Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (25 μέλη και 354 επισκέπτες)

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερουμε αν δουλευει η ελενα στο φυλης 40 τωρα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
μια σφυνακι ενημέρωση απο το κινητό ,2η στο μεταξι. 1710-1815
Δεληγιώργη 39 Κλαούντια
Κεραμικου 13 κλειστο
Κεραμικου 13β Ανετα -Χριστίνα
Κεραμικου 13γ Ολγα
Κεραμικου 15α κλειστό
Κεραμικου 15β κλειστό
Κολωνού 23 Κορινα
Κολωνού 15α Ντανιελα
Κολωνού 15β Ρωξανη
Ιασωνος 1α Ειρηνη
Ιασωνος 1β αριστερα κλειστό
Ιασωνος 1β δεξια Μαρινα
Ιασωνος 1γ μελαχρινο κοντο
Ιασωνος 19α Σιμονα (τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτική ) και μια ακομα μελαχρινή
Ιασωνος 19β κλειστό
Ιασωνος 20α Τζοανα
Ιασωνος 20β Αννα και Μαρια
Ιασωνος 20γ κλειστο
Λεωνίδου 28 κατω Χριστίνα και Αλινα
Λεωνιδου 28πανω κλειστό
Ιασωνος 27α Μαρια

Υ.Γ τις περιγραφες των κορασίδων θα τις κανω οταν παω σπιτι
Καλο απόγευμα .

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
τσάτσος τώρα στο τηλέφωνο στην Ανίτα Πάνια. Δεν τον πρόλαβα  τον πουστότσατσο να τον «καταγράψω»

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ποιά είστε λέει η Αννίτα.
-Δεν είμαι ποιά λέει, είμαι ποιός.
-Μάλιστα. Με τι ασχολείστε;
-Αχχ!! ντρέπομαι να το πω.. Σε οίκο ανοχής δουλεύω Αννίτα μου.
-Σε ποιά περιοχή;
-Κάτω Πατήσια Αννίτα μου.
-Πολύ ωραία κερδίσατε 200 Ευρωπουλάκια.

:cum:

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
-Σε ποιά περιοχή

ποια πορδελα εχει στα κατω πατησια?

skatopsixos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το κοριτσι θα κανει λαμπρη καριερα, εξτρατζου στα χναρια των Αννελα/Σιμελα, Μπαρμπορα, Αννα Πιτσος κλπ κλπ  :2funny:  :S

:2funny: :2funny:
αλήθεια η Αννελα/Σιμελα έχει καιρό να φανεί, την σούταραν για το πόσο φόλα ήταν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
-Σε ποιά περιοχή;

Το ακουσα και εγω ζωντανα και ειπε οτι τον λενε Χαρη,μηπως δεν ακουσα καλα και εννουσε Αρη;εκεινη την Πουστρα τον τσατσο που ειναι στη Φωκαιας και ειναι και σχετικα διπλα στα Πατησια;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν τ'όπιασα τύπε το όνομα. Μπορεί να ήταν σπίτι του την ώρα που έπερνε τηλέφωνο στα Κάτω Πατήσια αλλά μπορεί να ήταν και ο Άρης.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους απογευματινη μινι γυρα πριν απο λιγο  μετα το τελος της πορειας διδμου16 λιλιαν νικη,βεργας6βΣοφια,βεργας2α μια καινουργια μιλφ ξανθια κοντη χοντρη αδιαφορη ριτα,Τροφωνιου13θεια Ολγα ,Ιωαννινων3 σονια μιλφ γενικα μετριοτητες δεν συνεχισα παρακατω το μιλφαρισμα μαλλον τελειωσε δεν υπαρχει κατι αξιολογο σκετη απογοητευση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
όποιος συναγωνιστής διαβάζει και σκοπεύει να επισκεφτεί την Βικτόρια στο Φωκαίας 27α το επόμενο 2ώρο , αν δεν θέλει μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα/πρόσωπο....
και θέλει να σκίσει και το κωλαράκι της , μην το επιχειρήσει... είναι ψιλοκρυωμένη....και έχει ευκοίλια   ??? ??? ???
την πήρα πριν λίγη ώρα.

megasbakourin

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
όποιος συναγωνιστής διαβάζει και σκοπεύει να επισκεφτεί την Βικτόρια στο Φωκαίας 27α το επόμενο 2ώρο , αν δεν θέλει μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα/πρόσωπο....
και θέλει να σκίσει και το κωλαράκι της , μην το επιχειρήσει... είναι ψιλοκρυωμένη....και έχει ευχήλια  ??? ??? ???
την πήρα πριν λίγη ώρα.

:2funny: :2funny: σε εχεσε φιλε  :2funny: :2funny: :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε τύπε σε κέρασαν μερέντα;

Συνημμένα

• merenda.png
    merenda.png
    97,8 KB · Εμφανίσεις: 27

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και θέλει να σκίσει και το κωλαράκι της , μην το επιχειρήσει... είναι ψιλοκρυωμένη....και έχει ευχήλια  ??? ??? ???
την πήρα πριν λίγη ώρα.

Συνημμένα

• nutella.jpg
    nutella.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 46

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
την πήρα πριν λίγη ώρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πω πω μιλάμε τι μαχίμι είσαι εσύ ρε....!!!!!Τι commando, τι σκυλί του πολέμου!!!!!

Δεν παίζεσαι...!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
πάμε να συμπληρώσω την απογευματινή μου ενημέρωση.....

μια σφυνακι ενημέρωση απο το κινητό ,2η στο μεταξι. 1710-1815
Δεληγιώργη 39 Κλαούντια ή Κλόντια είπε ο τσάτσος αλλά να μην το δέσω σχοινί κορδόνι...δεν ήταν σίγουρος , μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πάνω κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί τατού στην δεξιά ωμοπλάτη , με ακα.
Κεραμικού 13 κλειστό
Κεραμικού 13β Ανετα  καστανόξανθη ψηλή κανονικό ωραίο κορμί ωραίο κώλο  2άρι βυζί,απλό πρόγραμμα και Χριστίνα  ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί ,  κάνουν και παρτούζα
Κεραμικού 13γ Μαργαρίτα Μαργαρίτα ξανθιά παχουλή με 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
Κεραμικού 15α κλειστό
Κεραμικού 15β κλειστό
Κολωνού 23 Κορινα Κορίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα(κάπως ατσούμπαλο στη μέση)και με υπέροχα 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α Ντανιελα απο τις καλύτερες παρουσίες καστανή λεπτή με ωραίο κορμί ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15β Ρωξανη μελαχρινή χοντρή με μικρή αλογοουρά 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 1α Ειρήνη  καστανή κοκκαλιάρα με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ιασωνος 1β αριστερα κλειστό
Ιασωνος 1β δεξια Μαρίνα κοκκινομάλλα κοκκαλιάρα γκίλφ άβυζί  , με κώλο.
Ιάσωνος  1γ μελαχρινό κοντό πιπίνι με ίσιο μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα ,σαλονάρει τσίτσιδη , στο μαγαζί περίμεναν και πέρναγαν όλα τα πάκια σωρηδόν....   
Ιάσωνος 19α Σίμωνα καστανή με πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτική ) και μια ακόμα μελαχρινή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 19β κλειστό
Ιάσωνος 20α Τζοανα  ξανθιά λεπτή κοντή με θεϊκό κώλο και μικρό στητό βυζί , χαρακτηρηστικό της τα πολλά μικρά τατού που έχει , απλό
Ιάσωνος 20β Αννα καστανή με κοντό αγορίστικο μαλλί περπατούσε σαν παρτσακλό , με πιασήματα και 2.5άρι πεσμένο βυζί ,απλό πρόγραμμα  και Μαρία κοκκινομάλλα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , κάνουν και παρτούζα.
Ιασωνος 20γ κλειστό
Λεωνίδου 28 κάτω Χριστίνα  ξανθιά ψηλή λεπτή με στητό 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα  και Αλινα ξανθιά με πιρσινγκ κάτω από τα χείλη τατού χαμηλά στα πλευρά κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , αν δεν είχα πάρει πρίν την Σιμόνα , αυτή θα έπαιρνα σίγουρα....
Λεωνίδου 28 πάνω κλειστό
Ιασωνος 27α Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 2άρι σιλικονάτο βυζί , απλό στα 10 κώλο στα 15.

καλό βράδυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom