kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
καλα καταλαβα ουτε απ εξωΥπερβολές...
καλα καταλαβα ουτε απ εξωΥπερβολές...
Λεπτομέρειες με πμκαλα καταλαβα ουτε απ εξω
Πως θα γινεις πορνορεπορτερ βρε αν σκεφτεσαι τον καιρο προκειμενου να κανεις ενημερωση,ποσο μαλλον να καταθεσειςΓαμω το κερατο μου εχω κεφια και καυλες σημερα να κατεβαινα για ενημερωση/καταθεση αλλα το παει για βροχη ο γαμοκαιρος
Ουτε δυο τρεις εβδομαδες δεν μπορουμε ν ασχοληθουμε με τον ανθρωπο μας και αρχιζουν οι κακοηθειεςΈτσι εξαφανίζονται προσωρινά κι άλλοι, όταν βρίσκουν γκόμενα, όπως π.χ. οι κ.κ. xilnik, picker, κ.ά...
κι ο μπεμπας την εχει τιμησει,μην κοιτας που ντρεπεται και δεν γραφει κριτικη...τυπε ο bmw λεει οτι ειναι μπαζο,η δεσποινα ειναι ωραια την εχω τιμησει
κι ο μπεμπας την εχει τιμησει,μην κοιτας που ντρεπεται και δεν γραφει κριτικη...
οχι και ψεματα...καλω και τον millepetrozza που ηταν μαρτυρας να με επαληθευσει...ψεμματα
Αλλα με τη βροχη εχω θεμα δε την αντεχω.. :S
ενα χρονο τωρα μας παρακαλαει τυπε μην τυχον και πουμε τιποτα στο σαιτ για το θεμα και τον εκθεσουμε...
πριν τρεις (3) βδομάδες περίπου η υπηρεσία από τη Λιοσίων 91 μου είπε πως ξαναγύρισε στο Μεταξουργείο αλλά από τότε μέχρι σήμερα δεν έτυχε να την πετύχω ποτέ εκεί ούτε έχει αναφέρει κάποιος συναγωνιστής εδώ κάτι για την τύχη της από όσο έχω παρατηρήσει εδώ...αναζητειται επιγοντως εδω και καιρο η βικτωρια-σοφια -ρομπερτα και οπως αλλιως τη λενε απο το φυλης 74
Εχω κατεβει για τσαρκα μετα την 50αρα στο στρατο, εχω κατεβει αυπνος, με χιονια, με πυρετο με διαστρεμα στο ποδι(με πετυχε πριν λιγες μερες ο CHRIS1971 να κανω τσαρκα περπατοντας με το 1 ποδι στην Αλκιβιαδου ) και με οτι θες.. Αμα θελω να καταθεσω δεν υπολογιζω τιποτα...
Αλλα με τη βροχη εχω θεμα δε την αντεχω.. :S
Δεν είναι........... ;)Τελευταία εμφάνιση στην απογευματινή βάρδια με το όνομα Μαρία στο Φυλής 74 την Πέμπτη (7/11).
Φήμες λένε ότι το Μαρία είναι τελικά το αληθινό της όνομα.
αν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανωΣταμάτησε η βρόχα ! Πάω για την Ανκα .
Δεν είναι η Αλίνα στο Φωκαιας 7 .Ξέρετε που είναι ;
Στο Λεωνίδου 28 δεξιά στη 2η βάρδια ή και στη 3η δουλεύει ένα κωλόμουνο ονόματι Μπεατρισ. Είναι κοντοπούτανο όχι πάνω από 1,60, μαυριδερό πολύ αδύνατο και είναι και καλά [glow=gold,2,300]από το πόρτο ρίκο[/glow]. Ούτε να τολμίσετε να την πάρετε, θα χάσετε το 10άρικο. Ο μαλάκας λαμογιοτσάτσος λέει για το καλύτερο σέρβισ του μεταξίου. Έγώ την έφαγα τη φόλα από χέρι μ΄ αυτήν.
Πήγαινε δικέ μου και μη σου το παίξει τη κρυωμένη. Πάντως παίζει να είναι πραγματική λατίνα, στη χειρότερη περίπτωση φιλιππινέζα από το παλιό ψυχικό που τη σουτάρανε τίποτα πλούσιοιαν εννοεις διδυμου 7,χθες τη νυχτα ηταν κολωνου 30 πανω
Πριν 5 λρπτα ενημερωσξ απο κινητο αποκλειστικη πληροφορια ΜΟΝΟ στο bourdela.com!!!!!
............
Μιας κ ξεκινησα ας δωσω αλλη μια πληροφορια αποκλειστικα για bourdela.com
....
Λοιπόν, μιας και άνοιξε ο ασκός των αποκαλύψεων (με πρωτεργάτη τον ZeroTolerance) . . . .
Ας προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι:
α) Η Άννι, ένα καλύγραμμο τσαχπίνικο πιπινάκι στο Φυλ. 109 1ος 2η βάρδια, είναι η Ντενίσα η σπασαρχίδο πιπίνα από το Βέργας 3.
Για τους λάτρεις των πετίτ, είναι καύλα από εμφάνιση. Από υπηρεσίες, θα σας απογοητεύσω . . . . . . ! ! !
β) Η μουνάρα σέξι Τζωρτζιάνα από Κολ. 30 1ος, επέστρεψε και εκδίδεται στο Διδ. 7α 2η βάρδια.
Δυστυχώς, έβαλε 4-5 κιλάκια και χάλασε την υπέροχη σιλουέτα της, αλλά από υπηρεσίες πάντα το ίδιο καλή ! ! !
Παράκληση: Αν τα διαβάζει αυτά η Ντενίσσα, παρακαλώ στρώσε την Τζωρτζιάνα στο Γυμναστήριο/διατροφή και θα μαζέψει όλο το χαρτί από την Φυλής . . . . . . .