n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
ναι μύστη μου , τώρα με την ανακαίνιση στη δουλεία και τα περίεργα ωράρια δεν ξέρω πότε θα κατεβαίνω στην πιάτσα ;)
η πατριτσια που δουλευει τριτη βαρδυα στον οικο που γνωρισαμε την νταιαννα ειναι πολυ <<μικρη>> για να την αντικαθιστα
δυστυχως ο συνδυασμος απειριας,βαρεμαρας και χρησης κρεματος κανει την εμπειρια αρνητικη.
θελω πούτσο φωναζουν η αγγελα κι η μαρινα,οχι θελω πουτσα36 από τους πιο καλτ οίκους με τις πιο καλτ παρουσίες, ο τσάτσος μου παρουσίασε τις Μαρίνες, η μελαχρινή μεταμιλφ Μαρίνα με μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, 2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, φορούσε ψιλο μαύρο μεσοφόρι και η άλλη Μαρίνα νεότερη ξανθιά με συμαπαθητικό πρόσωπο, μακρύ μαλλί πιασμένο χαμήλα αλογοουρά, με κίτρινα εσώρουχα, και ενα τατού στη μέση, 3αρι βυζί, κανονικό ύψος, χυτά πόδια με ωραίο κωλο και λίγη κοιλίτσα, συμπαθητικό πρόσωπο, κάνουν και παρτούζα με απλό πρόγραμμα + το ισπανικό στο πρόγραμμά τους.
Φεύγοντας ο τσάτσος έλεγε [glow=pink,2,300]"θέλω πούτσα"[/glow] με αυτές να το επαναλαμβάνουν!
Η Αλεξάνδρα κλασσικά στην απογευματινή (2η) βάρδια θα είναι εκεί.
ενας παππους τους ριχνει ψιχουλα σ αυτο το σημειο και πανε και τρωνε...[size=11pt]Διαφορετικά τα είδη
(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg4696907#msg4696907]εδώ[/url]), κοινός ο σκοπός[/size]
Η "συνάθροιση" πραγματοποιήθηκε στη Φωκαίας, κοντά στη διασταύρωση με τη Φυλής
εκει παραφυλαει και ο κυαλακιας-κοτοπουλακιας? τρωει και τα ψιχουλα καθως μας παρακολουθει με τα κυαλια? ;)ενας παππους τους ριχνει ψιχουλα σ αυτο το σημειο και πανε και τρωνε...
παει αυτος,μας τελειωσε...εκει παραφυλαει και ο κυαλακιας-κοτοπουλακιας? τρωει και τα ψιχουλα καθως μας παρακολουθει με τα κυαλια? ;)
προφανώς την Άνκα στο 25Β (ισόγειο) θα εννοείς!ρε παίδες μια ξανθιά υπερμουνάρα στην φωκαίας ποιά είναι ?
λογικά τώρα εκεί θα είναι...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η GABRIELA ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ?
ρε lust είπαμε να με διορθώνεις όταν κάνω λάθη αλλά όχι και σε αυτό...θελω πούτσο φωναζουν η αγγελα κι η μαρινα,οχι θελω πουτσα
Respect!!!βόλτα(17.40-19.00) στην δεύτερη βάρδια , μετά από πολύ καιρό 3 καταθέσεις , ενημέρωση απ όσα πήγα και αυτή την φορά με την σειρά που τα γύρισα...
καλό βράδυ.....
Respect!!!Στο Φυλής 65 ισόγειο ήταν κοπέλα καινούρια με όνομα Αντζελίνα η οποία και είναι η Αλίνα απο τα 84&86.Κοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών αρκετά άχρωμη και μέτριας εμφανίσεως.Ο όροφος ήταν κλειστός.
έχω παρατηρήσει ότι αναφέρεις τον όροφο του 65 όταν τύχει αναφοράς στο ισόγειό του και νομίζω πως είναι ενός χρόνου τώρα τουλάχιστον σφραγισμένος! πιπινόσπιτο να θυμίσω..
Το Μ.Α 20 ισόγειο ήταν ανοιχτό μετά απο πολύ καιρό.Κοπέλα ήταν η καινούρια νταρντάνα,με τα μαύρα πιασμένα πίσω μαλλιά και τις βυζάρες που εργάζονταν πριν μία εβδομάδα στον όροφο του Μ.Α 22.Απλό πρόγραμμα.
δε νομίζω πως είδες την ίδια με τότε καθώς τη μέρα εκείνη την είχα δει και εγώ αυτή που λες και ήταν έκτρωμα και μεγαλύτερης ηλικίας στον όροφο του Μ.Α. 22 ενώ σήμερα ήταν η νεαρότερη και ομορφότερη νταρντάνα από το Κολωνού 48 ονόματι Χριστίνα όπως έγραψα και προηγουμένως..
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό η Σάντρα η Αλεξάνδρα μόνιμα μάλλον σε αυτό το σπίτι.Η Σάντρα εργάζοταν παλιότερα και στα Ιάσωνος 46 όροφος καθώς και Ιάσωνος 36.
συνεχίζει στο Ιάσωνος 36 κατά τις απογευματινές βάρδιες..
Στο Ιάσωνος 46 όροφος κλασσικά η στρογγυλοπρόσωπη κοπέλα,κοντή,με καστανά
μακρια΄μαλλιά,κανονικών κιλών με τραχύ παρουσιαστικό και ανοιχτούς οφθαλμούς.Αρκετά μέτρια εμφανισιακά.
δεν αναφέρει το όνομά της όπως έγραψα αλλά την λένε Μαρία
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο ήταν η Μαρία με μαύρα μαλλιά αυτήν την φορά ξανά,κοντή,κανονικών κιλών με αδιάφορο σώμα και πρόσωπο.Γνωστή και απο Κεραμικού 15 καθώς και Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο.Στον όροφο κοπέλα καινούρια κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους κανονικών κιλών με τραχύ πρόσωπο.Απλό.
είναι η Αλέξανδρα και δεν είναι τόσο καινούρια, ξεκίνησε πρώτα απο τα Ιάσωνος 27Α αλλά για λίγες ημέρες και μετά ήρθε σε αυτό 2-3 εβδομάδες τώρα.
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η Χριστίνα η Νανάκα μαζί με μία απο τις καινούριες κοπέλες που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα.Κανονικών κιλών με καρέ μαλλιά καστανά που πέφτανε μπροστά στα ματιά της,και ηλίθιο χαμόγελο.Τζωρτζιάννα
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο καινούρια κοπέλα με ξανθά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα,μέτριας εμφανίσεως.Απλό πρόγραμμα. Σουζάνα
Στο Λεωνίδου 28 ήταν η γυρολόγος Ντάνα.Λεπτή με καστανά μακριά μαλλιά και πρόσωπο αφοδευτηρίου.Στον όροφο η Τζέσσικά απουσίαζε και αντί αυτής εργάζονταν μία αθίγγανη με ξανθά μαλλιά καρέ και όνομα Φαίη αν θυμάμαι καλά. καλά θυμάσαι
Στο Κεραμικού 15 ισόγειο κλασσικά το καινούριο μπαζάκι που παίζει εκεί εδώ και ένα μήνα περίπου.Κοντή,με πιασμένα πίσω καστανόξανθα μαλλιά.άστηθη,με σώμα πλαδαρό και ολίγον γεμάτο. Αννίτα
Καλό Σαββατοκύριακο!
αυτοδιορθώθηκα για δύο μαλακίες που θυμήθηκα εκ των πολύ υστέρων πως έγραψα με αφορμή (βοήθεια) μιά κριτική που ανέβηκε συμπτωματικά και έδειξε το λάθος μου...30Α (όροφος) η ΡωσίδαΛάνα, ένα διάστημα μικρό πέρασε και από Φωκαίας 25Α (όροφος)Μαρία, ψηλό μιλφ ξανθό νταρντάνικο, μαλλί στο ύψος των ώμων, 3,5αρι βυζί, κοιλια και κωλάρα, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
31 (χόστελ) η νεαρή Άντζελα και από το Ιάσωνος3337Α (όροφος) πριν λίγο καιρό που την είχα πετύχει, καστανοκόκκινο κοντό αγορέ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, σχετικά γεμάτη, με 2,5αρι βυζί, κοιλίτσα και κώλος με πιασίματα, ακα με τελειωτικό στο στόμα στο πρόγραμμα.
είναι η "καταθεσημότητα" τύπε η οποία έχει οριστεί από τον ίδιο αλλού όμως, με κλίμακα την οποία νομίζω δεν έχει επιδείξει εδώ και κακώς κατά τη γνώμη μου γιατί τη θεωρώ πολύ έξυπνη αλλά και πετυχημένη!βαζει και βαθμολογιες τυπε
πρωτοποριακο
[size=11pt]Διαφορετικά τα είδη
(www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg4696907#msg4696907]εδώ[/url]), κοινός ο σκοπός[/size]
Η "συνάθροιση" πραγματοποιήθηκε στη Φωκαίας, κοντά στη διασταύρωση με τη Φυλής
10:31-12:34 (πρώτη βάρδια)
Bόλτα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής και Μεταξουργείο.Η
Ξεκίνημα της βόλτας απο το Αλκιβιάδου 16Α όπου δούλευε η Ρωσόφωνη μιλφ Ίνκα με ξανθά μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με ανοιχτό δέρμα με φακίδες.
Πρόκειται για την κοπέλα που δούλευε ως Ελένη στο Δροσοπούλου 98 όπως έχω ξανααναφέρει.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Μέσα στο δωμάτιο είναι καλή.
φιλε προφεσσορα την εψαχνα αυτην!!! ειναι οντως καλη περιπτωση μιλφ και στο Δροσοπουλου 98 3 φορες που την πηρα περασα πολυ καλα!χαρακτηριστικο της οτι στο τσιμπουκι βαζει παντα λιγο δοντακι!!
Στο Μαγνησίας 1 ήταν η ώριμη Όλγα απο Ουκρανία,κοντή,γεματούλα,με καστανά μαλλιά στην κατηγορία του μπάζου με βυζάρες τις οποίες και πάντα δείχνει στους πελάτες.
Έχει δουλέψει και στα Δροσοπούλου 98 και Έλλης 3. Είναι η πρώην υπηρεσία φραουλίτσα με το χρυσό μουνάκι.
ειναι η αγαπημενη του μεγιστου Chris1971, το καλοκαιρι εκανε και ενα περασμα απο τα μπουρδελα του Αργους. Αν και γκιλφ ειναι πονηρη και καυλιαρα
Στο Καλύμνου 36 καινούριο μιλφ με το όνομα Εβίτα.Με ξανθά μαλλιά φλατ ως τους ώμους,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά,μέτρια προς αδιάφορη θα έλεγα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
αυτη φιλε προφεσσορα ειναι πρωην μασαζοκοριτσο, αρκετα φιλοτιμη , ηταν και το καλοκαιρι για ενα φεγγαρι στο καλυμνου
...
εμενα στο Καλυμνου 48 κατω δεν μου ανοιγουν σχεδον ποτε οποτε βαραω κουδουνι....
Καθίκια.........πολύ καλή ενημέρωση οπως πάντα γαπητε Φανούρη!!
εμενα στο Καλυμνου 48 κατω δεν μου ανοιγουν σχεδον ποτε οποτε βαραω κουδουνι....
Πριν 5 λρπτα ενημερωσξ απο κινητο αποκλειστικη πληροφορια ΜΟΝΟ στο bourdela.com!!!!!
Το πρωην στουντιο Πιπινου 107 ειναι παλι ανοιχτο και λειτουργει σαν μπουρδελο με μονοβαρδια.πριν λιγο πετυχα εκει την Μαρια τρελοκοτσιδου.τιμη 20 ευρω.η Μσρια θα ειναι εκει καθε Κυριακη