Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 362 άτομα (35 μέλη και 327 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον
Εγώ φεύγοντας από το σαλόνι ρώτησα τη τσατσα πόσο πάει το μαλλί και πετάχτηκε αυτή (τζωρτζαννα) λέγοντας “δως μου και 50   ευρώ και θα δεις τι θα σου κάνω μέσα” Μήπως τα παίρνει τώρα  ακάποτα κι΄ αυτή με εξτρά;

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φεύγοντας από το σαλόνι ρώτησα τη τσατσα πόσο πάει το μαλλί και πετάχτηκε αυτή (τζωρτζαννα) λέγοντας “δως μου και 50   ευρώ και θα δεις τι θα σου κάνω μέσα” Μήπως τα παίρνει τώρα  ακάποτα κι΄ αυτή με εξτρά;
μαγκες γνωριζει κανεις που ειναι η ολγα η ξανθια απο κολωνου 30???

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα δοκιμάσω σήμερα την Βαλέρια.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Έχει πάρει κανείς τις Βαλέρια και Ελένη από Κολωνού 48?
την έχω πάρει εγώ σχετικά πρόσφατα και έχω ανεβάσει και κριτική...
δεν κάνει κάνα αεροπλανικό γαμήσι αλλά είναι απλά καλή... φιλότιμη και δε βιάζεται!
Αν πας και λίγο νωρίτερα από την απογευματινή βάρδια τσέκαρε και την μελαχρινή Ρωσίδα Μόνικα της πρωινής...;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χυστες μου οι καυλες επικρατησαν στη μαχη με τη λογικη και πηγα ρομαντικη τσαρκα ενω εβρεχε της πουτανας..

Εγινε σουπερ καταθεση στο Φυλης 54 στο υπερκαυλοπουτανο την Αουρορα.. Η κοπελα ειναι μουναρα για τρελο γλυψημο την ειχα μεγαλη αναγκη.. Της εκανα τρελο γλυφομουνι και γλυφοκωλιασμα με τις ωρες.. Εχει βελτιωθει παρα πολυ κυριως στο στησιμο της το οποιο πλεον ειναι για σεμιναριο σε σχεση με την πρωτη φορα που την πηρα που ηταν τελειως αχρηστη.. Θα γραψω συντομα κριτικη μαζι με καμια 15αρια που θελω να γραψω ακομα..

Επισης να επιβεβαιωσω τον Αμαντεους οτι η ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ, η μελαχρινη αλβανιδα(που λεει οτι ειναι Ρουμανα) που εργαζοταν μεχρι πριν 1 χρονο περιπου στο Κολωνου 30 πανω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο ΔΙΔΙΜΟΥ 7Α σαν Τζωρτζια πλεον.. Εχει παρει οντως 3-4 κιλα τα οποια κατα τη γνωμη μου της πανε πολυ γιατι εκτος απο ωραια κωλαρα εχει πεταξει και αρκετο στηθος, 2αρι σχεδον
Καλα δεν ηξερα οτι ειναι τιμητικο να λεει μια κοπελα οτι ειναι Ρουμάνα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόνο ο μύστης "extraman" μπορεί να βοηθήσει............. :dancing:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλη εσπερα συνοδοιποροι....αν καποιος ρεπορτερ πετυχει τη παολαρα απο μ.αλεξανδρου 28 ας ενημερωσει,,,μη κατεβαινω τσαμπα μιας και τη περιμενω πως και πως...ηδη λειπει ενα μηνα και η τσατσα της μου ειπε οτι γυριζει αυτη τη βδομαδα..

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Καλη εσπερα συνοδοιποροι....αν καποιος ρεπορτερ πετυχει τη παολαρα απο μ.αλεξανδρου 28 ας ενημερωσει,,,μη κατεβαινω τσαμπα μιας και τη περιμενω πως και πως...ηδη λειπει ενα μηνα και η τσατσα της μου ειπε οτι γυριζει αυτη τη βδομαδα..
πως και πως την περιμενουμε  :2on1: :2on1:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Να πω ότι εχθές τρίτη βάρδια στο Φ.80 εργαζόταν η γνωστή (πρώην στουντιακιά) Ντανιέλα...(εργαζόταν πάλι στο 80 πριν λίγο καιρό)....
Υποτίθεται ότι είχε πάει Ρουμανία να φτιάξει τα βυζιά της κτλ.....αλλά το μόνο που άλλαξε ήταν το όνομα......
"Νέα κοπέλα - Τζένη -" είπε ο τσα2.......και παραλίγο να με πιάσουν τα γέλια....... :2funny:

πια ειναι αυτη ρε τυπε ; δουλευε σε αλλο σπιτι πιο παλια εκτος απο το 80 ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom