filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Σε πίτα τα σερβίρουν αυτά;Thanks........
2 κούμπωσα...........
Σε πίτα τα σερβίρουν αυτά;Thanks........
2 κούμπωσα...........
Σε πίτα τα σερβίρουν αυτά;
νουμερο ?????
Πήγαμε από μεγάλα νούμερα, το Πιπίνου 65 ανοιχτό μετά από βδομάδες!
-Πιπίνου 65: Ζανέτ. Χοντρή, προμιλφ, ξανθιά όμορφο πρόσωπο με βυζάρες σε απλό. (6/10)
Thanks........
2 κούμπωσα...........
Εν ταχει τωρα σε Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου:
-Διδύμου 7 αριστερά: Πρώην Σούζη από Φυλής6656, όμορφη μαυρισμένη, ψηλή κοπέλα, αρκετά παχεμένη μου φάνηκε. Όμορφη αλλά φόλα. (7/10)
-Φωκαίας 25 όροφος: Μάρω (NEW?). Μελαχρινή που παρουσιάστηκε ως Ουκρανή. Θύμιζε Ρουμάνα. Προμιλφ, σχετικά όμορφη, λίγο μπαμπάτσικη, σε κανονικό πρόγραμμα νομίζω. (7/10)
Μήπως πρόκειται για την ίδια από το Ιάσωνος 44 αριστερά όπου αναζητείται και εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στο Ξανθίππης 2;
"Απογευματινοβραδινη" καταδρομικη στη Φυλης (μεταξυ 22:00 και 24:30).
Φωκαίας 25 κάτω: Άνκα. Η γνωστή μουναρά φόλα, μελαχρινή πλέον. Απλό (2η βάρδια-7/10). Το βράδυ ήρθε μια Ανέλα που δούλευε παλιά Ιάσωνος 19 στο μετάξι και πρόσφατα στη Λιοσιών. Πολύ σκυλόφατσα, σχετικά παχουλό και ατσούμπαλο σώμα. όποιος θυμάται πως λεγόταν στο μετάξι να μου το πει, δε θυμάμαι, ίσως Βαλέρια. Κάνει φουλ πρόγραμμα. (3η βάρδια-5/10).
Ανέλια από Καλλέργη 33 μήπως εννοείς;
υγ: άσχετο, πέρασα και από "Τζωρτζιανόσπιτο" στη Ρεμούνδου, στον όροφο στο διπλανό σπίτι βγήκε από το μπάνιο ολόγυμνο με μια πετσέτα στο κεφάλι ένα μικρόσωμο Ρουμανάκι, με πολύ ωραίο σώμα, με καύλωσε απίστευτα... Δεν αναφέρθηκε όνομα, μπήκε στο δωμάτιο αμέσως, πρόγραμμα απλό αναφέρθηκε... Ξέρει κανείς πως τη λένε και αξίζει τίποτα μέσα;
Λώρη από Χωματιανού 11Α & 11Β κυρίως!
Billy13 & Orestis_Kou
Μοναχική τσάρκα Μεταξουργείο........με κατάθεση στο Κολωνού 15 (δεξιά)
Μοναχική τσάρκα Μεταξουργείο........
Μοναχική τσάρκα Μεταξουργείο........με κατάθεση στο Κολωνού 15 (δεξιά)......στην Άντζελα......
Το εσωτερικό του τσαρδιού......
Μια μαγευτική άποψη του άδειου Μεταξουργείου.......
Μετά την κατάθεση κατέβηκα Φυλής........
Πάμε να κάνουμε μια ενημέρωση.......
Αγκύρας 12Α Μίλα (η γνωστή milf)
Φυλής
71 κάτω Στεφανία (με την κωλάρα)
71 πάνω Νέλλυ (έχει αδυνατίσει και είναι καύλα)
69Β Νικόλ (εξακολουθεί να μην μου αρέσει)
69Α Χριστίνα (κλασικά Καζακστάν)
86 κάτω Αλίνα & Μισέλ (η Αλίνα μου έκανε τρελό πέσιμο με γλυψίματα σε αυτιά/λαιμό.....μου έκατσε απάνω στο καυλί μου.......το έπιανε,δε με άφηνε να φύγω)
86 πάνω Τζούλια (πίρσινγκ)
84 πάνω Γκαμπριέλα (το καλύτερο μωρό που υπάρχει Φυλής,δεν έκανα τον κόπο να ρωτήσω για 69 )
84 κάτω Αντριάνα (πιπίνι,φόλα)
80 Μαρίνα (νέα παρουσία,μπάζο)
66Δ Μπιάνκα (με φούλ)
66Α Ιωάννα (ψηλή μουνάρα)
59 κάτω κλειστό
59 πάνω Νίκη (πρώην Ρομπέρτα,με εσώρουχο το καυλάκι σήμερα)
56 κλειστό
54Β Ντενίσα (με φωσφοριζέ εσώρουχο)
Η Νικολέτα επιστρέφει τέλος της εβδομάδας,αρχές της άλλης..............
Διδύμου
7Α Σουζάνα (Σούζι)
7Β Αντριάνα (με τα γυαλάκια)
18A Aλιόνα (gilf)
18Β Άννα (σάντουιτς)
20 Νίκα (αξιόλογο milf)
ξεροχυνω...
kαλησπερα συναγωνιστες αυτη η Αντινα που αλλοτε δουλευει στο φυλης59 απογευμα και αλλοτε στο67νυχτα αξιζει να δοκιμαστει γιατι απο σωμα και στησιμο φαινεται δυνατη παρουσια μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του
Μιλάμε για ωραία σκηνικά φίλε μου....
διαβασε κριτικεςkαλησπερα συναγωνιστες αυτη η Αντινα που αλλοτε δουλευει στο φυλης59 απογευμα και αλλοτε στο67νυχτα αξιζει να δοκιμαστει γιατι απο σωμα και στησιμο φαινεται δυνατη παρουσια μπορει να δωσει καποιος τα φωτα του
Νυχτερινές επισημάνσεις...
Λιοσίων 79 ισόγειο
Ο ομοφυλόφιλος νεαρός βοηθός, με στεντόρεια φωνή, παρουσίασε μια υπέρβαρη με μακρύ μαύρο μαλλί, τυλιγμένη με διχτυωτά...
Η επίδειξη - περιφορά διήρκησε 3 δευτερόλεπτα, πράγμα που εγείρει υποψίες ότι επρόκειτο περί τράβελου, κεκαλυμμένου με δίχτυ παραλλαγής.
ωραίος
ωραίοςkαλημερα σε ολους παιδια νυχτερινη επισκεψη λιγο μετα της 00.30 τριτη βαρδια φυλης λιοσιων εχουμε και λεμε λοιπον Φυλης59 Μονικα μια μικρη κοπελα κοντουλα αδυνατη ,Φυλής 67 ειχε βαλει τη μουσικη στο τερμα και δεν μπορουσα να ακουσω ονομα ηταν μια ξανθια αδυνατη με σπαστο μαλλι,Φυλης69Α Αννα,Φυλης71Β Γκαμπριελα,Φυλης71Α Αντζελα μουνι δυνατο επιπεδου στουντιο,Φυλης134Α Αλεξανδρα,Φωκαιας17Α Ιζαμπελα,Φωκαιας17ΒΕλενα η Αιγυπτια και Ξενια,Φωκαιας27Α Ροζαλιντα,Φυλης56 Πατριτσια,ΛΙοσιων79Β Λαρισα μαζι με μια τραβελα,ΛΙοσιων76Β Ναταλια μετρια μιλφ,Λιοσιων76 Μελινα,Βεργας3 Σονια η νταρντανα μαζι με μια επισης μελαχρινη νταρντανα δεν συγκρατησα ονομα πρωτη φορα την βλεπω,Τροφωνιου13 ισογειο Τζουλια και Ειρηνη δυο μετρια μιλφ αυτα σε μια νυχτερινη γυρα που γενικοτερα δεν υπηρχε κοσμος και αρκετα μαγαζια δεν ηταν ανοικτα καλο ξημερωμα σε ολους