Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (37 μέλη και 268 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα συναγωνιστες χτες τα μεσανυχτα τριτη βαρδια κατα της δυομιση περασα μια βολτα απο κολωνου48 οπου δουλευαν δυο αρκετα καλα γκομενακια ειδικα η βαλερια και απεναντι στο κολωνου53 μια ψηλη νεαρη μελαχρινη σουζη την ελεγαν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση γιατι μιλαμε ηταν πολυ αξιολογες παρουσιες που ειναι πολυ ανωτερες απο αυτες που ειναι φυλης εχει περασει κανεις?
 

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Μηνύματα
139
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
λιπόσαρκος -η -ο [lipósarkos] Ε5 : που του λείπει κρέας, αδύνατος· ισχνός: Λιπόσαρκο σώμα / πρόσωπο.

μπαμπάτσικος -μπαμπάτσικη -μπαμπάτσικο (επίθετο) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :μπαμπατσ (τουρκ. λ. babas = ο πιο μεγαλόσωμος και ηλικιωμένος κόκορας του κορετσιού) -ικος] αυτός που είναι μεγάλος σε όγκο.
Απο το babas ίσως προκύπτει και το μπαμπάς (πατέρας) , πού είναι τουρκική λέξη.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
λιπόσαρκος -η -ο [lipósarkos] Ε5 : που του λείπει κρέας, αδύνατος· ισχνός: Λιπόσαρκο σώμα / πρόσωπο.

μπαμπάτσικος -μπαμπάτσικη -μπαμπάτσικο (επίθετο) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :μπαμπατσ (τουρκ. λ. babas = ο πιο μεγαλόσωμος και ηλικιωμένος κόκορας του κορετσιού) -ικος] αυτός που είναι μεγάλος σε όγκο.

Έχετε δίκιο. Κατα την σύνταξη της ενημέρωσης, ταλαντεύτηκα σε μερικές κοπέλες, οπότε γράψε λάθος.
Το λιπόσαρκο πάει στην Χριστίνα το Ιασ. 1α και το μπαμπάτσικο στο Ιασ. 1γ.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H ενημέρωση που θα ακολουθήσει είναι αρκετά σύντομη μιας και επέλεξα αρκετά γρήγορα.Ωστόσο πιστεύω ότι κάποιοι απο εσάς θα την βρείτε χρήσιμη.Η βόλτα έγινε στην πρωινή βάρδια και έγιναν 2 καταθέσεις.
Στο Βέργας 3 στο αριστερό ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Μαρίνα.Γεματούλα,με πιασμένα καστανόξανθά μαλλιά και γυαλιά οράσεως.'Εχει περάσει και απο Αγκύρας 12.Γυμνό τσιμπούκι.Στο δεξιό ήταν η Καίτη απο το Δροσοπούλου 98.Στο Διδύμου 16 είχε εργαστεί και σαν Βικτώρια.Ρωσόφωνο μιλφ,με καστανά σγουρά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και τουρλωτή κωλάρα.Πλέον ανακοινώνει απλό πρόγραμμα.
Στο Βέργας 2 κοπέλα ήταν η Τζίνα.Κοπέλα με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,ολίγων γεματούλα,μελαμψή.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Εμφανισιακά ομοιάζει με την Αλεξάνδρα απο τα Φυλής 134 που εργάζονταν παλιά Μεταξουργείο.Αδιάφορη δηλαδή.
Στο Έλλης 3 έχουμε καινούρια κοπέλα,εργάζεται σε αυτόν τον οίκο μία εβδομάδα. Το όνομα της είναι Τζοάννα και είναι νεαρή,με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο με όχι τόσο καλό σώμα και πρόσωπο.Για τα γούστα μου αδιάφορη.Κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,δίνει κώλο και κάνει και αυταρχικό για τους πιο μερακλήδες.Η κοπέλα αυτή έχει εργαστεί προσφατώς και στο Φώκαιας 25 ισόγειο.Εμφανισιακά πάντως με παραπέμπει πως έχει εργαστεί και Μεταξουργείο.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ειρήνη απο τα Φυλής 84&86 και τον όροφο του Φώκαιας 25.Έχει ξαναδουλέψει σε αυτό το σπιτάκι παλιότερα σαν ρεπατζού.Πρόσφατα έχει αναφερθεί απο συναγωνιστές ότι θεάθηκε να εργάζεται και στο Ιάσωνος 44 με 10 ευρώ και απλό πρόγραμμα.Ψηλή,κανονικών κιλών,μελαμψή ,αθιγγανίδα γαρ,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και μύτη μπουγατσομάχαιρο.Στο σπιτάκι αυτό για πρόγραμμα ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος και κώλος.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν καινούργια κοπέλα.Το όνομα της είναι Νικόλ,έχει ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,είναι ελαφρώς γεματούλα με λευκό δέρμα και μικρά στήθη.Η κοπέλα αυτή έχει εργαστεί και Διδύμου 8 ισόγειο καθώς και στα Φυλής 84&86 προσφάτως μιας και είναι καινούρια.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ενημερώνω τους πελάτες της ότι επέστρεψε η Ντάνα απο Μολβαδία ανανεωμένη και με όρεξη.Η Ντάνα έχει αλλάξει την κουπ των μαλλιών της, τα έχει κοντύνει λιγάκι και τα έχει ισιώσει καθώς και τα έχει βάψει κατάμαυρα.Επίσης έχει προσθέσει λίγα κιλάκια ακόμα που την κολακεύουν και το θετικότερο απόλα είναι ότι τα βυζιά της έχουν φουσκώσει και έχουν γίνει περίπου τριάρια και είναι στητά στην αφή. Δεν κατάλαβα αν έβαλε σιλικόνη πάντως αν το έκανε έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.
Το πρόγραμμα της παραμένει φουλ.Η πρώτη συνάντηση έγινε σε αυτό το στανταράκι γνωστή μου απο παλιά.
Στο Διδυμου 27 ε'ιχαμε 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν κλασσικά η Ελένη.Νεαρή κοπέλα,κοντή,γεματούλα ελαφρώς,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Πρωκτικό.Η δεύτερη ήταν καινούρια κοπέλα αθίγγανη μελαμψή,γεμάτη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Φορούσε μαύρο ολόσωμο για να κρύβει τα λίπη της.Κώλος.
Στο Διδύμου 20 είχαμε την Μία.Ρωσόφωνη,τριαντάρα,κανονικών κιλών με ωραίες καμπύλες,ξανθιά με μακριά μαλλιά που πιάνει αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι κατόπιν συνεννόησης.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο είχαμε την Σύλβια,με κοντά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Το πρόγραμμα της είναι φουλ.
Στο Διδύμου 16 ήταν 2 κοπέλες.Η μιλφ Λίλιαν,ψηλή,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,με κιλάκια αρμονικά κατανεμημένα σε καμπύλες και πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται παχουλή.Η δεύτερη ήταν η Χριστίνα,λίγο κοντύτερη απο την Λίλιαν,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κοντά απο της Λίλιαν,σγουρά και απλωτά.Σώμα γεμάτο αλλά με κιλά που δεν κατανέμονται ομοιόμορφα όπως της Λίλιαν.Γύμνο τσιμπούκι τελειωτικό κατόπιν συνεννόησης.Δεν ανακοινώνεται ανοιχτά στο σαλόνι.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν κλασσικά η Αννίτα με γυμνό τσιμπούκι.Ρωσόφωνη,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,και σώμα ελαφρώς γεμάτο.Η δεύτερη ήταν η μιλφ Ελένη απο Ρουμανία η οποία εργαζόταν προσφάτως στο Αλκιβιάδου 16Β.Ψηλή,κανονικών κιλών με λευκό δέρμα,βυζιά μαλακά,και πεσμένα σαν ώριμα αχλάδια καμπανούλες,μακριά μαύρα μαλλιά,κοιλιά χαλαρή με ραγάδες.Στο αριστερό μέρος της κοιλιάς της όπως βλέπουμε έχει προσθέσει και ένα μεγάλο τατού.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η δεύτερη κατάθεση έγινε εδώ και πέρασα επίσης καλά.
Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο!
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
DSC04681.jpg


Ιάσονος και Μεγάλου Αλεξάνδρου


10:47-13:21


Ιωαννίνων 3 αριστερά: Δύο κοπέλες: Η γνωστή μακρυμαλλούσα ξανθιά μιλφ, Ντιάνα, που συνήθως "παίζει" εκεί, και η νεαρή μελαχρινή και αψηλή "γυρολόγος" Ντιάνα ή Ντάνα. Απλό στα 20 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 30.
Σημείωση: Σήμερα η υπηρεσία μού είπε ότι υπάρχει και η δυνατότητα για ντουζ. Παλιότερα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν λειτουργούσαν οι ντουζιέρες.
Ελευσινίων 22: Σταθερή στο πόστο της η Βανέσσα, με «ΦΟΥΛ πρόγραμμα, τα κάνει όλα!»
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Αλλη μία σταθερή παρουσία˙ η νεαρή ρουμάνα Αννα. Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Σημείωση: Η πολωνή Αννα θα είναι το απόγευμα.
Παιανιέων 24: Δεν ανέβηκα, αλλά θα ήταν η "τετράγωνη" μιλφογκίλφ Σοφία, σε απλό πρόγραμμα.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Δεν μπήκα, αλλά κι εκεί θα ήταν η επίσης μιλφογκίλφ Βίκυ, σε απλό.
Μαραθώνος 59: 10:59 π.μ ήταν κλειστό. Στην επιστροφή το είδα ανοιχτό.
Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η Μόνικα˙ με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο ωοειδές πρόσωπο, μικρά βυζιά, σώμα με κοιλίτσα κι ένα μεγάλο τρίμπαλ στην οσφύ. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Αχιλλέως 48 υπερυψωμένο ισόγειο: Εκείνη την ώρα άνοιγε.
Μυλλέρου 33: Η ξανθιά γεροδεμένη pre-op τρανσέξουαλ Σοφία. Με ΚΩΛΟ στα 20.
Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Η κοντοφάρδουλη μελαχρινή Αννα, έπλενε την αυλή και στη συνέχεια θα έδινε τον ΚΩΛΟ της στο συγκεκριμένο σπιτάκι.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Μία γνωστή της περιοχής (από τον διπλανό όροφο, Αχιλλέως 40) η βουλγάρα μιλφογκίλφ Μαρία˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, αρκετά μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο με διπλοσάγονο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η μιλφ Ελένη˙ με καστανόμαυρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μεγάλο κρεμασμένο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Δύο κοπέλες: Η Φλώρα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεμάτο κορμί, σε απλό, και η θεριακωμένη νεαρή μικρόστηθη ρουμάνα Πάολα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Σόνια˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, καλοσχηματισμένο μεσαίο στήθος με προπετείς θηλές, κανονικό σώμα. Σε απλό.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η επίσης νεαρή Κλαούντια˙ με κοντό ξανθό μαλλί, μεσαίο στήθος, μεγάλη κωλάρα και χοντρές μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Σε απλό.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Κλασικά η μελαχρινή μικρόστηθη Αναστασία σε απλό, και η μεγάστηθη ξανθιά Μαρία με ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Αλεξία, απ' το ισόγειο της Ιάσονος 44, σε απλό.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία˙ με ίσια ξανθωπά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με προβληματική οδοντοστοιχία, μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος, αδύνατο γεροδεμένο κορμί. Σε ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Ιάσονος 43: Δύο κοπέλες: Μία αδύνατη μελαχρινή νεαρή με πεταχτά αυτιά και μικρό στήθος, και η Χριστίνα˙ με ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, αθιγγανοειδές καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό και οι δύο.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Μία επίσης νεαρή, με ίσιο μαύρο μαλλί μεχρι τη μέση, μέτριο πρόσωπο, σε απλό.
Ιάσονος 36: Η Μαρίνα (όχι η γκιλφ) με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο αθιγγανοειδές πρόσωπο, καλοσχηματισμένο μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και ταττού. Σε απλό.
Ιάσονος 33: Δεν ανέβηκα αλλά, εάν δεν την έπιασε η περίοδος, θα ήταν η ξανθιά Φαίη "η Νταναγουέι", σε απλό.
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η μελαχρινή μιλφ Τατιάνα. Σε ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δεν μπήκα αλλά συνήθως βρίσκω την Αντζελα, απ' τον όροφο της Κολοκυνθούς 38 και το διπλανό 33, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Ο τσάτσος μου παρουσίασε μία νεαρή με καστανόμαυρο μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο έκφυλο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοδεμένο κορμί. Σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η ξανθιά Αλίνα, από το διπλανό ημιυπόγειο, με το ίσιο μαλλί της να φτάνει μέχρι την πλάτη ψηλά, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, χαμηλού αναστήματος, κανονικό κορμί, και η φίλη της˙ με ίσιο κοντό καστανό μαλλί, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό και οι δυο τους.
Ιάσονος και Λεωνίδου: Η έκφυλη ξανθιά Μαρία. Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή ρουμάνα Γκαμπριέλα, απ΄ τον όροφο της Κολωνού 30, σε απλό.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η επίσης νεαρή ρουμάνα Λάουρα˙ με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, πρόσωπο με όμορφα μάτια και ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος, καλογραμμένο κορμί, σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC04655.jpg


DSC04660.jpg


DSC04657.jpg


Ιάσονος 19 ισόγειο: Η αψηλή και καλοταϊσμένη Βιολέττα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος. «Τούρμπο σεξ (απλό) και ερωτικό μασάζ!»
Ιάσονος 19 όροφος: Κλασικά η έκφυλη ξανθιά Νικολέτα, με τον αφράτο κώλο, σε απλό.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο μέτριας εμφάνισης, ευτραφείς ρωσίδες μιλφς: Η μελαχρινή Νικόλ, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 1, και η καστανόξανθη Ρίτα. Ανακοίνωσαν απλό στα 10 και παρτούζα στα 15.
Πληρώθηκαν...

DSC04665.jpg


DSC04672.jpg


DSC04666.jpg


Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Κλασικά η όμορφη Κορίνα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η αψηλή καστανή, πλακόστηθη Ειρήνη, και η ευτραφής Σοφία. Σε απλό μποθ οβ δεμ.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Η νεαρή Χριστίνα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό πρόγραμμα.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η ξανθιά Μανταλένα, από το Κολωνού 15 και το ισόγειο της Ιάσονος 20, με το μαλλί της μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο μ' ένα κόσμημα καρφωμένο στο πάνω χείλος, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Αντζελα (εάν δεν κάνω λάθος)˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα, σε απλό.
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Δούλευε η 24άχρονη ρωσίδα Αντζελα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, φαρδιά μέση, γεμάτο κώλο και πόδια επίσης, σε απλό.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη Μιρέλλα, με τα γυαλάκια, από το υπόγειο της Κεραμεικού 13, σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η νεαρή Αννα, από το διπλανό ισόγειο, με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, εύσαρκα χείλη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμάκι, σε απλό.
Κολωνού 15 αριστερά: Η Νάντια˙ μία νεαρή με ξανθωπό ίσιο καρέ μαλλί, ενδιαφέρον πρόσωπο, μεγάλα στήθη, "τετράγωνο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Μία νέα κοπέλα με ίσιο κοκκινωπό μαλλί πιασμένο πίσω, φιδήδονο όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, αδύνατο γυμνασμένο κορμί, σε απλό.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Μία ξανθιά νεαρή με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Μάγδα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, σχιστά μάτια, μάλλον μικρό αλλά μυτερό στήθος, πεταχτό κώλο. Σε απλό.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η ξανθιά καλοζωισμένη Τζώρτζια, μ' ένα μεγάλο στήθος και μία μικρή διάστιξη στον ένα μαστό, από το διπλανό υπόγειο και το υπόγειο της ΜΑ 20 το περασμένο Σάββατο, σε ΚΩΛΟ.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η Ανναμαρία˙ μία όμορφη, λυσίκομη, με τα ξανθωπά μαλλιά της να φτάνουν μέχρι τη μέση, λυγερόκορμη νεαρή, με μεσαίο στήθος, σε απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η όμορφη ρουμάνα Ντενίσα. Σε απλό επίσης.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Η ξανθιά Αντρέα, από το ΜΑ28, σε απλό.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Δεν κατέβηκα. Τελευταία συναντώ την Ντάνα την νταρντάνα. Σε απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Δεν ανέβηκα. Εκεί συνήθως "παίζουν" οι Ελενα και Γκαμπριέλα, σε απλό στα 15.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η Ελενα˙ μία όμορφη νεαρή μελαχρινή με το μαλλί της περίεργα πιασμένο στο κεφάλι της, με μικρό στήθος και καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η ρουμάνα Ντάρια˙ μια όμορφη ξανθιά. Σε απλό, ενώ σήμερα η υπηρεσία είπε και ό,τι ΓΛΕΙΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!
Κολωνού 48: Αρκετή ώρα αναμονή, μέχρι που μία καστανή με ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί, βγήκε εκνευρισμένη από το δωμάτιο. Η υπηρεσία τραβηξε την κουρτίνα και εγώ τράβηξα τον δρόμο μου.
Σημείωση: Η Μαρία θα είναι αύριο και την Τρίτη το πρωί και η Μαγδαλένα απόγευμα, ενώ η Τάνια βρίσκεται Ρωσία.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η κοντοφάρδουλη Χρύσα, σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η γεροδεμένη βυζαρού νέγρα Τζένη, σε απλό.
Κολωνού 53: Δύο κοπέλες με πλούσια τα ελέη: Η ξανθιά γκιλφ Φωτεινή και η νεαρή μελαχρινή Μαρία. Σε απλό και οι δυο τους.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο ρωσίδες: Η Μόνικα, από το Κολωνού 48, και η φαρδομούρα Βίκυ. Αμφότερες σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Δεν ανέβηκα αλλά εκεί συναντώ σχεδόν πάντα τη μολδαβή μιλφ Σάρρα. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Στις 13:05 ο υπηρέτης, ενώ περίμενε την κοπέλα, έπλενε τη σκάλα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Η υπηρεσία περίμενε την κοπέλα επίσης.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Η Ελενα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες, μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η αλβανίδα μιλφ Ροζαλίντα. ΚΩΛΟΣ.
Καλλέργη 33: Η νεαρή Γκαλίνα˙ με ίσιο μαύρο καρέ μαλλί, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στηθάκι, αδύνατο κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Λεωνίδου 6: Η ξανθιά Ιονέλα, σε απλό.
Δεληγιώργη 39: Η Μπέλλα˙ μία νεαρή, με πλούσιο ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη, με μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και "σωσιβιάκι". Σε απλό.
Δεληγιώργη 30: Η γκιλφ Λόλα. Απλό στα 20 και ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ με περισσότερα χρήματα.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η 22άχρονη ρουμάνα Κλαούντια, από Δεληγιώργη 39, σε απλό.
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η αψηλή καστανή Καμέλια, σε απλό.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Ζωή, απ' το ισόγειο της Κολωνού 11, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλό πρόσωπο με μεγάλα δόντια, αδύνατη με μικρό στήθος. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η αψηλή ρουμάνα Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Ηταν κλειστός.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Μπάρμπαρα˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, φαδρουλός κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. Σε απλό.

Τι λες τώρα........... :thumbsup: :cool2:
Tnx! ;)

Μια ερώτηση έχω,την οποία έχω την εντύπωση ότι την έχουν κάνει κι άλλοι:
[...]
Σωστά, η ερώτηση είχε γίνει και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg4264623#msg4264623]εδώ[/url].

[...]
Πως στο καλό τα γράφει όλα αυτά το μέλος Φανούρης Τζούρας?  :S

Κρατάς επί τόπου σημειώσεις λογικά στο κινητό ή έχεις μπλοκάκι μαζί σου αλλιώς δεν εξηγείται. :2funny:
[...]
Κρατάω σημειώσεις.
Απλά από τσάρκα σε τσάρκα και όσο μαθαίνω τις κοπέλες και τα προγράμματά τους, σημειώνω όλο και λιγότερα.

[...]
Επίσης πόση ώρα σου παίρνει να περπατήσεις όλη αυτή την απόσταση?
Τη διάρκεια της τσάρκας πάντα την σημειώνω στην αρχή. Συνήθως κάνω γύρω στο 8άωρο.

Τεράστιο respect στον Φανούρη Τζούρα! Κορυφαία ενημέρωση!
Σ' ευχαριστώ φίλε redman!

+1
Αγαπαμε Φανουρη. :rockon:
Χε χε χε... :)

:sunglasses:

Φανουρη το τερματισες ! πραγματικα φοβερος ! δεν εχω λογια   :rockon: :rockon:
Tο ευχαριστήθηκα αγαπητέ sanexxx69!

Tεραστιο RESPECT!!!!!!!!!!
Σ' ευχαριστώ!

[...]
Κ. Τζούρα τὰ σέβη μου.
Να 'στε καλά κύριε bakalhs!

[...] κόκκινη κάρτα που δεν έβγαλες φωτογραφία τις υπέρ-ρομαντικές κουρελούδες-τίγρεις ήταν υπερ-κάλτ.
Χα χα χα
Να, αυτή εδώ, τραβηγμένη λίγο πιο πίσω, δείχνει τα τομάρια κάπως καλύτερα.

[...]
Συγχαρητήρια στον τεράστιο Προφέσσορ και τον Φανούρη για τις ενημερώσεις τους!! Πάντα πρώτοι στον αγώνα της ενημέρωσης! :rockon:
Θενξ φρομ μάι παρτ, μάι φρεντ Ντόον!!

[...]
[size=40pt]ΦΑΝΟΥΡΗ ΡΙΣΠΕΚΤ!![/size]
king-033.gif
Συγχαρητήρια και για τη δική σου ενημέρωση!

[...] οι πουτανες (...) τα σπιτια (...) Θυμαμαι πολλα ακομη. Ισως μια μερα να ριξω μερικες ιστοριουλες*
Θα είχε ενδιαφέρον να το κάνεις!

[...]
Συγχαρητήρια Φανούρη! Ακόμα μία υπερμαραθώνια τσάρκα με όλους τους οίκους! Χαράς το κουράγιο σου!
[...]
Σ' ευχαριστώ!
Οι πατούσες μου το ξέρουν!
Χα χα χα...

Τεραστιο ρισπεκτ σε Φανουρη......ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
Μερσί πολύ!

Φανουρη τι να πω, ΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!  :rockon: :rockon:
Αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η 5η hyper ενημερωση που κανεις
Εγω μια εχω κανει(και χωρις να καταθεσω κιολας) και μονο στην ιδεα να το ξανακανω μου κοβονται τα ποδια  :S
Χαρα στο μερακι και το κουραγιο σου
Μπραβο και παλι και ευχαριστουμε για την ενημερωση  :rockon:
Να 'σαι καλά αγαπητέ BMWPOWER!
Αυτή ήταν η τέταρτη!
Από τις 8 Μαρτίου του '13 έχω κάνει άλλες τρεις.

Ο κ. Τζουρας (...) μς ανοιγει και την ορεξη να πεταχτουμε στον Πεζοδρομο για προσκυνημα. Το κυριακατικο απογευμα μολις απεκτησε νοημα!  :knockinb:
:thumbsup:

[...]
Υ.Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ (...) στον Φανούρη που έδωσε την 5η του αν δεν κάνω λάθος Χάιπερ-Τσάρκα και δικαιωματικά του ΑΞΙΖΟΥΝ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Να 'σαι κακά φίλε Φιστίκι, να 'σαι καλά!
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλησπερα συναγωνιστες χτες τα μεσανυχτα τριτη βαρδια κατα της δυομιση περασα μια βολτα απο κολωνου48 οπου δουλευαν δυο αρκετα καλα γκομενακια ειδικα η βαλερια και απεναντι στο κολωνου53 μια ψηλη νεαρη μελαχρινη σουζη την ελεγαν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση γιατι μιλαμε ηταν πολυ αξιολογες παρουσιες που ειναι πολυ ανωτερες απο αυτες που ειναι φυλης εχει περασει κανεις?
Την Βαλερια την εχω παρει με μετριες εντυπωσεις
Απο εμφανιση δεν με τρελαινει,εχει μετριο προσωπο και κοιλιτσα
Η δευτερη που λες απο το Κολωνου 48 πρεπει να ειναι το καυλιαρικο μιλφ Λανα , που επισης εχω τιμησει με μετριες εντυπωσεις
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Την Βαλερια την εχω παρει με μετριες εντυπωσεις
Απο εμφανιση δεν με τρελαινει,εχει μετριο προσωπο και κοιλιτσα
Η δευτερη που λες απο το Κολωνου 48 πρεπει να ειναι το καυλιαρικο μιλφ Λανα , που επισης εχω τιμησει με μετριες εντυπωσεις
kαλησπερα σε ολους τα συγχαρητηρια στον μεγιστο φανουρη για την απαιχτη ενημερωση οσον αφορα για το κολωνου48 φιλε η δευτερη ηταν μια μιλφ οντως φαινοταν ψυχρη αλλα ειχε ωραιο στησιμο απεναντι παντως ηταν μια καλη μιλαμε παντα για τριτη βαρδια καλη συνεχεια
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Στο Βέργας 2 κοπέλα ήταν η Τζίνα.Κοπέλα με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,ολίγων γεματούλα,μελαμψή.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.Εμφανισιακά ομοιάζει με την Αλεξάνδρα απο τα Φυλής 134 που εργάζονταν παλιά Μεταξουργείο.Αδιάφορη δηλαδή.
...
Πραγματικά, η Γεωργία εμφανισιακά είναι συνηθισμένη - αδιάφορη.
Ωστόσο, συνουσιάζεται ευχάριστα.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Είδατε τη νέα κουπ της αλιονας?!
...είναι πιο όμορφη από ποτέ!! :smitten:
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να προσθέσω και εγώ κάτι ψιλά:

Στην πρωινή βάρδια, στο Ρεμούνδου 21 ισ. ήταν η Τζωρτζιάνα, όπου με ικανοποίησε πλήρως για άλλη μια φορά ακόμη.

Στην απογευματινή βόλτα, αφού επισκεφτήκαμε αποκλειστικώς την οδό Φωκαίας, είδαμε τις:

Φωκ. 19: 2 κοπέλες. Την γνωστή Φλώρη (από το Φωκ. 27 & 24)και μια άλλη καμπυλόγραμμη γυφτοπούλα.
Φωκ. 25 1ος: η γνωστή Τζούλια με το πίρσινκ
Φωκ. 25 ισ.: Ένα καλύγραμμο ψηλό πορνίδιο, με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογο-ουρά, στρογγυλο-πρόσωπη, αλλά λίγο ξινισμένη φάτσα στο σαλόνι. Ίσως να φταίει μια παρέα άξεστων μεσήλικων, που ήλθαν εκείνη την ώρα.
Φωκ. 25 1ος: Μια καινούργια άφιξη, η Ιωάννα. Καλύγραμμη, με μαύρα μακρυά μαλλιά, μετριοκαλή θα την έλεγα.
Φωκ. 24: η Χριστίνα και η Αλεξάνδρα. Πέρασα, τελικά, με την Αλεξάνδρα και παρόλο που δεν πρόλαβα να πάρω το κωλαράκι της, πέρασα όμορφα.

Αυτά και από μένα. . . .

 

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Μηνύματα
286
Like
2
Πόντοι
1
να ενημερωσω και εγω για την Καλυμνου . στο 36 Η εβιτα με ελευθερο στοματικο και παρακατω δεν θυμαμαιαριθμο στη Καλυμνου παλι πανω διδυμο ρωσιδια καλη εμφανιση ολα με προφυλαξη , κατω η Πωλινα Ρωσιδι με φουλ προγραμμα
 

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Μηνύματα
1.383
Κριτικές
85
Like
28
Πόντοι
96
"Απογευματινοβραδινη" καταδρομικη στη Φυλης (μεταξυ 22:00 και 24:30). Πολύς λίγος κόσμος για Σάββατο, εκκωφαντική ησυχία... 2 καταθεσεις στον οροφο του Φωκαιας 27 στο "Αννοσπιτο", 2η και 3η βαρδια, με διαφορετικες κοπελες φυσικα, θα ακολουθησουν κριτικες... Παμε να δουμε "τι παιζει" και "τι επαιζε" πριν λιγο σε Φωκαιας και Φυλης... (απογευματινή δεν τα πρόλαβα όλα) 2η βάρδια τα γραφω με κόκκινο και 3η βαρδια με μπλε (διπλοβαρδια με μπλε επισης).

-Φυλής 71 κατω: Στεφανία το άλογο σε απλό (2η βάρδια-7/10). Άντζελα η καυλιαρα ξανθια από το Μεταξουργειο σε απλό (3η βάρδια-8/10).
-Φυλής 71 πάνω: Δεν το πρόλαβα ανοιχτό στη 2η βάρδια. 3η βάρδια ήταν η Γαβριέλα από το Φυλής 84 απέναντι...
Φυλής 69 πάνω: Άννα, η γνωστή ξενέρωτη καστανή σε απλό (3η βάρδια-6/10).
-Φυλής 67: Αλίσια, η ψηλή ξανθιά Αλβανίδα με την σκυλόφατσα και τις πλαστικες βυζαρες (2η+3η βάρδια-7/10).

-Φυλής 86 κάτω: Αλίνα, ψηλή καστανή Ρουμάνα με αλογοουρά, ωραίος κώλος, μικρό στήθος. Απλό. (2η βάρδια-7/10). 3η βάρδια η Μισέλ από δίπλα...
-Φυλής 86 πάνω: Μισέλ, η μελαχρινή Ρουμάνα, κοντούλα αδύνατη με χαλαρό σώμα, μόλις με βλέπει αλλάζει δρόμο... Απλό. (2η βάρδια-5/10). 3η βαρδια κλειστό.
-Φυλής 84 πάνω: Η Γαβριέλα, το όμορφο καστανόξανθο πιπινάκι με σώμα μοντελέ και υπεραπλό πρόγραμμα. Έχει μάθει λίγα ελληνικά και είναι πιο άνετη στο σαλόνι... (2η βάρδια-7/10). Μετά φυσικά ήρθε η Αλιόνα, το υπερόπλο μιλφ-γκιλφ με φουλ πρόγραμμα (3η βάρδια-6/10).

-Φυλής 80: Μαρία η πόντια, με τις βυζάρες... Απλό πρόγραμμα (2η+3η βάρδια-5/10)
-Φυλής 74: Αριστερά. Το απόγευμα η Άννα με το μουστάκι που δίνει κώλο, Αλβανίδα με μικρό στήθος, μέτριο σώμα, προμίλφ με ωραίο χαμόγελο (2η βάρδια-5/10). Μετά ήρθε η Μάντα, μια τσιγγάνα με φουλ πρόγραμμα και μέτρια εμφάνιση. (3η βάρδια-5/10). Δεξιά. Νάνσυ η κοκκινομάλλα αλβανίδα με τις βυζάρες σε απλό πρόγραμμα νομίζω, σε διπλοβάρδια, και μάλιστα τη 2η φορά που μπήκα τσακωνόταν με το γκόμενο της που κάθεται συνεχώς απέξω, σίγουρα όλοι τον έχετε δει... (2η+3η βάρδια-7/10).

-Φυλής 61: Λίγο πριν τις 12, Τζούλια και Τζούλι, η μία μελαχρινή αδύνατη με μαλλιά αλογοούρα, σχετικά ψηλή, αρκετά όμορφη αλλά πολύ μέτρια μέσα... Η άλλη καστανή με μαλλιά μπούκλες, κοντούλα, λίγο παχουλή, δίνει και κώλο. (3η βάρδια-7/10+6/10).
-Φυλής 59: Αντίνα. Η ξανθιά προμίλφ με τις πλαστικές βυζάρες και την καυλόφατσα σε απλό. (2η+3η βάρδια-6/10).

-Φυλής 66 δεξιά: Στη 2η βάρδια δεν το πρόλαβα, στην 3η ήταν η Ιωάννα, η καινούρια ψηλή αλόγα σε απλό... (3η βάρδια 7/10)

-Φυλής 56: 2η βάρδια δεν το πρόλαβα. Στην 3η βάρδια ήταν η Πατρίτσια, το καστανόξανθο, ανοιχτόχρωμο, μικρόσωμο αλλά και τσαχπίνικο πιπίνι  με απλό πρόγραμμα. (3η βάρδια-8/10)
-Φυλής 54: 2η βάρδια την πρόλαβα στο τσακ. Η Βαλέρια, ρώσικο πιπινάκι, μελαχρινό, με μέτριο πρόσωπο, αλλά καλό σώμα. Αρκετά καλό μέσα σε απλό. Εκείνη την ώρα κλείνανε και μέσα στο μαγαζί είδα και μια άλλη κοπέλα, μελαχρινή, με πολύ καλά ελληνικά, αλλά μάλλον Ρουμάνα, η οποία ήταν ντυμένη πρόχειρα και με δούλεψε ότι και καλά ήταν εκείνη που δούλευε και σχόλασε. Όμορφο κοριτσάκι, ίσως φίλη κάποιας κοπέλας, μακάρι να δουλεύει και να την ξαναπετύχω... 3η βάρδια ήταν κλειστός ο οίκος. (2η βάρδια-7/10).

Πάμε και μία από Φωκαίας, που ανέφερε και ο amadeus αν και με μπέρδεψε με τα 25αρια, τεσπα:

-Φωκαίας 17 κάτω: Ιζαμπέλλα, όμορφο πιπινάκι, μελαχρινή αδύνατη ρουμάνα, με 1,5 στήθος, αλλά φόλα μέσα σε απλό πρόγραμμα. Σχόλαγε εκείνη την ώρα που πήγα. 3η βάρδια κλειστό. (2η βάρδια-8/10)
-Φωκαίας 17 πάνω: "Να σε ρωτήσω κάτι; γιατί δεν περνάς ποτέ;". Η Ελένη η "Αιγύπτια" με τις βυζάρες, όμορφη προμίλφ πλέον, σε υπεραπλό πρόγραμμα. Και η Ξένια, καστανή, μαυρισμένη μουνάρα, με πολύ καυλιάρικο βλέμμα και τα στήθη της να φαίνονται μέσα από τα πρόστυχα εσώρουχα που φορούσε... με καύλωσε η πουτάνα... Η τσατσά μου ανέφερε ότι τα κορίτσια μόλις πιάσανε δουλειά και με ρώτησε και την παραπάνω ερώτηση... (3η βάρδια 7/10-10/10).

Φωκαίας 19: Δεν το πρόλαβα ανοιχτό.

Φωκαίας 25 πάνω: Το Τζουλάκι μου με τα piercing, καστανόξανθο κοντοπούτανο, που όσο πάει και ομορφαίνει πιστεύω... Πρόγραμμα με κώλο... (2η βάρδια-8/10). Το βράδυ η αγαπημένη μου γιαγιά, η Ελένη, με φουλ... (3η βάρδια-1/10).
Φωκαίας 25 κάτω: Άνκα. Η γνωστή μουναρά φόλα, μελαχρινή πλέον. Απλό (2η βάρδια-7/10). Το βράδυ ήρθε μια Ανέλα που δούλευε παλιά Ιάσωνος 19 στο μετάξι και πρόσφατα στη Λιοσιών. Πολύ σκυλόφατσα, σχετικά παχουλό και ατσούμπαλο σώμα. όποιος θυμάται πως λεγόταν στο μετάξι να μου το πει, δε θυμάμαι, ίσως Βαλέρια. Κάνει φουλ πρόγραμμα. (3η βάρδια-5/10).

-Φωκαίας 24: Χριστίνα και Αντελινά σε φουλ το απόγευμα. Πρόκειται για 2 μικρόσωμες Ρουμάνες, η πρώτη μελαχρινή και η 2η κοκκινομάλα. Η 1η αρκετά αδύνατη η 2η με σχετικά ατσούμπαλο σώμα, μικρό στήθος και μεγάλο κώλο. (2η βάρδια-7/10+7/10). Στην 3η βάρδια, η ξανθιά μιλφ Αγάπη σε απλό πρόγραμμα. (3η βάρδια-5/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Βικτώρια, η ξανθιά Ρωσίδα με φουλ. (2η βάρδια-6/10). Στη βραδινή κλειστό.
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Ιζαμπέλλα το μελαχρινό άλογο με αδύνατο σώμα και σκυλόφατσα σε απλό πρόγραμμα. Τσατσά η Εύα φυσικά. (2η βάρδια- 7/10). Βραδινή ήταν η Ιωάννα, η κοπέλα που δούλευε στον όροφο το απόγευμα...
-Φωκαίας 27 πάνω: Πάμε και στο "Αννόσπιτο" λοιπόν. Η Αννούλα είχε ρεπό σήμερα και έτσι βρήκα την ευκαιρία να ξεσαλώσω... Η τσατσά της Άννας και στις 2 βάρδιες, στην απογευματινή δούλεψε με την Ιωάννα, μελαχρινή όμορφη πιτσιρικά ρουμάνα, μετρίου αναστήματος, με πολύ όμορφο 2,5αρι στήθος και όμορφο κώλο, ιδανικό σώμα για μένα. Είχε δουλέψει 1 μέρα με το όνομα Ιονέλα στο Φωκαίας 19. Απλό πρόγραμμα, όχι κάτι τρομερό μέσα, και στο σαλόνι πολύ ντροπαλή, αλλά έχω φάει κόλλημα μαζί της οπότε ξαναπέρασα. Καλούτσικη... Απλό. (2η βάρδια-9/10). Μετά ήρθε η Καρολίνα, το ξανθό μπαμπάτσικο πιπίνι με ελεύθερο στοματικό. Αρκετά καυλιάρα, αλλά από σώμα δε λέει πολλά, εκτός από το υπέροχο 3αρι στήθος της. Πέρασα απλά καλά... Θα ακολουθήσει κριτική και για τις 2 (3η βάρδια-7/10). Αξίζει να σημειωθεί ότι η τσατσά, με την οποία έχω περάσει πάνω από 50 φορές όταν ήταν υπηρεσία με την Άννα, φώναξε την κοπέλα/ "χτύπησε πόρτα" να το πω απλά. Θα αναφερθώ σε αυτό αναλυτικά στις κριτικές...

Για όσους δεν το πιάσανε, όσες κοπέλες είναι με κόκκινο αυτή την ώρα έχον σχολάσει. Όσες είναι μπλε δουλεύουν ακόμα τώρα που στέλνω το μήνυμα. Οπότε καλά γαμήσια σε όσους είναι καθοδόν.  :rockon:

υγ: άσχετο, πέρασα και από "Τζωρτζιανόσπιτο" στη Ρεμούνδου, στον όροφο στο διπλανό σπίτι βγήκε από το μπάνιο ολόγυμνο με μια πετσέτα στο κεφάλι ένα μικρόσωμο Ρουμανάκι, με πολύ ωραίο σώμα, με καύλωσε απίστευτα... Δεν αναφέρθηκε όνομα, μπήκε στο δωμάτιο αμέσως, πρόγραμμα απλό αναφέρθηκε... Ξέρει κανείς πως τη λένε και αξίζει τίποτα μέσα;  :think:
 

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Μηνύματα
401
Κριτικές
47
Like
2.496
Πόντοι
3.172
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η καινούργια άφιξη με το φουλ στο Φώκαιας 250;νομίζω ρόμπερτά δν ξέρει ελληνικά κ σύμφωνα με τις κριτικές δούλευε πρωινή βάρδια
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"Απογευματινοβραδινη" καταδρομικη στη Φυλης (μεταξυ 22:00 και 24:30). Πολύς λίγος κόσμος για Σάββατο, εκκωφαντική ησυχία... 2 καταθεσεις στον οροφο του Φωκαιας 27 στο "Αννοσπιτο", 2η και 3η βαρδια, με διαφορετικες κοπελες φυσικα, θα ακολουθησουν κριτικες... Παμε να δουμε "τι παιζει" και "τι επαιζε" πριν λιγο σε Φωκαιας και Φυλης... (απογευματινή δεν τα πρόλαβα όλα) 2η βάρδια τα γραφω με κόκκινο και 3η βαρδια με μπλε (διπλοβαρδια με μπλε επισης).


-Φυλής 74: Αριστερά. Δεξιά. Νάνσυ η κοκκινομάλλα αλβανίδα με τις βυζάρες σε απλό πρόγραμμα νομίζω, σε διπλοβάρδια, και μάλιστα τη 2η φορά που μπήκα τσακωνόταν με το γκόμενο της που κάθεται συνεχώς απέξω, σίγουρα όλοι τον έχετε δει... (2η+3η βάρδια-7/10).

Σποράκια δεν έτρωγε η Νάνση...? :grin:


-Φωκαίας 17 πάνω: "Να σε ρωτήσω κάτι; γιατί δεν περνάς ποτέ;". Η Ελένη η "Αιγύπτια" με τις βυζάρες, όμορφη προμίλφ πλέον, σε υπεραπλό πρόγραμμα. Και η Ξένια, καστανή, μαυρισμένη μουνάρα, με πολύ καυλιάρικο βλέμμα και τα στήθη της να φαίνονται μέσα από τα πρόστυχα εσώρουχα που φορούσε... με καύλωσε η πουτάνα... Η τσατσά μου ανέφερε ότι τα κορίτσια μόλις πιάσανε δουλειά και με ρώτησε και την παραπάνω ερώτηση... (3η βάρδια 7/10-10/10).

Μας έχει ζαλίσει τα παπάρια η συγκεκριμένη τσα2...... :o "Δεν γουστάρω να περάσω".....έπρεπε να της πεις...... :cheesy:

Ωραία ενημέρωση....@Orestis_Kou....και ναι,δεν παίζει καθόλου κόσμος πλέον Φυλής.... :)
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Φωκ. 19: 2 κοπέλες. Την γνωστή Φλώρη (από το Φωκ. 27 & 24)και μια άλλη καμπυλόγραμμη γυφτοπούλα.
Αυτή τη λένε αντζελίνα νομίζω,δούλευε και Φωκαίας 24 και απ'ότι μας έλεγε χθες ο μπέμπας τον γουστάρει.
 

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.183
Κριτικές
14
Like
2.833
Πόντοι
2.811
Χτες το απόγευμα πέρασα με την Βαλέρια, που εργαζόταν στο Φυλής 54. Πρόκειται για όμορφο πιπίνι, με πρόσωπο που συνδυάζει γλυκύτητα με πονηριά, όμορφα μάτια, σώμα καλοφτιαγμένο, σφιχτό, με απαλό δέρμα και χορταστικά μουνόχειλα. Τα στήθη της είναι ανάγλυφα και απολαυστικά στην αφή. Επίσης ήταν ιδιαιτέρως καθαρή, αν και ήταν εμφανής η παρουσία της κρέμας, πλην όμως εσωτερικά και διακριτικά, χωρίς να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση. Η αίσθηση του αιδοίου της κατά τη διάρκεια της επαφής ήταν μέτρια, προφανώς λόγω της κρέμας. Ο πεοθηλασμός ήταν μέτριος και ρηχός. Το στήσιμο στο πισωκολλητό και στο ιεραποστολικό με τα πόδια ψηλά, ήταν φιλόξενο, χωρίς προσπάθειες διαφυγής.
 

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Μηνύματα
1.383
Κριτικές
85
Like
28
Πόντοι
96
Ωραία ενημέρωση....@Orestis_Kou....και ναι,δεν παίζει καθόλου κόσμος πλέον Φυλής.... :)

Ναι νομιζω η Νανσυ ετρωγε σπορακια, οσο για την τσατσα στο Φωκαιας 17, της ειπα ότι την Ελενη την ξερω χρονια και βαριέμαι να ξαναπερασω... Με την άλλη την κοπελιτσα μπορει να περασω καποια στιγμη (αλλα ακουσα ότι γουσταρει μονο τον μπεμπα και κωλωνω να παω  :grin:). Ετσι απλα  και ειλικρινα billy.  :sunglasses:

Ευχαριστω για τον επαινο, κοιτα για τον κοσμο δεν τους λυπάμαι, γιατι παλια βγαλανε κι αυτοι πολύ χρημα και τωρα δεν εχουν κανει οι περισσοτεροι κατι να αναβαθμιστουν και να προσελκυσουν κοσμο.  Στους περισσοτερους οικους εχει πεσει το επιπεδο, σε οσους είναι ψηλα τα κορίτσια εχουνε λιγη δουλιτσα...  Γενικα να κοιταξουν να μας προσεξουνε και λιγο, γιατι παλια που υπηρχε ο πολυς ο κοσμος δε μας δινανε πολλη σημασια... ;)

υγ: εχω στειλει ηδη 2 κριτικες, ανέβασα και μια 3η τώρα, δωσε βαση όταν δημοσιευτούν.  :sunglasses:
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να προσθέσω και εγώ κάτι ψιλά:

Φωκ. 25 27 1ος: Μια καινούργια άφιξη, η Ιωάννα. Καλύγραμμη, με μαύρα μακρυά μαλλιά, μετριοκαλή θα την έλεγα.

Έχει δίκιο ο Orestis-kou.
Μάλλον χάνω την φόρμα μου . . . .
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom