μετάξι χθες γύρω στις 20.00...
μεγ.αλεξ. 15,πάολα χοντρούλα από μεγ.αλεξ. 28 και φωτεινή γκμωχ τρελή
ιάσωνος 44 δεξιά,μια γυφτοβουλγάρα με τατού στη μέση και χαρακτηριστικά μεγάλο στόμα,κάπως ψηλή,δούλευε και παλιότερα στα ιάσωνος 44/46,ενώ πρόσφατα ήταν καλλέργη.ελπίζω να καταλάβατε ποια λέω...
ιάσωνος 44 αριστερά,κλαούντια και σάντρα οι γνωστές αλβανίδες.η κλαούντια με το κοντό ξανθό μαλλί και την κωλάθρα
και η σάντρα η μελαχρινή καυλιάρα
ιάσωνος 46 μεσαίο,μια μαυρομάλλα παγοκολώνα,δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.αν και δεν την θυμάμαι καλά,νομίζω είχε σώμα λαμπάδα και πατημένο στενό αντρικό κώλο
ιάσωνος 46 αριστερά,η κοπέλα που έκανε φουλ πρόγραμμα ήταν στο δωμάτιο(υπέθεσα ότι θα ναι η μαρία η φυλακόβια)
ιάσωνος 43,2 γυφτάκια,δεν τα πρόσεξα καν
ιάσωνος 37 κάτω,η γλυκιά τσιγγάνα μιλφ μπάρμπαρα κι άλλη μία που δεν την θυμάμαι.δεν ήταν πάντως η τρομακτική γκιλφ.
ιάσωνος 33,η σέξυ μαρία και η μιλφ άντζελα.οι γνωστές αλβανίδες του μαγαζιού...
ιάσωνος 31 υπόγειο,χριστινάκι και το αστροπελέκι τζώρτζια
ιάσωνος 30 κάτω, η όμορφη λαρίσα
ιάσωνος 30 πάνω,η λόλα η φόλα κι άλλη μια μελαχρινή με ίσιο πυκνό μαύρο μαλλί,ωραίο,χυμώδες,μεσογειακού τύπου σώμα και γενικώς εντυπωσιακή μουνάρα,την οποία δεν είχα ξαναδεί και σκάλωσα
λεωνίδου 28 κάτω η παχουλή γυφτοπούλα ιβάνα,την οποία πήρα πρόσφατα και είναι πολύ καλή μέσα.έξω βέβαια δε νομίζω να αρέσει και σε πολλούς
λεωνίδου 28 πάνω,η λειλά
ιάσωνος 20 αριστερά είχε 2 κοπέλες ,η μία ήταν η μινιόν μαρία από ιάσωνος 1 και η άλλη δε θυμάμαι γαμώτο >
ιάσωνος 1β αριστερά,η σκίνυ χριστίνα και μια γύφτισσα χοντρούλα μιλφ,που της έλειπαν το ένα μεσαίο δόντι κι ο διπλανός του κυνόδοντας(χαμόγελο της κρεστ).τη μέτρια εμφάνιση της αντιστθάμιζε όμως με τις δυνατές στυλιστικές της επιλογές
.πορνώδες γοβικό,ενώ στον κώλο της φόραγε σα φούστα ένα μεγάλο λεπτό κόκκινο μαντήλι το οποίο είχε πάνω κάτι μικρά "πιατίνια" σαν αυτά που έχουν τα ντέφια
.οπότε κούναγε συνεχώς την κωλάρα της και τα μεταλλικά "πιατίνια" κουδούνιζαν,κάνοντας απίστευτο θόρυβο.επίσης στο καυλάντισμα που μας έκανε στο σαλόνι,προσπαθώντας να μας πείσει ότι είναι καλή μέσα ,είπε "den kano kanena kako",εννοώντας (προφανώς) ότι τα κάνει όλα καλά...
ιάσωνος 1β δεξιά,είχε επίσης 2 κοπέλες.η μία ήταν ένα λιπαρό γυφτάκι με όμορφο θυληκό πρόσωπο,που παίζει τελευταία στο μαγαζί και η άλλη ήταν ένα προφεσοριακό προμιλφ-μιλφ,πολύ καλτ και καυλιάρικο,με νευρώδες κορμί,ωραίο βυζάκι 2+ και άγριο καυλιάρικο πρόσωπο με μύτη γεωργιανής(μπουγατσομάχαιρο δηλαδή).αυτή η δεύτερη που αναφέρω με καύλωσε πολύ...
ιάσωνος 1α,η γνωστή τρομακτική mature που είναι τελευταία στο μαγαζί.τι άλλο θα μας φέρουν,να δούμε :S
ιάσωνος 2 αριστερά,η όμορφη τσιγγάνα μπέλα
ενώ δεξιά,η κοντούλα νόστιμη ξανθιά μιλφ με τα στρογγυλά βυζάκια,την οποία τις πρώτες φόρες όταν την έβλεπα τη μπέρδευα με τη ναταλία και έκανα αυτό το λάθος και στις ενημερώσεις μου :'( :'(
κολωνού 11 αριστερά,ΑΝΟΙΧΤΟ(!) και μέσα δούλευε η ελληνίδα(?) μιλφ έλενα,η οποία δούλευε παλιότερα υπηρεσία στα κολωνού 11/32 και πιο πρόσφατα εκδιδόταν στο κνίδου.επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι η ίδια,μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτή της κνίδου την έλεγαν έλενα?
κολωνού 15 αριστερά,η ρωξάνα με το θλιμμένο όμορφο πρόσωπο και την αφράτη κωλάρα και η πουτσοπειράχτρα ζωή
κολωνού 15 δεξιά,η άντζελα που οι συναγωνιστές αναφέρουν ως φόλα
αυτή η ενημέρωση είναι αφιερωμένη στους μάχιμους ενημερωτές ,οι συνεχείς ενημερώσεις των οποίων τις τελευταίες μέρες με ενέπνευσαν και έκατσα κι εγώ να γράψω