Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (24 μέλη και 318 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.332
Πόντοι
5.435
πριν από λίγο:
Φυλής 71, δοκιμάστηκε η Ντανιέλλα, όμορφη κοπέλα με μικρό στήθος και ωραίο κώλο, τυπική, πίπα αδιάφορη και στο κυρίως πιάτο πόναγε, όταν της είπα να γυρίσει στα 4 μόνο που δεν με έδιωξε. Μετα από διαπραγματεύσεις γύρισε και κατάφερα να τελειώσω 
Δεν προτείνεται 

Επίσης έξω από το Φ61 εβγαινε ένας πάκης ο οποίος μόλις είχε πετσώσει την Τζούλια και μίλαγε με κάποιον άλλον και άκουσα τη συνομιλία. Τελικά δέχονται πάκηδες ή όχι?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εσυ δεν εισαι ο τυπος που ανακαλυψες το μυστικο μας οτι γραφουμε κριτικες και ετσι γαμαμε τζαμπα??  :rockon:
Ππππππππσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςς,μεγάλος μύστης......αν είναι αυτός..... :hmm:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αν και δεν ειμαι ειδικος, γενικοτερα σκληρα γκρανια παιζουν στα εξης  :rockon: :cum:
Μεγνησιας 1
Περγαμου 27(Α και Β)
Προυσσης 22
Καλυμνου (36, 48 Α και Β)
Τροφωνιου 11 και 13
Παιανιεων 24

να υπενθυμήσουμε στον φίλο ότι τα συγκεκριμένα ενδείκνυνται για σκληρές καταθέσεις όχι για ότι κ'ότι...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Θέλετε να πείτε, ότι αν τη γαμήσετε, θα θεωρηθεί μοιχεία;

Έχω φιλοσοφήσει πολύ πάνω σε αυτό το θέμα και... όχι, εγώ προσωπικά δε θεωρώ μοιχεία το να γαμήσω κάποια κοπέλα που γαμάνε οι φίλοι μου, όμως δε μου αρέσει να γίνεται.

Μετά από πολλή σκέψη, έχω καταλήξει ότι ο λόγος (για μένα προσωπικά ίσως και για άλλους) για τον οποίο ενοχλούμαι να μοιράζομαι τις ιερόδουλες, είναι ο ίδιος που δε θα μοιραζόμουνα το κινητό μου, τον υπολογιστή μου, το αγαπημένο μου αυτοκινητάκι (όταν ήμουνα μικρός). Ο ίδιος που δε θέλω να φοράνε οι άλλοι τα ρούχα μου, τα παπούτσιά μου κοκ.

Δε μου αρέσει να παίζουν οι άλλοι με τα αγαπημένα μου "παιχνίδια", τα θέλω μόνο για μένα... Δεν είναι η ζήλεια που θα ένιωθα αν επρόκειτο για τη γκόμενά μου, παρότι καμιά φορά έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρεκτρέπεται συναισθηματικά (είναι γνωστό και στο σάιτ αυτό...). Είναι η κτητικότητα που θα ένιωθα για ένα αγαπημένο μου αντικείμενο.

Ανθρώπινο και υγιές το θεωρώ αυτό και νομίζω σχεδόν όλοι το έχουν νιώσει με την έννοια που το αναφέρω. Σκεφτείται το λίγο...  ;)  

υγ: φυσικά υπάρχουν και πιο μικρόψυχοι λόγοι του τύπου: "α εσένα σου δίνει φιλιά στο στόμα, εμένα δε μου έδωσε".  :rolleyes:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν εχω μπει ποτε εκει..
εχω παει παρα πολλες φορες αλλα μια ειναι κλειστο, μια δεν εχει ερθει η πουτανα ολο κατι γινεται..  :S
εχω ακουσει το καλυτερα και το χω καημο  :rockon: :rockon:
Την κοπελα που εκδιδεται εκει, την Σουλα/Συλβια την ειχα τιμησει το 1995 που ηταν milf.........
Οχι μονο στο γατοσπιτο αλλα και σε πολλα αλλα ιδρυματαπου συμπτωματικα εχουν κλεισει και τα τρια.

Φουλ προγραμμα (ακα+κωλος) απο τοτε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλημερα παιδες, κατα τις 6-7 το πρωι πια βαρδια θεωρειται? γενικως παιζει κατι εκεινη την ωρα στην Φ? ευχαριστω

Τα Φωκαίας 3η βάρδια είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 περίπου. Αλλά δεν έχει κάτι το φοβερό...

Από Φυλής... γύρω στις 6-7 κλείνει το Φυλής 61. Καμιά φορά πετυχαίνεις Φυλής 54-56 και Φυλής 66, κάνα Φυλής 69 ή Φυλής 71, αλλά νομίζω αυτό ισχύει για το Σ/Κ.

Ξημερώματα Σαββάτου ή Κυριακής πάντως, γύρω στις 6 είναι πολλά ανοιχτά...

Όντως η πρωινή της Φυλής ξεκινά στις 9 και τα περισσότερα ανοίγουν μετά τις 10. Κάποια λίγα ανοίγουν στις 8. (Πάλι τα Φωκαίας εννοώ κυρίως).

Αυτά από τις λίγες φορές που έχω κινηθεί πρωινές ώρες εκεί κάτω λόγω δουλειάς...

Επισκέπτης
Μετά από πολλή σκέψη, έχω καταλήξει ότι ο λόγος (για μένα προσωπικά ίσως και για άλλους) για τον οποίο ενοχλούμαι να μοιράζομαι τις ιερόδουλες, είναι ο ίδιος που δε θα μοιραζόμουνα το κινητό μου, τον υπολογιστή μου, το αγαπημένο μου αυτοκινητάκι (όταν ήμουνα μικρός). Ο ίδιος που δε θέλω να φοράνε οι άλλοι τα ρούχα μου, τα παπούτσιά μου κοκ.

Σιγὰ μὴν ἔχητε χρήματα διὰ νὰ ἀγοράσετε μίαν ἱερόδουλον.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Το πρωί, στο Φ66Δ (αριστερό), μου έκανε κόρτε ο κίναιδος υπηρέτης.
Μου χάιδευε τα δάχτυλα και μονολογούσε "...ωραία πούτσα πρέπει να 'χεις, ...το καταλαβαίνω από τα δάχτυλα, ...αλλά θα μείνω με τον καημό, γιατί εσένα σου αρέσουν οι γυναίκες, ...να ξέρεις όμως, τώρα πια δουλεύω μόνο με το στόμα"..."
Η οδός Φυλής προσφέρει και υπερβάσεις λοιπόν...
Επέδειξε δύο θήλεα, καλούτσικης αισθητικής, αμφότερα μελαχρινά και λεπτά, το ένα γυφτόφερνε.

Δίπλα, στο δεξί Φ66, η Γιάννα, η πλέον ευειδής εξ όλων των επιδειχθέντων, μαύρα βοστρυχωτά μαλλιά, λευκότατη επιδερμίς, καλοσχηματισμένοι μαστοί, ωστόσο ελαφρά εκνευριστική, λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης που έχει αναπτύξει.

Διδύμου 8 άνω, Αλεξάνδρα, μελαχρινή, βραχύσωμη, λεπτοφυής, σκουρόχρωμη επιδερμίς.

Διδύμου 8 κάτω, ψηλή, φυσική ξανθιά, λεπτοφυής, με αναιμικούς μαστούς.

Διδύμου 7 αριστερά, μελαχρινή, με συνηθισμένο σωματότυπο, φορώντας μπικίνι.

Διδύμου 7 δεξιά, διοπτροφόρος μελαχρινή, για την οποία η υπηρέτρια τόνιζε ότι προσφέρει sex show. Το τόνιζε τόσο έντονα, που έτερος κύριος που ήταν στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων, ζήτησε κι άλλες πληροφορίες, αλλά επειδή τα ελληνικά της υπηρέτριας ήταν γτπ, τελικά ο κύριος αποφάσισε να γαμήσει τη διοπτροφόρο, για να του φύγει η απορία.

Φωκ17: ξανθή, με μπικίνι, και ναζάκια.

Φωκ19: Ψηλή, καστανή, παρέχουσα πεοθηλασμό με εκσπερμάτωση άνευ περικαυλίδος.  

Φωκ25 άνω: Ψηλή, ευειδές γυφταριό, παρέχουσα πεοθηλασμό με εκσπερμάτωση άνευ περικαυλίδος.  

Φωκ25 κάτω: Βραχύσωμη Πολωνή (κατά δήλωση), φυσική ξανθιά, παρέχουσα πεοθηλασμό με εκσπερμάτωση άνευ περικαυλίδος.  

Όλα τα επιδειχθέντα θήλεα ήσαν νεαρά, χαμογελαστά και αλλογενή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Διδύμου 7 δεξιά, διοπτροφόρος μελαχρινή, για την οποία η υπηρέτρια τόνιζε ότι προσφέρει sex show. Το τόνιζε τόσο έντονα, που έτερος κύριος που ήταν στο δωμάτιο αναμονής και επιδείξεων, ζήτησε κι άλλες πληροφορίες, αλλά επειδή τα ελληνικά της υπηρέτριας ήταν γτπ, τελικά ο κύριος αποφάσισε να γαμήσει τη διοπτροφόρο, για να του φύγει η απορία.

Την Ανδριάνα εννοείς ψηλέ......?  :fuck2:

Photo by n.smirni76

0574.jpg

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σιγὰ μὴν ἔχητε χρήματα διὰ νὰ ἀγοράσετε μίαν ἱερόδουλον.
ε ναι.           

Η παρομοίωση που έκανε θα χε νόημα μόνο αν ο ορέστης στράβωνε,αν τη στιγμή που ήταν στο δωμάτιο με την πουτανα του ,έμπαινε μέσα ένας φίλος του κι άρχιζε να την πηδαει

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα φυλης με Ορέστη και beverly

Φ40 Ελενα
Διδυμου 7 α  Ελενη,7β Ανδριάνα yat
Διδύμου 8α Χριστίνα και Λαρισα
Διδυμου 8β Χριστίνα
Φυλης 54 Ορορα
Φ56 Τζούλια
Φ66δ Αννα ξανθιά, επιστροφή
Φ,66α Μπιανκα και Άντζελα
Φωκαίας 17 , Ελένη
Φωκαίας 19 Μονικα,φολα του φ65
Φωκαίας 25 κλειστά
Φωκαίας 27 κάτω Βικτώρια,ημιοροφος Ιζαμπέλα,και όροφος Ελενα με βυζαρες
Φωκαίας 24 το στανταράκι μου Φλωρη
-Φ74 αριστερά,Μαντα
-Φ59 Αντινα
-Φ61, Αλεξάνδρα
-Φ80, Μαρία
-Φ65, Εμανουέλα, καυλαντίζει τους πάντες
-Φ67 , Αντζελίνα, την παρουσίασαν για καινούργια
-Φ69 πάνω Χριστίνα
-Φ69 ισόγειο μια καινούργια Νικόλ, ξανθιά, κοντο μαλλί, καινούργια
-Φ71 πάνω Νελυ και μια κοκκινομάλλα άσχημη Νικολ
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ84 κάτω Αλίνα με ροζ εσώρουχα
-Φ84 πάνω,Γαβριελα
-Φ86 πάνω Μισέλ, με μαύρα εσώρουχα
-Φ86 μια γλυκιά μελαχρινή Ρουμανα Νικολ,η τσατσά έστειλε τον Ορέστη για τσιγάρα
Μια μικρή στάση στην dream team του 104, όπου περίμενα απ εξω
-Φυλής 109 πάνω,μια Καρiνα πιτσιρικα
-Φυλης 109 κάτω Αννα πιτσος
Φυλης 134 πάνω η Ανυ από το φ71
-Φυλης 134 α ,Αννα μελαχρινή προμιλφ
-Φυλης 134 β, Κατερίνα, μας υποδέχτηκε με το μπουρνούζι
-

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα Φωκαίας 3η βάρδια είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 περίπου. Αλλά δεν έχει κάτι το φοβερό...

Από Φυλής... γύρω στις 6-7 κλείνει το Φυλής 61. Καμιά φορά πετυχαίνεις Φυλής 54-56 και Φυλής 66, κάνα Φυλής 69 ή Φυλής 71, αλλά νομίζω αυτό ισχύει για το Σ/Κ.

Ξημερώματα Σαββάτου ή Κυριακής πάντως, γύρω στις 6 είναι πολλά ανοιχτά...

Όντως η πρωινή της Φυλής ξεκινά στις 9 και τα περισσότερα ανοίγουν μετά τις 10. Κάποια λίγα ανοίγουν στις 8. (Πάλι τα Φωκαίας εννοώ κυρίως).

Αυτά από τις λίγες φορές που έχω κινηθεί πρωινές ώρες εκεί κάτω λόγω δουλειάς...
Να εισαι καλα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

:2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ωραίος ο therion1985

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα φυλης με Ορέστη και beverly

Φ40 Ελενα
Διδυμου 7 α  Ελενη,7β Ανδριάνα yat
Διδύμου 8α Χριστίνα και Λαρισα
Διδυμου 8β Χριστίνα
Φυλης 54 Ορορα
Φ56 Τζούλια
Φ66δ Αννα ξανθιά, επιστροφή
Φ,66α Μπιανκα και Άντζελα
Φωκαίας 17 , Ελένη
Φωκαίας 19 Μονικα,φολα του φ65
Φωκαίας 25 κλειστά
Φωκαίας 27 κάτω Βικτώρια,ημιοροφος Ιζαμπέλα,και όροφος Ελενα με βυζαρες
Φωκαίας 24 το στανταράκι μου Φλωρη
-Φ74 αριστερά,Μαντα
-Φ59 Αντινα
-Φ61, Αλεξάνδρα
-Φ80, Μαρία
-Φ65, Εμανουέλα, καυλαντίζει τους πάντες
-Φ67 , Αντζελίνα, την παρουσίασαν για καινούργια
-Φ69 πάνω Χριστίνα
-Φ69 ισόγειο μια καινούργια Νικόλ, ξανθιά, κοντο μαλλί, καινούργια
-Φ71 πάνω Νελυ και μια κοκκινομάλλα άσχημη Νικολ
-Φ71 κάτω Στεφανiα
-Φ84 κάτω Αγγλικά με ροζ εσώρουχα
-Φ84 πάνω,Γαβριελα
-Φ86 πάνω Μισέλ, με μαύρα εσώρουχα
-Φ86 μια γλυκιά μελαχρινή Ρουμανα Νικολ,η τσατσά έστειλε τον Ορέστη για τσιγάρα
Μια μικρή στάση στην dream team του 104, όπου περίμενα απ εξω
-Φυλής 109 πάνω,μια Καρiνα πιτσιρικα
-Φυλης 109 κάτω Αννα πιτσος
Φυλης 134 πάνω η Ανυ από το φ71
-Φυλης 134 α ,Αννα μελαχρινή προμιλφ
-Φυλης 134 β, Κατερίνα, μας υποδέχτηκε με το μπουρνούζι
-

Ωραία τριάδα έχετε φτιάξει..... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom