giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
ξερουμε αν δουλευει η ελενα στο φυλης 40 τωρα?
Ποιά είστε λέει η Αννίτα.
-Δεν είμαι ποιά λέει, είμαι ποιός.
-Μάλιστα. Με τι ασχολείστε;
-Αχχ!! ντρέπομαι να το πω.. Σε οίκο ανοχής δουλεύω Αννίτα μου.
-Σε ποιά περιοχή
-Κάτω Πατήσια Αννίτα μου.
-Πολύ ωραία κερδίσατε 200 Ευρωπουλάκια.
Αυτο το κοριτσι θα κανει λαμπρη καριερα, εξτρατζου στα χναρια των Αννελα/Σιμελα, Μπαρμπορα, Αννα Πιτσος κλπ κλπ :S
Για πήγαινε........Αν παω τώρα, παίζει Τζουλιάνα;
Το ακουσα και εγω ζωντανα και ειπε οτι τον λενε Χαρη,μηπως δεν ακουσα καλα και εννουσε Αρη;εκεινη την Πουστρα τον τσατσο που ειναι στη Φωκαιας και ειναι και σχετικα διπλα στα Πατησια;Ποιά είστε λέει η Αννίτα.
-Δεν είμαι ποιά λέει, είμαι ποιός.
-Μάλιστα. Με τι ασχολείστε;
-Αχχ!! ντρέπομαι να το πω.. Σε οίκο ανοχής δουλεύω Αννίτα μου.
-Σε ποιά περιοχή;
-Κάτω Πατήσια Αννίτα μου.
-Πολύ ωραία κερδίσατε 200 Ευρωπουλάκια.
Δεν τ'όπιασα τύπε το όνομα. Μπορεί να ήταν σπίτι του την ώρα που έπερνε τηλέφωνο στα Κάτω Πατήσια αλλά μπορεί να ήταν και ο Άρης.
όποιος συναγωνιστής διαβάζει και σκοπεύει να επισκεφτεί την Βικτόρια στο Φωκαίας 27α το επόμενο 2ώρο , αν δεν θέλει μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα/πρόσωπο....
και θέλει να σκίσει και το κωλαράκι της , μην το επιχειρήσει... είναι ψιλοκρυωμένη....και έχει ευχήλια ??? ??? ???
την πήρα πριν λίγη ώρα.
όποιος συναγωνιστής διαβάζει και σκοπεύει να επισκεφτεί την Βικτόρια στο Φωκαίας 27α το επόμενο 2ώρο , αν δεν θέλει μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα/πρόσωπο....
και θέλει να σκίσει και το κωλαράκι της , μην το επιχειρήσει... είναι ψιλοκρυωμένη....και έχει ευχήλια ??? ??? ???
την πήρα πριν λίγη ώρα.
την πήρα πριν λίγη ώρα.
Μαργαρίτα.Κεραμικου 13γΟλγα