Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (25 μέλη και 360 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Και για να μπούμε και στα σοβαρά: Το διήμερο διεξήχθη πόρνιασμα σκληρό και ανερυθρίαστο...Έχουμε και λέμε:

Μπαρμπόρα Φώκαιας 27Β 1η βάρδια: Η κοπέλα είναι κούκου αλλά ζει για τον πούτσο!!!

Ειρήνη Αλκιβιάδου 16Α 2η Βάρδια: Πάχυνε το Ειρηνάκι και έβαψε το μαλλί καροτί που δε με ενθουσιάζει όσο το κόκκινο, αλλά στο γαμήσι θεά!!!!Εμένα προσωπικά με προκαλεί η αθωότητα του προσώπου της και το χαμόγελό της...Ενώ θα έπρεπε να της φερθώ με στοργή κι αγάπη γι' αυτά ακριβώςτα χαρακτηρισιτικά καταλήγω να βγάζω από μέσα μου το σαρκοφάγο!!!!

Ελένη Φυλής 40 2η βάρδια:Φρέσκο και σπαρταριστό!!!Να το πιείς στο ποτήρι!!!! 20 χρονών Ρωσσάκι!!!Το να γαμάς από τον κώλο ένα τέτοιο κοριτσάκι - ποίημα σημαίνει ένα πράγμα:Όχι μόνο θα καίγομαι αιώνια στην Κόλαση αλλά εκεί που θα βράζω στα καζάνια θα έρθει και ο Εξαποδώ από πίσω και θα με φιρμάρει...(οπότε να αμαρτήσω όσο προλαβαίνω!!!!)

Όλγα Μαγνησίας 1 1η Βάρδια: Πολύ ανώμαλη γκόμενα...Μου έβγαλε τρελά βίτσια..Αν και όχι με δονητές που τους έχει πρόχειρους, φυλαχτείτε!!!!

Πωλίνα Βέργας 3 1η βάρδια: Χαρακτηριστικό 1ο:Ποδάρες!!! Χαρακτηριστικό 2ο:Έ ρε κάτι γαμήσια, αεροπλανικά!!!!

1.Αν θέλετε να βάλω κριτικές  - που το έχω και άχτι -  πείτε μου πως γίνεται και τι πρέπει να γράψω ώστε να μην κοπούν.

2.BMWPower αν είσουν εσύ που πέτυχα στο Μεταξουργείο πες το μη ντρέπεσαι...Έχω άχτι να γνωρίσω κανένα παλικάρι από εδώ.

Υ.Γ. Τι χολέρα κυκλοφορεί ρε μάγκες στο μεταξουργείο;;;Δε φοβάστε μην κολήσετε τίποτα;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Όλγα Μαγνησίας 1 1η Βάρδια: Πολύ ανώμαλη γκόμενα...Μου έβγαλε τρελά βίτσια..Αν και όχι με δονητές που τους έχει πρόχειρους, φυλαχτείτε!!!!

ε οχι και "γκομενα" η 60αρα γκρανυ Ολγα ρε φιλε!
παντως ειναι ανωμαλιαρα .....

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
kalispera μπουρδελιαριδες,θελω να μου πειτε αν υπαρχει φυσικα,μια η οποια να ειναι αδυνατη γενικα στο πανω μερος του κορμιου της και κατω να ανοιγει στην κωλαρα της,οπως ειναι η σταμνες,και να δινει κωλο :cum:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
kalispera μπουρδελιαριδες,θελω να μου πειτε αν υπαρχει φυσικα,μια η οποια να ειναι αδυνατη γενικα στο πανω μερος του κορμιου της και κατω να ανοιγει στην κωλαρα της,οπως ειναι η σταμνες,και να δινει κωλο :cum:

τυπε δες τη  γιαννα απο τροφωνιου,απογευματα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Εδώ δε γίνονται τέτοια πράγματα. Σε άλλα σάιτ, μπορεί.
καλά τύπε, εσύ φαίνεσαι να ξέρεις πολλά πράγματα  :jerking: :jerking: :jerking:
μην είσαι και πολύ απόλυτος σε αυτό που γράφεις

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
εκει δουλευει πλεον και η Μαρια η Αλβανιδα απο ιασ 33 με τα τατου-πρισινκ μεγαλουτσικα βυζια....  ειναι που θα σταματαγε οπως ειχε πει  :jerking:
καμιά δεν σταματάει , όλες επιστρέφουν αργά ή γρήγορα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ε οχι και "γκομενα" η 60αρα γκρανυ Ολγα ρε φιλε!
παντως ειναι ανωμαλιαρα .....

"Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά" :
Λέει ο Ζορμπάς στο αφεντικό του που τον κατηγορεί ότι πηδάει μια γερασμένη πόρνη:
"Αφεντικό σε αυτό τον κόσμο οι άντρες κοιμόμαστε με τις γυναίκες!Όταν μια γυναίκα σε αυτό τον κόσμο κοιμάται μοναχή της να ξέρεις, φταίμε όλοι οι άντρες στη Γη!!! "

Οπότε άρχοντα - και αφού έχω έρθει από πόρνιασμα και έχω όρεξη για φιλοσοφία - όλες οι γυναίκες γκόμενες είναι!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Από την αλυσίδα,οι μόνες σταθερές είναι η Νικολέτα και η Ντενίσα........ :boobies:

Για Άνκα το σκεφτόμουν,αλλά μετά και την φόλα του μικρού μου φίλου "μπέμπα(ς)"..........με τίποτα..... :s&m_1:
ρε παιδιά έχουμε πει η φόλες υπάρχουν , δεν μπορώ να σας καταλάβω..υπάρχει κανείς που να μην έχει φάει φόλα , μην τρελαθούμε τώρα...
η κοπέλα πάντως μόνο και μόνο για το κορμί αξίζει να την πάρεις , εγώ έχω πάρει πολλές μόνο και μόνο επειδή μου άρεσαν και ας ήξερα ότι θα φάω φόλα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
"Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά" :
Λέει ο Ζορμπάς στο αφεντικό του που τον κατηγορεί ότι πηδάει μια γερασμένη πόρνη:
"Αφεντικό σε αυτό τον κόσμο οι άντρες κοιμόμαστε με τις γυναίκες!Όταν μια γυναίκα σε αυτό τον κόσμο κοιμάται μοναχή της να ξέρεις, φταίμε όλοι οι άντρες στη Γη!!! "

Οπότε άρχοντα - και αφού έχω έρθει από πόρνιασμα και έχω όρεξη για φιλοσοφία - όλες οι γυναίκες γκόμενες είναι!!!

αφου ανεφερες τον αξεπέραστο Νικο Καζαντζακη τουμπεκιαζομαι.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Και Ηλέκτρα.

Ας ελπίζουμε να "ριζώσει" και η Τζωρτζιάνα (και να αδυνατίσει . . .)
προσωπικά θεωρώ ότι τώρα έχει γαμώ τα σώματα..πρίν μάθαινες να μετρά χωρίς να χρησιμοποιήσεις αβάκιο...απλά μετρούσες τα πλευρά της  :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε παιδιά έχουμε πει η φόλες υπάρχουν , δεν μπορώ να σας καταλάβω..υπάρχει κανείς που να μην έχει φάει φόλα , μην τρελαθούμε τώρα...
η κοπέλα πάντως μόνο και μόνο για το κορμί αξίζει να την πάρεις , εγώ έχω πάρει πολλές μόνο και μόνο επειδή μου άρεσαν και ας ήξερα ότι θα φάω φόλα.
Τι δεν κατάλαβες μύστη μου............ :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Αφού πάει προς τα μέσα το κωλί ρε...(Νανσυ)....άσε που με το τζιν είναι πιο χάλια.....βάλε + την απαξιωμένη φάτσα μέσα........και έχεις το αποτέλεσμα......... :grin:
χθες το βράδυ που την περίμενε ο αλβανός της , βγήκε με κολάν απο το μαγαζί , μιά χαρά είναι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Καμία διαμαρτυρία.....κατάθεση απόψεων κάναμε..........εξάλλου εγώ την πάτησα τις προάλλες με Τζούλια-Χούλια........ :thumbsup:
έτσι στα λόγια μου έρχεσαι...ξέρεις απο πόσα και καλά στανταράκια μου κάποια στιγμή έφαγα φόλα? άστα  ;)

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χθες το βράδυ που την περίμενε ο αλβανός της , βγήκε με κολάν απο το μαγαζί , μιά χαρά είναι...

καλα κι αυτες πανε και πηδιουνται με τον καθε ενα για να τους τα τρωει μετα ο αλβανος νταβας ποσο καμενες ειναι  :idiot:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δε μου αρέσει........... :rockon:

έτσι στα λόγια μου έρχεσαι...ξέρεις απο πόσα και καλά στανταράκια μου κάποια στιγμή έφαγα φόλα? άστα  ;)

Απλά είπαμε ποιες είναι πιο στάνταρ να μην φας πακέτο.....ρε ξεκόλλα..... :rockon:
Όσο για Νάνσυ....είναι απίστευτο μπάζο για τα δικά μου γούστα.....χώρια ότι είχαν πάρει τα μυαλά της αέρα.....και έλεγε κάπου ότι δεν πρέπει να δουλεύει Φυλής αλλά στούντιο.....
Αν είναι δυνατόν........άσε που στο 74......δεξιά.....είναι χύμα όπως έχεις δει και εσύ τρώγοντας τα γαμημένα της σποράκια........πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα....
Αντί για στούντιο.....την βλέπω Μετάξι και πολύ της είναι...... :rockon:

προσωπικά θεωρώ ότι τώρα έχει γαμώ τα σώματα..πρίν μάθαινες να μετρά χωρίς να χρησιμοποιήσεις αβάκιο...απλά μετρούσες τα πλευρά της  :grin: :grin: :grin:
Παραδόξως μου αρέσει και εμένα.......αλλά αν περάσω μαζί της θα φάει πολλά κωλοσκάμπιλα - που δεν συνηθίζω - διότι αυτό μου βγάζει........ :cum: :cum: :cum:

καλα κι αυτες πανε και πηδιουνται με τον καθε ενα για να τους τα τρωει μετα ο αλβανος νταβας ποσο καμενες ειναι  :idiot:

Καλά ρε τύπε χθεσινός είσαι...πόσο άσχετος φαίνεσαι....αφού δεν ζουν χωρίς τραμπούκισμα και φάπες από νταβά αυτές.......αν προσπαθήσεις να είσαι καλός μαζί τους - εκτός δουλειάς - το μόνο που θα καταφέρεις,θα είναι να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό............. :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
καλώς ήρθες και πάλι...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τρώγοντας τα γαμημένα της σποράκια........πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα....
σαν τους Ρωσσοποντιους στην πλατεια Αριστοτελους...ολη μερα τρωνε σπορακια κ πετανε τα φλουδια κατω... :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom