Καλησπέρα σας συναγωνιστές!
Η βόλτα σήμερα κάλυψε την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και πέριξ, το
Μεταξουργείο καθώς και λίγο την Λιοσίων. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός και κατάλληλος για βόλτα.
Πάρα ταύτα η διάθεση μου ήταν αρκετά πεσμένη και έπεσε ακόμα περισσότερο με αυτά που είδαν τα ματάκια μου. Σε όλα τα σπιτάκια υπήρχε αναδουλεία.Οι κοπέλες ήταν μέσα στα νεύρα.Οι κοπέλες είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οι ίδιες που κάνουν διπλοβάρδιες και ανακυκλώνονται στα σπιτάκια.Το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών έχει πιάσει στην ουσία πάτο μιας και πολλά εξτρά όπως ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό ακόμα και 69 δεν προσφέρονται πια.Οι εμφανίσιμες κοπέλες είναι πολύ λίγες. Γενικά οι καλές κοπέλες έχουν αποχωρήσει πλέον απο την Ελλάδα και έχουν διεισδύσει σε άλλες πορνικές αγορές. Στην Ελλάδα πλέον έχει μείνει μόνο η σαβούρα και κάτι ξεχασμένες Σοβιετικές απο την εποχή του Γκορμπατσώφ.Η κατάσταση στον πορνικό έρωτα είναι πραγματικά οικτρή.Χρειάζεται να φυσήξει αέρας ανανέωσης.
Πρέπει να καταλάβουν τα μαγαζιά ότι οι πελάτες έχουν μπουχτίσει με τις ίδιες και πρέπει να φέρουν καινούριες κοπέλες με αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Είναι στο χέρι μας σαν πελάτες να το πετύχουμε αυτό αν ζητάμε καινούριες κοπέλες και δεν μπαίνουμε με τις υφιστάμενες.Ασφαλώς αυτό δεν ισχύει για τις πολύ καλές επαγγελματίες που τιμούν με το παραπάνω τα λεφτά που παίρνουν.
Μετά απο αυτόν τον απογοητευτικό πρόλογο ας πάμε να δούμε ποιες κοπέλες εργαζόταν στους οίκους σήμερα στην πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο το Εξηκίου 20 όπου σήμερα εργαζόταν η ώριμη Μαίρη η Βουλγάρα απο τα Κωλοκυνθους 38 προσφάτως και Αχιλλέως 40.Πρόκειται για αθίγγανη με μελαμψο δέρμα,μαύρα μαλλιά πυκνά προς το κοντό και γεματούλα.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι στο εικοσάρικο.Εμφάνιση τρομακτική.
Στο Εξηκίου 18 στον δεξιό ισόγειο ήταν κλασσικά η Ρωσόφωνη μιλφ Αλίνα.Ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,ανοιχτοί οφθαλμοί,λευκό δέρμα γεματούλα,αδιάφορη.
Στο Βέργας 2 ήταν η ώριμη Ναταλύ-Τσιαντάκης.
Στο Βέργας 3 στο δεξιό ήταν η μιλφ Καίτη.Κανονικών κιλών,με καστανά κατσαρά μαλλιά ως τους ώμους περίπου. Έχει εργαστεί στο Δροσοπούλου 98 σαν Καίτη και τελευταία στο Διδύμου 16 με το όνομα Βικτώρια. Δεν ανακοινώνεται πλέον γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα και σε ερώτηση μου παλιότερα η υπηρεσία αρνήθηκε κατηγορηματικώς.
Στο αριστερό ήταν η μιλφ Έλλη κλασσικά.Κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε σαν πρόγραμμα.
Στο Έλλης 3 ήταν η Τζούλια με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Φυλής 84 ισόγειο.Έχει δουλέψει επίσης σε όλα τα Φυλής 84&86,στα Φώκαιας 25 και είχε ξεκινήσει την καριέρα της απο το Διδύμου 18 υπόγειο. Εμφανισιακά είναι κοντή με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών,φέρει piercing σε στόμα και μουνί.Ανακοινώθηκε κώλος,αυταρχικό και γενικά τα πάντα εκτός απο γυμνό τσιμπούκι το οποίο δεν κάνει πλέον.
Στο Διδύμου 16 ήταν η ώριμη Νίκη.Κανονικών κιλών με χαλαρή κοιλιά λόγω ηλικίας,κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η νεαρή Αλεξάνδρα.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,ανοιχτούς οφθαλμούς.Φουλ πρόγραμμα.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Αλκιβιάδου 16Α.
Στο Διδύμου 20 σήμερα ήταν η Μία.Εμφανίστηκε στο σαλόνι αρκετά περιποιημένη με λουκ πορνοστάρ.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά μακριά τα οποία και είχε πιασμένα σε αλογοουρά και σέξυ εσώρουχα.Στο δωμάτιο είναι μέτρια σε επιδόσεις.Η κοπέλα φανερά έχει καβαλήσει την κάλαμον και αυτό το δείχνει απο το σαλόνι.
Στο
Διδυμου 27 ήταν η Ελένη.Εναλλάσεται τελευταία με την Νίκη. Η Ελένη είναι κοντή, νεαρής ηλικίας,με λευκό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά και λίγο γεματούλα με σώμα σφιχτό. Παλιότερα μου είχε ανακοινώσει μέχρι και φουλ πρόγραμμα για να με πείσει να περάσω. Τώρα κατά την αποχώρηση μου περιορίστηκε να με μουντζώσει πισώπλατα φανερά εκνευρισμένη απο την αναδουλεία.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ίνκα πρώην Ελένη απο Δροσοπούλου 98. Ώριμη Ρωσόφωνη,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με σώμα λευκό με κάποια χαλάρωση.Το δέρμα της έχει και κάποιες φακίδες.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο. Πραγματικά το μετάνιωσα που δεν πέρασα.Αλλά όλοι οι μπαρουτοκαπνισμένοι μπουρδελιάρηδες γνωρίζετε ότι όποιος ψάχνει πολύ στο τέλος η θα ανταμοιφθεί ή θα συμβιβαστεί.Εγώ σήμερα κατανάλωσα όλο τον χρόνο μου απλά ψάχνοντας και αναζητώντας το χρύσο μουνί που τελικά δεν βρήκα.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Πατρίτσια κλασσικά.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η ώριμη Κατερίνα η "Σέρβα". Η Ντάνα απο Μολβαδία όπως φαίνεται δεν έχει επιστρέψει ακόμα.Το πρόγραμμα της Κατερίνας είναι το φουλ.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Ρωσόφωνη Αννίτα.Με ξανθά μαλλιά,πιασιματάκια.Στο Μ.Α 28 τα απογεύματα μπορεί να την πετύχετε και στο δεκάρικο.Μαζί της η καινούρια κοπέλα που είχα δει και πριν μία εβδομάδα η οποία συστήνεται ως Μαρία απο Τσεχία.Με ξανθά μαλλιά σε στυλ καπελάκι,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Οι κοπέλες κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.
Στο Διδύμου 7 στο αριστερό ήταν η Ελένη.Κοντή με μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με τατού τριά αστεράκια πίσω στην μέση.Κοπέλα που έχει δουλέψει στο Λεωνίδου 28 ισόγειο και με το όνομα Μαρία.Εδώ στο εικοσάρικο με πιο αναβαθμισμένη εμφάνιση.Το ίδιο σερβιρισμένο πιάτο όμως.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 40 ήταν η Ρωσόφωνη Ελένη.Με καστανά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο
Φυλής 74 στο υπόγειο στα δεξιά ήταν η Τερέζα.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και τριάρια βυζιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η κοπέλα με μαύρα καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών με φαρδιά περιφέρεια και τατού στον βραχίονα και στα πλευρά της.Ανακοινώθηκε πρόγραμμα με 69 χωρίς γυμνό τσιμπούκι που είχε ανακοινωθεί παλιότερα.Το όνομα της πρέπει να είναι Λάουρα.
Στο Φυλής 71 όροφος ήταν η Μπιάνκα η πονηρή τσιγγάνα.Μαύρα μακριά μαλλιά,μελαμψό λεπτό κορμί,πονηρό χαμόγελο.Φορούσε μαύρα εσώρουχα και ήταν μέσα στην κάβλα.Ανακοινώθηκε κώλος και γυμνό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο έχει βελτιωθεί αλλά στις επιδόσεις της είναι μετριοκαλή με τάσεις λούφας.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό ήταν η Ελένη.Κοντή,με μακριά ξανθά μαλλιά,γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και σφιχτό δέρμα.Στο αριστερό ήταν η Μίλα,μιλφ κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς.Έχει χαρακτηριστικά φουσκωτά μαγουλάκια.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο γλύφει καλά αλλά αν αργείς να τελειώσεις ξενερώνει εύκολα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Ειρήνη. Γρήγορα επέστρεψε γαμώτο. Είναι γνωστή απο τα Φώκαιας 27&24 που δούλευε τα τελευταία χρόνια,τα Φυλής 84&86,το Διδύμου 18 υπόγειο και πιο παλιότερα τα Κωλοκυνθούς 38 και την πιάτσα στην Γερανίου.Ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι έχει περάσει απο τα σπίτια της Κωλοκυνθούς αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα πότε δεν διαψεύδεται και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα θυμούνται όσες αναβαθμίσεις και αν έχει κάνει στην εμφάνιση της.Στον όροφο καινούρια κοπέλα πρώτη μέρα στην δουλειά σύμφωνα με την υπηρεσία. Λεπτή με κοντά καρέ καστανά μαλλιά.Νοστιμούλα σχετικά.Το όνομα της είναι Ιωάννα.Απλό πρόγραμμα.Εμφανισιακά θυμίζει την Μαρινέλα απο Αλβανία για όσους την θυμούνται στα πρώτα της βήματα πριν αναβαθμιστεί εμφανισιακά.Δεν ρίσκαρα να μπω λόγω του προγράμματος.Η υπηρεσία διατεινόταν πάντως ότι είναι πολύ καλή μέσα και όλοι οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι.Αλλά δεν πιάνει ο λόγος της υπηρεσίας.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Ίρινα απο τα Φυλής 84&86. Αθίγγανη,μελαμψή,με ξανθά μαλλιά που δεν της πάνε καθόλου.Παραμένει γεμάτη πάντως.Παλιότερα ήταν καλό κορμί. Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελένη με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και βυζάρες.Απλό.Στο ισόγειο ήταν η Μαρία απο Αλβανία.Ξανθά μαλλιά κοντά,κανονικών κιλών με όχι τόσο τέλειο σώμα.Γυμνό τσιμπούκι.
Αποχώρηση μου απο την περιοχή άπραγος και κάθοδος προς
Μεταξουργείο.
Τα Μ.Α 20 κλειστά πάλι με αναμμένα φωτάκια.Το Μ.Α 22 ισόγειο είχε την μιλφ Ροζαλίντα απο την Αλβανία.Κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και φάτσα ασβού.Κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο κλασσικά η Γιασμίν,νεαρή,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών.Εμφανίζεται γυμνόστηθη πάντα.Απλό.
Στο Μ.Α 15 ήταν η Άντζελα δεν έκατσα να την δω.
Στο Κολωνού 53 ήταν η ώριμη Φωτεινή η Γκμοχ.Μέσα στο δωμάτιο ήταν η Μαρία.Μάλλον πρόκειται για την υπέρβαρη Ρωσόφωνη με το λευκό δέρμα και τα μαύρα κοντά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στους Έλληνες.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Σόνια απο Αλβανία.Κοντή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Απλό στα 10.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Ντανιέλα.Έχει αδυνατήσει πλέον και έχει φτιάξει το σώμα της,είναι καστανόξανθη με μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα και τατού. Εμφανίστηκε με ένα σέξυ μαύρο σύνολο που άφηνε σε κοινή θέα το μουνί της καθώς και τα βυζιά.Η Ντανιέλα έχει εργαστεί και στα Φυλής 44 δεξιό, Μ.Α 15,Κολωνού 53 και Κολωνού 48.Παλιότερα έχει περάσει και απο τα Φώκαιας 25 και Φώκαιας 22 με κώλο στο πρόγραμμα.Πλέον ανακοινώτεται απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 46 αριστερό ήταν η Κλαούντια.Ελαφρώς γεματούλα με ατσούμπαλο σώμα και κοντά ξανθά μαλλιά.Ανεπιτυχής η παρθενική της εμφάνιση στα Φυλής 86 και Φώκαιας 25 όροφος.Ο υποβιβασμός της στο Μετάξι μονόδρομος.
Τα Περδίκας 3 ήταν και αυτά κλειστά με αναμμένα φωτάκια.Είχαν λειτουργήσει για ένα μικρό διάστημα.
Στο Μ.Α 28 ήταν 2 κοπέλες.Η υπέρβαρη Βερόνικα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Και η καινούρια Φλώρα,γεματούλα και αυτή με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και σφιχτό σώμα που είχα δει και την προηγούμενη φορά.Απλό στο δεκάρικο.Νόστιμο πρόσωπο, σκούρα ξανθά μακριά μαλλιά.
Τα Κωλοκυνθούς 38 τον τελευταίο καιρό και αυτά κλειστά.Στα Κωλοκυνθούς 63 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και εργαζόταν υπέρβαρη,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί.Κοντή,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,λεπτή με μαύρο ολόσωμο για να κρύβει την χαλαρότητα του δέρματος.Έχανε στο πρόσωπο και είχε και περίεργα δόντια σαν της Κλαούντιας απο το Δεληγιώργη 39.Απλό στο δεκάρικο.
Στο
Ιάσωνος 31 υπόγειο δυστυχώς δεν πέτυχα την Κάρμεν.Μεγάλη γκίνια.Αντ αυτής οι κλασσικές παρουσίες Χριστίνα η νανάκα και η φίλη της με τα καστανά μαλλιά καπελάκι,κανονικών κιλών και το ηλίθιο χαμόγελο. Στο δεκάρικο ανακοινώσαν και κώλο για να γίνουν πιο πειστικές και να μπει κανάς πελάτης.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η μουνάρα Ντενίσα,ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα καρέ μαλλιά.Απλό στο δεκάρικο.Μόνο τα βασικά.Η άλλη ήταν μία με ξανθά μαλλιά,κοντή,ελαφρώς γεματούλα στην κατηγορία του μπάζου που έχω πετύχει προσφάτως στο Ιάσωνος 37 ισόγειο.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο την κοπέλα την παρουσίασαν με το όνομα Άννα.Παλιότερα και σαν Άννα Μαρία.Είναι η γνωστή αθίγγανη που παίζει τελευταία εκεί.Κοντή,κανονικών κιλών,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορη.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο αυτήν την φορά δυστυχώς δεν ήταν το καινούριο πιπίνι που είχα πετύχει πριν μια εβδομάδα.Στην θέση της ήταν γεμάτη,με λευκό δέρμα και μαύρα πιασμένα μαλλιά.Είναι η κοπέλα που εργάζεται προσφάτως και στο Κολωνού 30 όροφος.Απλό.
Στο Κολωνού 27 όροφος εμφανίστηκε κοπέλα αθίγγανη,γεματούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Την είχα δει και την προηγούμενη φορά.Απλό.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο ήταν η Μάγδα.Κοντή,μάλλον ημεδαπή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο,κοντά ξανθά μαλλιά.Αδιάφορη.Εργαζόταν και στο Κολωνού 15 αριστερά. Στον όροφο ήταν η ώριμη ημεδαπή Ήρα που παρουσιάζεται ως Ρωσίδα.Γεματούλα με ξανθά μαλλιά.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Ακομινάτου 2 όροφος.Παλιότερα είχε περάσει και απο Διδύμου 20 και Αγκύρας 12.
Το Κολωνού 30 όροφος κλειστό.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό εμφανίστηκε μπάζο,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.Απλό στα 10.Στο δεξιό ήταν κοπέλα που μιλούσε Αγγλικά και γελούσε.Γενικά ανέδιδε θετική αύρα στο σαλόνι.Με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαύρα καρέ μαλλιά και βυζάρες.Την έχω ξαναπετύχει την συγκεκριμένη να εργάζεται και στο Κολωνού 11 ισόγειο καθώς και στα 2 μαγαζιά της παρούσας διεύθυνσης.Όνομα δεν θυμάμαι πάντως θυμάμαι ότι είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο η Άννα.Με ξανθά μαλλιά,λεπτή,χάνει όμως στο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Τιμή δεν είπαν.Το μαγαζί αυτό είναι πονηρό και άλλοτε χρεώνει 15 και άλλοτε 10.Το ίδιο ισχύει και για τα Κολωνού 15 και Κολωνού 32 όροφος που έχει παγιώσει το δεκαπεντάρι.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο κοπέλα,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Εμφάνιση μέτρια.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Αντελίνα.Ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με piercing στο χείλος.Στο μεσαίο το αριστερό μαγαζί κλειστό ενώ στο δεξιό ήταν η μιλφ Μαρίνα.Λεπτή,με καστανόξανθά μαλλιά πλέον,Κώλος στο δεκάρικο.Στο δεξιό οίκο ήταν κοπέλα γεματούλα,λευκή,με ανοιχτούς οφθαλμούς και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό στο δεκάρικο.Κατά την αποχώρηση μου δέχθηκα την δεύτερη μούντζα πισώπλατα.Ανάρμοστη συμπεριφορά.
Την επόμενη φορά που θα αντιληφθώ ότι με έχουν μουντζώσει πισώπλατα (ακουγόταν ο ήχος) θα γυρίσω και δεν θα φύγω αν δεν το ανταποδώσω. Πείτε με προληπτικό αλλά επειδή με μούντζωσαν μου ήρθε αυτή η γρουσουζιά και δεν μπόρεσα να βρώ κάτι καλό.Αν σε μουντζώνουν και απλά φεύγεις είναι σαν να πέρνεις όλη την κακή ενέργεια πάνω σου. Οπότε την επόμενη φορά που θα αντιλειφθήτε ότι σας μουντζώσαν απλά γυρνάτε και τους ανταποδίδετε το φάσκελο.Τους ρίχνετε και κανα δύο τρεις ανάποδες για να στρώσουν γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει.
Στο Ιάσωνος 2 το καινούριο 2 κοπέλες.Η πρώτη λεγόταν Σοφία και ήταν γεμάτη,με κοντά καστανόξανθα μαλλιά στην κατηγορία του μπάζου.Η δεύτερη ήταν η Ναταλύ όχι η γνωστή απο τα Ιάσωνος 1 αλλά η άλλη κοπέλα που εργαζόταν στο Ιάσωνος 27 υπόγειο.Κοντή,με μεγάλα βυζιά,ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Ανακοινώθηκε απλό στο δεκάρικο.Παλιότερα η Ναταλύ όταν ήταν στο 27 έδινε και κώλο στο δεκαπεντάρι.
Στο Κολωνού 47 ήταν κοπέλα κοντή,γεματούλα με καστανόξανθα μαλλιά αδιάφορη.Εργάζεται συνήθως εκεί.
Κατευθύνθηκα για να πετύχω την Τάνια να με γλύψει και να με στείλει για ακόμα μία φορά στα ουράνια αλλά φεύ! Άλλωστε είχα φάει και 2 φάσκελα πιο πριν απο διαφορετικές κορασίδες και περίμενα να είμαι τυχερός.Αντ αυτής με περίμεναν 2 κοπέλες. Η πρώτη πρέπει να ήταν η Αννίτα η Πολωνέζα,υπέρβαρη ξανθιά με κοντά ξανθά μαλλιά.Εργαζόταν αρκετά παλιά στο Διδύμου 18 ισόγειο.Τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Θάσου 13.Η δεύτερη ήταν κανονικών κιλών προς το γεμάτο,πιτσιρίκα σχετικά,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά αλλά αρκετά ξινισμένη.Απλό στα 10 και για τις 2. Τώρα μάγκες θα σας στεναχώρησω. Ρωτάω για την Τάνια και η Αννίτα μου απαντάει ότι η Τάνια έχει αποχωρήσει και δεν πρόκειται να ξαναδουλέψει ποτέ.Η είδηση ήταν μαχαίρι στην καρδιά μου! Έπειτα συνέχισε και η ίδια και μου είπε ότι θα σηκωθούν να φύγουν απο την χώρα μας αυτή καθώς και άλλες κοπέλες.Το έχω ξανακούσει προσφάτως και άλλες φορές απο κοπέλες που εργάζονται στην χώρα μας. Ασφαλώς λόγω οικονομικής κρίσης φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες πιο προσοδοφόρες πορνικές αγορές.Αυτές που μας μένουν σίγουρα εδώ είναι τα μπάζα.
Όσες είναι μεν μπάζα και φεύγουν σε άλλες πορνικές αγορές μην έχοντας τύχη επιστρέφουν πάλι στην χώρα μας αλλά είναι όλη την ώρα μες την μίρλα προσφέροντας χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες λες και είναι αυτοί υπεύθυνοι για την κατάντια τους.Ελπίζω να μου είπαν ψέμματα φανερά εκνευρισμένες λόγω αναδουλείας αν και πολύ φοβάμαι ότι είπαν την αλήθεια. Άλλωστε η Τάνια ήταν πολύ φιλότιμη επαγγελματίας και είχε πολλούς πελάτες για να μαζέψει γρήγορα κομπόδεμα και να την κάνει πλέον κονομημένη για την χώρα της,βοηθώντας και την κόρη της που είναι φοιτήτρια.Την έχω πάρει 3 φορές και πραγματικά τώρα μετανιώνω που δεν την είχα πάρει και περισσότερες μιας και σεβόταν πάντα τον πελάτη και τον είχε πασά.Όπως και να έχει της εύχομαι καλή τύχη.
Στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο ήταν η Γεωργία η Τζώρτζια.Κοντή με μονοκόμματο κορμό,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Γνωστή κυρίως απο τα Μ.Α 20&22 πιο πολύ απο το υπόγειο μαγαζί.Ανακοινώθηκε κώλος στο δεκάρικο.Παλιά έκανε και γυμνό τσιμπούκι.Δεν την έχω πάρει ποτέ.Σήμερα που ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα θα την έπαιρνα αλλά δεν θα περνούσα καλά μαζί της γιατί ήδη της είμαι αρκετά γνωστός σαν ο άνθρωπος που δεν μπαίνει ποτέ μαζί της και είναι πάντα μες την μίρλα.
Στο Κεραμικού 15 όροφος κλασσικά η Καμέλια.Ψηλή,με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών.Μέσα κάνει μόνο τα βασικά στο δεκάρικο.
Στο Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν η Μαργαρίτα.Με ξανθά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα με ολόσωμο.
Στο Κεραμικού 13 ισόγειο ήταν η Χριστίνα η ξινή.Κανονικών κιλών,με σκούρα ξανθά μακριά μαλλιά,τραχύ πρόσωπο.Πάντα δείχνει στον πελάτη ότι δέχεται φιλιά στα μάγουλα,στα βυζιά και στο μουνί.
Στο Κεραμικού 13 όροφος ήταν η Αννέτα απο το ισόγειο.Παλαιολιθικός δεινόσαυρος πλέον.Κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.
Στο Δεληγιώρη 39 ήταν η Κλαούντια.Κανονικών κιλών,με καστανόξανθά μαλλιά ως τους ώμους και περίεργη οδοντοστοιχεία.Απλό στα δέκα.
Το Ακομινάτου 2 ισόγειο και αυτό κλειστό με αναμμένο φως.Είχε λειτουργήσει μόνο για 1-2 μέρες και έπειτα ξανάκλεισε.
Κατέβασμα στα ακριτικά φανερά εκνευρισμένος γιατί μέχρι στιγμής δεν είχα σταυρώσει κατάθεση.
Στο Αχιλλέως 48 & Μαραθώνος ήταν η Ειρήνη.Ρωσόφωνη με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Γνωστή απο το Φώκαιας 27 ισόγειο που δούλευε σε ντούο με την Γιάννα απο την Ουκρανία.Στο στήθος φέρει τατού τριαντάφυλλο.Γυμνό τσιμπούκι 20.Τα άλλα 2 μαγαζιά κλειστά.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο ήταν η Ναταλύ.Ρωσόφωνη μιλφ,κανονικών κιλών,ψηλή,με ξανθά καρέ μαλλιά.Γνωστή παλιότερα απο τα Διδύμου 18 και Αλκιβιάδους 16 και προσφάτως απο το Μαγνησιάς 1 αλλά και αυτό το μαγαζί.Ενδιάμεσα εργαζόταν σε στούντιο και δούλευε και με ραντεβού.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η κατάθεση ήταν πλέον μονόδρομος μιας και τα χρονικά περιθώρια αλλά και τα σπιτάκια είχαν ήδη στενέψει.Την είχα πάρει πριν χρόνια και δεν είχα μείνει ικανοποιημένος.Τώρα μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά αν και κάποιες παραξενιές της έχει.Στο υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα.Ψηλή,με μαύρα μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με όμορφο σώμα και πρόσωπο. Σαν πρόγραμμα η υπηρεσία μου είπε κανονικό τονίζοντας την λέξη σπέσιαλ τσιμπούκι. Δυστυχώς είχα μόλις καταθέσει και έτσι φανερά σπασμένος δεν ζήτησα περισσότερες διευκρινήσεις και αποχώρησα απο την αρένα.
Καλό Σαββατοκύριακο και καλή τύχη να έχετε εσείς στις αναζητήσεις σας!