Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (13 μέλη και 237 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραίος billy λακωνικος και περιεκτικος  :rockon:

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
περασα απο την καιτη εχτες το πρωι στο κολωνου 53...ενταξει το δερμα αυτης της κοπελας..τι να πω...δερμα μωρου..τοσο απαλο...αχ μακαρι να χα τετοια γκομενα...ολη μερα μασαζ θα της εκανα :cheesy: δεν χορτενα να ακουμπαω το δερμα της...βελουδο που λενε :P

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
χθες δοκιμαστηκε η Λαρισα απο Φωκαιας 24! Ηταν η πρωτη μου καταθεση στη Φωκαιας γενικα...  :) :)
Η μικρη κανει φουλ προγραμμα, για κωλο βεβαια ουτε λογος. Καλες εντυπωσεις γενικοτερα, αρκετα ζουζουνιαρα. Απλα την επομενη φορα που θα παω θα της βαλω την καλτσα μου στο στομα γιατι δε βαζει γλωσσα μεσα παναθεμα την!!!! Για καποιον παντως που του αρεσουν τα πετιτ νεαρα πιπινια, ειναι καλουτσικη περιπτωση....

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
χθες δοκιμαστηκε η Λαρισα απο Φωκαιας 24! Ηταν η πρωτη μου καταθεση στη Φωκαιας γενικα...  :) :)
Η μικρη κανει φουλ προγραμμα, για κωλο βεβαια ουτε λογος. Καλες εντυπωσεις γενικοτερα, αρκετα ζουζουνιαρα. Απλα την επομενη φορα που θα παω θα της βαλω την καλτσα μου στο στομα γιατι δε βαζει γλωσσα μεσα παναθεμα την!!!! Για καποιον παντως που του αρεσουν τα πετιτ νεαρα πιπινια, ειναι καλουτσικη περιπτωση....

πρεπει να μαθουμε ομως που αλλου δουλευει η Λαρισα οταν δεν την βρισκεις στο Φωκαιας! :coffee:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Διδιμου που?Οταν η Φλωρη δουλευει διδυμου 8 ,η Λαρίσα ειναι στην θέση της.οταν ομως η Φλώρη ειναι Φωκαίας η Λαρισα σε ποιο Διδυμου είναι?
κοίτα δε ξέρω τις τράμπες με Φλώρη και Χριστίνα αλλά την έχω πετύχει και στη Διδυμου 27, νομίζω και στη Διδυμου 8Β και αν δεν τη μπερδεύω με άλλη, την πρωτό είδα στην Αλκιβιάδου στο 16Β!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
περασα απο την καιτη εχτες το πρωι στο κολωνου 53...ενταξει το δερμα αυτης της κοπελας..τι να πω...δερμα μωρου..τοσο απαλο...αχ μακαρι να χα τετοια γκομενα...ολη μερα μασαζ θα της εκανα :cheesy: δεν χορτενα να ακουμπαω το δερμα της...βελουδο που λενε :P

Συμφωνω...απιστευτη επιδερμιδα..το φωναζω καιρο τωρα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Που να'ξερες μύστη μου........ :cum: :cum: :cum:
εδω σε θελω τωρα να με βγαλεις απο τον λαβυρινθο
κολωνου 27 ισογειο 2η βαρδια
ψηλη νταρντανα με ξανθο μαλλι καρε
που την εχω ξαναδει ρε πουστη  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εδω σε θελω τωρα να με βγαλεις απο τον λαβυρινθο
κολωνου 27 ισογειο 2η βαρδια
ψηλη νταρντανα με ξανθο μαλλι καρε
που την εχω ξαναδει ρε πουστη  :think:

Τους πορνορεπόρτερ ρώτα.....εγώ παίζω μπαλίτσα Φυλής-Φωκαίας-Διδύμου-Αγκύρας (εκτός του 1  :2funny: )..............

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Τους πορνορεπόρτερ ρώτα.....εγώ παίζω μπαλίτσα Φυλής-Φωκαίας-Διδύμου-Αγκύρας (εκτός του 1  :2funny: )..............
εσυ δεν μου ειπες που να ξερα  :birdman:
δε πιστευω να πηγαινεις και φυλης 99  :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom