Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πραγματοποίησα πορεία διαμαρτυρίας σε διαφόρους οίκους εποχής το μεσημεράκι. Ας δούμε τι συνάντησα:
Ελευσίνων 22 συνάντησα την νεαρή χοντρούλα καστανομάλλα
Βανέσσα καθώς και ένα ιδιαίτερα σκληρό milf, μελαχρινή με σκληρή σκυλόφατσα της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα.
Κωνσταντινουπόλεως 166Α συνάντησα το εντυπωσιακά σκληρό milf
Ναταλία. Πρόκειται για μια υπέροχα όμορφη σκληρή καστανόξανθη milf με εξαιρετικά ωραίο λυγερόκορμο σώμα. Δεν πέρασα αλλά είναι στα πολύ υπόψιν καθότι είναι μουνάρα.Η επίσης milf τσατσά έθαψε την κοπέλα στο δίπλα τσαρδί.
Κωνσταντινουπόλεως 166Β συνάντησα το δροσερό μελαχρινό πιπίνι
Άννα. Πρόκειται για μικροκαμωμένη αδύνατη (η τσατσά δίπλα την χαρακτήρησε κόκαλο) κοπέλα, μελαχρινή χωρίς κάτι ιδιαίτερο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α συνάντησα δύο κοπέλες την
Φλώρα και την
Βερόνικα. Η πρώτη είναι γεματούλα ξανθιά που βγήκε με ένα ρόζ δικτυωτό και η δεύτερη δεν ξέρω γιατί αργούσε και δεν περίμενα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Γιασμίν, πρόκειται για μια κοντή γεματούλα κοπέλα με όμορφα κατανεμημένα κιλά και με αέρα ανατολής. Ωραία παρουσία
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α συνάντησα το σκληρό Αλβανικό μίλφ
Ροζαλία. Πρόκειται για λεπτή μελαχρινή μεγαλοκοπέλα, ευδιάθετη και χαμογελαστή αλλά μούφα μέσα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 συνάντησα το σκληρό λυγερόκορμο καστανομάλλικο milf
Σάρα. Πρόκειται για κοπέλα με ωραίο κορμί, ψηλή καστανομάλλα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 συνάντησα το σκληρό milf
Άντζελα μια κοπέλα για την οποία δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα.
Κολωνού 11 υπόγειο συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Άννα, πρόκειται για μικροκαμωμένη καστανομάλλα κοπελίτσα, λεπτή και χαρωπή. Η Μαρία η τσαμπουκαλού έχει περίοδο. Σε ερώτηση συναδέλφου αν υπάρχει και άλλη κοπέλα η τσατσά είπε "υπάρχω και εγώ".
Κολωνού 15 στο αριστερό συνάντησα μια γεματούλα, στρογγυλούλα κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι το λαιμό, πολύ ευγενική. Στο απέναντι μια επίσης γεματούλα αλλά όχι τόσο στρογγυλή μελαχρινή κοπέλα σαφέστατα καλύτερης εμφάνισης.
Κολωνού 23 συνάντησα το σκληρό milf
Ήρα. Πρόκειται για μεγάλοκοπέλα, γεματούλα που βγήκε με μεσοφόρι και αγέρα αρχοντιάς. Ο χώρος είναι πολύ cult-deluxe θυμίζει μπουρδέλο βικτωριανής εποχής.
Κολωνού 23Β συνάντησα μια νεαρή κοντούλα γεματούλα ξανθιά με κοιλίτσα.
Κολωνού 32Α συνάντησα την
Άντρεα μια τσουπωτή χαριτωμένη κοπέλα
Κολωνού 32Γ (υπόγειο) συνάντησα μια ψηλή χαριτωμένη κοπέλα για την οποία δεν θυμάμαι και πολλά-πολλά...
Κολωνού 32Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Γκαμπριέλα μια γνωστή σχετικά κοπέλα με καλή απόδοση στο δωμάτιο.
Κολωνού 30Α συνάντησα δύο δροσερά πιπίνια. Η πρώτη ψηλή καστανόξανθη με ψιλοξινισμένη φάτσα ενώ η δεύτερη επίσης ψηλή με πιο ωραίο σώμα μελαχρινή, φορούσε μαύρο μαγιό
Κολωνού 30Β (όροφος) συνάντησα μια μελαχρινή με μεσοφόρι που με απαξίωσε σχεδόν αμέσως προτρέποντας με να συνεχίσω την βόλτα μου.
Κολωνού 48 συνάντησα δύο σκληρά milfs, η πρώτη μια μελαχρινή και η δεύτερη καστανόξανθη με μαλλί μέχρι τον λαιμό. Η δεύτερη φορούσε ένα μπλέ μεσοφόρι ενώ η πρώτη ένα μαύρο δικτυωτό.
Αλλαγή πλεύσης προς άλλα νερά...
Εξηκίου 3 συνάντησα στο δεξί σπίτι την μουνάρα
Καίτη, πρόκειται για μια κοπέλα καστανή με ωραίο σώμα με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο. Θα τιμηθεί άμεσα. Στο αριστερό δούλευε μόνο το σκληρό milf
Έλλη όπου έγινε η πρώτη επίσκεψη.
Φυλής 136 όροφος συνάντησα την Ζανέτ μια ψηλή νταρντάνα με καστανόξανθο μαλλί και ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 134Β συνάντησα το δροσερό πιπίνη
Έλενα μια ξανθιά λεπτή κοπέλα στα πρότυπα της Αλεξάνδρας.
Μαγνησίας 11 συνάντησα την χοντορύλα
Άννα με την τρομακτική φάτσα. Άμεση οπισθοχώρηση
Μαγνησίας 1 συνάντησα το σκληρό Ρώσσικο gilf
Νταιάνα, μια γυναίκα με τετράγωνο σώμα και κοντό ξανθό μαλλί.
Φωκαίας 17Α συνάντησα την μουνάρα
Ιζαμπέλλα, πρόκειται για λυγερόκορμη κοπέλα-μοντέλο
Φωκαίας 17Β συνάντησα την ευγενική γλυκεία
Εμμανουέλλα μια ψηλή κοπέλα με πιασίματα που την κάνω κέφι περισσότερο από την κρυόκωλη φίλη της.
Διδύμου 8Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Ανίτα και ένα επίσης δροσερό πιπίνι, λυγερόκορμο και αρκετά ομορφούλι ώστε να περάσω την επόμενη φορά. Την Ανίτα αργότερα την είδα στον δρόμο που πήγαινε σπίτι της και ήταν καυλίτσα.
Φυλής 74 στο δεξί σπίτι συνάντησα την βυζαρού
Τερέζα, μια ξανθιά όμορφη κοπέλα. Ο υπεύθυνος βάρδιας που έκοβε βόλτα στον δρόμο έδιωξε μια παρέα από πιτσιρικάδες.
Φυλής 69Α συνάντησα την
Χριστίνα από το Καζακσταν. Δεύτερη κατάθεση και μάλιστα έγινε και τρίτη γιατί στην δεύτερη έχυσα σχεδόν αμέσως πρίν κάν προχωρήσει σε πίπα.
Αυτά από εμένα φίλοι μου. Οι πρώτες καταθέσεις του 2014 ήταν άκρως επιτυχημένες. Αναμένουμε συνέχεια. Να περνάτε καλά και καλή βόλτα σε όλους. Αν έχω μπερδέψει τα σπίτα στην Κολωνού, παρακαλώ διορθώστε με.