You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ωραίος billy λακωνικος και περιεκτικος
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Η Ορόρα στο 54 Φυλής ποιά είναι;
dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
περασα απο την καιτη εχτες το πρωι στο κολωνου 53...ενταξει το δερμα αυτης της κοπελας..τι να πω...δερμα μωρου..τοσο απαλο...αχ μακαρι να χα τετοια γκομενα...ολη μερα μασαζ θα της εκανα δεν χορτενα να ακουμπαω το δερμα της...βελουδο που λενε
Η Ορόρα από Δ7Α....ποια θες να είναι............Η Ορόρα στο 54 Φυλής ποιά είναι;
kareklokentauros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
χθες δοκιμαστηκε η Λαρισα απο Φωκαιας 24! Ηταν η πρωτη μου καταθεση στη Φωκαιας γενικα...
Η μικρη κανει φουλ προγραμμα, για κωλο βεβαια ουτε λογος. Καλες εντυπωσεις γενικοτερα, αρκετα ζουζουνιαρα. Απλα την επομενη φορα που θα παω θα της βαλω την καλτσα μου στο στομα γιατι δε βαζει γλωσσα μεσα παναθεμα την!!!! Για καποιον παντως που του αρεσουν τα πετιτ νεαρα πιπινια, ειναι καλουτσικη περιπτωση....
Η μικρη κανει φουλ προγραμμα, για κωλο βεβαια ουτε λογος. Καλες εντυπωσεις γενικοτερα, αρκετα ζουζουνιαρα. Απλα την επομενη φορα που θα παω θα της βαλω την καλτσα μου στο στομα γιατι δε βαζει γλωσσα μεσα παναθεμα την!!!! Για καποιον παντως που του αρεσουν τα πετιτ νεαρα πιπινια, ειναι καλουτσικη περιπτωση....
kareklokentauros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Η Ορόρα στο 54 Φυλής ποιά είναι;
Ενα πιπινι με βυζαρες!!! χαμογελαστο και προστυχο!!! και πανω απ'ολα καθαρο!!!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
χθες δοκιμαστηκε η Λαρισα απο Φωκαιας 24! Ηταν η πρωτη μου καταθεση στη Φωκαιας γενικα...
πρεπει να μαθουμε ομως που αλλου δουλευει η Λαρισα οταν δεν την βρισκεις στο Φωκαιας!
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
στη Διδύμου...πρεπει να μαθουμε ομως που αλλου δουλευει η Λαρισα οταν δεν την βρισκεις στο Φωκαιας!
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Διδιμου που?Οταν η Φλωρη δουλευει διδυμου 8 ,η Λαρίσα ειναι στην θέση της.οταν ομως η Φλώρη ειναι Φωκαίας η Λαρισα σε ποιο Διδυμου είναι?στη Διδύμου...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
κοίτα δε ξέρω τις τράμπες με Φλώρη και Χριστίνα αλλά την έχω πετύχει και στη Διδυμου 27, νομίζω και στη Διδυμου 8Β και αν δεν τη μπερδεύω με άλλη, την πρωτό είδα στην Αλκιβιάδου στο 16Β!Διδιμου που?Οταν η Φλωρη δουλευει διδυμου 8 ,η Λαρίσα ειναι στην θέση της.οταν ομως η Φλώρη ειναι Φωκαίας η Λαρισα σε ποιο Διδυμου είναι?
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
περασα απο την καιτη εχτες το πρωι στο κολωνου 53...ενταξει το δερμα αυτης της κοπελας..τι να πω...δερμα μωρου..τοσο απαλο...αχ μακαρι να χα τετοια γκομενα...ολη μερα μασαζ θα της εκανα δεν χορτενα να ακουμπαω το δερμα της...βελουδο που λενε
Συμφωνω...απιστευτη επιδερμιδα..το φωναζω καιρο τωρα...
Περίεργο...............περιμένω να σε διαβάσω...... :S
ορίστε:
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-65v/#jr_review_40392]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-65v/#jr_review_40392[/url]
πρεπει να μαθουμε ομως που αλλου δουλευει η Λαρισα οταν δεν την βρισκεις στο Φωκαιας!
και αντίστροφα η Φλώρη για εμάς που μας αρέσουν τα καρτούν!
Τι να πω......μιλάμε για στανταράκι μου............ :S
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
εσυ ρε μαν το 70% της φυληςΤι να πω......μιλάμε για στανταράκι μου............ :S
ειναι γκομενακια σου και στανταρακια σου
ευττυχως μας εχεις αφησει το μεταξι
εσυ ρε μαν το 70% της φυλης
ειναι γκομενακια σου και στανταρακια σου
ευττυχως μας εχεις αφησει το μεταξι
Που να'ξερες μύστη μου........
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
εδω σε θελω τωρα να με βγαλεις απο τον λαβυρινθοΠου να'ξερες μύστη μου........
κολωνου 27 ισογειο 2η βαρδια
ψηλη νταρντανα με ξανθο μαλλι καρε
που την εχω ξαναδει ρε πουστη
εδω σε θελω τωρα να με βγαλεις απο τον λαβυρινθο
κολωνου 27 ισογειο 2η βαρδια
ψηλη νταρντανα με ξανθο μαλλι καρε
που την εχω ξαναδει ρε πουστη
Τους πορνορεπόρτερ ρώτα.....εγώ παίζω μπαλίτσα Φυλής-Φωκαίας-Διδύμου-Αγκύρας (εκτός του 1 )..............
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
εσυ δεν μου ειπες που να ξεραΤους πορνορεπόρτερ ρώτα.....εγώ παίζω μπαλίτσα Φυλής-Φωκαίας-Διδύμου-Αγκύρας (εκτός του 1 )..............
δε πιστευω να πηγαινεις και φυλης 99
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K