lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Τομυ ωραίος.να σε ρωτήσω κάτι,η βαλερια στο τροφωνιου είναι αυτη απ το αλκαμενους 113?γιατί στο 117 δεν υπήρχε βαλερια απ όσο θυμάμαι
αυτες οι δυο γιατι νομιζω οτι μοιαζουνΦυλης 59 Η Αλβανιδα μουναρα Αντινα (9/10) ξανθια με σιλικονατα βυζια. ΑΠΛΟ.Τιμηθικε με μετριες εντυπωσεις.
Φυλής 67 Η μουναρα Αλισια( 8/10) με τα σιλικονατα βυζια . Τιμιθηκε στο παρελθον με τις χειροτερες εντυπωσεις . ΑΠΛΟ.
Τομυ ωραίος.να σε ρωτήσω κάτι,η βαλερια στο τροφωνιου είναι αυτη απ το αλκαμενους 113?γιατί στο 117 δεν υπήρχε βαλερια απ όσο θυμάμαι
Τρίτη βάρδια στη Φυλής:
71 επάνω: Γαβριέλλα το απίστευτο καυλοπίπινο με καυλωτικά εσώρουχα και καστανοκόκκινα μαλλιά.
Καλημέρα σε όλους...
Ένα μεγάλο μπράβο & ευχαριστώ, στους ακούραστους μαχητές της καύλας και ενημέρωσης . . .. ! ! !
Τρίτη βάρδια στη Φυλής:
65α: Εμμανουέλα.
Συγγνώμη που "πλάκωσα" την ενημέρωσή σου-ας όψονται τα μηχανήματα του σατανά που με ανάγκασαν να την γράψω σε δύο δόσεις...
Όσον αφορά τους έρωτες που έχουν πάθει διάφοροι εδώ μέσα με την Αλιόνα (γαιτί αυτό υποννοείτε), ένα έχω να πω:
Ας μην κρυβόμαστε, όλοι ξέρουμε ότι η λέξη Αλιόνα, είναι το θηλυκό του Άλιεν.
Το Άλιεν αυτό, με κάθε ακάποτο τσιμπούκι που παίρνει, μπολιάζει τον πελάτη - θύμα με εμμονές και μανίες.
Δείτε πως κατήντησαν διάφορα διαπρεπή μέλη του ιστοτόπου, όπως για παράδειγμα οι κ.κ. lustforlife, zerotolerance, και άλλοι.
Φυλής 136: Η milf Ζανέτ˙ μαλλί μ' ανταύγειες πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλοζωισμένο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Αννα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 200: Η ρωσίδα Ναταλί˙ με ίσιο καρέ κοκκινωπό μαλλί, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο κάπως πτωτικό στήθος, κανονικό σώμα, λίγο φαρδιά κωλάρα. Σε απλό, ενώ κάνει και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Οι εμφανίσιμες κοπέλες είναι πολύ λίγες. Γενικά οι καλές κοπέλες έχουν αποχωρήσει πλέον απο την Ελλάδα και έχουν διεισδύσει σε άλλες πορνικές αγορές. Στην Ελλάδα πλέον έχει μείνει μόνο η σαβούρα και κάτι ξεχασμένες Σοβιετικές απο την εποχή του Γκορμπατσώφ.Η κατάσταση στον πορνικό έρωτα είναι πραγματικά οικτρή.Χρειάζεται να φυσήξει αέρας ανανέωσης.
-Την Έλενα την πήρα "από πίσω" για καμιά 10αρια μέτρα στην Αχαρνών χαζεύοντας με τον κολλήτο της τζιν που φορούσε την απίθανη κωλάρα της. Φυσικά όπως περπατούσε στον δρόμο ήταν λες και ήταν σαν ξεσκισμένο και λεηλατημένο πορνίδιο με τις κοντές καφέ μπότες που φορούσε. Νωρίτερα πριν βγει έξω μου είπε πως αύριο το πρωί εκεί θα είναι πάλι!
Ενταξει εκανα λαθος! Ειδα την Βαλερια απο το Αλκαμενους 113
Εθεάθη μεγάλος μύστης ο οποίος πουλούσε παστέλια........
Μεταξουργείο τι έγινε τελικά,άνοιξαν πάλι ή όχι....? H πήγατε Φυλής κατευθείαν όταν σας άφησα και δεν γνωρίζουμε...?
Στη 01:30 άνοιξαν.
Όταν άνοιξαν, πέρασα και είπα στη Βανέσα ότι " έχω ένα φίλο που σε είδε και σεληνιάστηκε απόψε".
Και ξέρεις τι μου είπε;
"Καλός;Για φέρτον να τον γαμήσω"!!!
σκισε τη γατα μπιλακοΘα πάω,να την σκίσω...μύστη μου.....