Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (6 μέλη και 207 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Δεν είναι καινούρια η Ρωξάνη. Όταν είχε πρωτοέρθει γαμιόταν στο Κολωνού 32 όροφος και στο Κολωνού 11 υπόγειο για 15 ευρώ και ήταν μουνάρα. Μετά κάτι έγινε και πήρε κιλά και χάλασε στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο βέβαια πάντα ήταν αρκετά φόλα.
εχω αναφερει κι εγω την ιστορια της ρωξανης,αλλα ο προφεσορ μαλλον δε διαβαζει τις ενημερωσεις μου :'( :'( :'(

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ο εξτραμαν που χαθηκε?τον εχουμε αναγκη :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
[...
Φυλής 74 δεξιά: Η νεαρή Τερέζα˙ με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
...
Πρόκειται για αλλογενή νεαρά, η οποία δηλώνει Ιταλίς.
Δεν ομιλεί ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά.
Ανήκει στη σπάνια κατηγορία των θηλέων που είναι λεπτοφυή με πλούσιους μαστούς.
Στο σκιόφως του άθλιου μπουρδέλου, έλαμπαν τα νιάτα της, το χαμόγελό της, η γλυκύτατη όψη της, καθώς και οι βυζάρες της.

Επισημαίνουμε ότι στο εν λόγω μπουρδέλο, ο νιπτήρας ψωλών είναι χαμηλά, απέχει από το έδαφος ~70 πόντους, ήτοι είναι κατάλληλος για μαθητές, ανηλίκους, νάνους, και άλλους τοιούτους...

ο εξτραμαν που χαθηκε?τον εχουμε αναγκη :rockon:
Ενδέχεται να βρήκε γκόμενα.

Έτσι εξαφανίζονται προσωρινά κι άλλοι, όταν βρίσκουν γκόμενα, όπως π.χ. οι κ.κ. xilnik, picker, κ.ά...

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
re paides h sofia apo f.99 einai kalh thn exei dei kaneis,olo pernao apo kei ki olo th despoina petyxaino

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
H Νικολέτα το ασκεί το επάγγελμα απογευματινή βάρδια;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 21

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Δεν είναι καινούρια η Ρωξάνη. Όταν είχε πρωτοέρθει γαμιόταν στο Κολωνού 32 όροφος και στο Κολωνού 11 υπόγειο για 15 ευρώ και ήταν μουνάρα. Μετά κάτι έγινε και πήρε κιλά και χάλασε στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Στο δωμάτιο βέβαια πάντα ήταν αρκετά φόλα.
Μάλιστα.Ήταν σε σπιτάκια τα οποία δεν πολυμπαίνω στις τσάρκες μου για αυτό και δεν την θυμόμουν.

:rockon: :rockon: :rockon:
:grin: :grin: :grin:
Η επιτομή της απαξίωσης του sex...
Και ίσως και του αγοραίου έρωτα αν παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση η χειροτερέψει.

εχω αναφερει κι εγω την ιστορια της ρωξανης,αλλα ο προφεσορ μαλλον δε διαβαζει τις ενημερωσεις μου :'( :'( :'(
Διαβάζω όλες τις ενημερώσεις γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει.Όμως την κοπέλα δεν την είχα ξαναδεί και δεν μπορώ και να θυμάμαι τα πάντα απότι γράφονται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom