Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 433 άτομα (37 μέλη και 396 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
σου εστειλα σε πμ μια απαντηση ελπιζω να την ελαβες...αληθεια με τα πμ τι παιζει ?μολις κοιταξα τις ρυθμισεις και θεωρω οτι ειναι ολα οκ
Την έλαβα.
Δεν έχω facebook και αρνούμαι να ανοίξω.
Σου είπα τι θέλω, για να σου στείλω κάτι.
Ή φτιάξε τα ΡΜ σου. Κάτι γίνεται με τα κεφαλαία - πεζά, κενά (space) στο όνομα και τέτοια.
ΔΕΝ δουλεύει το reply, το δοκίμασα πάλι τώρα. Να, δες:

Αποστολή αναφοράς
Το μέλος 'melancholy angel' δεν βρέθηκε.
Νέο μήνυμα
Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα σφάλματα κατά την αποστολή αυτού του μηνύματος:
Ένας ή περισσότεροι παραλήπτες δεν βρέθηκαν.
Προς:   Αναζήτηση μελών Αναζήτηση μελών

Πες σε κάποιον άλλο φίλο σου εδώ να σου στείλει ΡΜ. Έρχεται?

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0

ειμαι ο melancholy μολις δημιουργησα ενα νεο λογαριασμο και τον αλλον θα τον αφησω αν ειναι,δεν ξερω τι μπορει να παιζει ειλικρινα...εδω σε αυτο το λογαριασμο μπορεις να μου στειλεις μηνυμα ???

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από λίγο (10:50 - 12:25) στην πρωινή (1η) βάρδια στην ήσυχη Φυλής και πέριξ με τον καιρό σύμμαχο να ομορφαίνει την τσάρκα μου και παρατηρώντας πως το επιπέδο των κοριτσιών είναι αρκετά καλό στο μέσο όρο...

Πιπίνου
32Β κλειστό
65Β κλειστό λίγες μέρες μέρες τώρα,
107 η υπηρεσία μου παρουσίασε παράλληλα, τη μιλφ Καρολίνα, μαλλί πολύ ανοιγμένο σα να λούστηκε με χλωρίνη αλλά ωραίο το χρώμα αυτών, μακρύ ελαφρώς σπαστό, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ωραία κατανεμημένα, 3αρι βυζί, λιγη κοιλιά και κώλος με λίγα πιασήματα και η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" γνωστή από το Παρασίου 36 που αυτήν την ώρα εκεί δουλεύει η σχετικά ψηλή αδύνατη μιλφ Μόνικα, η Μαρία λοιπόν, είναι ξανθό μιλφ με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος αλλά έλαχιστα πιο κοντή από την πρώτη και λίγο νεότερης ηλικίας, με πιο ωραίο όμως πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, κανονικό κορμί με ωραία επιδερμίδα και καλό κώλο. Φορούσαν εντυπωσιακά εσώρουχα με κάλτσες καυλέ η Μαρία και κορμάκι η Καρολίνα, επιθετικό σαλοναρισμα και πρόγραμμα απλό αμφότερες και κάνουν και παρτόυζα. Μου είπαν να φέρω και κάνα φίλο για τεσσάρο.

.....

Καλή συνέχεια...  

Αυτές πρέπει να εμφανίζονται και στο Παρασίου 36 μαζί κάποιες μέρες. Αυτή η Καρολίνα έχει δοκιμαστεί από κανέναν;

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το "σύνθετο" με 2 από αυτές + τον πελάτη είχε καλή χρέωση;

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Το "σύνθετο" με 2 από αυτές + τον πελάτη είχε καλή χρέωση;

Εάν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω. Βασικά μου είχαν πει πριν κανένα μήνα ότι θα παίζουν παρτούζες 2-3 φορές την εβδομάδα, τρελοκοτσιδού και άλλη μία. Αν πάω από Παρασίου θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ρε παλληκαρια
αυτη την κατερινα απο Βεργας τρια που ολοι την βρισκυονε εκτος απο μενα , ξερει κανεις αν και ποτε δουλέυει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
ρε παλληκαρια
αυτη την κατερινα απο Βεργας τρια που ολοι την βρισκυονε εκτος απο μενα , ξερει κανεις αν και ποτε δουλέυει?
δεν δουλεύει σε καθημερινή βάση τύπε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απογοήτευση η Εμμανουέλα από Φυλής 65. ΄Οταν βρώ χρόνο θα γράψω και τις κριτικές!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μήπως, γιαυτό :

Καλημέρα!Επισκεφτηκα χτες Εμμανουελα φ65β.Τα νεα ασχημα για τους πελάτες της!Εγκαταλειπει την Ελλάδα την αλλη εβδομαδα για Ρουμανια.Στην αρχη μου πε για πάντα,μετά μου πε ενα χρόνο σιγουρα,αλλα κανείς δεν ξερει.Δεν ψηνεται πάντως να γυρίσει γρήγορα!Το καλό νεο ειναι οτι θα φέρει στην θέση της μια αλλη Ρουμάνα που λέει οτι ειναι ξαδέρφη της,και στο ιδιο σωμα με αυτη περίπου και θα δουλεψουν μαζι την Τεταρτη το βράδι.Θα εκπαιδευτει κατάλληλα μου πε  :grin: Αντε να δούμε!  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εμπάργκο στις γύφτισσες. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[size=12pt]Φυλής

Τσάρκα κατά τις 8μμ.

40 Άντζελα
54 Ορόρα
56 Τζούλια
66 Α Ρενάτα
66Δ Μπιάνκα
61 Αλεξάνδρα
65 Εμμανουέλα
69 Α Χριστίνα
69 Β Νέλη
71 Άνι
71 Α Στεφανία
80 Τζένη

Διδύμου

7Α Τζωρτζιάνα
7Β Ανδριάνα[/size]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom