Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (18 μέλη και 141 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.728
Πόντοι
6.035
ισογειο?? :think:
μηπως εννοεις ΥΠΟΓΕΙΟ??
ενα τερας με βυζαρες και μουστακι που δινει και κωλο??
ισογειο
το 27 εχει ισογειο υπογειο οροφο
δεν ειναι τερας ουτε εχει μουστακι ουτε κωλο δινει :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:05 - 18:20) σφαίρα πέρασμα από τα με κόσμο σαλόνια των βρωμόσπιτων του Μεταξουργείου στην απογευματινή (2η) βάρδια με τη σειρά που μπήκα...

Κολώνου
11Β (υπόγειο) η πιπίνα Άννα και από το Κολωνού 15 αριστερά, κανονικό ύψος με αδύνατο κορμί, καστανόξανθη με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο με τρυπητό πιγούνι, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα. Σκέφτηκα να περάσω αλλά δε με έπειθε φοβούμενος για φολοκόριτσο!
30Β (όροφος) Νέα κοπέλα η μιλφ-προμίλφ Μόνικα, καστανή με μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, ψηλή με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο σχετικά κώλο με λίγα σημάδια κυτταρίτιδας, εμφανίστηκε στο σαλόνι και εξαφανίστηκε αμέσως και η νεαρή Κρίνα, ξανθιά με το μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος, 1,5αρι - 2αρι βυζί, κανονικό σώμα με ωραίο κώλο, φορούσε μόνο μία σούπερ μίνι λαχανί φουστίτσα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
32Γ (υπόγειο) η προμίλφ-μιλφ Μιρέλα και από το δίπλα Κολωνού 32Α (ισόγειο), κοντή με αδύνατο ωραίο κορμί, καστανοκόκκινο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο τραχύ πρόσωπο, 2αρι βυζί και πολύ ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
Η Ντενίσα αγνοείται!
32Α (ισόγειο) ο νεαρός τσάτσος μου παρουσίασε τη σχετικά νεαρή Φλώρη, κοντή, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, 2αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, κανονικό σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω και ελαφρώς χαλαρό, απλό πρόγραμμα.

Λεωνίδου
28 αριστερά (όροφος) η νεαρή μάλλον αθίγγανη Άννα-Μαρία, κοντή με κανονικό σώμα με ελάχιστα κιλάκια παραπάνω, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
28 δεξιά (ισόγειο) η σχετικά νεαρή (προμίλφ) Χριστίνα, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμαπθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με καλό σχετικά σώμα, 2αρι βυζί και κώλος συμπαθής με λίγα πιασίματα, εμφανίστηκε μόνο με σούπερ μίνι φούστα πιο ψηλά από το γυμνό μουνί της, απλό πρόγραμμα. 

Καλλέργη   
33 η καστανή νεαρή σχετικά Ιονέλια,καστανόξανθη με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ελαφρώς γεμάτο κορμί, 2,5αρι - 3αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, και η λίγο νεότερης ηλικίας Τάνια, μελαμψή, σπαστό μαλλί με ξανθιές ανταύγες λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, πιο αδύνατη και πιο κοντούλα από την πρώτη όμως με πιο ατσούμπαλο σώμα και αδιάφορο πρόσωπο, την παρουσίαση την έκανε η Ιονέλια, ενώ η υπηρεσία καθόταν στο μέσα, φουλ πρόγραμμα για την πρώτη και απλό για τη δεύτερη και κάνουν και παρτούζα!
Η Αλίνα από τις 23:00 και μετά...

Στο Ακομινάτου 2Β ξανάναψε το φως αλλά παραμένει κλειστό!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.745
Πόντοι
4.587
12:00, μεσημέρι. Μπούκαρα στο Κολωνού 11 υπόγειο. Μουνίτσα ονόματι Άννα παρουσιάστηκε στο σαλόνι, αρκετά αεράτη θα έλεγα. Είναι μοντέλο πετιτ στο 1,65, ξανθωπό μουνάκι από αλμπάνια και πολύ όμορφο. Νομίζω ότι μπήκε σε άδειο δωμάτιο και καλά ότι τη περίμενε πελάτης. Εγώ δεν έφυγα αλλά τη περίμενα να τη ρωτήσω προσωπικά για το πρόγραμμα που προσφέρει. Απλό χωρίς γλυψήματα κλπ μου είπε. Η μουνίτσα είναι να την πεις σε ποτήρι. Δε το γάμησα γιατί ήθελα πρώτα να μάθω από εδώ μέσα γι΄ αυτήν, πριν δώσω τα 10. Σημειωτέων ότι τη προηγούμενη εβδομάδα έφαγα φόλα με υδροκυάνιο στο Λεωνίδου 28 ημιώροφος από μία Μπεατρισ από το Πόρτο Ρικο (μάλλον απολυμένη φιλιππινέζα των βορείων προαστίων). Λοιπόν αν γνωρίζει κανείς για το αλβανάκι Άννα τι κρεβάτι κάνει ας μας πει.
Επίσης πέρασα και από Φωκαίας 27 πάνω. Μία Μπάρμπαρα νομίζω με κοτσιδάκια μαύρα μαλλιά περί τα 28. Παρά λίγο να με γαμίσει στα όρθια η κοπέλα, μιλάμε για τελείως φρίκουλα (πρέπει να είχε πάρει  μαύρα). Ήθελε να κάνουμε παρτούζα αυτή εγώ και η γριά τσατσα μαζί η οποία πήρε ανάποδες και άρχισε να βρίζει άσχημα το κορίτσι. Κάνει ελεύθερο στοματικό συμπεριλαμβανομένου και χυσίματος στο στόμα, δίνει γκρόβερ (είναι πολύ πολύ ανοιχτό όπως διαπίστωσα στο σαλόνι μετά από χοντρό χούφτωμα που έκανα) αλλά και δυνατά γλωσσόφιλα και πολλά άλλα για 20 εβραίους. Ήτανε πιστικότατη.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ισογειο
το 27 εχει ισογειο υπογειο οροφο
δεν ειναι τερας ουτε εχει μουστακι ουτε κωλο δινει :grin:
τη Γιωργία/Τζώρτζια από το υπόγειο λέει ο χύστης!

εδω σε θελω τωρα να με βγαλεις απο τον λαβυρινθο
κολωνου 27 ισογειο 2η βαρδια
ψηλη νταρντανα με ξανθο μαλλι καρε
που την εχω ξαναδει ρε πουστη  :think:
δώσε καμιά info παρπάνω, μήπως Μαρία ήταν το όνομά της και ήταν μιλφ ή προς αυτό;

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
η μαγικη λεξη-ενοια-ιδεα πυρφορος πως εχει βγει??απο ποια ριζα?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.728
Πόντοι
6.035
τη Γιωργία/Τζώρτζια από το υπόγειο λέει ο χύστης!

δώσε καμιά info παρπάνω, μήπως Μαρία ήταν το όνομά της και ήταν μιλφ ή προς αυτό;
ονομα δεν αναφερθηκε
και σημερα δεν ηταν εκει
καμια 27αρα την εκοψα

η τζωρτζια ειναι μια κοντοχοντρη  :huh:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ονομα δεν αναφερθηκε
και σημερα δεν ηταν εκει
καμια 27αρα την εκοψα

Έγινες χοντρολάγνος χύστη?
Η Τζώρτζια για σούμο ταιριάζει περισσότερο, παρά για τάνα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ονομα δεν αναφερθηκε
και σημερα δεν ηταν εκει
καμια 27αρα την εκοψα

ναι με μαύρο μεσοφόρι όπως την περιέγραψε ο BMW, κάθε μέρα εκεί τα απογεύματα και ίσως και τα πρωινά στο υπόγειο του Κ.27.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.728
Πόντοι
6.035
Έγινες χοντρολάγνος χύστη?
Η Τζώρτζια για σούμο ταιριάζει περισσότερο, παρά για τάνα.
εισαι τρεελος  :huh:
για αλλη ρωταω
και για το κοιτος μου γραφουνε  :huh:

ναι με μαύρο μεσοφόρι όπως την περιέγραψε ο BMW, κάθε μέρα εκεί τα απογεύματα και ίσως και τα πρωινά στο υπόγειο του Κ.27.
οκ καταλαβα τη τζωρτζια,υπαρχουν κασκαντερ στο σπορ μας απ'οτι φαινεται για να δουλευει ακομα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εισαι τρεελος  :huh:
για αλλη ρωταω
και για το κοιτος μου γραφουνε  :huh:
οκ καταλαβα τη τζωρτζια,υπαρχουν κασκαντερ στο σπορ μας απ'οτι φαινεται για να δουλευει ακομα  :2funny:

Κάνε καμιά τσάρκα να ενημερώσεις και άσε τα περίεργα. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom