Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (50 μέλη και 282 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε αυτη που λες δε δουλευε στο φωκαιας 27
με τα παντα ολα  :grin:
Κάτσε να τα ξεκαθαρίσουμε τύπερμαν, γιατί δεν είσαι ΦΥΛΗΣυχος πολίτης...

Εσύ προφανώς εννοείς την βικτώρια από φωκαίας 27 υπόγειο, η επονομαζόμενη και τρομακτική.
Κι αυτό γιατί αν την δεις έξω στο φως όταν σχολάσει, εκτός του ότι είναι παντού γεμάτη σπυριά, γενικά είναι σπασμένη στο πρόσωπο κτλ, είναι καλτ.
Στο κρεβάτι βέβαια τα κάνει όλα, ακάποτα, κώλους κτλ. Κι αυτή ρωσσόφωνη είναι...

Η Βικτώρια που μιλάω εγώ είναι ότι πρέπει για 'σένα.
Είναι ουκρανέζα, 21-22 χρονών. Είναι καθαρή και όμορφη κοπέλα. Κι αυτή δούλευε φωκαίας 27, αλλά το ισόγειο και αφότου γύρισε απο Ουκρανία δουλεύει αχιλλέως 48 καιβέργας 3 με τις άλλες ουκρανές...
Στο δωμάτιο μάλλον είναι όπως της κάτσει. Αν την πετύχεις ευδιάθετη, θα περάσεις καλά. Άλλωστε υπάρχει κριτική από τον bmw και μπορείς να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Για αχιλλεωμαραθώνος πρέπει να της έχει κριτική, δεν θυμάμαι.
Αυτά χύστη, παίξε μπαλίτσα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
27Β(ισογειο) Ισαμπελα η μελχρινη με απαξιωμενη φατσα απο Φυλης59 και 67, μικρο βυζι και κωλαρα. Τσατσα ηταν η ΜΟΥΝΑΡΑ Η ΕΥΑ :cum:  που επεστρεψε μετα απο κανα χρονο απουσιας και φυσικα δεν εχασα την ευκαιρια να την καυλαντισω. Μου ειπε πριν φυγω οτι η κοπελα κανει και ΑΚΑ στα ωραια αγορια  :cum:

Αυτή είναι είδηση ρε μλκ.......φαντάσου μέχρι και εμένα καυλώνει η κυρία Εύα.........της τον σφύραγα,εύκολα........ :cum:
Από πέρυσι τον Οκτώβρη έλειπε......... ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αυτή είναι είδηση ρε μλκ.......φαντάσου μέχρι και εμένα καυλώνει η κυρία Εύα.........της τον σφύραγα,εύκολα........ :cum:
Από πέρυσι τον Οκτώβρη έλειπε......... ;)

Την είδαμε και χθες γαμώ την πουτανομνήμη μου, ξέχασα να πω στο therion να το σημειώσει στην ενημέρωση...  :headbang:

Απορία: Είναι πρώην πουτάνα, ξέρεις κανείς;  :think: της έχει προτείνει ποτέ κανείς να την πάρει κι αν ναι, πως αντέδρασε;  :huh:

Είναι η ομορφότερη μουνάρα μιλφ που έχω δει ποτέ μου... :cum: Χρυσές δουλιές θα έκανε αν εκδιδόταν.  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
2 Πωλινα το τρομακτικο σαπιο μιλφογκρανυ, με πλησιασε και μου ρθε να ξερασω απ την αηδια απορω πως χει τοση περαση, τρομακτικη φατσα, καστανα κοντα μαλλια, σαπιο σωμα, ΦΟΥΛ

Πωλίνα γκαύλα ρε, είναι για σκληρές καταθέσεις!!! Οφείλεις να την δοκιμάσεις!!! Καλά έφυγε από Βέργας 3, ή δουλεύει εκεί τα απογεύματα;; :huh:

Ωραία ενημέρωση!!!  :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
Προχειρη ενημερωση για δευτερη βαρδια. Ωρα εκκινησης 17κ30
μαζι τριγυριζαμε φιλε.....αλλα δεν ετυχε να σε συναντησω κάπου!
αντιθετα συναντησα τον Προεδρο sotirof στο Αγκύρας (12Β)

Αναστασια απο Περγαμου27 που ειναι ισως το πιο καυλωτικο γκρανυ που παιζει στην πιατσα την εχω τεραστια αναγκη, ΑΚΑ

η Αναστασια ειναι σεξυ και θερμη στο σαλονι αλλα στο δωματιο ειναι καρο με παπατες, απεφυγε την μην κλαις το 20αρι...
ΠΙΠΙΝΟΥ
32 επιτελους μετα απο τοσο καιρο το πετυχα ανοιχτο και ειδα τη Συλβια ενα απιστευτα σαπιο, σχεδον ετοιμοθανατο γκρανυ, ξανθια με τρομακτικη φατσα και σαπιο σωμα, 25 ευρω ανακοινωσε το ΑΠΛΟ και μου ειπε οτι τα υπολοιπα θα τα κανονησουμε στο δωματιο. Εφυγα τρεχοντας  :badair:

επιτελους πέρασες το κατώφλι του γατοσπιτου! :rockon: την Συλβια την τιμούσα πριν 15+ χρόνια  και τοτε γιαγια ηταν......

ΒΕΡΓΑΣ
2 Πωλινα το τρομακτικο σαπιο μιλφογκρανυ, με πλησιασε και μου ρθε να ξερασω απ την αηδια απορω πως χει τοση περαση, τρομακτικη φατσα, καστανα κοντα μαλλια, σαπιο σωμα, ΦΟΥΛ

η Πωλίνα πλεον εγκατελειψε το Βεργας 3 και την πρωινή βάρδια και θα την βρίσκουμε στο απεναντι Βεργας 2 απογευματινη βάρδια

Επίσης να συμπληρωσω τον φιλο BMW

Αγκυρας 12Α η ρωσιδα μιλφ Νίκα. Ομορφη γυναικα με ωραιο κωλο και ποδια, μετριου αναστηματος, με καστανο ισιο μακρυ μαλλι
Αγκυρας 12Β. Δυο κοπελες. Η Εβελινα Ρωσιδα ξανθια με ωραιο σωματακι και μετριο προσωπο και η Ολγα αν θυμαμαι καλα ανατολικια και αυτη , πιο ψιλη , γυρω στα 25, ωραιο προσωπο, μακρυ μαλλι ισιο καστανο προς μελαχρινι, Ωραια κωλαρα καπως γεματη και ωραια ποδια. Στηθος μαλλον μικρο
Διδύμου 20. Η Ρωσιδα μιλφ Αννα, Εχει αδυνατισει υπερβολικα και δεν της παει. Ηλικια περιπου 38-40, μαυρο μαλλι, στηθη μικρα απο σιλικονη, φορα παντω ωραια εσωρουχα, εκφυλη φατσα και πολυ καλη στο δωματιο , ειδικα στο στοματικο
Αχαρνων 85. Μι απολυ ενδιαφερουσα μιλφ. Η Βικτωρια. Ρωσιδα μαλλον και αυτη με κοντο μαλλι πιασμενο πισω ξανθο. Ωραιος μικρος κωλος και φυσικα στηθη επισης μικρα. Γυμνασμενο σωμα με πλατες (κατι σαν κολυμβητρια) και ωραια ποδια. Φατσα πολυ πονηρη και εκφυλη. Θα τιμηθει σιγουρα στο μελλον

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
μαζι τριγυριζαμε φιλε.....αλλα δεν ετυχε να σε συναντησω κάπου!
αντιθετα συναντησα τον Προεδρο sotirof στο Αγκύρας (12Β)

η Αναστασια ειναι σεξυ και θερμη στο σαλονι αλλα στο δωματιο ειναι καρο με παπατες, απεφυγε την μην κλαις το 20αρι...
επιτελους πέρασες το κατώφλι του γατοσπιτου! :rockon: την Συλβια την τιμούσα πριν 15+ χρόνια  και τοτε γιαγια ηταν......

η Πωλίνα πλεον εγκατελειψε το Βεργας 3 και την πρωινή βάρδια και θα την βρίσκουμε στο απεναντι Βεργας 2 απογευματινη βάρδια

Επίσης να συμπληρωσω τον φιλο BMW

Αγκυρας 12Α η ρωσιδα μιλφ Νίκα. Ομορφη γυναικα με ωραιο κωλο και ποδια, μετριου αναστηματος, με καστανο ισιο μακρυ μαλλι
Αγκυρας 12Β. Δυο κοπελες. Η Εβελινα Ρωσιδα ξανθια με ωραιο σωματακι και μετριο προσωπο και η Ολγα αν θυμαμαι καλα ανατολικια και αυτη , πιο ψιλη , γυρω στα 25, ωραιο προσωπο, μακρυ μαλλι ισιο καστανο προς μελαχρινι, Ωραια κωλαρα καπως γεματη και ωραια ποδια. Στηθος μαλλον μικρο
Διδύμου 20. Η Ρωσιδα μιλφ Αννα, Εχει αδυνατισει υπερβολικα και δεν της παει. Ηλικια περιπου 38-40, μαυρο μαλλι, στηθη μικρα απο σιλικονη, φορα παντω ωραια εσωρουχα, εκφυλη φατσα και πολυ καλη στο δωματιο , ειδικα στο στοματικο
Αχαρνων 85. Μι απολυ ενδιαφερουσα μιλφ. Η Βικτωρια. Ρωσιδα μαλλον και αυτη με κοντο μαλλι πιασμενο πισω ξανθο. Ωραιος μικρος κωλος και φυσικα στηθη επισης μικρα. Γυμνασμενο σωμα με πλατες (κατι σαν κολυμβητρια) και ωραια ποδια. Φατσα πολυ πονηρη και εκφυλη. Θα τιμηθει σιγουρα στο μελλον
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711
Απογευματινη καταδρομικη με σκοπο πληρη ενημερωση για Φυλης-Λιοσιων και περιξ, αλλα τελικα βαρεθηκα με πιασαν και καυλες και πηγα στοχευμενα σαυτα που ηθελα χωρις να κραταω σημειωσεις, οποτε θα ειμαι συντομος.
Προχειρη ενημερωση για δευτερη βαρδια. Ωρα εκκινησης 17κ30

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα το ξανθο σοβιετικο γκρανι με κοντα μαλλια, λιγο τρομακτικη φατσα και ανεκτο σωμα, ΦΟΥΛ
11 Αννιτα καστανομαλλα με απαξιωμενη φατσα, καλο σωματακι, ΑΚΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΥ
36 Νανα το σαπιο γκρανυ με ξανθα μαλλια, τρομακτικη φατσα και σαπιο σωμα, ΥΠΕΡΦΟΥΛ
48Α Κατερινα ξανθο σοβιετικο μιλφει με κοντα μαλλια, μετριο προσωπο και καλο σωμα με καμπυλες και μικρο σχετικα στηθος, ΑΠΛΟ με 20ευρω και ΚΩΛΟ με 40 ευρω και Αναστασια απο Περγαμου27 που ειναι ισως το πιο καυλωτικο γκρανυ που παιζει στην πιατσα την εχω τεραστια αναγκη, ΑΚΑ
48Β Δεν μου ανοιξαν

ΠΙΠΙΝΟΥ
32 επιτελους μετα απο τοσο καιρο το πετυχα ανοιχτο και ειδα τη Συλβια ενα απιστευτα σαπιο, σχεδον ετοιμοθανατο γκρανυ, ξανθια με τρομακτικη φατσα και σαπιο σωμα, 25 ευρω ανακοινωσε το ΑΠΛΟ και μου ειπε οτι τα υπολοιπα θα τα κανονησουμε στο δωματιο. Εφυγα τρεχοντας  :badair:
54 Δεν μπηκα
65 Κλειστο

ΦΥΛΗΣ
99 Δεσποινα σημερα πιο "μουναρα"  :grin: απο ποτε.. Χωρις πλακα τωρα την ειδα και σκαλωσα, ειχε βαφτει και ηταν καυλα . Αμα κοψει τα υδραυλικα θα την ξαναπαρω, στα 25 ευρω
84Α Αλινα μελαχρινο ρουμανακι μες την καυλα με συμπαθητικο προσωπο, μικρο στηθος και φοβερη κωλαρα, με καυλαντιζει πολυ στο σαλονι και θα την σκισω αμεσα, ΑΠΛΟ
56 Τζουλια-Χουλια μελαχρινη καυλα, ισως η αγαπημενη μου στη Φυληςς, με πανεμορφο προσωπο, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα, ΑΠΛΟ
54 Αουρορα το καυλωτικο κοντοπουτανο με ωραια φατσα, καλο σωμα και βυζαρες, ΑΠΛΟ

ΔΙΔΥΜΟΥ
Ελενα αυτη που δουλευει και μεταξουργειο, μελαχρινη με μετρια φατσα, μικρο σχετικα στηθος και καλο κωλαρακι, πρεπει να χει λιγο σαπια δοντια αν ειδα καλα, ΑΠΛΟ
Αντριαννα με τα γυαλακια, εντελως απαξιωμενη φατσα, αδυνατη με καλο σωματακι και βυζαρες, ΑΠΛΟ
Λαρισα ομορφο ρουμανακι με καλο σωμα και λιγο σαπιο βυζι, ΦΟΥΛ και Χριστινα κοντοπουτανο στυλιαρι με μαυαρα καρε μαλλια, συμπαθητικο προσωπο, ΦΟΥΛ και ΠΑΡΤΟΥΖΑ 30 ευρω
16 Λιλιαν το μιλφει με την καυλωτικη κωλαρα, ξανθια με μετρια φατσα και μικρο σχετικα στηθος, ΑΚΑ και Χριστινα αδιαφορη ξανθια με σγουρα μαλλια
18Α Αννα σαντουιτσ ξανθια με ωραιο προσωπο, βυζαρες, αρκετα περιτα κιλα αλλα ειναι πολυ σφιχτη και με καμπυλες, γενικα για τα γουστα μου γαμω τα σωματα εχει, ΦΟΥΛ
27 μια καινουργια κοπελα, νοστιμη με ΑΠΛΟ. δυστυχως δε θυμαμαι ονομα

ΦΩΚΑΙΑΣ
17 Ελενη η αιγυπτια απ την αλβανια, μελαχρινη με συμπαθητικη φατσα και ωραιο σωμα, ΑΠΛΟ
27Β(ισογειο) Ισαμπελα η μελχρινη με απαξιωμενη φατσα απο Φυλης59 και 67, μικρο βυζι και κωλαρα. Τσατσα ηταν η ΜΟΥΝΑΡΑ Η ΕΥΑ  :cum:  που επεστρεψε μετα απο κανα χρονο απουσιας και φυσικα δεν εχασα την ευκαιρια να την καυλαντισω. Μου ειπε πριν φυγω οτι η κοπελα κανει και ΑΚΑ στα ωραια αγορια  :cum:
27Β(οροφος) Λωρη μελαχρινη προμιλγ με ανεκτη φατσα μελαχρινη με 2αρι βυζι και ωραιο κωλο, ΦΟΥΛ

ΛΙΟΣΙΩΝ
76Β Κλειστο
76 Μελινα μελαχιρνη βουλγαρα μιλφ με μετρια φατσα και μετρια σωμα, ΦΟΥΛ και Ναταλια καστανομαλικο στυλιαρι με μετρια φατσα, ΑΚΑ (σε εναν Πακη που μπηκε οταν εφευγα ανακοινωσαν απλο)
91 Στελλα η αλληθωρη προμιλφ με τρομακτικη φατσα, μικρο σχετικα στηθος και ωραιο κωλαρακι, ΚΩΛΟ

ΒΕΡΓΑΣ
3(αριστερα) μια καινουρια σχετικα κοπελα που ειχα ξαναδει πριλ λιγες μερες στην Αχιλεως, κοντη ουκρανιδα με αδιαφορο προσωπο και λιγο στρουμπουλο σωμα, ΑΚΑ
3(δεξια) Ελενα(πρωην Βικτωρια) απο Φωκαίας 27Β παλιοτερα και Μαραθωνος59 τωρα στην 3η βαρδια, καστανομαλλα πλεον ουκρανιδα, ομορφη αδυνατη με καλο σωμα, ΑΠΛΟ και Σονια ξανθα νταρντανα με ομορφο προσωπο, ΑΚΑ
Αλινα ξανθο σοβιετικο μιλφογκρανυ με ανεκτη φατσα και σωμα, ΑΠΛΟ
Σοφια σκληρο γκρανυ με καλουτσικο προσωπο και ανεκτο σωμα, ΑΚΑ

Πηγα και σε μερικα ακομα αλλα δε θυμαμαι καν τι ειδα..
Η τσαρκα μου τελειωσε στη Φυλης και βαριομουνα να ξαναπαω Βεργας να γαμησω την Ελενα, οποτε εφυγα απραγος. Δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι  :cum:
Καλα γαμησια  :rockon:
Μιλφογκράνυ,τρομακτική φάτσα,σάπιο κορμί...........Πολύ ''δηλητήριο'' στάζεις,συναγωνιστή....Νομίζω ότι κάπου τα παραλές,η Πωλίνα είναι εξυπηρετικότατη και πάνω απ'όλα ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ......

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
928
Πόντοι
81
Την είδαμε και χθες γαμώ την πουτανομνήμη μου, ξέχασα να πω στο therion να το σημειώσει στην ενημέρωση...  :headbang:

Απορία: Είναι πρώην πουτάνα, ξέρεις κανείς;  :think: της έχει προτείνει ποτέ κανείς να την πάρει κι αν ναι, πως αντέδρασε;  :huh:

Είναι η ομορφότερη μουνάρα μιλφ που έχω δει ποτέ μου... :cum: Χρυσές δουλιές θα έκανε αν εκδιδόταν.   :grin:

Η Ευα είναι από τις σοβαρότερες υπηρεσίες της Φυλής  και γύρω περιοχής. Απλά τυχαίνει να είναι και πολύ ωραία γυναικα.  Όσα χρόνια τη γνωρίζω, δε έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν για κάτι πέρα από τη δουλειά. Και την ξέρω πολλά χρόνια, από τότε που δούλευε  και η μάνα της ως υπηρεσία.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Κάνει ΜΠΑΜ, αλλά με πολύ ωραίο τρόπο κατά τη γνώμη μου!!  :grin: :grin:  :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χτες το απογευμα σε μια βολτα που πηγα και κατεληξα να τιμησω την Ελενη την Αιγυπτια.
Αγκυρας 12Β Εβελινα-Ολγα(καλες παρουσιες)Πιο ομορφουλα η Ολγα, κατα την κριση μου!...προγραμμα κανονικο με προφυλακτικο το στοματικο, μου ανακοινωσε η τσατσα στο σαλονι και σηκωθηκα και εφυγα.
Αγκυρα 12Α Βερο-νικα(αν θυμαμαι καλα)... με τιποτα το ιδιαιτερο σε εμφανιση....
Αγκυρας 1 Πηγα απο περιεργεια να δω, αν πετυχω την  Μπαρμπυ!!Ηταν εκει και ειναι πολυ πιο ομορφη κατα την κριση μου, απο τις φωτο και επαθα πλακα!!Αν και δεν ειμαι λατρης του ειδους της μεταλλαγμενης γυναικας, παρα ταυτα την εχω στα υποψη.Ειναι παρα πολυ ομορφη απο κοντα.
Φωκαιας 17....Ελενη η Αιγυπτια. Κατα την κριση μου, απο τα καλυτερα κορμια σε εργαζομενη, που εργαζονται αυτη την εποχη τουλαχιστον απο αυτες που εχω δει, οποτε παω μπουρδελοτσαρκα.Προγραμμα κανονικο με προφυλακτικο και το στοματικο.Εδωσα το μπλε παραβολο και την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: εχοντας ακομα.... μια πολυ ομορφη εμπειρια μαζι της!!
Περασα και απο αλλα δυο-τρια οικηματα, αλλα δεν συγκρατησα ονοματα, καθοτι ησαν εντελως αδιαφορες, για τα δικα μου γουστα, εξωτερικης εμφανισης.

Χαιρετω.

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους.αυτη η ελενα απο διδυμου 7α που γραφτηκε στημν ενημερωση οτι δουλευει και μεταξουργειο(την ειχα δει κ γω καπου εκει),ξερετε που?και τι βαρδια?καλυτερα στο 10ρικο αμα ειναι..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ιπποτη εχεις να μας προτεινεις κανα καλο πουτανακι να ξερουμε να ΜΗΝ παμε???? :jerking: :jerking: :jerking:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=466721;type=avatar[/img[/URL]]
                                            [img]http://images.seroundtable.com/pointing-fingers-1337776381.jpg  ΙΠΠΟΤΗΣ????????

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:
Λεει οτι γαμησε την κοπελα του την αντζελα στο ιασωνος πριν κανα 2 βδομαδες(εγω δεν τον πιστευω) και λεει οτι την τρανταξε στο γαμησι και της εδωσε τη μητρα στο χερι
Και στο τελος της εκανε ρομαντικο ιπποτικο ερωτα με γλυφομουνια, γλωσσοφιλα και μαρμελαδες  :grin:
ΙΠΠΟΤΗΣ??
εμενα μ εστειλε χθες στο ιασωνος 37 ισογειο στη σαπια τη μιλφ και μου λεγε οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα και ηταν εντελως φολα :headbang:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
η πωλινα btw εχει πολυ ωραιο σωμα,στηθος,κωλαρα και δερμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:
Λεει οτι γαμησε την κοπελα του την αντζελα στο ιασωνος πριν κανα 2 βδομαδες(εγω δεν τον πιστευω) και λεει οτι την τρανταξε στο γαμησι και της εδωσε τη μητρα στο χερι
Και στο τελος της εκανε ρομαντικο ιπποτικο ερωτα με γλυφομουνια, γλωσσοφιλα και μαρμελαδες  :grin:
ΙΠΠΟΤΗΣ??

Και το τρρρανταξα και ιπποτικο γαμησι και εκατσα και ενα 20λεπτο στο δωματιο  :birdman:  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εμενα μ εστειλε χθες στο ιασωνος 37 ισογειο στη σαπια τη μιλφ και μου λεγε οτι ειναι παρα πολυ καλη μεσα και ηταν εντελως φολα :headbang:

Μουναρα ομως δε μπορεις να πεις. Φολα αλλα πηρες εμφανιση ε με 10 στο μεταξι δε μπορεις να τα θες και ολα  :grin: :rolleyes:

Εξαλλου αν δε δοσεις το δεκαρικο να δοκιμασεις πως θα ξερεις τυπε ?  :tooth:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ε και συ τι τον ακους ρε μλκ, αφου δε γαμαει ποτε πως να ξερει  :dunno: ..
Ιπποτης  :blahblah1:

Η φαση ειναι πως ειμαι απο τους λιγους που με εχουν δει live να γαμαω . Καποιους αλλους τους εχουμε live μονο (?) να γαμανε κατι βρωμερους σκατοπουστες σε κατι loft στο γκαζι...  :s&m_1:  :2on1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom