Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (12 μέλη και 262 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Νταξει οι περιγραφες μου γενικα ειναι λιγο υπερβολικες  :grin:
Εννοειται πως ειναι πολυ καλη στη δουλεια της, ευγενικη εξυπηρετικη κλπ κλπ..
Αλλα ναι η Πωλινα κατ εμε εμφανησιακα ειναι οτι πιο σαπιο παιζει στη Λιοσιων..
Κι ομως ταυτοχρονα χτυπαει τα περισσοτερα ραντεβου στην

περιοχη!
Χαρακτηριστηκα θυμαμαι πριν λιγο καιρο στο Βεργας 3 ειχε γεμισει ΟΛΑ τα δωματια και στο δεξια που εργαζοταν, αλλα και στο αριστερα! ενω οι 2 κοπελες που εργαζοντουσαν στο αριστερα δεν ειχαν σταυρωσει πελατη και ηταν φανερα εκνευρισμενες.

Πιο σαπια δηλαδη και απο ζανα στο αδανων που ειναι πρωινα?..τι εννοεις...η πωλινα εχει οντως ασχημο προσωπο αλλα σωμα κρατειται πολυ καλα για την ηλικια της και με πολυ γαματη μαλακη επιδερμιδα.....υπαρχουν πολλα σαπακια γυρω στη λιοσιων αλλα τη πωλινα δε τη λες σαπια....ειναι και πεντακαθαρη...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους παιδια sos κατεβηκα μεσημερι μετα της2 βεργας και μου ειπε η απογευματινη τσατσα οτι η πωλινα σταματησε και κατι μλκ για χαρτια καπου διαβασα οτι την βρισκεις απογευμα απεναντι,θα κατεβω σε καμια ωρα αν γνωριζει κανεις τιποτα ας ενημερωσει επισης η συλβια απο αλκαμενους113 και διδυμου16 σταματησε οπως μου ειπε η αδιαφορη βανεσσα που δουλευε με την επισης αδιαφορη αλινα στο αλκαμενους113 αυτα προς το παρον

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τι να σου πω τυπε, περι ορεξεως..
Γενικα να ξερετε οσοι διαβαζετε ενημερωσεις μου οτι εγω στη γυναικα κοιταω πολυ το προσωπο.
Το σωμα ειναι δευτερευον για μενα..
Εχω γαμησει γυναικες με ολους τους σωματοτυπους, απο σκελετωμενες μεχρι και τοφαλους. Αλλα ολες ειχαν ομορφο για τα γουστα μου προσωπο. (με εξαιρεση φυσικα κατι Ζανες κατι Βραζιλιανες κλπ που εχω παρει για την καλτιλα.. )

Αν δε μ αρεσει η φατσα δεν μπαινω καν στον κοπο να δω το σωμα..
Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.
Και γενικα οταν σχολιαζω (ομορφη, ασχημη, σαπια, τρομακτικη κλπ κλπ) αναφερομαι στη φατσα.

Σε αντιθεση με το φιλο μου το ν.σμυρνη76 πχ που τον ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα το σωμα της γυναικας και οχι τοσο το προσωπο και εχουμε "τσακωθει" αρκετες φορες για κοπελες που εγω τις βγαζω μπαζα και αυτος μουναρες ή το αντιθετο.  :cheesy:

Εγω την Πωλινα την κατατασσω στις τρομακτικες  :grin:
Με αυτη την φιλοσοφια ετσι ειναι.........

;) ;) ;) ;) ;)

Υπηρεσιες ομως ειναι super.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλημερα σε ολους.αυτη η ελενα απο διδυμου 7α που γραφτηκε στημν ενημερωση οτι δουλευει και μεταξουργειο(την ειχα δει κ γω καπου εκει),ξερετε που?και τι βαρδια?καλυτερα στο 10ρικο αμα ειναι..

Όρκο δεν παίρνω, αλλά κάτι μου λέει ότι θα τη βρεις λεωνίδου 28 (δεξιά) και κολωνού 30 στο πρώην σπίτι της τζωρτζιάνας...  ;)

Αφενός επειδή νομίζω ότι την πήρε μια φορά το μάτι μου, αφετέρου ξέρω ότι αυτά τα σπίτια έχουνε πάρε-δώσε με τα διδύμου... :sunglasses:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τι να σου πω τυπε, περι ορεξεως..
Γενικα να ξερετε οσοι διαβαζετε ενημερωσεις μου οτι εγω στη γυναικα κοιταω πολυ το προσωπο.
Εχω γαμησει γυναικες με ολους τους σωματοτυπους, απο σκελετωμενες μεχρι και τοφαλους. Αλλα ολες ειχαν ομορφο για τα γουστα μου προσωπο. (με εξαιρεση φυσικα κατι Ζανες κατι Βραζιλιανες κλπ που εχω παρει για την καλτιλα.. )

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι.
Και γενικα οταν σχολιαζω (ομορφη, ασχημη, σαπια, τρομακτικη κλπ κλπ) αναφερομαι στη φατσα.

Σε αντιθεση με το φιλο μου το ν.σμυρνη76 πχ που τον ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα το σωμα της γυναικας και οχι τοσο το προσωπο και εχουμε "τσακωθει" αρκετες φορες για κοπελες που εγω τις βγαζω μπαζα και αυτος μουναρες ή το αντιθετο.  :cheesy:

Εγω την Πωλινα την κατατασσω στις τρομακτικες  :grin:

γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντως το milf το θέλω λίγο σκυλί. Γενικά την γυναίκα θέλω λίγο σκυλί, τις πολύ μοντέλες/γλυκείες δεν τις πολυκάνω κέφι.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
γούστα είναι αυτά. Εγώ πάντως το milf το θέλω λίγο σκυλί. Γενικά την γυναίκα θέλω λίγο σκυλί, τις πολύ μοντέλες/γλυκείες δεν τις πολυκάνω κέφι.
γούστα είναι αυτά αλλά υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια.όταν ο μπέμπας μας λέει σάπιο τρομακτικό γκρανι την πωλίνα και ωραίο μιλφάκι τη τζούλια από τροφώνιου 13,μην περιμένει να τον πάρουμε σοβαρά μετά...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
θα συμφωνησω απολυτα με τον BWMPOWER η πωλινα ειναι ενα σαπιο τρομακτικο γκρανι
αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Σήμερα Φωκαίας 27 δεν ήταν η Βικτώρια, αλλά μια Έλενα . Ψηλή ξανθούλα με κάπως γεμάτη περιφέρεια

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δεν ειμαστε ολοι σοβαροι σαν εσενα ρε τυπε να γαμαμε την ετοιμοθανατη τσατσα απ το Ιασωνος 36, να τρωμε φολες αλλα να λεμε οτι αξιζει το 10ρικο γιατι ειναι μουναρα  :cum:
δεν έγραψα εγώ ποτέ στην ενημέρωση ότι είναι μουναρα η τσατσά του 36.μπορεί να μαι εγκεφαλικά άρρωστος και να της δίνω δεκάρικα μόνο λόγω εμφάνισής και ενώ είναι τελείως φόλα μέσα,είμαι όμως σε θέση να αντιλαμβάνομαι την αντικειμενικη της αξία ως γκόμενα και αυτή θα μεταφέρω στους συναγωνιστές μου στην ενημέρωση.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
δεν έγραψα εγώ ποτέ στην ενημέρωση ότι είναι μουναρα η τσατσά του 36.μπορεί να μαι εγκεφαλικά άρρωστος και να της δίνω δεκάρικα μόνο λόγω εμφάνισής και ενώ είναι τελείως φόλα μέσα,είμαι όμως σε θέση να αντιλαμβάνομαι την αντικειμενικη της αξία ως γκόμενα και αυτή θα μεταφέρω σ
τους συναγωνιστές μου στην ενημέρωση.

τραμπουκισε και ανασκολπισε τους αμετανοητους πυρφορους πορνε μου!μονο ετσι καταλαβαιβουνν!

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
αγριο πραμα ο ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ  :cum:
Θα δεις Σουλειμαν σημερα?  :cum:

Εχει ουεφα σημερα ρε πυρφορε.αλλα τετοια ουρσουλινα που εισαι που να ξερεις απο μπαλα.

Αλλα ενας ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ παντα μαχεται στο πλευρο του Σουλτανου (εν προκειμενω του Νωντα)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...οτι εγω στη γυναικα κοιταω πολυ το προσωπο.
Εχω γαμησει γυναικες με ολους τους σωματοτυπους, απο σκελετωμενες μεχρι και τοφαλους. Αλλα ολες ειχαν ομορφο για τα γουστα μου προσωπο.

σωστός.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γούστα είναι αυτά αλλά υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια.όταν ο μπέμπας μας λέει σάπιο τρομακτικό γκρανι την πωλίνα και ωραίο μιλφάκι τη τζούλια από τροφώνιου 13,μην περιμένει να τον πάρουμε σοβαρά μετά...

Δεν έχει σημασία, φίλε μου. Τα προσωπικά κριτήρια είναι υπεράνω των αντικειμενικών. Αν ο Μπέμπας θεωρεί σάπια την Πωλίνα, δικαίωμα του και ωραία την Τζούλια δικαίωμα του. Αντικειμενικά η Τζούλια (όχι η χοντρή έτσι) είναι πιο ωραία από την Πωλίνα, αλλά υποκειμενικά η Πωλίνα με καυλώνει περισσότερο.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Απεκατέστησα τη φήμη της Αλεξίας, Ιωαννίνων 3, που τόσο άδικα είχε αμαυρώσει η αλητεία του site.
kαλησπερα φιλε καλα εκανες και απεκατεστησες την φημη της αλεξιας αλλα να σεβεσαι λιγo και την διαφορετικη αποψη μελων του site γιατι με ιδιαιτερη ευκολια μιλας για αλητεια του site

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Για
Δεν έχει σημασία, φίλε μου. Τα προσωπικά κριτήρια είναι υπεράνω των αντικειμενικών. Αν ο Μπέμπας θεωρεί σάπια την Πωλίνα, δικαίωμα του και ωραία την Τζούλια δικαίωμα του. Αντικειμενικά η Τζούλια (όχι η χοντρή έτσι) είναι πιο ωραία από την Πωλίνα, αλλά υποκειμενικά η Πωλίνα με καυλώνει περισσότερο.
γιατί όχι η χοντρή δηλαδή?ή είναι υποκειμενικά τα κριτήρια ή δεν είναι...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γιαγιατί όχι η χοντρή δηλαδή?ή είναι υποκειμενικά τα κριτήρια ή δεν είναι...

αν κάποιος βρίσκει την χοντρή σέξι, δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει. Απλά ξεκαθαρίζω ότι δεν μιλάω για την χοντρή αλλά για την άλλη κοπέλα που κουνιέται σαν ζελεδάκι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom