Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 380 άτομα (34 μέλη και 346 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Συνημμένα

• shapeimage_1.png
    shapeimage_1.png
    331,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Απο που το ακουσες αυτο, απ τον Λαστφορλαιφ μηπως?
Μη του δινεις σημασια, εχει λαλησει απ την πολυ Αλιονα και το καψημο εκτος απ τον εγκεφαλο εχει προχωρησει και στην οραση.
Χθες μας ελεγε οτι ειναι μουναρα η μουμια  :2funny:

παντως μουναρα η Ξενια. Θα δοκιμαστεί...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι νομιζω η Νανσυ ετρωγε σπορακια, οσο για την τσατσα στο Φωκαιας 17, της ειπα ότι την Ελενη την ξερω χρονια και βαριέμαι να ξαναπερασω... Με την άλλη την κοπελιτσα μπορει να περασω καποια στιγμη (αλλα ακουσα ότι γουσταρει μονο τον μπεμπα και κωλωνω να παω  :grin:). Ετσι απλα  και ειλικρινα billy.  :sunglasses:

Ευχαριστω για τον επαινο, κοιτα για τον κοσμο δεν τους λυπάμαι, γιατι παλια βγαλανε κι αυτοι πολύ χρημα και τωρα δεν εχουν κανει οι περισσοτεροι κατι να αναβαθμιστουν και να προσελκυσουν κοσμο.  Στους περισσοτερους οικους εχει πεσει το επιπεδο, σε οσους είναι ψηλα τα κορίτσια εχουνε λιγη δουλιτσα...  Γενικα να κοιταξουν να μας προσεξουνε και λιγο, γιατι παλια που υπηρχε ο πολυς ο κοσμος δε μας δινανε πολλη σημασια... ;)

υγ: εχω στειλει ηδη 2 κριτικες, ανέβασα και μια 3η τώρα, δωσε βαση όταν δημοσιευτούν.  :sunglasses:

Πάνε αυτές οι (όχι μακρινές) εποχές....τώρα όποιος επιβιώσει.....νομίζω ότι πρέπει να πάει 15€ στην Φυλής,πλέον......... :fuck2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πάνε αυτές οι (όχι μακρινές) εποχές....τώρα όποιος επιβιώσει.....νομίζω ότι πρέπει να πάει 15€ στην Φυλής,πλέον......... :fuck2:

χμ... κοιτα, είναι λιγο περιεργα τα πραγματα στο χωρο... εγω ξερεις ξεκινησα από τα στουντιο και μετα λογω οικονομικων κατεληξα στα μπουρδελα. θεωρω ότι και αλλοι το εχουνε παθει αυτό...

από τοτε που ξεκινησα εως τωρα εχει πεσει πολλη η κινηση (μιλαμε για 1,5 χρονο, όχι πολύ πισω όπως λες) και καπου εχουν γινει πιο ανετοι στο θεμα χρονου, δηλαδή τεινουν να είναι σαν τα στουντιο καπως μερικα. για μενα, πρεπει να κατεβασουν τις τιμες, στα 15 που λες, και οσοι αποφασισουν να το κρατησουν 20αρικο ας ανεβασουν τις υπηρεσίες, για να εξυπηρετησουν ατομα όπως εμενα που λογω της οικονομικης κρισης "πεσαμε κατηγορια"¨.

Τουλάχιστον εμενα θα με βολευε πιο πολύ αυτό, δε θελω να δω τη Φυλης να καταληγει σαν το Μεταξουργειο και να περιμενω να μπω δωματιο μετα από κάθε πακη...  :grin:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Είδατε τη νέα κουπ της αλιονας?!
...είναι πιο όμορφη από ποτέ!! :smitten:
καλησπερα αυτα ειναι Αλιονα δεν το βαζει κατω ποτε χαιρετισματα απ τα παληκαρια του fight club γαλατσιου ξερεις εσυ μεχρι φτανει η χαρη σου κουκλα μετα το παιχνιδι  του βαζελου αποψε ετοιμαζονται για επισκεψη

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.779
Πόντοι
201
Ευχαριστω για τον επαινο, κοιτα για τον κοσμο δεν τους λυπάμαι, γιατι παλια βγαλανε κι αυτοι πολύ χρημα και τωρα δεν εχουν κανει οι περισσοτεροι κατι να αναβαθμιστουν και να προσελκυσουν κοσμο.  Στους περισσοτερους οικους εχει πεσει το επιπεδο, σε οσους είναι ψηλα τα κορίτσια εχουνε λιγη δουλιτσα...  Γενικα να κοιταξουν να μας προσεξουνε και λιγο, γιατι παλια που υπηρχε ο πολυς ο κοσμος δε μας δινανε πολλη σημασια... ;)

Το θεμα είναι θα αναβαθμιστουν ?
ή τα κορίτσια θα φύγουν σε άλλες πορνοαγορές εκτός Ελλάδος και εδώ θα μείνουν όλες οι τρομακτικές γκίλφ.
Φοβάμαι αγαπητέ μου οτι σε κανενα δύο χρόνια θα επιστρέψουμε στις μπουρδελοκαταστάσεις των 80s .

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Φοβάμαι αγαπητέ μου οτι σε κανενα δύο χρόνια θα επιστρέψουμε στις μπουρδελοκαταστάσεις των 80s .
το φοβαμαι κ γω αυτο...ηδη στην επαρχια (με εξαιρεση ενα σπιτι),ολα τα υπολοιπα (4) δουλευουν με Μιλφ κ μεγαλοκοπελες.... :P

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Το θεμα είναι θα αναβαθμιστουν ?
ή τα κορίτσια θα φύγουν σε άλλες πορνοαγορές εκτός Ελλάδος και εδώ θα μείνουν όλες οι τρομακτικές γκίλφ.

όχι ρε συ, χλωμο το βλεπω και εγω.

ξερετε τι εχω παρατηρησει; οσες είναι πολλα χρονια εδώ θα μεινουνε από συνηθεια, γιατι δεν είναι και ευκολο να κανεις μια καινουρια αρχη αλλου.

οι καινούριες παλι θα ερχονται για λιγο καιρο και θα φευγουν, γιατι είναι ευκολο να κατσεις 2 μηνες σε μια ξενη χωρα και μετα σε μια άλλη και σε μια άλλη...

επισης φοβάμαι ότι συντομα το φαινομενο της εγχωριας πορνειας θα επεκταθεί λογικα, δηλαδή θα βλέπουμε νεαρες κοπελες στα μπουρδελα που θα είναι οντως ελληνιδες...

αυτά φυσικα αν συνεχιστεί η οικονομικη κατασταση της ελλαδας με τους ρυθμους που κινειται τωρα... δηλαδή κάθε περσι και καλυτερα...

η πιατσα στη Φυλης παντως και σημερα αδεια. Θα κανω μια γρηγορη ενημερωση στο επομενο ποστ μου.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εν ταχει τωρα σε Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου:

-Φυλης 71 κατω: Στεφανια. το αλογο. (7/10)
-Φυλης 71 πανω: Νέλλυ. Πολύ αδυνατισμένη, για μένα έχει χαλάσει. Κώλος. (8/10)
-Φυλής 69 κάτω: Λάουρα. Η μελαχρινή με το αγορίστικο λουκ, τα τατού στην κοιλιά. Ελεύθερο. (7/10)
-Φυλής 67: Αλίσια. Η ξανθια Αλβανιδα με τις πλαστικες βυζαρες. (7/10)

-Φυλής 86 κάτω: Αλίσια. Η καστανή πιτσιρίκα με την αλογοουρά. Ελεύθερο. (7/10)
-Φυλής 86 πάνω: Τζούλια. Με τα piercing, έντονα βαμμένη σήμερα, της έκανα αστειάκι "ήρθαν οι απόκριες;" :grin:. Κώλος. (8/10)
-Φυλής 84 πάνω: Γαβριέλα. Καστανή πλέον. Ρουμάνικο πιπίνι, στυλιάρι, σώμα μοντελέ. Σε υπεραπλό. (7/10)
-Φυλής 84 κάτω: Ανδριάννα. Η γνωστή πιτσιρίκα Ρουμάνα, ένα από τα στανταράκια μου, Ξινή όπως πάντα στο σαλόνι, αλλά αρκετά όμορφη σήμερα... Της έκανα αστειάκι να κλείσουμε ραντεβού για το ποια μέρα θα μπω και γέλασε... (8/10)

-Φυλής 80: Εύα και Μαρίνα. Και οι 2 μπαμπάτσικες, παχουλές με κυτταρίτιδα, η πρώτη καστανή με όμορφο πρόσωπο, η δεύτερη μελαχρινή με πρόσωπο απαράδεκτο. (6/10+3/10)
-Φυλής 74: Αριστερά. Μάντα. Τσιγγάνα με φουλ. Δεξιά. Τερέζα (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Η ξανθιά με τις βυζάρες επιτέλους γύρισε! (5/10+9/10)

-Φυλής 61: Αλεξάνδρα και Τζούλια. Το τσουτσούνι, η πολύ αδύνατη και όμορφη ξανθιά σε απλό. Και η μικρή καστανή μπαμπάτσικη κοντούλα με τις μπούκλες με κώλο. (7/10+6/10)
-Φυλής 59 κάτω: Αντίνα. Η προμίλφ ξανθιά με την ελιά στα μούτρα κι τις πλαστικες βυζάρες. Απλό. (6/10)
-Φυλής 59 πάνω: Η Νίκη, πρώην Ρομπέρτα. Μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με συμπαθητικό πρόσωπο και αδύνατο, μικροκαμωμένο σώμα. Βγήκε γυμνή στο σαλόνι. Απλό. (7/10)

-Φυλής 72 και Φωκαίας: Η ξινή Νάντια με τον κώλο αεροδρόμιο, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο "Ελληνίδα". Μαζί και μια άλλη κοπέλα, μελαχρινή, αρκετά χοντρούλα, επιπέδου μεταξουργείου. Απλό. (6/10+3/10)
-Φυλής 66 αριστερά: Μπιάνκα. Όμορφη γυφτοπούλα με κώλο. Μαζί της και μια ξανθιά κοντούλα που δε συγκράτησα όνομα, χοντρή, χωρίς στήθος σε απλό. Απορώ αν έκανε δωμάτιο... (7/10+2/10)
-Φυλής 66 δεξιά: Η Ιωάννα το άλογο που συνήθως δουλεύει το βράδυ. (7/10)

-Φυλής 56: Πατρίτσια. Το καστανό πιπινάκι με το απλό. (8/10)
-Φυλής 54: Βαλέρια. Η μελαχρινή συμπαθητική Ρωσίδα με απλό πρόγραμμα. Καλούτσικη μέσα. (7/10)

Μια γρήγορη τζούρα από Διδύμου:

-Διδύμου 7 αριστερά: Πρώην Σούζη από Φυλής 66, όμορφη μαυρισμένη, ψηλή κοπέλα, αρκετά παχεμένη μου φάνηκε. Όμορφη αλλά φόλα. (7/10)
-Διδύμου 7 δεξιά: Η διοπτροφόρος Ανδριάννα με το όμορφο γυμνασμένο σώμα. Σε απλό. (7/10)

-Διδύμου 8 πάνω: Αλεξάνδρα. Συμπαθητική τσιγγανορουμάνα μικρούλα με αδύνατο σώμα. Τσάτσος ο Δράκουλας. (7/10)
Διδύμου 8 κάτω: 2 καινούριες παρουσίες. Μια καστανή και μια μελαχρινή, χοντρές και οι 2, προμιλφ. Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα. Επιπέδου μεταξουργείου. Μάλλον φουλ πρόγραμμα. (4/10+3/10)

-Διδύμου 18 υπόγειο. Άννα. Η ξανθιά χοντρή που δούλευε στον όροφο στο Φωκαίας 25 πολύ καιρό. Όμορφο πρόσωπο, πολύ χοντρή, αλλά χαριτωμένη. Φουλ πρόγραμμα. (6/10)
-Διδύμου 18 ισόγειο. Αλιόνα. Το υπερόπλο μιλφ-γκιλφ με τα πάντα όλα. (5/10)
-Διδύμου 20. Νίκα ή Μίκα (?). Πρόμιλφ καστανή με ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό. (6/10)
-Διδυμου 27. Τζίνα. Απαράδεκτη μελαχρινή προμιλφ, χοντρή με φουλ κυτταρίτιδα σε απλό. (3/10)

Πάμε και μία από Φωκαίας:

-Φωκαίας 17 κάτω: Ιζαμπέλλα, πολύ όμορφη τσιγγανορουμάνα, αλλά φόλα μέσα. (8/10)
-Φωκαίας 17 πάνω: Ξένια, μουνάρα καστανή και μαυρισμένη σε απλό. (9/10)

-Φωκαίας 19: Η Αντζελίνα με το μοντελέ σώμα. Καστανή πλέον. Απλό. (7/10)

-Φωκαίας 25 όροφος: Μάρω (NEW?). Μελαχρινή που παρουσιάστηκε ως Ουκρανή. Θύμιζε Ρουμάνα. Προμιλφ, σχετικά όμορφη, λίγο μπαμπάτσικη, σε κανονικό πρόγραμμα νομίζω. (7/10)
-Φωκαίας 25 ισόγειο: Άνκα. Μελαχρινή πλέον, λίγο παχεμένη, πολύ όμορφη πιτσιρίκα, αλλά φόλα μέσα. (7/10)

-Φωκαίας 24: Χριστίνα και Λαρίσα. Η πρώτη αδύνατη μελαχρινή μικρόσωμη με φουλ, απλά συμπαθητικό πρόσωπο. Η δεύτερη μελαχρινή με ζυμαρένιο σώμα και σχετικά όμορφο πρόσωπο. Η πρώτη φουλ, η δεύτερη δε θυμάμαι, νομίζω το έχει γυρίσει σε απλό. (6/10+6/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Βικτώρια. Η ξανθιά Ουκρανή με το φουλ πρόγραμμα τα πάντα όλα, προμιλφ. (6/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Η Ιζαμπέλα το άλογο με το αδύνατο σώμα και τη σκυλόφατσα και τσατσά την Εύα. Απλό. (7/10)
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο): Η Αλεξάνδρα και η Φλώρη (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Και οι 2 σε φουλ πρόγραμμα. Η Φλώρη μου φάνηκε λίγο παχεμένη και στον κόσμο της. Η Αλεξάνδρα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένη, αν είχα λεφτά θα έμπαινα... Θα τις πάρουμε μαζί με τον therion αύριο αν είναι εκεί πάλι. Φουλ. (8/10+6/10)

Ουφ... έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Καλό βράδυ σε όλους

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
εγω εν μπορεσα να περιμενω το απογεμα και πηγα πρωινη βαρδια .....

στο Φυλής 74 αριστερά Αννα δεξιά  Τερέζα  ξανθιά με βυζάρες ομορφο στη θεση της παλια ηταν κατι αλλα βυζια μαλλον της Νανσυς απο φωκαιας 72 και φυλης όπου δεν πηγα αφου κοιταγαν απο το θεατρ απέναντι και γελάγανε κατι στρακια ....

στο Φυλής 56 η υπηρεσια μου ειπε οτι ηταν η ντενισα (η γνωστη??) αλλα δν επέστρεψα να την δω
Φυλής 54 Βαλέρια  μελαχρινή πολλά υποσχομενη  Ρωσίδα θα δοκιμαστει στο μελλον(κοντινο)

στο 40 πήγα στην Ελενα τελικα ..ηθελα κατι σιγουρο

πριν απο τα παραπανω ειχα περασει απο φωκαιας που απογοητευτηκα πλήρως
ενω δεν ειχε κοσμο αντι να κανουν πως και πως να σε κερδισουν ... τσατσες και τανες το παιζαν ιστορια και απαιτηση να μπεις...
Φωκαίας 17 πάνω: ελενα νμιζω που πιο παλια εμφανιζοταν στο 24 και 27 κατω μαυριδερη ευσωμη με μικρα βυζια μεγαλο κολο

Φωκαίας 19 ειχε 2 σχετικα καλες σε εμφανιση δεν θυμαμαι αλλα

Φωκαίας 25 ισόγειο η τζουλια σε ελληνιδα μου κανε, αρκετα ομορφη με βυζια χορταστικα

Φωκαίας 24 νομιζω Χριστίνα αδύνατη μελαχρινή μικρόσωμη με φουλ,

Φωκαίας 27 υπόγειο η φλωρη η οποια μου χαλασε την χωριστρα και εφυγα πριν ο θυμος μου ξεσπασει στα κορμια τσατσας και αυτης

Φωκαίας 27 ημιώροφος αντελινα οπου εχει προυπηρεσια στην αλκιβιαδου (διπλωμα καταπιωλας)
Φωκαίας 27 όροφος ηταν η αλεξανδρα ξανθια αδυνατη που την ειχα δει την πεμπτη το βραδυ μζι με βικτωρια υπογα... και η λαρισα ακομη πιο αδυνατη (αιθιοπια) ξανθια και καναν και ντουο. ητελυταια εμφανιζεται και μαζι με αννιτα διδιμυ 8.
πιο παλια ειχε εμανιστει μια αλεξανδρα μεταμεσονυχτια στο φωκ 24 και 27 ισογειο μελαχρινη με μακρια μαλλια που το τσιμπουκι της ηταν αξεχαστο .... αμα την δει κανενας...

αυτα απο την κυριακατικη ηλιολουστη φυλης!! :sunglasses:

α το αχαρνων 85 ηταν κλειστο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εγω εν μπορεσα να περιμενω το απογεμα και πηγα πρωινη βαρδια .....

στο Φυλής 56 η υπηρεσια μου ειπε οτι ηταν η ντενισα (η γνωστη??) αλλα δν επέστρεψα να την δω

Ναι το Ντενισάκι..... :-*

Εν ταχει τωρα σε Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου:

-Διδύμου 20. Νίκα ή Μίκα (?). Πρόμιλφ καστανή με ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό. (6/10)

Νίκα...... :sunglasses:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στη δευτερη βαρδια στη Φυλης
Διδυμου 18 υπογειο Αννα το σαντουιτς χοντρη αδιαφορη 1/10
Φυλής 72 και Φωκαιας 9 ευθεια Η Αννα με το μουστακι αδιαφορη σωμα με πιασηματα ΦΟΥΛ 5/10
αριστερα Η Ναντια ηταν στο δωματιο σωμα με πιασηματα με μεγαλη κωλαρα και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 5/10
Φυλης 74 δεξια η μουναρα Τερεζα με τριαρια φυσικα βυζια και ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 9/10
και αριστερα η Μαντα σωμα με παισηματα και κυτταριτιδα , ασχημο προσωπο ΦΟΥΛ 5/10
Φυλης 84α ισογειο Η μουναρα Αντριαννα μελαχρινη με αδυνατη σωμα και ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ 8/10
Φυλης 109α οροφος Μαργαριτα μελαχρινη με ωραιο σωμα και φατσα με αγρια χαρακτηριστικα ΑΠΛΟ και μασαζ 7/10 Ελεγε μαλακιες οταν με ειδε να φευγω
Φωκαιας 19 Αντζελινα ξανθια μουναρα με αδυνατο σωμα και ομορφο προσωπο ΑΠΛΟ +69 8/10 Τιμηθηκε με μετριες εντυπωσεις
Φωκαιας 25 οροφος Η Μαρω μελαχρινη με πολυ ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 8/10
Φωκαίας 27Β οροφος Η Φλωρη 3/10 αδιαφορη κοντη ΑΠΛΟ νομιζω ειπε η τσατσα  , πρεπει να σταματησε να δινει κωλο
και η Αλεξανδρα 7/10 αδυνατη ξανθια με ωραιο σωμα και σχετικα ομορφο προσωπο , εχει λιγο αγρια χαρακτηριστικα , πρεπει να ειναι Αλβανιδα. ΦΟΥΛ και τελειωτικο στο στομα , αν δεν κανω λαθος ανακοινωσε η τσατσα γιατι ειχε πολυ κοσμο στο σαλονι
Φωκαιας 24 Η Λαρισα 6/10 αδυνατη μελαχρινη με μετριο προσωπο ΑΠΛΟ νομιζω
και η Χριστινα 6/10 μελαχρινη αδυνατη με μετριο προσωπο ΦΟΥΛ  , κανουν και παρτουζα .
Αχαρνων 85 Ζωη αδιαφορη μιλφ ΑΠΛΟ 3/10
Βεργας 6 ισογειο Μια χοντρη μιλφογκιλφ 1/10
Βεργας 3 δεξια Ειρηνη απο Αχιλλεως 48 προσφατα και Ιασωνος 1γ παλαιοτερα ξανθια με αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο , εχει και ενα ταττου στο στηθος ΑΠΛΟ 7/10 εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριες εντυπωσεις
αρστερα Δυο κοπελες , πρωτη φορα τις ειδα , πρεπει να ειναι καινουργιες.Μια μελαχρινη 7/10 προμιλφ με ωραιο προσωπο και σωμα με πιασηματα και μια ξανθια 7/10 με πιο ομορφο προσωπο απο την αλλη και σωμα με πιασηματα.ΑΠΛΟ+Τελειωτικο στο σωμα απο οτι καταλαβα( Οχι στο στομα μου ειπε η τσατσα οταν την ρωτησα).Οταν ρωτησα τη μελαχρινη πως την λενε μου ειπε Πωλινα , αλλα πεταχτηκε και η ξανθια και ειπε και αυτη Πωλινα! Δεν εβγαλα ακρη
Μαραθωνος 59 Ελενα πρωην Βικτωρια ωραιο αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10
Αχιλλεως 48 ημιυπογειο η αδιαφορη ξανθια μιλφ Ιρινα ΑΠΛΟ αν δεν κανω λαθος 4/10
Αχιλλεως 48 ισογειο Η καυλιαρα Γιαννα 8/10 μελαχρινη με μοντελε σωμα και ομορφο προσωπο, βγηκε χωρις εσωρουχο στο σαλονι και με κατακαυλωσε! Με το ζορι δεν φιτιλιασα ενα ακομα εικοσαρικο .ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ειπε η τσατσα
Μεταξουργειο Τελος δευτερης βαρδιας και εναρξη τριτης βαρδιας
Ιασωνος 46 αριστερα ισογειο Η Μαρια αδυνατη, φατσα σαν πρεζονι ΦΟΥΛ 3/10
Ιασωνος 46 οροφος Η Μαρια παμε παμε! ΑΠΛΟ 4/10
Ιασωνος 44 διαδρομος Ιωαννα μελαχρινη με καρρε μαλλι αδυνατη και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10 Για Μεταξι καλη ειναι
Κολωνου 48 Βαλερια μελαχρινη αδυνατη με μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10 Για Μεταξι καλη
Κολωνου 32 ισογειο Νομιζω ειναι η Ειρηνη/Ελενη που προσφατα δουλεψε στο Φυλης 84α ξανθια με αδυνατο σωμα και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 7/10 Για Μεταξι καλη
Κεραμεικου 15 ισογειο Μια αδιαφορη χοντρη ΑΠΛΟ 1/10
Ιασωνος 1α ισογειο Χριστινα αδιαφορο μιλφ ΦΟΥΛ 3/10
Ιασωνος 1β αριστερα Χριστινα αθιγγανη στυλιαρη ΑΠΛΟ 6/10
Ιασωνος 20α ισογειο Η Μαρια απο το Ιασωνος 1β κοντη αδυνατη μελαχρινη με μετριο προσωπο , εχει μια χαρακτηριστικη ελια πανω απο τα χειλη ΑΠΛΟ 6/10

Αυτα απο εμενα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τομυ ωραίος!μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο την ζωή του αχαρνών 85?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065

Gio6969

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φυλης 71Β Νικολ εχθές το μεσημέρι, βυζάρες κωλάρα, γαμήσι νορμαλ χωρίς πολλά πολλα αλλα κορμί σούπερ, για τους λάτρεις τουλάχιστον.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τομυ ωραίος!μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο την ζωή του αχαρνών 85?
κοντη ξανθια , μαλλια λιγο πανω απο τους ωμους(οχι καρρε) , σωμα με πιασηματα και μετριο προς ασχημο προσωπο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom