- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.621
- Πόντοι
- 42.697
συναγωνιστες ξερουμε αν δουλευει καπου η καρλα η γακβλα?
οχι φιλε εχει σταματησει εδω και καιρο
Στο Λεωνίδου 28 δεξιά στη 2η βάρδια ή και στη 3η δουλεύει ένα κωλόμουνο ονόματι Μπεατρισ. Είναι κοντοπούτανο όχι πάνω από 1,60, μαυριδερό πολύ αδύνατο και είναι και καλά από το πόρτο ρίκο. Ούτε να τολμίσετε να την πάρετε, θα χάσετε το 10άρικο. Ο μαλάκας λαμογιοτσάτσος λέει για το καλύτερο σέρβισ του μεταξίου. Έγώ την έφαγα τη φόλα από χέρι μ΄ αυτήν.
...
Ουτε δυο τρεις εβδομαδες δεν μπορουμε ν ασχοληθουμε με τον ανθρωπο μας και αρχιζουν οι κακοηθειες
κολωνου 15 αριστερα,η αννουλα,πιπινακι ζαχαρη,κοντουλα με τελειο κορμακι και βυζακι και ομορφη φατσουλα,γνωστη και απο ιασωνος 19 και αλλα μαγαζια...παλια τα χε μαυρα τα μαλλια,τωρα ενα ξανθοκαροτί ας πουμε
Χυστες μου οι καυλες επικρατησαν στη μαχη με τη λογικη και πηγα ρομαντικη τσαρκα ενω εβρεχε της πουτανας..
Εγινε σουπερ καταθεση στο Φυλης 54 στο υπερκαυλοπουτανο την Αουρορα.. Η κοπελα ειναι μουναρα για τρελο γλυψημο την ειχα μεγαλη αναγκη.. Της εκανα τρελο γλυφομουνι και γλυφοκωλιασμα με τις ωρες.. Εχει βελτιωθει παρα πολυ κυριως στο στησιμο της το οποιο πλεον ειναι για σεμιναριο σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα που ηταν τελειως αχρηστη.. Θα γραψω συντομα κριτικη μαζι με καμια 15αρια που θελω να γραψω ακομα..
Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον
Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον
αν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανω
ομπρελινο πηρες μη βραχεις και κρυωσεις λουλη?Χυστες μου οι καυλες επικρατησαν στη μαχη με τη λογικη και πηγα ρομαντικη τσαρκα ενω εβρεχε της πουτανας..
Εγινε σουπερ καταθεση στο Φυλης 54 στο υπερκαυλοπουτανο την Αουρορα.. Η κοπελα ειναι μουναρα για τρελο γλυψημο την ειχα μεγαλη αναγκη.. Της εκανα τρελο γλυφομουνι και γλυφοκωλιασμα με τις ωρες.. Εχει βελτιωθει παρα πολυ κυριως στο στησιμο της το οποιο πλεον ειναι για σεμιναριο σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα που ηταν τελειως αχρηστη.. Θα γραψω συντομα κριτικη μαζι με καμια 15αρια που θελω να γραψω ακομα..
ομπρελινο πηρες μη βραχεις και κρυωσεις λουλη?