Δε μου αρέσει...........
και μένα billy13!
καλά τύπε, εσύ φαίνεσαι να ξέρεις πολλά πράγματα
μην είσαι και πολύ απόλυτος σε αυτό που γράφεις
καλά υποθέτω πως δεν το έλεγε σοβαρά αλλά ειρωνικά και έκανε πλάκα, αυτό κατάλαβα εγώ από την πρώτη στιγμή!
kalispera μπουρδελιαριδες,θελω να μου πειτε αν υπαρχει φυσικα,μια η οποια να ειναι αδυνατη γενικα στο πανω μερος του κορμιου της και κατω να ανοιγει στην κωλαρα της,οπως ειναι η σταμνες,και να δινει κωλο
ότι σου είπε από πάνω ο κλεόβουλος, για να σε βοηθήσω ειδικότερα, είναι στο Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος) στην απογευματινή (2η) βάρδια!
Και για να μπούμε και στα σοβαρά: Το διήμερο διεξήχθη πόρνιασμα σκληρό και ανερυθρίαστο...Έχουμε και λέμε:
Όλγα Μαγνησίας 1 1η Βάρδια: Πολύ ανώμαλη γκόμενα...Μου έβγαλε τρελά βίτσια..Αν και όχι με δονητές που τους έχει πρόχειρους, φυλαχτείτε!!!!
1.Αν θέλετε να βάλω κριτικές - που το έχω και άχτι - πείτε μου πως γίνεται και τι πρέπει να γράψω ώστε να μην κοπούν.
Υ.Γ. Τι χολέρα κυκλοφορεί ρε μάγκες στο
μεταξουργείο;;;Δε φοβάστε μην κολήσετε τίποτα;;;
john_fystikis
Χαμαιτύπης
Ειδήμων
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
Άσε μας καυλίτσα μου..
Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #55696 στις: σήμερα στις 16:45 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Μαγνησίας
1Α η Ουκρανέζα γκιλφ Όλγα, κοντή με 3αρι κρεμάμενο βυζί πάνω από το κορμάκι, προσεγμένο αδιάφορο πρόσωπο, λίγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή και κώλος με πιασίματα, στο πρόγραμμα φουλ και αυταρχικό και μασαζ και πολλά παιχνίδια πλην πρωκτικού όμως. Μου εξηγούσε όταν αποχωρούσα για δονητές και μου έδειχνε περιεργάζοντας αυτόν που κρατούσε οποίος ήταν μόνο για παιχνιδι ενώ για τους πισωγλέντηδες είχε άλλον πιο σκληρό μεσα.
1. αφού βεβαιωθείς πως είσαι συνδεδεμένος, πήγαινε στην λίστα με τα σπιτάκι που βλέπεις δεξιά στην ενότητα "Μπουρδέλα" βρες το σπιτάκι που θες και μπες μέσα, κατέβαινε λίγο και κάπου αριστερά θα δεις που λέει "ανεβάστε κριτική"
Υ.Γ. για αυτό μας αρέσει τύπε, πάμε κόντρα στον φόβο και αμά κολλήσουμε και τίποτα δε χάλασε ο κόσμος!
πάμε να συμπληρώσω την απογευματινή μου ενημέρωση.....
μια σφυνακι ενημέρωση απο το κινητό ,2η στο μεταξι. 1710-1815
Δεληγιώργη 39 Κλαούντια ή Κλόντια είπε ο τσάτσος αλλά να μην το δέσω σχοινί κορδόνι...δεν ήταν σίγουρος , μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί τατού στην δεξιά ωμοπλάτη , με ακα.
john_fystikis
Χαμαιτύπης
Ειδήμων
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Φύλο: Άντρας
Άσε μας καυλίτσα μου..
Προφίλ E-mail Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #55591 στις: 14/11/13, 22:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Πριν από λίγο (18:10 - 18:55) στην απογευματινή (2η) βάρδια του Μεταξουργείου με την σειρά που τα επισκεφτηκά με μια πολύ καλή κατάθεση...
Δεληγιώργη
39 η τσάτσος μου παρουσίασε τη νεαρή Κλαούντια που πρώτη φορά είδα, κανονικό ύψος προς το κοντή, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, κανονικό σώμα με συμπαθητικό κώλο, δε μιλάει γρι ελληνικά αλλά ο υπηρέτης μου πε πως κατέχει απτέστως τα εγγλέζικα απλό πρόγραμμα.
με απλό ξεκίνησε και το προχώρησε βλέπω μπας και τσιμπήσει κάνα πελάτη αλλά δεν....
RESPECT!!!
Αν παω τώρα, παίζει Τζουλιάνα;
την ώρα που το έστειλες βρισκόταν στο Αλκιβιάδου 16Γ μέχρι τώρα πού θα σχολάει, στην πρωινή βάρδια μέχρι τις 17:00 - 17:30 θα την πετύχεις στο Φ.69Β
Ωραιος
Αυτη η Αλινα ειναι η ξανθια που εκανε μερικες βαρδιες στο Διδυμου 7Β ε??
Καλη περιπτωση για 10ρικο
έχεις δίκιο αύτη ήταν η ξανθιά Αλίνα από το Δ.7Β εδώ και όχι στο Κολωνού 30Β (όροφος) που είχε λάθος υπωθεί, και κάτι μου θύμιζε δύο φορές που την είδα εκεί. Τώρα το έχει πιασμένο κοντό ενώ πριν στο Δ.7Β το είχε ελεύθερο και μικροέδειχνε!
ξερουμε αν δουλευει η ελενα στο φυλης 40 τωρα?
από όσο ξέρω από το πρωί ως αργά το βράδυ αυτή είναι αφού δουλεύει 2πλοβάρδια καιρό τώρα αν και κάπου διάβασα πως στην απογευματινή (2η) βάρδια χθες ή προχθές πέτυχε την Άντζελα από στο Φ.
66Δ.
Εμφανησιακα δεν λενε και πολυ, μετριες ειναι..
Απο υπηρεσιες τωρα :
Για τη Φλωρη εχω ακουσει τα καλυτερα..
Για τη Χριστινα οχι και τοσο καλα...
Για τους δρομους στο κεντρο δυστυχως δε γνωριζω
για τη Φλώρη όπως ανέφερα και προηγουμένως αλλού δεν είναι για τη Φυλής σε εμφάνιση αλλά η Χριστίνα θα διαφωνήσω μαζί σου, κάτι έχει, δεν την λες και μπάζο, για μένα έχει γλυκό προσώπάκι + ότι έχει τρομερό 2,5αρι βυζί. Τώρα από δωμάτιο ότι έγραψες έχω ακούσει και εγώ, ας πουν αυτοί που τις έχουν πάρει...
παιζει πουθενα απογευματινη βαρδια 2 μαζι σε παρτουζα με πιπα ακαποτη και οι 2 να το ρουφανε ; (οχι μεταξυ)
ότι σου είπε ο BMW, και γω όταν σε διάβασα το Διδύμου 8Β μου ήρθε στο μυαλό που έχει και προσφορά στα 30 ευρώ...!