Βραδινή Μεταξουργείου
(0:00-1:30):
-Κολωνού 23Α: Μαγδαλένα. Χοντρή ξανθιά προμίλφ. Απλό στα 10. (1/10)
-Κολωνού 23Β
(new): Στο νέο υπόγειο οίκημα η γνωστή
Λαρίσα. Απλό στα 10. (8/10)
-Κολωνού 30 (πάνω): Όλγα. Η γνωστή ξανθιά προμίλφ με την καλή φήμη. Από στα 10. (7/10)
-Κολωνού 32 (υπόγειο): Μιρέλα, η Βουλγάρα μιλφ-playmobile. Στις ομορφίες της, με ξανθιές ανταύγειες. (6/10)
-Κολωνού 32 (πάνω): Μισέλ (βυζαρού
) και Βανέσα (Ταυλανδέζα με καινούρια βυζιά
). Στα 15 απλό η καθεμία. Όταν ρωτήσαμε τη μικρή (Μισέλ) για το πέρασμά της από τη Φωκαίας, έκανε τη χαζή... Κουτοπόνηρη Ρουμάνα... Ούτε ξέρει που πέφτει η Φωκαίας, έλεγε... Τέσπα. (7/10 και 6/10)
-Κολωνού 15(γκαράζ-δεξία): Μία Σοφία, καστανόξανθη χοντρή προμίλφ. Απλό στα 10. (3/10)
-Ιάσωνος 19 (κάτω): Καστανή προμιλφ, λίγο νταρντάνα. Όνομα δε θυμάμαι, νομίζω Άντζελα αλλά δεν παίρνω όρκο... Καλές εντυπώσεις στο σαλόνι, συμπαθητικό πρόσωπο και διακριτικά τατού στο σώμα. Απλό στα 10. (7/10)
Ιάσωνος 19 (πάνω): Μόνικα. Τσιγγάνα ξανθιά πιτσιρίκα με περίεργα δόντια. Απλό στα 10. (7/10)
-Ιάσωνος 20 (κάτω-δεξιά):
Αντρέα, πρώην Αντριάνα. Πιπίνα (σχεδόν...) καστανή με κοντά μαλλιά, λεπτό σώμα σφικτό, μικρό στήθος, την έχω τιμήσει 2-3 φορές με πολύ καλές εντυπώσεις. Απλό στα 15.
(9/10)
-Ιάσωνος 20 (πάνω): Μια κοπέλα με καστανοκόκκινα κοντά μαλλιά, κανονικό σώμα, μέτριο πρόσωπο. Πολύ επιθετική στο σαλόνι. Δούλευε παλιά Κολωνού 11-15 και πρόσφατα Φυλής 84 πάνω (πρώι+βράδυ). Νομίζω τη λένε Ανδριάνα(;). Απλό στα 15. (7/10)
-Ιάσωνος 20 (κάτω-αριστερά): Έλενα με βυζάρες και ξανθιά μαλλιά, αρκετά χοντρούλα, αλλά όμορφο πρόσωπο, βρίσκεται καιρό σε αυτά τα μαγαζιά. Απλό στα 10. (7/10)
-Λεωνίδου 28(αριστερά): Η τσιγγάνα τουρκογύφτισσα,
Λεϊλά. Ωραίο κορμί, ανατολίτικο. Απλό στα 10. (8/10)
-Ιάσωνος 30 (πάνω): Άννα. Τσιγγάνα ανεροξικιά, προμίλφ με ξανθιά περούκα. Απλό στα 10. (5/10)
-Ιάσωνος 30 (κάτω): Καινούρια μαυρούλα. Μπαμπάτσικη και κάπως τρομακτική... Απλό στα 10. (5/10)
Επιστροφή στη Φυλής για 3η βάρδια...