Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (28 μέλη και 262 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Θα κάνω εξαίρεση και θα σε βρίσω............. :grin:
Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι................αυτά δεν γίνονται......... :zfuck:
Ξέρω κάποιοι ότι γράφουν ψέμματα....αλλά τσάμπα δεν γαμάνε.....
Λίγοι μύστες έχουν γαμήσει τσαμπέ....εκτός στούντιο-μπουρδέλου.........αλλά ας το αφήσουμε..... ;)

:rockon:
ξερεις κανεναν απ αυτους να μας τον κατονομασεις;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ξερεις κανεναν απ αυτους να μας τον κατονομασεις;
Δεν γράφω λεπτομέρειες.....μόνο από κοντά αυτά........και εσύ ξεκόλλα και μην εκτίθεσαι,άλλο....... Τα είπα και με τον Ναύαρχο,ρώτα τον... ;)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Δεν γράφω λεπτομέρειες.....μόνο από κοντά αυτά........και εσύ ξεκόλλα και μην εκτίθεσαι,άλλο....... Τα είπα και με τον Ναύαρχο,ρώτα τον... ;)
σιγα που εκτιθομαι εχω γινει ροκ σταρ τωρα

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

SOS Προσοχη απο ολουs δεν πρεπει να ειναι η μαυρη αλλα μια καινουργια ξανθια πρεζου που δουλευουν μαζι ειναι πιθανον η τελευταια του video ]

Ρε παίδες τι γίνεται εδώ πέρα?
:S :S :S :S :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
To πρωι βεργας 3 ηταν η πωλινα με την ελλη
Καταθεση στην ελλη,παλι με καλες εντυπωσεις
Αλκαμενους 113 ηταν η νικη με την αλινα τη μασαζοmlf

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
To πρωι βεργας 3 ηταν η πωλινα με την ελλη
Καταθεση στην ελλη,παλι με καλες εντυπωσεις
Αλκαμενους 113 ηταν η νικη με την αλινα τη μασαζοmlf

ο έρωτας για τον κύριο χιλνίκιο έχει πολλά πρόσωπα...

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι απ τις καλυτερες επιλογες οντως, αμα θες να κολλησεις aids  :2funny:
η ασθενεια της προχωραει με ραγδαιους ρυθμους... την τελευταια φορα που την ειδα ηταν 40 κιλα και χθες που την ξαναειδα ζητημα να ηταν 30 κιλα, μονο κοκκαλα εχουν μεινει

Ξερεις οτι ειχε προτεινει στον Αλεξμαν ακαποτη πιπα με +5 ευρω και ΑΚΑΠΟΤΟ ΓΑΜΗΣΙ με +20 ευρω  :S

και αλλη οροθετικη  :idiot: υπαρχει καμια υγιης στο μεταξουργειο?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα σε πάρουμε με μπέμπα - σλαβιάνκα...............να πορνιάσουμε μύστη μου,δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.......όλα θα πάνε καλά........ :lheel:
τυπε προσοχη ποιους φερνετε κοντα στον σλαβι.... ενα απλο δειγμα πιρφορισμου και θα γινει μακαριτης ο τυπος.... :-

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε προσοχη ποιους φερνετε κοντα στον σλαβι.... ενα απλο δειγμα πιρφορισμου και θα γινει μακαριτης ο τυπος.... :-

Καθαρίζω εγώ τύπε..........έχω ειδικότητα,το ξέρετε όλοι αυτό.......μπορεί να μην έχω τον όγκο του ....αλλά έχω άλλα χαρίσματα..........χώρια ότι με πάει ο σλαβιάνκα με 1.000....... :rockon:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (10:50 - 12:25) στην πρωινή (1η) βάρδια στην ήσυχη Φυλής και πέριξ με τον καιρό σύμμαχο να ομορφαίνει την τσάρκα μου και παρατηρώντας πως το επιπέδο των κοριτσιών είναι αρκετά καλό στο μέσο όρο...

Πιπίνου
32Β κλειστό
65Β κλειστό λίγες μέρες μέρες τώρα,
107 η υπηρεσία μου παρουσίασε παράλληλα, τη μιλφ Καρολίνα, μαλλί πολύ ανοιγμένο σα να λούστηκε με χλωρίνη αλλά ωραίο το χρώμα αυτών, μακρύ ελαφρώς σπαστό, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ωραία κατανεμημένα, 3αρι βυζί, λιγη κοιλιά και κώλος με λίγα πιασήματα και η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" γνωστή από το Παρασίου 36 που αυτήν την ώρα εκεί δουλεύει η σχετικά ψηλή αδύνατη μιλφ Μόνικα, η Μαρία λοιπόν, είναι ξανθό μιλφ με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, κανονικό ύψος αλλά έλαχιστα πιο κοντή από την πρώτη και λίγο νεότερης ηλικίας, με πιο ωραίο όμως πρόσωπο, 2,5αρι βυζί, κανονικό κορμί με ωραία επιδερμίδα και καλό κώλο. Φορούσαν εντυπωσιακά εσώρουχα με κάλτσες καυλέ η Μαρία και κορμάκι η Καρολίνα, επιθετικό σαλοναρισμα και πρόγραμμα απλό αμφότερες και κάνουν και παρτόυζα. Μου είπαν να φέρω και κάνα φίλο για τεσσάρο.

Μαγνησίας
11 η προμιλφ Άννα ή Αννίτα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί πιασμένο κότσο χαμηλά, μέτριο πρόσωπο με έντονη οδοντοστοιχία, κανονικό ύψος προς το κοντή, αδύνατη με όχι ομοιόμορφο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και συμπαθητικός κώλος, η ίδια ανακοίνωσε πως κάνει τα πάντα πλην κώλου που δεν δίνει. Κάπου την έχω ξανά πετύχει αλλά δεν θυμάμαι.
η Ουκρανέζα γκιλφ Όλγα, κοντή με 3αρι κρεμάμενο βυζί πάνω από το κορμάκι, προσεγμένο αδιάφορο πρόσωπο, λίγο γεμάτη αλλά όχι χοντρή και κώλος με πιασίματα, στο πρόγραμμα φουλ και αυταρχικό και μασαζ και πολλά παιχνίδια πλην πρωκτικού όμως. Μου εξηγούσε όταν αποχωρούσα για δονητές και μου έδειχνε περιεργάζοντας αυτόν που κρατούσε οποίος ήταν μόνο για παιχνιδι ενώ για τους πισωγλέντηδες είχε άλλον πιο σκληρό μεσα.

Καλύμνου
48Β αρχικά δε μου άνοιξαν αλλά μετά από λίγο που είδα πελάτη να του ανοίγουν έτρεξα και γω από πίσω για να μπω αλλά μου την έκλεισαν στη μούρη, έπρεπε να τρέξω πιο γρήγορα να δώ τι θα έκαναν.
48Α η γκιλφ Αναστασία, καστανή με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί και έντονα βαμμένα χείλη και πρόσωπο ας πούμε συμπαθητικό για γκράνυ, κανονικό ύψος και σώμα αλλά ελαφρώς χαλαρωμένο λόγο ηλικίας, 2,5αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασήματα, φορούσε κορμάκι, φουλ προγραμμα πλην κώλου.
36Α η μιλφ Νάταλί(α), μελαχρινή με μαλλί πιασμένο κότσο ψηλά, αδιάφορο γεμάτο πρόσωπο, γεμάτο γεροδεμένο κορμί κανονικό σε ύψος, 3,5αρι βυζί, κοιλιά, κωλάρα και μπουτάρες, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, με ακα.

Φυλής
136 κλειστό
134Β (υπόγειο) η σχετικά ψηλή αλλά στυλιάρι πιπίνα Κατερίνα, μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, 1,5αρι βυζί, ωραίο μικρό κωλαράκι, απλό προγραμμα.
134Α (ισόγειο) η μιλφ Άννα, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, όμορφο πρόσωπο, κανονικό ωραίο σώμα, 2,5αρι - 3αρι βυζί, υπέροχος κώλος, απλό πρόγραμμα. Η υπηρεσία με το κοντό γκρι μαλλί μου ανακοίνωσε κατά λέξη, πως χρήματα επιστρέφονται αν ο πελάτης δεν περάσει καλά.
134 (όροφος) η πιπίνα Κλαούντια, μελαχρινή με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
109Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Άννα "Πίτσος", μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος και ωραίο κορμί, 1,5αρι - 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, απλό πρόγραμα ανακοινώνεται.
109Α (όροφος) η ξανθιά με τα γυαλιά υπηρεσία μου παρουσίασε την ολοκαίνουρια και φρέσκια μπιμπελό πιπίνα Καρίνα, καστανομελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, ωραίο προσωπάκι, κανονικό ύψος με όρθιο ζυμαρένιο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζι και ωραίο τουρλωτό κώλο, ήταν πολύ ντροπαλή και φοβισμένη κάπως και η αμηχανία της τσατσας βλέποντας πως δεν το κατέχει ήταν εμφανής αλλά ήθελε πολύ να περάσω γιατί μάλλον σεφτέ δε θα είχαν κάνει βλέποντας την μικρή έτσι, απλό πρόγραμμα.
99 ο Βαρουφάκης ευγενής τσάτσος μου είπε πως δούλευε η Δέσποινα.
Η Σόφη την Τρίτη το πρωή θα είναι εκεί.
71Α (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Έμι, καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο προς αδιάφορο, κανονικό ύψος, 2αρι βυζί, λίγα κιλά παράπανω στα πλάγια, καλός κώλος, με κώλο.
71Β (όροφος) το νεαρό γυφτάκι Μπίάνκα, συμπαθητικό πρόσωπο, ελαφρώς μελαμψή, μελαχρινή με μακριά λίγο σπαστά μαλλιά, κανονικό ύψος και σώμα, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο αλλά με σχηματισμό που δεν μου αρέσει, φουλ πρόγραμμα.
69Β η μιλφ Τάνια, ξανθιά με το μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων αλλά πιασμένο, συμπαθητικό πρόσωπο έντονα βαμμένο είδικα στα χείλη, κανονικό ύψος προς το κοντή και κανονικό καλό κορμί, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, με ακα.
69Α η προμιλφ Τζουλιάννα και από Αλκιβιάδου 16Γ τις απογεματινές βάρδιες, ξανθιά μαλλί πισμένο αλογοουρά, συμπαθητικό προς αδιάφορο πρόσωπο, λίγο κοντή, κορμί με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά όμοια κατανεμημένα πάνω της, 2αρι - 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.
67 κλειστό
65Β κλειστό
86Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Λάουρα, καστανόξανθη με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθτικό τραχύ πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω και κάποιες τοπικές χαλαρώσρεις, 2,5αρι βυζί και συμπαθητικός κώλος με ίχνη κυτταρίτιδας, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
86Α (όροφος) η σχετικά νεαρή Άντρεα, καστανοκόκκινο και πιο πολυ κόκκινο μαλλί πολύ πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, φιδίσιο ωραίο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερός κώλος, απλό πρόγραμμα. Πολύ καυλάντισμα και γλύψιμο σε αυτιά λαιμό μέχρι που ήρθαν άλλοι για να αποχωρήσω εγώ.
84Β (όροφος) η νεαρή Τζίνα, μελαχρινοκαστανή με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο αλλά με σημάδια ακμής, σχετικά ψηλή με ωραίο κορμί αλλά όχι τόσο ομοιόμορφο, 2αρι βυζί με ωραίο κώλο, και εδώ έπεσε πολύ καυλάντισμα και γλύψιμο, απλό πρόγραμμα.

Η Νάνσυ από το Φ.74 με τις βυζάρες στεκόταν με δύο, μάλλον, ομοεθνή της παλικάρια στο βενζινάδικο, με τα ρούχα της στο δρόμο ούτε που γυρνάς να την κοιτάξεις.  

84Α (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Ειρήνη και από τα 86αρια όπως και 84αρι πάνω, ξάνθινε το μαλλί της και ήταν πιασμένο, ωραίο πρόσωπο πολυ όμορφα βαμμένο με έντονα κόκκινα χείλη, κανονικός ύψος και σώμα ωραίο πιο αδυνατισμένο,  3αρι βυζί, ωραία κωλάρα, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
80 η σχετικά νεαρή Μάιρη, μελαχρινή με το μαλλί λίγο πιο πανω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος και καλό σώμα με λίγα κιλάκια παραπάνω που της πάνε παρα ταύτα, 3αρι βυζί και ωραία κωλάρα, απλό πρόγραμμα νομίζω.
61 η νεαρή καστανή αδύνατη Αλεξάνδρα, μακρύ σχεδόν ίσιο μαλλί, όμορφο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο skinny κορμί, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι και η νεαρή Τζούλι, μελαχρινή με κατσαρό μαλλί στο ύψος των ώμων, πιο κοντή πιο γεμάτη και πιο άσχημη από την πρώτη, δηλαδή αδιάφορο πρόσωπο, 2αρι - 2,αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και υποθέτω θα κάνουν και παρτούζα.
59 η σχετικά νεαρή και αλόγα της Φυλής Ιζαμπέλα, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με υπέροχο φιδίσιο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά κλασσικά η προμιλφ Άννα, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο με μουστάκι, κοντή και λίγο γεματούλα, 3αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα και αυτό αν είναι που την κρατάει Φυλής αλλιώς είναι για το Μεταξουργείο από εμφανισιακής πλευράς.
74 δεξιά η νεαρη Τερέζα, καστανή με μαλλί λίγο πια κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, όμορφο προσωπο, κανονικό ύψος με αδύνατο ωραίο κορμί, 3αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι όμως όλιγον άκωλο, απλό πρόγραμμα.
66Δη νεαρή Άντζελα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί ελαφρώς σπαστό, ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου, κανονικό ύψος με και ωραίο κορμί αλλά με λίγες ατέλειες ή ανομοιομορφίες, 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φουλ πρόγραμμα.
66Α η από ότι λέγεται Ρωσίδα Γιάννα μελαχρινή με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, όμορφο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό ωραίο κόρμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
56 το σαλόνι με τον πιο πολύ κοσμό από όσα μπήκα μέχρι το τέλος της τσάρκας, η νεαρή όμορφη Νικολέτα, ανοιχτόξανθη με το μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αγγελικό πρόσωπο με πίρσινγκ πάνω αριστερά από το χείλος και κάτω από δεξιά από το κάτω χείλος, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό ωραίο σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό προγραμα.
54Β η νεαρή Τζούλια-Χούλια, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο κορμί λαμπαδα, 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
40 κλασσικά η νεαρή Έλενα, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, όμορφο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό κρρμί με λίγα κιλάκια παραπάνω όμορφα όμως κατανεμημένα πάνω της, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα, κώλος με λίγα πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.

Διδύμου
7Α (αριστερό) η Μόνικα, καστανή με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, ενδιαφέρον πρόσωπο με υπέροχα μάτια, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραίο κωλο και η πιο εκδηλωτική, νεαρή επίσης Τζώρτζια, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με ένα μικρό κενό στα δύο πάνω μπροστινά της δόντια, κανονικό ύψος και λίγο πιο κοντή από την πρώτη με ωραίο σώμα αλλά λίγο ανομοιόμορφο, 2,5αρι βυζί και καλό σχετικά κώλο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και ΔΕΝ κάνουν παρτούζα.
7Β (δεξιό) η σχετικά νεαρή Ανδριάννα από Φ.134 (όροφο) παλαιότερα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων και ίσως και λίγο πιο πάνω, άσχημο πρόσωπο με γυαλιά, κανονικό ύψος προς το ψηλή, αδύνατο ωραίο κορμί λαμπαδα, 2αρι βυζί και θαυμάσιο κώλο και η πιο νεαρή μου φάνηκε Έλενα, μελαχρινή με ίσιο σχεδόν μαλλί στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κοντήτερη από την πρώτη με κανονικό σώμα, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, εδώ ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και ισπανικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
8Α (όροφος) ο κόμης Δράκουλας (να δούμε πότε θα εξαφανιστεί γιατί πλέον φοβόμαστε να πατήσουμε εκεί μέσα αφού δεν περνάμε, λες και γίνεται καθημερινά, τελοσπάντων) μου παρουσίασε τη νεαρή Αλεξάνδρα που είχε χαθεί για λίγο καιρό, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, όμορφο πρόσωπο, κανονικό ύψος και κανονικό ωραίο σώμα λαμπαδάτο, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
8Β (ισόγειο) η νεαρή ξανθιά Αννίτα που συνάντησα και εχθές στο Ξανθίππης 2 στην απογευματινή (2η) βάρδια, μαλλί μακρύ που ακουμπά την πλάτη της, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, 3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραίο κώλο και η μεγαλύτερη σε ηλικία Όλγα, καστανή με μπουκλέ κάπως μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, λίγο πιο ψηλή και αδύνατη από την πρώτη, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και πάντα τονίζεται η προσφορά του καταστήματος για παρτούζα με 30ευρώ.

Φωκαίας
17 η σχετικά νεαρή Έλλη, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, καλό πρόσωπο, σχετικά ψηλή, κανονικό αδύνατο σώμα, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
19 κλειστό
25Α (όροφος) κλειστό
25Β (ισόγειο) η μιλφ Άννα, καστανή με μαλλί ίσιο πάνω από το ύψος των ώμων (καρέ), ωραίο σχετικά πρόσωπο με ωραία επιδερμίδα και ωραία μάτια, κανονικό ύψος με ωραίο ωραίο κανονικό σώμα, 2αρι - 2,5αρι βυζί και άκωλη-το μόνο άσχημο πάνω της-, ακα και ελεύθερο τελειωτικό παντόυ.
27Α (ισόγειο) για μια στιγμή νόμισα πως ξαναείδα τη Νικολέτα αλλα ξεκόλισα και κατάλαβα πως ήταν η Έλενα και από τον όροφο, έμοιαζε στη Νικολέτα λες και ήταν αδερφή της και τομλμώ να πω πως σήμερα την χτύπησε στα ίσια και ίσως ήταν και η πιο εντυπωσιακή από όλες συμπεριλαμβανομένου της Νικολέτας και αυτό οφείλεται στο πολύ πορνόδες της κορμί, ξανθιά με μακριά μαλλία, πολύ ωραίο και πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, κανονικό ωραίο κορμί, 3αρια βυζιά και τρομερό κώλο, γυρνόντας και κατευθυνόμενη προς το κουζινάκι μετά την παρουσίαση της μία ατέλεια που διέκρινα αν είδα και καλά, είναι πως έχει στραβά κάπως πόδια, νομίζω απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
27Β (ισόγειο) ο πούστης τσατσΆρης μου παρουσίασε τη νεαρή Μαρία που και αυτή έλλειπε λίγο καιρό νομίζω, μελαχρινή με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με κανονικό ζυμαρένιο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, στο σαλονάρισμα κάνει προστυχιές με την γλώσσα και άλλα αλλά δεν το έχει διστυχώς, ανακοινώθηκε φουλ χωρίς κώλο.
27Β (όροφος) η ξανθιά τσατσά που θα μπορούσες να την κάνεις και μάνα της Μπάρμπο(α)ρας αφού μοίαζουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μου παρουσίασε την κόρη της την Μπάρμπο(α)ρα, η οποία ήταν πάνω από 20 λεπτά στο δωμάτιο και η υπηρεσία την φώναζε να βγει, γύρω στα 30έτη, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο για τα γουστα μου, κανονικό ύψος με κορμί πάρα πολύ αδυνατισμένο (σε σχέση με πριν προφανώς) όπως σωστά είχα διαβάσει από κάποιον συναγωνιστή αλλά έχουν μείνει σημάδια χαλάρωσης όπου είναι αρκετά εμφανή, 3αρι βυζί και κανονικό κώλο με σημάδια και μιά μεγάλη μελανιά στο δεξί κωλομέρι, συμπεριφορά άκυρη από πλευράς της, είχε στηθεί κοιτώντας ένα καθρέφτη χωρίς να μιλάει και αφού ως τελευταίος αποχώρησα να την χαιρετώ και να είναι πάλι άγαλμα κοιτόντας τον καθέφτη της κλειστής πορτάς του σαλονιού, φουλ πρόγραμμα.
24 το πιπίνι Λαρίσα από Διδυμου 27 όπως και Φωκαίας 27, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ωραίο τραχύ πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το κοντή, αδύνατη, 1,5αρι - 2αρι βυζί, ωραίο κωλαράκι, έκατσε πάνω μου και διαπίστωσα χαιδευοντάς της πως τα πόδια της ήταν αξύριστα, φουλ πρόγραμμα.

Καλή συνέχεια...  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπραβο ρε Τζον, εισαι πολυ μαχημος  :rockon:

Την ειδα και γω χθες τη Νανσυ μαυτους τους 2 γυφτορουμανους/κατσαριδες, ηρθαν και την πηραν απ το μαγαζι..
Εμενα προσωπικα με καυλωνει πολυ και με τα ρουχα της  :cum:

Άκωλη είναι ρε μλκ.......και όλο τρώει σποράκια το γίδι.......... :grin: :grin: :grin:

Πριν από λίγο (10:50 - 12:25) στην πρωινή (1η) βάρδια στην ήσυχη Φυλής και πέριξ με τον καιρό σύμμαχο να ομορφαίνει την τσάρκα μου και παρατηρώντας πως το επιπέδο των κοριτσιών είναι αρκετά καλό στο μέσο όρο...

59 η σχετικά νεαρή και αλόγα της Φυλής Ιζαμπέλα, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο πάνω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με υπέροχο φιδίσιο κορμί, 2αρι βυζί και τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα.

Καλή συνέχεια...

Έλεος ρε......κάθε μέρα 2η βάρδια δουλεύει αυτή......? Την έχουμε πετύχει όσες φορές κατεβήκαμε αυτήν την εβδομάδα....... :cum: :cum: :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ελα ρε μλκ οχι και ακωλη.. Μια χαρα σωματακι εχει και ΒΥΖΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ  :tits: :cum:

Οσο για την Ισαμπελλα δουλευει 2πλοβαρδια στα Φωκαίας 27Β ισογειο και Φυλης 59..
Γαμησε τα και γω εχω βαρεθει να τη βλεπω  :S

Αφού πάει προς τα μέσα το κωλί ρε...(Νανσυ)....άσε που με το τζιν είναι πιο χάλια.....βάλε + την απαξιωμένη φάτσα μέσα........και έχεις το αποτέλεσμα......... :grin:

Και αυτή εμάς...(Ισαμπελλα)...αλλά σαλονάρει πάντα.....+1 από εμένα για αυτόν τον λόγο........ :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
αξιοτιμε προφεσορ θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε δυο σημεια...

στη σαρα εχω μπει πολλες φορες και το μονο που δε μπορεις να χαρακτηρισεις το σωμα της ειναι πλαδαρο...
εχει παρα πολυ νεανικο σωμα και θα το χαρακτηριζα σχεδον αψεγαδιαστο.το κωλαρακι της ειναι σφιχτο και το στηθος της τελειο...

στη χριστινα στο ιασωνος 1 μπηκα χθες για δευτερη φορα και ηταν παλι παρα πολυ καλη μεσα,απ τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη στο μεταξουργειο θεωρω...
Όλες όσες δουλεύουν στο Μεταξουργείο έχουν κάποιο ψεγάδι στο σώμα τους.Δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνος και η Σάρα.Αν παρατηρήσεις καλά το σώμα της θα το διαπιστώσεις.Ασφαλώς και η Σάρα έχει καλύτερο σώμα εν συγκρίση με κάτι άλλες πατσαβούρες που εργάζονται στην περιοχή.

Την Χριστίνα την είχα πάρει όταν ήταν ακόμα καινούρια στον οίκο αυτό.Βιαζόταν υπερβολικά,χτυπούσαν πόρτες,σηκώθηκε και με παράτησε με τον πούτσο στο χέρι.Επίσης δεν ήξερε καλά καλά ούτε τον πούτσο να πιάσει.Τώρα ακούω ότι κάνει και εξτραδάκια και μάλιστα και αρκετά επικίνδυνα με πρόσθετα χρήματα. Τόσο πολύ έχει εξελιχθεί απο τότε;

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Άκωλη είναι ρε μλκ.......και όλο τρώει σποράκια το γίδι.......... :grin: :grin: :grin:

Έλεος ρε......κάθε μέρα 2η βάρδια δουλεύει αυτή......? Την έχουμε πετύχει όσες φορές κατεβήκαμε αυτήν την εβδομάδα....... :cum: :cum: :cum:
όντως πασατέμπος έτρωγε και έχει δίκιο ο billy, από το τζιν που φορούσε κώλο δε διέκρινα, άκωλη είναι και τάπα επίσης! Οι βυζάρες της και το φουλ που κάνει είναι που βρίσκεται στη Φυλής όπως και η Φλώρη με το φουλ, διαφορετικά θα ταν ήδη στο Μετάξι... αν και πιστεύω θα την (τις) δούμε σύντομα εκεί!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
παιζει πουθενα απογευματινη βαρδια 2 μαζι σε παρτουζα με πιπα ακαποτη και οι 2 να το ρουφανε ; (οχι μεταξυ)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Για τσεκαρε Διδυμου 8Β  ;)
Λογικα θα ειναι Χριστινα και Φλωρη (λογικα...)
Κανουν φουλ και οι 2...
Επισης το καταστημα εχει προσφορα την παρτουζα στα 30 ευρω  :rockon:

μμμ ακουγεται ενδιαφερον αν και δεν τις εχω δει ποτε αυτες τις 2, μονο οτι εχω διαβασει.
Ξερουμε αν ανοιξαν οι δρομοι στο κεντρο ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom