Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (25 μέλη και 256 επισκέπτες)

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
συναγωνιστες ξερουμε αν δουλευει καπου η καρλα η γακβλα?

κατοπην συζητησης μου με την ευγενικη τσατσα( τι ευγενικη κυρια πολυ συμπαθητικη ) που δουλευει στο ιασωνος 44 μου ειπε οτι σταματησε το καλοκαιρι διοτι παντρευτικε ..την ρωτησα αν θα ξαναξεκινησει καποτε και μου πε με τιποτα,αφου παντρευτηκε τωρα κανει την ζωη της ...τεσπα πολυ στεναχωρεθηκα :(

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Στο Λεωνίδου 28 δεξιά  στη 2η βάρδια ή και στη 3η δουλεύει ένα κωλόμουνο ονόματι Μπεατρισ. Είναι κοντοπούτανο όχι πάνω από 1,60,  μαυριδερό πολύ αδύνατο και είναι και καλά από το πόρτο ρίκο. Ούτε να τολμίσετε να την πάρετε, θα χάσετε το 10άρικο. Ο μαλάκας λαμογιοτσάτσος λέει για το καλύτερο σέρβισ του μεταξίου. Έγώ την έφαγα τη φόλα από χέρι μ΄ αυτήν.

σε ευχαριστω για αυτη τη κριτικη διοτι θα εχω το νου μου,ακομη κι αν μου αρεσει να ΜΗΝ περασω μαζι της....να εισαι καλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω ότι εχθές τρίτη βάρδια στο Φ.80 εργαζόταν η γνωστή (πρώην στουντιακιά) Ντανιέλα...(εργαζόταν πάλι στο 80 πριν λίγο καιρό)....
Υποτίθεται ότι είχε πάει Ρουμανία να φτιάξει τα βυζιά της κτλ.....αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν το όνομα......
"Νέα κοπέλα - Τζένη -" είπε ο τσα2.......και παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια....... :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ουτε δυο τρεις εβδομαδες δεν μπορουμε ν ασχοληθουμε με τον ανθρωπο μας και αρχιζουν οι κακοηθειες  :)

Ματαιότητες...

Ξέρω πολύ καλά, ότι πίσω από την πιο όμορφη γυναίκα που θα δω στο δρόμο, πάντοτε υπάρχει κάποιος άνδρας που έχει σιχαθεί να τη γαμάει...

Επισκέπτης
κολωνου 15 αριστερα,η αννουλα,πιπινακι ζαχαρη,κοντουλα με τελειο κορμακι και βυζακι και ομορφη φατσουλα,γνωστη και απο ιασωνος 19 και αλλα μαγαζια...παλια τα χε μαυρα τα μαλλια,τωρα ενα ξανθοκαροτί ας πουμε

Αυτή έχει ομορφύνει επικίνδυνα με το ξανθό μαλλί, της πάει πολύ.  :sunglasses:

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
ξερει κανενας φιλος αν βρισκουμε για σημερα το βραδυ :tits: :tits:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Χυστες μου οι καυλες επικρατησαν στη μαχη με τη λογικη και πηγα ρομαντικη τσαρκα ενω εβρεχε της πουτανας..

Εγινε σουπερ καταθεση στο Φυλης 54 στο υπερκαυλοπουτανο την Αουρορα.. Η κοπελα ειναι μουναρα για τρελο γλυψημο την ειχα μεγαλη αναγκη.. Της εκανα τρελο γλυφομουνι και γλυφοκωλιασμα με τις ωρες.. Εχει βελτιωθει παρα πολυ κυριως στο στησιμο της το οποιο πλεον ειναι για σεμιναριο σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα που ηταν τελειως αχρηστη.. Θα γραψω συντομα κριτικη μαζι με καμια 15αρια που θελω να γραψω ακομα..

Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μετά από μίνι τσάρκα στο Μεταξι υπό συνθήκες κατακλυσμιαίας βροχής έχω να αναφέρω τα εξής αξιοπερίεργα:

Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος μια γριά που κάνει μιάου μιάου.

Στο Ιάσωνος 46 το μεσαίο μια κοντή με φαρδιές πλάτες και γυμνασμένα καπούλια σαν διαγωνιζόμενη σε αγώνες μπόντυ μπίλντιγκ.

Στο Ιάσωνος 19Α η Σιμόνα μαζί με μια άλλη αδιάφορη. Μόλις με είδανε ενθουσιάστηκαν και η Σιμόνα μου είπε ότι είμαι πολύ γκοητευτικός άντρας.

Κατά τα άλλα τα συνηθισμένα ερπετοειδή.

Αλγεινή εντύπωση μου άφησε η παρουσία κυριλέ ελλεϊνίδων και νεαρών πυρφόρων σε καφενείο της Μαραθώνος. Δύο από αυτές, τις οποίες από μακριά πέρασα για πουτάνες που μόλις σχόλασαν, δεν έδειξαν κανένα φόβο από την παρουσία μου, ενώ στο σκοτάδι της Μεγάλου Αλεξάνδρου έταιρη νεαρή τσουλελλεηνίδα είχε το θάρρος/θράσος να με σταματήσει και να μου ζητήσει οδηγίες για τον πυρφοροκαφενέ!!! Εννοείται ότι ανταποκριθηκα με τον στάνταρ νωντοτυπικό τρόπο: Την κάρφωσα προκλητικά στα μάτια και χωρίς να πω κουβέντα, γύρισα, έβγαλα τη μαλαπέρδα μου και κατούρησα τον τοίχο. Αυτή η γειτονιά, τσούλα, είναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και παραλίγο να τραμπουκίσω έναν κλαρινογραμπρό αλλά μετά πρόσεξα ότι κατευθυνόταν σε μπουρδέλο. Φίλε με την κόκκινη champion, πρόσεξε πως κουρεύεσαι...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον

Εχεις δικιο!
Και εγω οταν την ειδα αυτο σκεφτηκα . Οταν της ειπα οτι καπου την εχω ξαναδει μου απαντησε οτι πρωτη φορα δουλευει . Φυσικα και δεν την πιστεψα . Νομιζω οτι στο Μεταξι ειχε πιο σκουρο μαλλι . Παντως εγω που την ειχα παρει την ανοιξη στη μεταμεσονυχτια βαρδια δεν μου αρεσε . Πολυ αγαρμπη πιπα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
αν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανω
respect-061.gif

Ευχαριστώ ,έγραψα κατά λαθος Φωκαίας ,ενώ ήταν ΔΙΔΥΜΟΥ 7 .
Ρε φίλε η Αίνα ,ήταν πολύ καλή με μένα !
Ισως επειδή της μίλαγα Ρώσικα.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.869
Πόντοι
5.547
εχουμε κανενα νεο απο μυρτω αγκυρας 1 και κατερινας (αλκιβιαδου 16Α - Μαγνησιας 1)??????????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686

Παιδες ,έχει φανεί καθόλου  ξανθιά  η Χριστίνα LCD στο Φωκαιας 24 ;
Ρωσίδα με καλή περιποίηση .

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
παντελοπεδο σου εστειλα πμ το τηλ ξερεις εσυ??? :boobies:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Χυστες μου οι καυλες επικρατησαν στη μαχη με τη λογικη και πηγα ρομαντικη τσαρκα ενω εβρεχε της πουτανας..

Εγινε σουπερ καταθεση στο Φυλης 54 στο υπερκαυλοπουτανο την Αουρορα.. Η κοπελα ειναι μουναρα για τρελο γλυψημο την ειχα μεγαλη αναγκη.. Της εκανα τρελο γλυφομουνι και γλυφοκωλιασμα με τις ωρες.. Εχει βελτιωθει παρα πολυ κυριως στο στησιμο της το οποιο πλεον ειναι για σεμιναριο σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα που ηταν τελειως αχρηστη.. Θα γραψω συντομα κριτικη μαζι με καμια 15αρια που θελω να γραψω ακομα..

ομπρελινο πηρες μη βραχεις και κρυωσεις λουλη? :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε μπεμπα.....αναψε καντηλι που τη γλυτωσες ζωντανος την πρωτη φορα και μην τον προκαλεις....εχει γυρισει το ματι του με τις απαξιωμενες πουστρογκαλερι στο μεταξι....μη την πληρωσεις εσυ για ολα  :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
στις 22.15 περιπου εβρεχε καταρακτωδως στο κεντρο...
η αχαρνων ηταν υπεροχη...

1zlumuu.jpg

περασα αρχικα απο τα διδυμου 7 για να δω κι εγω τη τζωρτζιανα...

στο δεξι δουλευε η αντριανα με τα γυαλακια και μια ελενα με εμφανιση επιπεδου λεωνιδου 28 ισογειο,αλλα πολυ καυλιαρικη φατσουλα :s&m_2:

στο αριστερο δουλευε οντως η τζωρτζιανα,η οποια μου φανηκε περιπου στα ιδια κιλα με την τελευταια φορα που την ειχα δει στο κολωνου.σε σχεση με το πως ειχε πρωτοεμφανιστει βεβαια,ειναι σαφως πιο παχια.εχει κανει και καποια τατου ακομα...
μαζι της δουλευε μια πιο ψηλη και εκφυλη,αλλα δεν την προσεξα και ιδιαιτερα

κουμπωσα 2 σαντουιτς φαλαφελ κι ενα μιλκο και συνεχισα για μεταξουργειο...

πολλα κλειστα μαγαζια και λιγος κοσμος...

κολωνου 48,τα καυλομουνα βαλερια και ελενη.παντα με δωματια κι οι δυο...

κολωνου 32 γωνια,δε μπηκα.ειχα γαμησει τη λαουρα χθες...η λαουρα ειναι καλη μεσα,αλλα ο τσατσος χτυπαει πορτες.χθες ανακοινωνε απλο προγραμμα,ενω παλια εκανε και κωλο

κολωνου 32 υπογειο,κλειστο

κολωνου 32 οροφος,η βανεσα με καινουργια σιλικονατα βυζια

κολωνου 30 πανω,ανεβηκα αλλα βαρεθηκα να περιμενω την κοπελα να βγει απ το δωματιο.χθες δουλευε η αλινα απο διδυμου 7 και τα δωματια ηταν φουλ,οπως ηταν και σημερα...

κολωνου 30 κατω,η αννα κλασικα,εχει παχυνει λιγο

κολωνου 27 ,κλειστα

κολωνου 15 αριστερο κλειστο.στο δεξι η μισελ :tits: 15 euros

κολωνου 11,ιασωνος 1 κλειστα

ιασωνος 20α,αντριανα απο τα onlygreekαδικα παλια,15 euros και ονλυ γκρικ
ιασωνος 20β,νομιζω ανοιχτο αλλα δεν ανεβηκα :think:
ιασωνος 20γ,νομιζω κλειστο :think:

ιασωνος 19 πανω,κλειστο.στο κατω η ελλη η καμενη...με καυλωσε στο σαλονι,αλλα την ειχα παρει παλιοτερα και δεν ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος γαμωτο,οποτε κρατηθηκα...

λεωνιδου 28 πανω κλειστο.στο κατω μια κανουργια μαυρομαλλα με αφρατη κωλαρα,τατου στη μεση και μικρο βυζι.δεν ξερω αν ειναι το καυλοπιπινο που ανεφερε ο λαρσον,αλλα μαλλον οχι

ιασωνος 30 πανω,η σκινυ κατερινα
ιασωνος 30 κατω,αντζελα,πετιτ καυλομουνακι,πολυ εμφανισιμο,δεν την εχω ξαναδει

στα 31,33 δε μπηκα.τα 36 και 37 κλειστα...

ιασωνος 44 δεξι κλειστο.στο αριστερο το καυλοβικάκι απο μεγ.αλεξ. 20

ιασωνος 46,ανοιχτο μονο το αριστερο οπου δουλευε παλι η μαρια η φυλακοβια του προφεσορ

ιασωνος 43,αντζελα και εμμανουελα

μεγ.αλεξ.28,νικα κλασικα

μεγ.αλεξ.15,ναταλι κλασικα

μεγ.αλεξ. 20,22 κλειστα με αναμμενα φωτα

κολωνου 53,η λιντα μονη της.καθε φορα που τη βλεπω ειναι 5 κιλα πιο παχια.και τη βλεπω πολυ συχνα.μαλλον θα χει θηριοειδη...

και μολις βγηκα απ τη λιντα ειδα ενα saxo vts να χει καρφωθει στην κολωνα με την καμερα στην καταληξη της αγιου κωνσταντινου στην πλατεια.του χε φυγει στη στροφη μαλλον...πιρφορος?
δεν ειχε παθει τιποτα ο οδηγος...[περασα απο κει...

η βολτα στο μεταξι ηταν απο 23.30 μεχρι 00.15...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom