα ξαναπετύχει στο Ιασ. 37 1ος.
Λεων 28 1ος: Μια μαυροτσουκαλο-γύφτισα με καμπύλες.

Αυτά.

Μάλλον λες τη Μαρία στο Ιάσωνος 33. Είναι πολύ καλή κατ εμέ στο 10αρικο, αν και λίγο βιαστική...

Αν την ξαναπετυχείς να περάσεις (γνώμη μου).  :sunglasses:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
3η βαρδια μεταξι υπαρχει κανα μαυρακι?

nasouliskk φιλικά σου προτείνω Στέλλα από Ιάσωνος 33 (όροφος).  :sunglasses:

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, απλώς σου αναφέρω την πιο καλή κατ εμέ.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
το εχεις δοκιμασει? ή απο την αρχη γαμουσες ομορφα ερωτευσιμα τσουρκακια?
δεν υπαρχει μπουρδελογαμιας που δεν εκτιμαει τα παντα ολοι προτιμανε κατι αλλα γαμανε στιλιαρια νταρντανοπιπινια μιλφ γκιλφ, απλο προγραμμα ακαποτα κωλους ΤΑ ΠΑΝΤΑ απλα ολοι κατι προτιμανε. ομως περα απο τις προτιμησεις εκτιμανε το τι προσφερει η καθε κοπελα.
σου λεω αν πας μια φορα με καποια απο αυτες που σνομπαρεις θα κοψεις τα πυρφοριλικια γιατι το καλο σεξ που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι κανεις ειναι ενα 10% απο αυτο που δινουν αυτες.

επειδη δεν θελω να σπαμαρω εντελως θα ενημερωσω απο τα ελαχιστα σπιτια που μπηκα χτες 3.30 το βραδυ
στο φωκαιας 27 πανω μαλλον η Αννα του Ορεστη οταν ανεβενα μου ειπε ενας μπουρδελιαρης οτι ειναι μια Αννα μελαχρινη και δεν πηγα να την δω, κατω η Ανκα κοντο τσουρκακι κατεθεσα υπομονετικη αλλα ασχετη ομως δεν θα τα ελεγα πεταμενα τα λεφτα προσπαθει να περασεις καλα αλλα ειναι απειρη. διπλα (25κατω) μια με κυταριτιδα παλευω να θυμηθω που την ξερω εκανε και κωλο
δυστυχως δεν μπηκα σε αλλα γιατι γαμησα μολις στο 1ο που μπηκα γιατι δεν ειχα ορεξη για πολυ ψαξιμο

και οπως ειδες ορεστη και δοκιμαζω και εκτιμαω ολα τα ειδη πουτανας αλλα το γαμησι που κανουν τα ρωσσικα μιλφ-γκιλφ δεν τα κανει καμια αλλα εννοειται οτι εκτιμαω και το εφηβικο γαμησακι που προσφερουν οι teen ρουμανες. και να σου πω χωρις παρεξηγηση γιατι απο τις ιστοριες σου μου εισαι συμπαθης, χωρις βεβαια να μπορω να εξηγησω αυτα που κανεις, μου τη σπαει αυτο το στιλακι μπουρδελογαμια που εισαι. ειναι η ιδια νοοτροπια του στουντιακια και του αγαπουλη μαζι.

κοιτα, για να μην ξανακατσεις και ασχοληθείς, να σου πω ότι τα εχω κανει όλα στο σεξ, αλλα όχι σε μπουρδελο, σε στουντιο όπως λες, οποτε μπορω να συγκρινω και γενικα νιωθω χορτασμένος...

για να μη σπαμαρω και εγω, επιβεβαιωνω ότι η Αννα ητανε χθες να επιστρεψει και να δουλεψει παλι πανω, τουλάχιστον αυτό ηξερα και εγω, αν και δεν κατεβηκα... την πετυχα το μεσημερακι υποψιν χθες στην πλατεια Βικτωριας, δεν πιστευω να μας ειδε κανενας συναγωνιστης...  :grin:

οσο για την Ανκα, πολλοι με ειρωνευτηκανε και με ειπανε προμοτορα κλπ κλπ, αλλα νομιζω ότι είναι αυτό ακριβως που εγραψα στην κριτικη και με δικαιώνεις...

για μενα, σε ότι αφορα στην κατηγορια πιπίνια, αξιζει να δοκιμασει από ολους το πιπινι που λεγεται Ανκα.  :sunglasses:

Αυτά από μενα για αποψε, ελπιζω να συνεβαλλα και εγω στην ενημερωση, μιας και σημερα δεν κατεβηκα ουτε προκειται να κατεβω στην πιατσα.

Καλό βράδυ σε όλους  ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κοιτα, για να μην ξανακατσεις και ασχοληθείς, να σου πω ότι τα εχω κανει όλα στο σεξ, αλλα όχι σε μπουρδελο, σε στουντιο όπως λες, οποτε μπορω να συγκρινω και γενικα νιωθω χορτασμένος...

για να μη σπαμαρω και εγω, επιβεβαιωνω ότι η Αννα ητανε χθες να επιστρεψει και να δουλεψει παλι πανω, τουλάχιστον αυτό ηξερα και εγω, αν και δεν κατεβηκα... την πετυχα το μεσημερακι υποψιν χθες στην πλατεια Βικτωριας, δεν πιστευω να μας ειδε κανενας συναγωνιστης...  :grin:

οσο για την Ανκα, πολλοι με ειρωνευτηκανε και με ειπανε προμοτορα κλπ κλπ, αλλα νομιζω ότι είναι αυτό ακριβως που εγραψα στην κριτικη και με δικαιώνεις...

για μενα, σε ότι αφορα στην κατηγορια πιπίνια, αξιζει να δοκιμασει από ολους το πιπινι που λεγεται Ανκα.  :sunglasses:

Αυτά από μενα για αποψε, ελπιζω να συνεβαλλα και εγω στην ενημερωση, μιας και σημερα δεν κατεβηκα ουτε προκειται να κατεβω στην πιατσα.

Καλό βράδυ σε όλους  ;)
Ναι πρεπει να περασουμε ολοι για να καταλαβουμε τον ορο ξεπετα κ να κλαιμε το 20αρικο...!Ενας απο αυτους ειμαι κ εγω..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πως μπορέσατε;
Εσάς, δεν σας επιτίθεται; Δεν σας προσβάλλει; Δεν σας αποπαίρνει; Δεν σας ειρωνεύεται; Δεν σας σαρκάζει; Δεν σας λοιδορεί; Δεν σας προπηλακίζει; Δεν σας διαπομπεύει;

Τελικά, το σκωπτικό παρωνύμιο "τραβελομούρα" που της χρέωσε ο κ. bmwpower, έχει βάση;

όχι με εμένα είναι ευγενική, απόμακρη και κάπως θλιμμένη. 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παρασκευη απογιωμα μες τη καβλα κατηφρισα στην αλκαμενους 117 οπου ηταν η σαντρα... μετα παω δυδιμου 20 κλειστο, 27 2 κπελες μια στρουμπουλη μικρη (20-25) μαυρομαλλα και μια μιλφογκιλφ με βυζια μεγαλα αλλα πεσμένα μεσα σε δυκτυοτο μαυρο (ρολο κοτοπουλο).  αλκιβιαδου α η κοντομαλλουσα με στομα ολοστρογυλο παραγεματη γνστη αλλα δεν θυμαμαι ονομα. στο Β η νικολ νεα παρουσια μαυριδερη με μπουκλες.,.. αι στο γ η λωρη που ειπε οι ειναι μολδαβη..
αγκυρας 12α κατερινα αξιολογη εμφανιση απο τη μεση και πανω ψηλη ,,, β η ελενα ζουμερη ρωσιδα ξανθια αλλα δεν λεει μεσα ...
αυτα τα ολιγα δεν μπορεσα να συνεχισω αφου καπου στο δρομο μου φυγαν τα σπερματα... :2on1:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η Ιζαμπέλλα.Ψηλή κοπέλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,λεπτή με όμορφο σώμα.Σε αυτό τον οίκο ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Στον άλλο στην Φώκαιας 27 ισόγειο που εργάζεται απογεύματα με την Εύα ανακοινώνεται και γυμνό τσιμπούκι στους Έλληνες.Κάποια στιγμή πρέπει να την δοκιμάσω.

να την δοκιμάσετε κ.Προφέσσορ, είναι ανέλπιστα καλή στο δωμάτιο!  :rockon: Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να την ξαναπάρω και εγώ, ίσως την άλλη εβδομάδα.

Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η Μία.Ρωσόφωνη,τριαντάρα μιλφ με ξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,κανονικών κιλών με καμπύλες.Σπέσιαλ τσιμπούκι ανακοινώνεται στο σαλόνι.

Μία ή Μίλα;

Στο σημείο αυτό αφου συγχαρώ τον Dawn για την ενημέρωση του, να του πω ότι ορθώς θυμάται που είχα τσακωθεί μαζί της και την είχα μαυρίσει παρόλο που την πρώτη φορά την είχα αποθεώσει.Η κοπελίτσα βλέπετε καβάλησε την κάλαμον σχετικά νωρίς και άρχισε τις πονηριές.Δεν ξέρω τώρα που ξαναεπέστρεψε αν έβαλε μυαλό.Και ούτε πρόκειται να το μάθω

:rockon: :rockon: :rockon: Ανταποδίδω τα συγχαρητήρια για την εξαιρετική και γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες ενημέρωση σου.  :rockon: :rockon: :rockon: Μαύρο και απαξίωση στην Σοφία που βγήκε στο σαλόνι με στύλ έμπειρης αρχοντοπουτάνας.

Στο Φώκαιας 27 υπόγειο η Άννα η Πολωνέζα η οποία μάλλον επέστρεψε στα παλιά της λημέρια μετά απο το Φώκαιας 25 ισόγειο.Λεπτή,με κοντά ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι.

Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η αρκετά μέτριας εμφάνισης ξανθιά μιλφ Αριστέα, από το Ιάσονος 43, με βαρύ κορμί και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Και η 28άχρονη νέγρα Τζένη˙ με μαύρο μαλλί μαζεμένο πίσω, καλούτσικο φαρδύ πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί με προπετή κωλάρα. Σε απλό και οι δύο.
Πληρώθηκε η νέγρα...

Φανούρη, ειλικρινά, είσαι ήρωας, εγώ δεν την παλεύω να ανεβώ τα σκαλοπάτια του ετοιμόρροπου αυτού οίκου, όχι να γαμήσω κιόλας εκεί και μάλιστα μαυρούκο. Οι φωτογραφίες φαίνονται να έχουν παρθεί από το Silent Hill και όχι από μπουρδέλο. Αναμένω την κριτική σου και ελπίζω να πέρασες πολύ καλά.

το ίδιο και για...

Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Δύο κοπελες σε απλό........Πληρώθηκε...

Άλλο αξιοσημείωτο κλου της βραδιάς,τραβελος στο κολωνου 27 δεξί ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως συλλεκτικό κομμάτι και  προσφέρει τσιμπουκάκι, κωλαράκι ,μασάζ ,σεξ σόου στα είκοσι ευρώ.πάντως είναι πολύ εμφανίσιμος και έχει κωλάρα,αν ήταν στα δέκα ευρώ μπορεί να μπαινα.οι φαν του είδους(μπεμβέδες  κτλ) θα ξετρελαθούν!

τολμώ να πω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη ατάκα που έχω ακούσει ποτέ από πουτάνα για να αυτοκολακευτεί. Τεράστια και αναμφίβολα κερδίζει μια θέση στο πάνθεον!

Κολ. 15 δεξ.: ένα αδύνατο κοντό σιμιαμίδη, η Αντζελίνα. Δοκιμάστηκε ανεπιτυχώς.   Banging Head Against a Wall

Δεν πειράζει Αμαντεόυς την επόμενη φορά θα ρεφάρεις!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Χθεσινοβραδινη μεταμεσονυχτια εξορμηση στους δρομους του μεταξιου παρεα με 2 ψωλαραδες φιλους μου!!
Αφου βγηκαμε για ποτακι στο γκαζι και δε γαμησαμε, λεμε δεν παμε μια βολτα να δουμε τι παιζει μηπως ριξομεν και κανεναν ακαποτον!!!!  :dancing:
Σε γενικες γραμμες ειχε πολυ κοσμο και ειδικα σε μαγαζια που η κοπελα ηταμ μεσα με πελατη και την περιμεναμε γινοταν λαικο προσκυνημα μεχρι να βγει να τη δουμε!
Επισης σχεδον ολες ηταν μπαζα εκτος απο 2-3 στις οποιες επισης γινοταν λαικο προσκυνημα!
Εντυπωση μου εκανε ενα γυφτακι μελαμψο με γαματο σωμα σε ενα μπουρδελο στο οποιο η εισοδος χωριζοταν σε 2 επι μερους μπουρδελακια το ενα ισογειο και το αλλο με κατι σκαλια. Στα σκαλια ηταν η κοπελα που λεω. Δυστυχως μου διαφευγει το ονομα της οδου καθως δεν ειμαι συνηθης επισκεπτης του μεταξουργειου!
Απο αυτες που θυμαμαι τωρα εχουμε και λεμε:
Κολωνου 27α: Χριστινα. Αρκετα συμπαθητικη κοπελα με το ενα ματι να της φευγει λιγο. Μετρια στην εμφανιση. Εδοκιμασθη με μετριες εντυπωσεις καθως πηρε ενα φιλο μου και τον ξεπεταξε.
Κολωνου 27β: Ψηλο σκουροδερμο τραβαλακι εμπειρο με τρυπα στη γλωσσιτσα! Την καναμε με ελαφρα! Προς τιμην του που το πρωτο πραγμα που μας ειπε ηταν "ειμαι τρανς"
Κολωνού 32Α (& Λεωνίδου): Ο τσατσος ηταν ενας πιτσιρικος και η εργαζομενη κοπελα μια ξανθια γκαυλα επισης πιτσιρικα με γαματο σωμα και βυζαρες! Ονομα δε ρωτησα αλλα γινοταν λαικο προσκυνημα. Αν θυμαμαι καλα και ενας φιλος πακης αναμεσα στους ενδιαφερομενους γαμιαδες!!  :rockon:
Κολωνού 32Γ (υπογα): Ο μεσηλικας τσατσος μας παρουσιασε μια ξανθια με αδυνατο σχετικα γυμνασμενο σωμα με τατουαζ που στο προσωπο ομως ηταν πολυ σπασμενη κ εφερνε λιγο σε πρεζακι!
Κολωνού 30Α: Αντι για τη θρυλικη μιλφ αννα εμφανιστηκε ενα ξανθο μπαζο με αρκετα κιλα παραπανω που μας επιανε τις πουτσες κ δε μας αφηνε να φυγουμε!
Κολωνού 30Β: Αλλο ενα ξανθο μπαζο!
Κολωνού 32Β: Το μπουρδελακι με τους κοκκινους τοιχους και τις πολλες στροφες και τα σκαλια στο εσωτερικο που μοιαζει με πυρηνικο καταφυγιο! Η γνωστη σε ολους πλεον βανεσσα η ταυλανδεζα μαζι με μια μετριοτατη αφρατουλα φιλη της που φαινεται μπαζο μπροστα στο ταυλανδεζικο καυλακι! Μας επιαναν τους πουτσους κ κανανε διαφορα χορευτικα για να μας καυλωσουν!
Επισης εντυπωση μου εκανε ενα μπουρδελακι στην ιασωνος που ειχε στο σαλονι την επιγραφη: "το μαγαζι κλεινει αυτοματα" πολυ γελιο εριξα με την τσατσα που της ζητησα να μου εξηγησει τι σημαινει αυτο  :2funny:
Συγχωρεστε με για τη μικρη εκταση της ενημερωσεως και για το οτι δε συγκρατησα τα ονοματα απο τις περισσοτερες κοπελες! Αλλα ετσι οπως ηταν ρε μαγκες την εκανα σαν τον κεντερη σιγα μην κατσω να ρωταω και ονοματα!! :cheesy:
Οπως παντα,
Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

ΥΓ: Ρε παιδια ο σμυρνης που χαθηκε???????

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Χθεσινοβραδινη μεταμεσονυχτια εξορμηση στους δρομους του μεταξιου παρεα με 2 ψωλαραδες φιλους μου!!

Εντυπωση μου εκανε ενα γυφτακι μελαμψο με γαματο σωμα σε ενα μπουρδελο στο οποιο η εισοδος χωριζοταν σε 2 επι μερους μπουρδελακια το ενα ισογειο και το αλλο με κατι σκαλια. Στα σκαλια ηταν η κοπελα που λεω. Δυστυχως μου διαφευγει το ονομα της οδου καθως δεν ειμαι συνηθης επισκεπτης του μεταξουργειου!

Με απεριοριστο σεβασμο και εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

ΥΓ: Ρε παιδια ο σμυρνης που χαθηκε???????
ωραίος ο ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  !το γυφτάκι που λες είναι μἀλλον η λειλά στο λεωνίδου 28...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μετάξι χθες γύρω στις 20.00...

μεγ.αλεξ. 15,πάολα χοντρούλα από μεγ.αλεξ. 28 και φωτεινή γκμωχ τρελή :booty:

ιάσωνος 44 δεξιά,μια γυφτοβουλγάρα με τατού στη μέση και χαρακτηριστικά μεγάλο στόμα,κάπως ψηλή,δούλευε και παλιότερα στα ιάσωνος 44/46,ενώ πρόσφατα ήταν καλλέργη.ελπίζω να καταλάβατε ποια λέω...

ιάσωνος 44 αριστερά,κλαούντια και σάντρα οι γνωστές αλβανίδες.η κλαούντια με το κοντό ξανθό μαλλί και την κωλάθρα :kissass2: και η σάντρα η μελαχρινή καυλιάρα

ιάσωνος 46 μεσαίο,μια μαυρομάλλα παγοκολώνα,δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.αν και δεν την θυμάμαι καλά,νομίζω είχε σώμα λαμπάδα και πατημένο στενό αντρικό κώλο

ιάσωνος 46 αριστερά,η κοπέλα που έκανε φουλ πρόγραμμα ήταν στο δωμάτιο(υπέθεσα ότι θα ναι η μαρία η φυλακόβια)

ιάσωνος 43,2 γυφτάκια,δεν τα πρόσεξα καν

ιάσωνος 37 κάτω,η γλυκιά τσιγγάνα μιλφ μπάρμπαρα κι άλλη μία που δεν την θυμάμαι.δεν ήταν πάντως η τρομακτική γκιλφ.

ιάσωνος 33,η σέξυ μαρία και η μιλφ άντζελα.οι γνωστές αλβανίδες του μαγαζιού...

ιάσωνος 31 υπόγειο,χριστινάκι και το αστροπελέκι τζώρτζια :zombie:

ιάσωνος 30 κάτω, η όμορφη λαρίσα

ιάσωνος 30 πάνω,η λόλα η φόλα κι άλλη μια μελαχρινή με ίσιο πυκνό μαύρο μαλλί,ωραίο,χυμώδες,μεσογειακού τύπου σώμα και γενικώς εντυπωσιακή μουνάρα,την οποία δεν είχα ξαναδεί και σκάλωσα

λεωνίδου 28 κάτω η παχουλή γυφτοπούλα ιβάνα,την οποία πήρα πρόσφατα και είναι πολύ καλή μέσα.έξω βέβαια δε νομίζω να αρέσει και σε πολλούς :tooth:

λεωνίδου 28 πάνω,η λειλά

ιάσωνος 20 αριστερά είχε 2 κοπέλες ,η μία ήταν η μινιόν μαρία από ιάσωνος 1 και η άλλη δε θυμάμαι γαμώτο >:(

ιάσωνος 1β αριστερά,η σκίνυ χριστίνα και μια γύφτισσα χοντρούλα μιλφ,που της έλειπαν το ένα μεσαίο δόντι κι ο διπλανός του κυνόδοντας(χαμόγελο της κρεστ).τη μέτρια εμφάνιση της αντιστθάμιζε όμως με τις δυνατές στυλιστικές της επιλογές :boff: .πορνώδες γοβικό,ενώ στον κώλο της φόραγε σα φούστα ένα μεγάλο λεπτό κόκκινο μαντήλι το οποίο είχε πάνω κάτι μικρά "πιατίνια" σαν αυτά που έχουν τα ντέφια
4906-10inchheadlesstambourine.jpg
.οπότε κούναγε συνεχώς την κωλάρα της και τα μεταλλικά "πιατίνια" κουδούνιζαν,κάνοντας απίστευτο θόρυβο.επίσης στο καυλάντισμα που μας έκανε στο σαλόνι,προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι καλή μέσα ,είπε "den kano kanena kako",εννοώντας (προφανώς) ότι τα κάνει όλα καλά...

ιάσωνος 1β δεξιά,είχε επίσης 2 κοπέλες.η μία ήταν ένα λιπαρό γυφτάκι με όμορφο θυληκό πρόσωπο,που παίζει τελευταία στο μαγαζί και η άλλη ήταν ένα προφεσοριακό προμιλφ-μιλφ,πολύ καλτ και καυλιάρικο,με νευρώδες κορμί,ωραίο βυζάκι 2+ και άγριο καυλιάρικο πρόσωπο με μύτη γεωργιανής(μπουγατσομάχαιρο δηλαδή).αυτή η δεύτερη που αναφέρω με καύλωσε πολύ...

ιάσωνος 1α,η γνωστή τρομακτική mature που είναι τελευταία στο μαγαζί.τι άλλο θα μας φέρουν,να δούμε :S

ιάσωνος 2 αριστερά,η όμορφη τσιγγάνα μπέλα

ενώ δεξιά,η κοντούλα νόστιμη ξανθιά μιλφ με τα στρογγυλά βυζάκια,την οποία τις πρώτες φόρες όταν την έβλεπα τη μπέρδευα με τη ναταλία και έκανα αυτό το λάθος και στις ενημερώσεις μου :'( :'(

κολωνού 11 αριστερά,ΑΝΟΙΧΤΟ(!) και μέσα δούλευε η  ελληνίδα(?)  μιλφ έλενα,η οποία δούλευε παλιότερα υπηρεσία στα κολωνού 11/32  και πιο πρόσφατα εκδιδόταν στο κνίδου.επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η ίδια,μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτή της κνίδου την έλεγαν έλενα?

κολωνού 15 αριστερά,η ρωξάνα με το θλιμμένο όμορφο πρόσωπο και την αφράτη κωλάρα και η πουτσοπειράχτρα ζωή

κολωνού 15 δεξιά,η άντζελα που οι συναγωνιστές αναφέρουν ως φόλα

αυτή η ενημέρωση είναι αφιερωμένη στους μάχιμους ενημερωτές ,οι συνεχείς ενημερώσεις των οποίων τις τελευταίες μέρες με ενέπνευσαν και έκατσα κι εγώ να γράψω :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μετάξι χθες γύρω στις 20.00...

κολωνού 15 δεξιά,η άντζελα που οι συναγωνιστές αναφέρουν ως φόλα

αυτή η ενημέρωση είναι αφιερωμένη στους μάχιμους ενημερωτές ,οι συνεχείς ενημερώσεις των οποίων τις τελευταίες μέρες με ενέπνευσαν και έκατσα κι εγώ να γράψω :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραίος,η Άντζελα δεν είναι στα γούστα σου...... Φόλα δεν την λες,αλλά θέλει μεγάλη βελτίωση ώστε να σταθεί αξιοπρεπώς...... :thumbsup:

Αφου βγηκαμε για ποτακι στο γκαζι και δε γαμησαμε, λεμε δεν παμε μια βολτα να δουμε τι παιζει μηπως ριξομεν και κανεναν ακαποτον!!!!  :dancing:
Σε γενικες γραμμες ειχε πολυ κοσμο και ειδικα σε μαγαζια που η κοπελα ηταμ μεσα με πελατη και την περιμεναμε γινοταν λαικο προσκυνημα μεχρι να βγει να τη δουμε!
Επισης σχεδον ολες ηταν μπαζα εκτος απο 2-3 στις οποιες επισης γινοταν λαικο προσκυνημα!

Φίλε @poustalekos,θα το πούμε ακόμα μια φορά.....όσοι πυρφόροι δεν γαμάνε...μετά το κλαρινογαμπρο-club.....ξεχύνονται στην περιοχή (όπως και Φυλής).... :)

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΣΣΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΣ 3 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΥ 16 ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom