Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (3 μέλη και 130 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γαμω το κερατο μου εχω κεφια και καυλες σημερα να κατεβαινα για ενημερωση/καταθεση αλλα το παει για βροχη ο γαμοκαιρος  :headbang:
Πως θα γινεις πορνορεπορτερ βρε αν σκεφτεσαι τον καιρο προκειμενου να κανεις ενημερωση,ποσο μαλλον να καταθεσεις :)
Ο γνησιος ρεπορτερ δεν καταλαβαινει χιονια,βροχη και αντιξοοτητες προκειμενου να ενημερωσει το κοινο
Και σε προοριζουμε σαν διαδοχο μας τοσο εγω οσο και ο smirni(που ετσι και αλλιως επι της ουσιας ειναι πορνορεπορτερ,οπως αλλωστε και ο προφεσορας και ο φανουρης και ο fystikis που προφανως ειναι παλιο μελος) :)

Έτσι εξαφανίζονται προσωρινά κι άλλοι, όταν βρίσκουν γκόμενα, όπως π.χ. οι κ.κ. xilnik, picker, κ.ά...
Ουτε δυο τρεις εβδομαδες δεν μπορουμε ν ασχοληθουμε με τον ανθρωπο μας και αρχιζουν οι κακοηθειες  :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αναζητειται επιγοντως εδω και καιρο η βικτωρια-σοφια -ρομπερτα και οπως αλλιως τη λενε απο το φυλης 74

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
αναζητειται επιγοντως εδω και καιρο η βικτωρια-σοφια -ρομπερτα και οπως αλλιως τη λενε απο το φυλης 74
πριν τρεις (3) βδομάδες περίπου η υπηρεσία από τη Λιοσίων 91 μου είπε πως ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο αλλά από τότε μέχρι σήμερα δεν έτυχε να την πετύχω ποτέ εκεί ούτε έχει αναφέρει κάποιος συναγωνιστής εδώ κάτι για την τύχη της από όσο έχω παρατηρήσει εδώ...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Τελευταία εμφάνιση στην απογευματινή βάρδια με το όνομα Μαρία  στο Φυλής 74 την Πέμπτη (7/11).

Φήμες λένε ότι το Μαρία είναι τελικά το αληθινό της όνομα.  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
:grin:
Εχω κατεβει για τσαρκα μετα την 50αρα στο στρατο, εχω κατεβει αυπνος, με χιονια, με πυρετο με διαστρεμα στο ποδι(με πετυχε πριν λιγες μερες ο CHRIS1971 να κανω τσαρκα περπατοντας με το 1 ποδι στην Αλκιβιαδου  :2funny:) και με οτι θες.. Αμα θελω να καταθεσω δεν υπολογιζω τιποτα...
Αλλα με τη βροχη εχω θεμα δε την αντεχω.. :S

Σταμάτησε η βρόχα ! Πάω για την Ανκα .
Δεν είναι η Αλίνα στο Φωκαιας 7 .Ξέρετε που είναι ;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Στο Λεωνίδου 28 δεξιά  στη 2η βάρδια ή και στη 3η δουλεύει ένα κωλόμουνο ονόματι Μπεατρισ. Είναι κοντοπούτανο όχι πάνω από 1,60,  μαυριδερό πολύ αδύνατο και είναι και καλά από το πόρτο ρίκο. Ούτε να τολμίσετε να την πάρετε, θα χάσετε το 10άρικο. Ο μαλάκας λαμογιοτσάτσος λέει για το καλύτερο σέρβισ του μεταξίου. Έγώ την έφαγα τη φόλα από χέρι μ΄ αυτήν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
Τελευταία εμφάνιση στην απογευματινή βάρδια με το όνομα Μαρία  στο Φυλής 74 την Πέμπτη (7/11).

Φήμες λένε ότι το Μαρία είναι τελικά το αληθινό της όνομα.  :2funny:

αυτη παιζει να εχει ξεχασει και η ιδια πως τη λενε...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σταμάτησε η βρόχα ! Πάω για την Ανκα .
Δεν είναι η Αλίνα στο Φωκαιας 7 .Ξέρετε που είναι ;
αν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανω

Στο Λεωνίδου 28 δεξιά  στη 2η βάρδια ή και στη 3η δουλεύει ένα κωλόμουνο ονόματι Μπεατρισ. Είναι κοντοπούτανο όχι πάνω από 1,60,  μαυριδερό πολύ αδύνατο και είναι και καλά [glow=gold,2,300]από το πόρτο ρίκο[/glow]. Ούτε να τολμίσετε να την πάρετε, θα χάσετε το 10άρικο. Ο μαλάκας λαμογιοτσάτσος λέει για το καλύτερο σέρβισ του μεταξίου. Έγώ την έφαγα τη φόλα από χέρι μ΄ αυτήν.
respect-061.gif

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
αν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανω
respect-061.gif
Πήγαινε δικέ μου και μη σου το παίξει τη κρυωμένη. Πάντως παίζει να είναι πραγματική λατίνα, στη χειρότερη περίπτωση φιλιππινέζα από το παλιό ψυχικό που τη σουτάρανε τίποτα πλούσιοι

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Λοιπόν, μιας και άνοιξε ο ασκός των αποκαλύψεων (με πρωτεργάτη τον ZeroTolerance) . . . .

Πριν 5 λρπτα ενημερωσξ απο κινητο αποκλειστικη πληροφορια ΜΟΝΟ στο bourdela.com!!!!!
............

Μιας κ ξεκινησα ας δωσω αλλη μια πληροφορια αποκλειστικα για bourdela.com :rockon:
....

Ας προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι:

α) Η Άννι, ένα καλύγραμμο τσαχπίνικο πιπινάκι στο Φυλ. 109 1ος 2η βάρδια, είναι η Ντενίσα η σπασαρχίδο πιπίνα από το Βέργας 3.
   Για τους λάτρεις των πετίτ, είναι καύλα από εμφάνιση. Από υπηρεσίες, θα σας απογοητεύσω . . . . . . ! ! !  :headbang:

β) Η μουνάρα σέξι Τζωρτζιάνα από Κολ. 30 1ος, επέστρεψε και εκδίδεται στο Διδ. 7α 2η βάρδια.
   Δυστυχώς, έβαλε 4-5 κιλάκια και χάλασε την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά από υπηρεσίες πάντα το ίδιο καλή ! ! !  :kissass:

Παράκληση: Αν τα διαβάζει αυτά η Ντενίσσα, παρακαλώ στρώσε την Τζωρτζιάνα στο Γυμναστήριο/διατροφή και θα μαζέψει όλο το χαρτί από την Φυλής . . . . . . .

bourdeliaris2

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες ξερουμε αν δουλευει καπου η καρλα η γακβλα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Λοιπόν, μιας και άνοιξε ο ασκός των αποκαλύψεων (με πρωτεργάτη τον ZeroTolerance) . . . .

Ας προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι:

α) Η Άννι, ένα καλύγραμμο τσαχπίνικο πιπινάκι στο Φυλ. 109 1ος 2η βάρδια, είναι η Ντενίσα η σπασαρχίδο πιπίνα από το Βέργας 3.
   Για τους λάτρεις των πετίτ, είναι καύλα από εμφάνιση. Από υπηρεσίες, θα σας απογοητεύσω . . . . . . ! ! !   :headbang:

β) Η μουνάρα σέξι Τζωρτζιάνα από Κολ. 30 1ος, επέστρεψε και εκδίδεται στο Διδ. 7α 2η βάρδια.
   Δυστυχώς, έβαλε 4-5 κιλάκια και χάλασε την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά από υπηρεσίες πάντα το ίδιο καλή ! ! !  :kissass:

Παράκληση: Αν τα διαβάζει αυτά η Ντενίσσα, παρακαλώ στρώσε την Τζωρτζιάνα στο Γυμναστήριο/διατροφή και θα μαζέψει όλο το χαρτί από την Φυλής . . . . . . .

ετσι- ετσι!!!!!

ελα να πεφτουν οι αποκαλύψεις λεμε! :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom