Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εισβολεαςΚυνικότης κυνικοτήτων τα πάντα κυνικότης....!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Όνομα του ποιητού;
εισβολεαςΚυνικότης κυνικοτήτων τα πάντα κυνικότης....!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Όνομα του ποιητού;
τηλέφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται το κέντρο ελέγχου.
Την έλαβα.σου εστειλα σε πμ μια απαντηση ελπιζω να την ελαβες...αληθεια με τα πμ τι παιζει ?μολις κοιταξα τις ρυθμισεις και θεωρω οτι ειναι ολα οκ
Curiosity killed the cat.Τι θέλετε να πείτε στα κρυφά;
Curiosity killed the cat.
Πριν από λίγο (10:50 - 12:25) στην πρωινή (1η) βάρδια στην ήσυχη Φυλής και πέριξ με τον καιρό σύμμαχο να ομορφαίνει την τσάρκα μου και παρατηρώντας πως το επιπέδο των κοριτσιών είναι αρκετά καλό στο μέσο όρο...
Πιπίνου
32Β κλειστό
65Β κλειστό λίγες μέρες μέρες τώρα,
107 η υπηρεσία μου παρουσίασε παράλληλα, τη μιλφ Καρολίνα, μαλλί πολύ ανοιγμένο σα να λούστηκε με χλωρίνη αλλά ωραίο το χρώμα αυτών, μακρύ ελαφρώς σπαστό, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ωραία κατανεμημένα, 3αρι βυζί, λιγη κοιλιά και κώλος με λίγα πιασήματα και η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" γνωστή από το Παρασίου 36 που αυτήν την ώρα εκεί δουλεύει η σχετικά ψηλή αδύνατη μιλφ Μόνικα, η Μαρία λοιπόν, είναι ξανθό μιλφ με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος αλλά έλαχιστα πιο κοντή από την πρώτη και λίγο νεότερης ηλικίας, με πιο ωραίο όμως πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, κανονικό κορμί με ωραία επιδερμίδα και καλό κώλο. Φορούσαν εντυπωσιακά εσώρουχα με κάλτσες καυλέ η Μαρία και κορμάκι η Καρολίνα, επιθετικό σαλοναρισμα και πρόγραμμα απλό αμφότερες και κάνουν και παρτόυζα. Μου είπαν να φέρω και κάνα φίλο για τεσσάρο.
.....
Καλή συνέχεια...
Το "σύνθετο" με 2 από αυτές + τον πελάτη είχε καλή χρέωση;
δεν δουλεύει σε καθημερινή βάση τύπε...ρε παλληκαρια
αυτη την κατερινα απο Βεργας τρια που ολοι την βρισκυονε εκτος απο μενα , ξερει κανεις αν και ποτε δουλέυει?
αντε ρε... αυτη γενικα ειναι καλη, πως κ ετσι
Καλημέρα!Επισκεφτηκα χτες Εμμανουελα φ65β.Τα νεα ασχημα για τους πελάτες της!Εγκαταλειπει την Ελλάδα την αλλη εβδομαδα για Ρουμανια.Στην αρχη μου πε για πάντα,μετά μου πε ενα χρόνο σιγουρα,αλλα κανείς δεν ξερει.Δεν ψηνεται πάντως να γυρίσει γρήγορα!Το καλό νεο ειναι οτι θα φέρει στην θέση της μια αλλη Ρουμάνα που λέει οτι ειναι ξαδέρφη της,και στο ιδιο σωμα με αυτη περίπου και θα δουλεψουν μαζι την Τεταρτη το βράδι.Θα εκπαιδευτει κατάλληλα μου πε Αντε να δούμε!
Μήπως, γιαυτό :
Μπορει.αφου θα φυγει στα αρχιδια της προφανως!
Απογοήτευση η Εμμανουέλα από Φυλής 65. ΄Οταν βρώ χρόνο θα γράψω και τις κριτικές!!
Πάντα καλή είναι................τι έπαθες,έφαγες φόλα?
Περίεργο...............περιμένω να σε διαβάσω...... :Sέγραψα κριτική. Βέβαια και εγώ ξενέρωσα γρήγορα και άμα ξενερώσω δύσκολα παίρνω μπρος ξανα.