Εν ταχει τωρα σε Φυλης-Φωκαιας-Διδυμου:
-Φυλης 71 κατω: Στεφανια. το αλογο. (7/10)
-Φυλης 71 πανω: Νέλλυ. Πολύ αδυνατισμένη, για μένα έχει χαλάσει. Κώλος. (8/10)
-Φυλής 69 κάτω: Λάουρα. Η μελαχρινή με το αγορίστικο λουκ, τα τατού στην κοιλιά. Ελεύθερο. (7/10)
-
Φυλής 67: Αλίσια. Η ξανθια Αλβανιδα με τις πλαστικες βυζαρες. (7/10)
-Φυλής 86 κάτω: Αλίσια. Η καστανή πιτσιρίκα με την αλογοουρά. Ελεύθερο. (7/10)
-Φυλής 86 πάνω: Τζούλια. Με τα piercing, έντονα βαμμένη σήμερα, της έκανα αστειάκι "ήρθαν οι απόκριες;"
. Κώλος. (8/10)
-Φυλής 84 πάνω: Γαβριέλα. Καστανή πλέον. Ρουμάνικο πιπίνι, στυλιάρι, σώμα μοντελέ. Σε υπεραπλό. (7/10)
-Φυλής 84 κάτω: Ανδριάννα. Η γνωστή πιτσιρίκα Ρουμάνα, ένα από τα στανταράκια μου, Ξινή όπως πάντα στο σαλόνι, αλλά αρκετά όμορφη σήμερα... Της έκανα αστειάκι να κλείσουμε ραντεβού για το ποια μέρα θα μπω και γέλασε... (8/10)
-Φυλής 80: Εύα και Μαρίνα. Και οι 2 μπαμπάτσικες, παχουλές με κυτταρίτιδα, η πρώτη καστανή με όμορφο πρόσωπο, η δεύτερη μελαχρινή με πρόσωπο απαράδεκτο. (6/10+3/10)
-
Φυλής 74: Αριστερά. Μάντα. Τσιγγάνα με φουλ. Δεξιά.
Τερέζα (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Η ξανθιά με τις βυζάρες επιτέλους γύρισε! (5/10+9/10)
-Φυλής 61: Αλεξάνδρα και Τζούλια. Το τσουτσούνι, η πολύ αδύνατη και όμορφη ξανθιά σε απλό. Και η μικρή καστανή μπαμπάτσικη κοντούλα με τις μπούκλες με κώλο. (7/10+6/10)
-Φυλής 59 κάτω: Αντίνα. Η προμίλφ ξανθιά με την ελιά στα μούτρα κι τις πλαστικες βυζάρες. Απλό. (6/10)
-Φυλής 59 πάνω: Η Νίκη, πρώην Ρομπέρτα. Μελαχρινή πιτσιρίκα Ρουμάνα, με συμπαθητικό πρόσωπο και αδύνατο, μικροκαμωμένο σώμα. Βγήκε γυμνή στο σαλόνι. Απλό. (7/10)
-
Φυλής 72 και Φωκαίας: Η ξινή Νάντια με τον κώλο αεροδρόμιο, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο "Ελληνίδα". Μαζί και μια άλλη κοπέλα, μελαχρινή, αρκετά χοντρούλα, επιπέδου μεταξουργείου. Απλό. (6/10+3/10)
-Φυλής 66 αριστερά: Μπιάνκα. Όμορφη γυφτοπούλα με κώλο. Μαζί της και μια ξανθιά κοντούλα που δε συγκράτησα όνομα, χοντρή, χωρίς στήθος σε απλό. Απορώ αν έκανε δωμάτιο... (7/10+2/10)
-Φυλής 66 δεξιά: Η Ιωάννα το άλογο που συνήθως δουλεύει το βράδυ. (7/10)
-Φυλής 56: Πατρίτσια. Το καστανό πιπινάκι με το απλό. (8/10)
-Φυλής 54: Βαλέρια. Η μελαχρινή συμπαθητική Ρωσίδα με απλό πρόγραμμα. Καλούτσικη μέσα. (7/10)
Μια γρήγορη τζούρα από Διδύμου:
-Διδύμου 7 αριστερά: Πρώην Σούζη από Φυλής 66, όμορφη μαυρισμένη, ψηλή κοπέλα, αρκετά παχεμένη μου φάνηκε. Όμορφη αλλά φόλα. (7/10)
-Διδύμου 7 δεξιά: Η διοπτροφόρος Ανδριάννα με το όμορφο γυμνασμένο σώμα. Σε απλό. (7/10)
-Διδύμου 8 πάνω: Αλεξάνδρα. Συμπαθητική τσιγγανορουμάνα μικρούλα με αδύνατο σώμα. Τσάτσος ο Δράκουλας. (7/10)
Διδύμου 8 κάτω: 2 καινούριες παρουσίες. Μια καστανή και μια μελαχρινή, χοντρές και οι 2, προμιλφ. Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα. Επιπέδου μεταξουργείου. Μάλλον φουλ πρόγραμμα. (4/10+3/10)
-Διδύμου 18 υπόγειο. Άννα. Η ξανθιά χοντρή που δούλευε στον όροφο στο Φωκαίας 25 πολύ καιρό. Όμορφο πρόσωπο, πολύ χοντρή, αλλά χαριτωμένη. Φουλ πρόγραμμα. (6/10)
-Διδύμου 18 ισόγειο. Αλιόνα. Το υπερόπλο μιλφ-γκιλφ με τα πάντα όλα. (5/10)
-Διδύμου 20. Νίκα ή Μίκα (?). Πρόμιλφ καστανή με ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό. (6/10)
-
Διδυμου 27. Τζίνα. Απαράδεκτη μελαχρινή προμιλφ, χοντρή με φουλ κυτταρίτιδα σε απλό. (3/10)
Πάμε και μία από Φωκαίας:
-Φωκαίας 17 κάτω: Ιζαμπέλλα, πολύ όμορφη τσιγγανορουμάνα, αλλά φόλα μέσα. (8/10)
-Φωκαίας 17 πάνω: Ξένια, μουνάρα καστανή και μαυρισμένη σε απλό. (9/10)
-Φωκαίας 19: Η Αντζελίνα με το μοντελέ σώμα. Καστανή πλέον. Απλό. (7/10)
-Φωκαίας 25 όροφος: Μάρω (
NEW?). Μελαχρινή που παρουσιάστηκε ως Ουκρανή. Θύμιζε Ρουμάνα. Προμιλφ, σχετικά όμορφη, λίγο μπαμπάτσικη, σε κανονικό πρόγραμμα νομίζω. (7/10)
-Φωκαίας 25 ισόγειο: Άνκα. Μελαχρινή πλέον, λίγο παχεμένη, πολύ όμορφη πιτσιρίκα, αλλά φόλα μέσα. (7/10)
-Φωκαίας 24: Χριστίνα και Λαρίσα. Η πρώτη αδύνατη μελαχρινή μικρόσωμη με φουλ, απλά συμπαθητικό πρόσωπο. Η δεύτερη μελαχρινή με ζυμαρένιο σώμα και σχετικά όμορφο πρόσωπο. Η πρώτη φουλ, η δεύτερη δε θυμάμαι, νομίζω το έχει γυρίσει σε απλό. (6/10+6/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Βικτώρια. Η ξανθιά Ουκρανή με το φουλ πρόγραμμα τα πάντα όλα, προμιλφ. (6/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Η Ιζαμπέλα το άλογο με το αδύνατο σώμα και τη σκυλόφατσα και τσατσά την Εύα. Απλό. (7/10)
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο): Η Αλεξάνδρα και η Φλώρη (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Και οι 2 σε φουλ πρόγραμμα. Η Φλώρη μου φάνηκε λίγο παχεμένη και στον κόσμο της. Η Αλεξάνδρα μου φάνηκε πολύ χαριτωμένη, αν είχα λεφτά θα έμπαινα... Θα τις πάρουμε μαζί με τον therion αύριο αν είναι εκεί πάλι. Φουλ. (8/10+6/10)
Ουφ... έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Καλό βράδυ σε όλους